Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Nina13 είπε:

Καλημερα και μια χαρά είναι το μωράκι σας.. Μην μπαίνεις σε διαδικασία να συγκρίνεις γραμμαρια και εκατοστά.. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό.. Και όλα είναι καλά, τον γιατρό σου θα ακουσ και κανέναν άλλο.. Με το καλό κορίτσι η μπεμπα σου!!! 

Αχ θα προσπαθησω αργότερα μα δεν υπόσχομαι καθώς το κινητό τα βγάζει πολυ μεγάλο σαιζ. Και δεν ξέρω αν θα τα καταφερωωωω

ΝαΝα πανε ολα μια χαρά ευχομαι, να μας λες νέα σου... 

Σ ευχαριστώ πολυ! Οχι δεν με αγχώνει ίσα ίσα χαίρομαι που ολα πανε καλα και του έχω πολυ εμπιστοσύνη σε αυτά που λέει έτσι και αλλιώς ακριβώς στις μέρες της είναι. Έχεις δίκιο όμως ότι μόνο τον γιατρό πρεπει να ακούμε! 

Και εγώ θέλω να δω το καρότσι πως έγινε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Οσες ενδιαφέρονται για τις τιμές στα μονοκλινα  δωματια του Ελενα πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν το εξης: μονοκλινο άπλο είναι 55 ευρώ και το lux είναι 125 ευρώ με ασφάλεια ΙΚΑ .

• Μου αρέσει 6

Just now, Mariamaraki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Οσες ενδιαφέρονται για τις τιμές στα μονοκλινα  δωματια του Ελενα πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν το εξης: μονοκλινο άπλο είναι 55 ευρώ και το lux είναι 125 ευρώ με ασφάλεια ΙΚΑ .

Πάει και αυτή η απορία!  Άρα οι τιμές που ξέραμε από την αρχή είναι. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Nina13 είπε:

Καλημερα και μια χαρά είναι το μωράκι σας.. Μην μπαίνεις σε διαδικασία να συγκρίνεις γραμμαρια και εκατοστά.. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό.. Και όλα είναι καλά, τον γιατρό σου θα ακουσ και κανέναν άλλο.. Με το καλό κορίτσι η μπεμπα σου!!! 

Αχ θα προσπαθησω αργότερα μα δεν υπόσχομαι καθώς το κινητό τα βγάζει πολυ μεγάλο σαιζ. Και δεν ξέρω αν θα τα καταφερωωωω

ΝαΝα πανε ολα μια χαρά ευχομαι, να μας λες νέα σου... 

Ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα λέω τα νέα μου. Κι εσεις τα δικά σας! Να δεις που εγώ θέλω να γεννήσω πιο πριν και θα γεννήσω τελευταία στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Just now, Athina_ είπε:

Καλημερα κορίτσια! Μόλι γυρισα απο τον γιατρό είδα την μπεμπουλα 2380 έχει παει είμαστε μικρουλες εμείς! Όλα είναι μια χαρα! 

@Renez ρώτησα στο ταμείο για τα δωμάτια στο Έλενα και μου είπαν ότι πρέπει να ρωτήσω στο λογιστήριο. Η αληθεια ειναι ότι είχε παρα πολυ κόσμο που περιμενε και έπρεπε να φυγουμε και δεν περιμενα. Σε 10 μέρες που θα ξαναπάω θα πάω πρωι πρωι και θα τους ρωτήσω. Που θα πάει θα μάθουμε! 

Ωω την ζουζουνίτσα! Νομίζω είναι μια χαρά στα κιλά της. Εγώ προτιμώ να είναι "μικρό" το μωρό :lol: Μπας και βγει πιο εύκολα....

@EugenJen Μπράβο κορίτσι μου που τα πας τόσο καλά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε χαίρομαι όταν σε διαβάζω. Μόλις έρθει και η μπουμπού σας σπίτι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.   

@Nina13 Με γειαα! Ακούγεται ονειρεμένο το καρότσι. Να το βάλεις να το δούμε, ναι! 

@Irinoula86 Για πες μας εμπειρία από τα μαθήματα μιας και διαδικτυακά; Ήσασταν αρκετές κοπέλες; 

@Renez Ανδρομανούλα της παρέας που έχεις χαθεί; Είσαι καλύτερα ψυχολογικά; Έφτιαξα βαλίτσα επιτέλους !!!! Νμζ λίγα πράγματα λείπουν πλέον. 

