Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Renez Κάθε δύο εβδομάδες! Ήθελα φυσιολογικό αλλά εντάξει αν είναι να έχουμε θέμα και να ζοριστει κ το μωρό κ εγώ ίσως κ καλυτερα καισαρική. Απλά ως τώρα δεν το σκεφτόμουν καθόλου κ μου ήρθε κάπως. Άσε που το σκασμενο μπορεί να μην γυρίσει καν ή να το κάνει τελευταία στιγμή. Θέλει να την παιδεύει γενικά την μανούλα. Μια με τα νεφράκια, μια με τον ποπό κάτω. Μας προπονεί για τα καμώματα της στην συνέχεια! 

@Anastasia05 Έτσι να δούμε πως θα πάει κ θα επιλέξουμε το καλύτερο κ για τους δύο μας :D 

@Athina_ Και εγώ την λίγο μεγαλύτερη έβαλα (όχι την χειραποσκευη). Νμζ βολεύει καλά για όλα εκείνη. Εμένα χώρεσαν κ των δύο μας εκεί. 

@EugenJen Χαχαχα! Θα είναι μια γλύκα! Στα μελαχρινάκια πάντα φαίνεται πιο έντονο και ωραιο το μαλλάκι τους. Εμένα που μάλλον θα είναι ξανθό προβλέπω ένα χνούδι μπαμπουίνου εκεί πάνω :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Έχει πολύ μαλλί όχι αστεία!!!με το καλό μωρέ να έρθει ο μπεμπακος σου...

@Nina13κ εμένα δεν μου το είχε πει η γιατρός εκεί του την ζήτησαν!!!

Ότι θες να μάθεις εννοείται με ρωτάς !!!γι'αυτό είμαστε εδώ!!!

Πως ήταν η όλη εμπειρία? Κατάλαβες κάτι? Έκανες επισκληριδιο για να γίνει η αναισθησία? Και στο έφεραν αμέσως πανω σου το μωρό η το πηραν για εξετάσεις? Επίσης έμεινες τέσσερις νυχτες? Τώρα πως είσαι? Πονάς? Μπορείς και κανεις πραγματα για σένα? Περπατάς? Όλα κομπλέ? Τέτοια πραγματα θέλω να μάθω.. Σορρυ αν σε κουράσω αλλά επειδή σκοπεύω να κάνω καισαρική ένα άγχος το εχω.. Δεν είναι κι ευκολο το χειρουργείο... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, elenioz είπε:

@Renez Κάθε δύο εβδομάδες! Ήθελα φυσιολογικό αλλά εντάξει αν είναι να έχουμε θέμα και να ζοριστει κ το μωρό κ εγώ ίσως κ καλυτερα καισαρική. Απλά ως τώρα δεν το σκεφτόμουν καθόλου κ μου ήρθε κάπως. Άσε που το σκασμενο μπορεί να μην γυρίσει καν ή να το κάνει τελευταία στιγμή. Θέλει να την παιδεύει γενικά την μανούλα. Μια με τα νεφράκια, μια με τον ποπό κάτω. Μας προπονεί για τα καμώματα της στην συνέχεια! 

@Anastasia05 Έτσι να δούμε πως θα πάει κ θα επιλέξουμε το καλύτερο κ για τους δύο μας :D 

@Athina_ Και εγώ την λίγο μεγαλύτερη έβαλα (όχι την χειραποσκευη). Νμζ βολεύει καλά για όλα εκείνη. Εμένα χώρεσαν κ των δύο μας εκεί. 

@EugenJen Χαχαχα! Θα είναι μια γλύκα! Στα μελαχρινάκια πάντα φαίνεται πιο έντονο και ωραιο το μαλλάκι τους. Εμένα που μάλλον θα είναι ξανθό προβλέπω ένα χνούδι μπαμπουίνου εκεί πάνω :lol:

Ατίθασο νινακι παιδί μου!!!!