Και εμείς θα την δούμε την μικρή το απόγευμα. Ανυπομονώ γτ έχουμε από το Doppler... 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

@elenioz δεν έχεις άδικο σε αυτό! Απ ότι ειδα ειμαστε και κοντά στις μέρες και στο ίδιο Μαιευτήριο! Περιμένουμε και από σένα τότε νέα από την μπεμπουλα που θα την δεις! 

Just now, elenioz είπε:

Ωω την ζουζουνίτσα! Νομίζω είναι μια χαρά στα κιλά της. Εγώ προτιμώ να είναι "μικρό" το μωρό :lol: Μπας και βγει πιο εύκολα....

@EugenJen Μπράβο κορίτσι μου που τα πας τόσο καλά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε χαίρομαι όταν σε διαβάζω. Μόλις έρθει και η μπουμπού σας σπίτι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.   

@Nina13 Με γειαα! Ακούγεται ονειρεμένο το καρότσι. Να το βάλεις να το δούμε, ναι! 

@Irinoula86 Για πες μας εμπειρία από τα μαθήματα μιας και διαδικτυακά; Ήσασταν αρκετές κοπέλες; 

@Renez Ανδρομανούλα της παρέας που έχεις χαθεί; Είσαι καλύτερα ψυχολογικά; Έφτιαξα βαλίτσα επιτέλους !!!! Νμζ λίγα πράγματα λείπουν πλέον. 

Και εμείς θα την δούμε την μικρή το απόγευμα. Ανυπομονώ γτ έχουμε από το Doppler... 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Δόξα τον Θεό πάμε καλά, προχθές μάλλον την κάνανε κ μπάνιο κ είχε μαλλί καρφακια σαν σκαντζόχοιρακι ήταν :x

Άντε σιγά σιγά να παίρνετε σειρά στην ώρα σας βέβαια!!!! Να λέμε η καθεμία κουκουβάγια για το μπεμπακι της!!

@marianna1986ξεχασα ότι μας ζήτησαν κ εξουσιοδότηση δική μου προς τον σύζυγό για την δήλωση του παιδιού κ έκδοση ΑΜΚΑ , μπορείς να την κάνεις κ αυτή μέσω gov.gr , σκέψου την έκανα επιτόπου όσο ήταν στην ουρά, εκτός κ αν κατέβεις μαζί του να είστε κ οι δυο στην δήλωση του παιδιού.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Δόξα τον Θεό πάμε καλά, προχθές μάλλον την κάνανε κ μπάνιο κ είχε μαλλί καρφακια σαν σκαντζόχοιρακι ήταν :x

Άντε σιγά σιγά να παίρνετε σειρά στην ώρα σας βέβαια!!!! Να λέμε η καθεμία κουκουβάγια για το μπεμπακι της!!

@marianna1986ξεχασα ότι μας ζήτησαν κ εξουσιοδότηση δική μου προς τον σύζυγό για την δήλωση του παιδιού κ έκδοση ΑΜΚΑ , μπορείς να την κάνεις κ αυτή μέσω gov.gr , σκέψου την έκανα επιτόπου όσο ήταν στην ουρά, εκτός κ αν κατέβεις μαζί του να είστε κ οι δυο στην δήλωση του παιδιού.

Έχει μαλλάκι η κοριτσάρα σου!??? Ωωωωω! Με το καλό να τη πάρετε σπίτι να είσαστε όλοι μαζι:wub:

Περιμένω πως κ πως κι εγώ το αντράκι μου!!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Athina_ είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ! Οχι δεν με αγχώνει ίσα ίσα χαίρομαι που ολα πανε καλα και του έχω πολυ εμπιστοσύνη σε αυτά που λέει έτσι και αλλιώς ακριβώς στις μέρες της είναι. Έχεις δίκιο όμως ότι μόνο τον γιατρό πρεπει να ακούμε! 

Και εγώ θέλω να δω το καρότσι πως έγινε!!