Ναι είναι λίγο μπαμ να αλλάζουν ξαφνικά τα "σχεδια" μας αλλά έτσι γίνονται τα άτιμα συνήθως..άλλο υπολογίζουμε αλλο μας έρχεται..κ όσο για το ότι είναι καλύτερο δε το συζητάω απλά σε ρώτησα να ξέρω κ τη δική σου γνώμη..είναι πολλές που θέλουν εξ αρχής πχ καισαρική για αυτό ρώτησα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Εγώ να κάνω μια ερώτηση.. έχουν πει κάποια κορίτσια ότι περπατάνε πολύ. Γενικά περπατάω παρά πολυ(εκτός εγκυμοσύνης) αλλά τώρα τελευταία ,,λιγότερο. Λόγω καιρου κ διάθεσης.

Σήμερα πήγα για κατι δουλίτσες με περπάτημα για καμιά ώρα, γυρνάω σπίτι κ πονάω σε διάφορα σημεία. Το πιο συνηθισμένο σημειο,οι προσαγωγοι.

Όσο περπατάω δεν κουράζομαι μετά είμαι σαραβαλο

Επισης ρίχνω έναν ύπνο 2 ωρο να ισωσω.

Εσείς που περπατάτε ώρες,δεν πονάτε? 

Εγω δεν ποναω καθώς εχω κανει χρόνια αθλητισμό, και έχει συνηθίσει το σώμα μου στην επίπονη άσκηση.. Και στον γιο, παρπατουσα τριωρα. Και τώρα τριωρα. Γενικά εδώ και τρία χρόνια περπαταω κάθε μέρα τρεις ώρες.. Καμια φορα και παραπανω αν βγει. Οχι δεν κάνω πλακα. 

Δεν ποναω και νιώθω και καλά.. Τώρα όμως τελευταία επειδή περπαταμε χέρι χέρι με τον κοκκινομαλλη μου, πρεπεινα σκυλί ελαφρά για να μην του τεντωσω πολυ το χεράκι, και έτσι μετά ποναει για κάποια ώρα η μέση, παιρνω μαγνήσιο και περνανε όλα... Και ρίχνω και έναν υπνο. 

Μα μην αγχώνεσαι, δεν είναι όλα τα σώματα ίδια.. Επίσης εγώ τώρα τα πρωινα παλι περπαταω για μια ώρα, εχω βοήθεια και με το παιδι και όσο να ναι είμαι ξεκουραστη.. Εσυ εισαι όλη μέρα στο ποδι.. Πως να μην πονας?? 

Just now, elenioz είπε:

Άντε με το καλό, δεν έμεινε πολύ για την Παρασκευή!!! Κάθε δύο εβδομάδες σε βλέπει τώρα; Όχι κάναμε ντοπλερ πριν λίγες εβδομάδες, απλό έλεγχο τώρα. Όλα καλά, το αμνιακό σε καλά επίπεδα, τα νεφράκια ευτυχώς μια χαρά κ αυτήν την φορά. Είμαστε 2130 και ακόμα με το κεφάλι επάνω. Αν δεν γυρίσει ως τις 38 εβδομάδες θα πάμε με καισαρική... 

Επίσης μου μέτρησε την μέση και κάτι κόκαλα εκεί (σας το έχει κάνει σε καμια;!) Και μου είπε ότι έχω πολύ στενή μέση οποτε ακόμα κ αν γυρίσει το μωρό να είμαι έτοιμη για δύσκολη γέννα. Αν δεν ήταν κανένα μικρό μωράκι με τόσο στενή μέση δεν θα σκεφτόμασταν καν το φυσιολογικό τοκετό μου είπαν... Αγχωθηκα λίγο στην αρχή ακούγοντας το αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αντέχω (όταν έχεις άγνοια κινδύνου :tongue:

@Anastasia05 Μπα κ εγώ έτσι, δεν αντέχω το περπάτημα. Για λίγο βγαίνω να κάνω καμιά δουλειά και με πιάνει τρομερός πόνος χαμηλά στην κοιλιά. Έχω κ τις κράμπες αρχίζω το κουτσό. Για γέλια κ για κλάματα. 

@EugenJen Έλα τα μαλλάκια τα μπόλικα :x Μελαχρινή κιόλας ε;; 

Οπως και να πατε σημασία είναι να ΣτΕ και οι δυο γερες... Να πανε ολα καλα και να σαι προετοιμασμενη για όλα.. Ο γιατρός θα κρίνει την έκβαση των πραγματων. Όποτε σκέψου θετικά και όλα μια χαρά!!! 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

3 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Εγώ θα μαι η τελευταία.. Εχω την τελευταία πητ.. Χαχα οπότε ασε σας έφαγα σε αυτοοο

Κάτσε και σε λιγο καιρό θα το δούμε! Χαχαχα Η εμπειρία μου από το πρώτο μου έδειξε πως υπάρχουν πολλές ανατροπές μέχρι το τέλος! 

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Κάτσε και σε λιγο καιρό θα το δούμε! Χαχαχα Η εμπειρία μου από το πρώτο μου έδειξε πως υπάρχουν πολλές ανατροπές μέχρι το τέλος! 

Χαχαχα από ανυροπες άλλο τίποτα καλή μου.. Έχεις δίκιο.. Εγώ ως 20 Οκτώβρη θα χω γεννήσει.. Εχω προαισθημα.. Θα φανεί αν θα βγω αληθινή χαχαχα... Πλησιάζει ο καιρός ποποπο... Η κορακλα σας καλά? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου εμείς γυρίσαμε από το γιατρό! Στις 34 και 4 είμαστε 2500 κιλακια! Όλα καλά μου είπε ο γιατρός αν νιώθω πόνο στα κόκκαλα στη λεκάνη και χαμηλά είναι το μωρό που προσπαθεί να εμπεδωθεί! Να το έχετε στα υπόψην! Περπάτημα μου είπε μετά τις 36 όπως και σεξ φουλ από τότε! Επίσης στις 36 θα κάνω και ένα δεύτερο ντοπλερ ( δεν ξέρω γιατί ) δεν βρήκε κάτι αλλά γενικά το θέλει και από τότε και μετά θα με βλέπει στο Ιασώ να κάνουμε και nst.γενικα τράχηλο που ρώτησα μου είπε δεν μας νοιάζει τώρα ας έρθει η μπέμπα οπότε θέλει αναπνευστικές κινήσεις κάνει βάρος έχει καλό δεν τον είδα να αγχώνεται! Για όσες παίρνουν σαλοσπιρ ( και εγώ) μου το κόβει από το Σάββατο ( στις 35) και το μαγνήσιο μετά το 2 ο ντοπλερ στις 36!! 

• Μου αρέσει 7

Just now, Nina13 είπε:

Χαχαχα από ανυροπες άλλο τίποτα καλή μου.. Έχεις δίκιο.. Εγώ ως 20 Οκτώβρη θα χω γεννήσει.. Εχω προαισθημα.. Θα φανεί αν θα βγω αληθινή χαχαχα... Πλησιάζει ο καιρός ποποπο... Η κορακλα σας καλά? 

Η κορακλα δεν λέει να κοιμηθεί άπαξ και γυρίσαμε από τις διακοπές. Είναι μέσα στην υπερένταση. Πάει μια το πρωί για να την πάρει ο ύπνος. Και μέσα στη νύχτα ξαναξυπναει. 

Just now, P.L.L. είπε:

Η κορακλα δεν λέει να κοιμηθεί άπαξ και γυρίσαμε από τις διακοπές. Είναι μέσα στην υπερένταση. Πάει μια το πρωί για να την πάρει ο ύπνος. Και μέσα στη νύχτα ξαναξυπναει. 

Αχ τη ζουζουνα... Ξεσάλωσε στις διακοπές γι αυτό.. Καντε υπομονή και κουρασε την όσο μπορείς χαχαψα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Αααα με έβαλε να κάνω και το εμβόλιο του κοκυτη( δεν ξέρω πως στο καλό γράφεται) και καλλιεργεια υγρού από το κόλπο αλλααααα και καλλιεργεια από τον πρωκτό ( σόρρυ). Το έχει κάνει καμία το δεύτερο? Πρώτη φορά το ακουω. Με μπατονετα λέει γίνεται και στις 2 περιπτώσεις.... 

Κοριτσάκια μου? Θα πω κατευθείαν όνειρα γλυκά! Τώρα κάθισα λίγο ήρεμη!!!

@elenioz @Athina_ @LadyP αν θυμάμαι καλά είδατε τα μωράκια σας! Με το καλό τα γλυκουλια!!!

@EugenJen πες μας για την εμπειρία σου! Θέλουμε πολύ! 

@Anastasia05 @Nina13 σίγουρα το σφιχτό σώμα έχει δυσκολία αλλά νομίζω παίζουν ρόλο κ τα κόκαλα μας κυρίως της λεκάνης για τη γέννα! Εγώ πχ αν κ μεγαλοσωμη γενικά έχω στενή λεκάνη όχι ανοιχτή κ γενικά νομίζω πάνω από 3500 κιλακια είναι δυσκολουτσικα τα πράγματα για όλες! Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι γυμνασμενη, τα έχω παρατήσει αρκετά χρόνια αλλά όχι κ τελείως λαπας :tongue: δεν έχω πόνους πολλούς, λίγο ισχύο κ γενικά πόδια κουρασμένα όταν το παρακάνω! Λογικό είναι κουβαλάμε ανθρωπάκια! Πόσα να αντέξει αυτό το κορμί!?

Καλλιέργεια έκανα εγώ αλλά δεν νομίζω από εκεί πίσω...χρησιμοποίησε 4 μάλλον μπατονετες αλλά στον κολπο όλα. Καθαρή βγήκε η εξέταση μ. Αύριο πάω καρδιολόγο για έναν έλεγχο αν κ από τότε που τη βρικαμε ανεβασμένη, τώρα όλο χαμηλη είναι η πίεση μ! 

Αχ τι καλά που κοντεύουμε! Άντε να ελευθερωθεις, να ξεκουραστεις μου λένε η μαμά μ κ η πεθερά μ κ σε σκέφτομαι Αναστασία μου! Αχ τώρα που νοιώθω αληθινή ταλαιπωρία σε νοιώθω κ αρχίζω να αναθεωρω για το καλή λευτεριά! Αχαχαχαχ

Καλή μας λευτεριά κορίτσια! Χωρίς βιασυνες Ε? Μωράκια μη βιάζεστε...μανούλες στα αυγά σας...αχαχαχα

• Μου αρέσει 7

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Αχ τη ζουζουνα... Ξεσάλωσε στις διακοπές γι αυτό.. Καντε υπομονή και κουρασε την όσο μπορείς χαχαψα

Πως να την κουράσω μωρε. Εκεί που ήταν όλη μέρα έξω και ελιωνε και στα μπάνια στη θάλασσα ξαφνικά βγαίνει μόνο για  μια ώρα στην παιδική χαρά. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσει! 

Just now, Christinα είπε:

Κοριτσάκια μου? Θα πω κατευθείαν όνειρα γλυκά! Τώρα κάθισα λίγο ήρεμη!!!

@elenioz @Athina_ @LadyP αν θυμάμαι καλά είδατε τα μωράκια σας! Με το καλό τα γλυκουλια!!!

@EugenJen πες μας για την εμπειρία σου! Θέλουμε πολύ! 

@Anastasia05 @Nina13 σίγουρα το σφιχτό σώμα έχει δυσκολία αλλά νομίζω παίζουν ρόλο κ τα κόκαλα μας κυρίως της λεκάνης για τη γέννα! Εγώ πχ αν κ μεγαλοσωμη γενικά έχω στενή λεκάνη όχι ανοιχτή κ γενικά νομίζω πάνω από 3500 κιλακια είναι δυσκολουτσικα τα πράγματα για όλες! Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι γυμνασμενη, τα έχω παρατήσει αρκετά χρόνια αλλά όχι κ τελείως λαπας :tongue: δεν έχω πόνους πολλούς, λίγο ισχύο κ γενικά πόδια κουρασμένα όταν το παρακάνω! Λογικό είναι κουβαλάμε ανθρωπάκια! Πόσα να αντέξει αυτό το κορμί!?

Καλλιέργεια έκανα εγώ αλλά δεν νομίζω από εκεί πίσω...χρησιμοποίησε 4 μάλλον μπατονετες αλλά στον κολπο όλα. Καθαρή βγήκε η εξέταση μ. Αύριο πάω καρδιολόγο για έναν έλεγχο αν κ από τότε που τη βρικαμε ανεβασμένη, τώρα όλο χαμηλη είναι η πίεση μ! 

Αχ τι καλά που κοντεύουμε! Άντε να ελευθερωθεις, να ξεκουραστεις μου λένε η μαμά μ κ η πεθερά μ κ σε σκέφτομαι Αναστασία μου! Αχ τώρα που νοιώθω αληθινή ταλαιπωρία σε νοιώθω κ αρχίζω να αναθεωρω για το καλή λευτεριά! Αχαχαχαχ

Καλή μας λευτεριά κορίτσια! Χωρίς βιασυνες Ε? Μωράκια μη βιάζεστε...μανούλες στα αυγά σας...αχαχαχα

Καλή λευτεριά μωρε!!:wub:

Με νανουρισε ο γιος να μαζέψω λίγο ύπνο κ τώρα πάω πάλι κι εγώ! 

Πλησιαζουμε, κ σήμερα το ένιωσα έντονα! Διαβάζω κι εσάς με τα νινακια σας,τι ομορφα! Μόνο καλά νέα κορίτσια από δω κ πέρα ,βαλίτσες έτοιμες και αναμονή !!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

8 hours ago, Anastasia05 said:

Εγώ να κάνω μια ερώτηση.. έχουν πει κάποια κορίτσια ότι περπατάνε πολύ. Γενικά περπατάω παρά πολυ(εκτός εγκυμοσύνης) αλλά τώρα τελευταία ,,λιγότερο. Λόγω καιρου κ διάθεσης.

Σήμερα πήγα για κατι δουλίτσες με περπάτημα για καμιά ώρα, γυρνάω σπίτι κ πονάω σε διάφορα σημεία. Το πιο συνηθισμένο σημειο,οι προσαγωγοι.

Όσο περπατάω δεν κουράζομαι μετά είμαι σαραβαλο

Επισης ρίχνω έναν ύπνο 2 ωρο να ισωσω.

Εσείς που περπατάτε ώρες,δεν πονάτε? 

Εγώ πάντως όταν περπατάω για πάνω από μισάωρο με πιάνει η μέση μου και λίγο τα γόνατά μου, και όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωϊ που είμαι ακόμα κρύα με πιάνει το ισχύο μου πίσω δεξιά και κάνω και λίγο κουτσό στα πρώτα βήματα. Μια μαγκούρα ομολογώ θα μου ήταν χρήσιμη!

7 hours ago, elenioz said:

Άντε με το καλό, δεν έμεινε πολύ για την Παρασκευή!!! Κάθε δύο εβδομάδες σε βλέπει τώρα; Όχι κάναμε ντοπλερ πριν λίγες εβδομάδες, απλό έλεγχο τώρα. Όλα καλά, το αμνιακό σε καλά επίπεδα, τα νεφράκια ευτυχώς μια χαρά κ αυτήν την φορά. Είμαστε 2130 και ακόμα με το κεφάλι επάνω. Αν δεν γυρίσει ως τις 38 εβδομάδες θα πάμε με καισαρική... 

Επίσης μου μέτρησε την μέση και κάτι κόκαλα εκεί (σας το έχει κάνει σε καμια;!) Και μου είπε ότι έχω πολύ στενή μέση οποτε ακόμα κ αν γυρίσει το μωρό να είμαι έτοιμη για δύσκολη γέννα. Αν δεν ήταν κανένα μικρό μωράκι με τόσο στενή μέση δεν θα σκεφτόμασταν καν το φυσιολογικό τοκετό μου είπαν... Αγχωθηκα λίγο στην αρχή ακούγοντας το αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αντέχω (όταν έχεις άγνοια κινδύνου :tongue:

@Anastasia05 Μπα κ εγώ έτσι, δεν αντέχω το περπάτημα. Για λίγο βγαίνω να κάνω καμιά δουλειά και με πιάνει τρομερός πόνος χαμηλά στην κοιλιά. Έχω κ τις κράμπες αρχίζω το κουτσό. Για γέλια κ για κλάματα. 

@EugenJen Έλα τα μαλλάκια τα μπόλικα :x Μελαχρινή κιόλας ε;; 

Τί ωραία, είναι μινιόν μωρέ το κοριτσάκι σου!:wub: Ελπίζω να γυρίσει ώστε να μπορέσει να γεννηθεί φυσιολογικά, ειδικά εφόσον θα είναι μάλλον μικρούλα σε μέγεθος... θα το δείτε και στην πορεία όμως. Αυτό με το μέτρημα της μέσης πρώτη φορά το ακούω. Κι εγώ αγχώνομαι αρκετά γιατί ξέρω ότι έχω μικρή λεκάνη και ο δικός μου ο μπέμπης είναι σίγουρα μεγάλος... μου το λέγανε και στους προηγούμενους υπερηχους που είχα κάνει και από τότε η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ περισσότερο! Θα προσπαθήσω να το συζητήσω λίγο με τον γιατρό μου στο ραντεβού που έχω την Τρίτη, αλλά χωρίς μετρήσεις από υπέρηχο δε ξέρω πώς μπορεί να βγάλει συμπέρασμα πραγματικά (μόνο την κοιλιά μου μετράει με τη μεζούρα κάθε φορά).

6 hours ago, EugenJen said:

Εννοείται καραμελαχροινη κ κατάμαυρο μαλλί, αν έβγαινε αλλιώς θα είχα πρόβλημα με τον άντρα μου:tongue:

Χαχα, νομίζω όλα τα μωράκια γεννιούνται με μαύρα μαλλάκια (αυτά που έχουν βέβαια). Στην πορεία, τους πέφτουν τα πρώτα μαλλιά και βγαίνουν τα κανονικά τους.

4 hours ago, LadyP said:

Κορίτσια μου εμείς γυρίσαμε από το γιατρό! Στις 34 και 4 είμαστε 2500 κιλακια! Όλα καλά μου είπε ο γιατρός αν νιώθω πόνο στα κόκκαλα στη λεκάνη και χαμηλά είναι το μωρό που προσπαθεί να εμπεδωθεί! Να το έχετε στα υπόψην! Περπάτημα μου είπε μετά τις 36 όπως και σεξ φουλ από τότε! Επίσης στις 36 θα κάνω και ένα δεύτερο ντοπλερ ( δεν ξέρω γιατί ) δεν βρήκε κάτι αλλά γενικά το θέλει και από τότε και μετά θα με βλέπει στο Ιασώ να κάνουμε και nst.γενικα τράχηλο που ρώτησα μου είπε δεν μας νοιάζει τώρα ας έρθει η μπέμπα οπότε θέλει αναπνευστικές κινήσεις κάνει βάρος έχει καλό δεν τον είδα να αγχώνεται! Για όσες παίρνουν σαλοσπιρ ( και εγώ) μου το κόβει από το Σάββατο ( στις 35) και το μαγνήσιο μετά το 2 ο ντοπλερ στις 36!! 

Μπράβο, μια χαρά είστε κι εσύ και το νινί!:) Για το σαλοσπιρ καλά που μου το θύμισες, κι εγώ θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου πότε να το κόψω, αν και τελευταία φορά που του το ανέφερα πριν 2 εβδομάδες τον είδα πολύ χαλαρό... μπορεί να μου πει να το παίρνω μέχρι το τέλος.

4 hours ago, LadyP said:

Αααα με έβαλε να κάνω και το εμβόλιο του κοκυτη( δεν ξέρω πως στο καλό γράφεται) και καλλιεργεια υγρού από το κόλπο αλλααααα και καλλιεργεια από τον πρωκτό ( σόρρυ). Το έχει κάνει καμία το δεύτερο? Πρώτη φορά το ακουω. Με μπατονετα λέει γίνεται και στις 2 περιπτώσεις.... 

Εμένα πάντως θα μου πάρει δείγμα και από τα δυο (κόλπο+πρωκτό) για να τεστάρει για Group B strep τώρα που θα πάω την Τρίτη. Άλλες καλλιέργειες για άλλα μικρόβια γενικά δεν κάνουν εδώ σε εμάς.

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...