Ετσι έτσι.. Μόνο τν γιατρό και σε όλα τον γιατρό... Ακουω συχνά πολυ συχνά μαμάδες να συγκρίνουν τα μωρά τους, από τη γέννηση και μετά και το θεωρώ τραγικό. Μόνες μας οι γυναίκες μπαίνουμε σε αυτό το λανθασμένο τρυπάκι, γι αυτό έθιξα αυτό το θέμα. Καμιά σχέση με σένα βέβαια χαχαχα

Καλυτερα τα μωρά να ναι ως 3.500 κιλά στη γεννά, για να μπορεί να βγει πιο ευκολα και να μην στρεσσαρεται κι αυτό πολυ, γιατί και η λεκάνη σε πολλες γυναίκες είναι στενή.. Ένα θα σου πω.. Η φυση ξέρει το σώμα μας και μας στέλνει τα αντίστοιχα σε κιλά μωράκια.. Όποτε φτου φτου στην κοπελάρα σας!! 

Just now, elenioz είπε:

Με το καλό να τη δείτε την κουκλίτσα σας!!! Φιλιααα

Just now, P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα λέω τα νέα μου. Κι εσεις τα δικά σας! Να δεις που εγώ θέλω να γεννήσω πιο πριν και θα γεννήσω τελευταία στο τέλος!

Εγώ θα μαι η τελευταία.. Εχω την τελευταία πητ.. Χαχα οπότε ασε σας έφαγα σε αυτοοο

Just now, EugenJen είπε:

Σε εμάς δεν είχαν ζητήσει περυσι.. Περίεργα πραγματα.. Ποτε δεν χρειάστηκε εξουσιοδότηση δική μου. Και δεν ασχολήθηκα με τίποτα, όλα τα κάνε ο συζυγος αμέσως.. Μήπως έχει αλλάξει κάτι? Και δεν το γνωρίζω... 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αστυνομικές  ταυτότητες  και  των  2  γονέων  (πρωτότυπες  και  2  φωτοτυπίες  κάθε ταυτότητας).

2. Ληξιαρχική πράξη γάμου ή ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης των γονέων με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου εξαμήνου (2 φωτοτυπίες ) 

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

• Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κοινή οικογενειακή μερίδα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο που έχει οικογενειακή μερίδα ο πατέρας του νεογνού
  • Στις  περιπτώσεις που δεν υπάρχει γάμος ή σύμφωνο συμβίωσης των γονέων του νεογνού, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης της μητέρας αυτού.

4. Πράξη  προσδιορισμού  επωνύμου  τέκνου   (μόνο  όταν  το  επώνυμο  του  τέκνου  δεν αναγράφεται πάνω στη ληξιαρχική πράξη γάμου ή στο σύμφωνο συμβίωσης).

Ειααι καλυτερα σήμερα? Πως είναι η εμπειρία της καισαρικής? Θέλω να μάθω περισσοτερα.. 

Η μπεμπα σας καλά?? 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Athina_ είπε:

@Nina13 ακριβώς αυτό που είπες μου το είπε και ο γιατρός! Έχεις δίκιο! Σημασία έχει να βγουν υγιεστατα και τίποτα άλλο! Σ ευχαριστώ! 

Αχ να μου ζήσει ο γιατρός σουυυυ... Φοβερός!!!! Τίποτα βρε.. Αντε να τα δουμε επιτέλους και να τα κρατήσουμε.. Η αγωνία χτυπάει κοκκινοοοο

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχει μαλλάκι η κοριτσάρα σου!??? Ωωωωω! Με το καλό να τη πάρετε σπίτι να είσαστε όλοι μαζι:wub:

Περιμένω πως κ πως κι εγώ το αντράκι μου!!!!

Έχει πολύ μαλλί όχι αστεία!!!με το καλό μωρέ να έρθει ο μπεμπακος σου...

@Nina13κ εμένα δεν μου το είχε πει η γιατρός εκεί του την ζήτησαν!!!

Ότι θες να μάθεις εννοείται με ρωτάς !!!γι'αυτό είμαστε εδώ!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Εγώ να κάνω μια ερώτηση.. έχουν πει κάποια κορίτσια ότι περπατάνε πολύ. Γενικά περπατάω παρά πολυ(εκτός εγκυμοσύνης) αλλά τώρα τελευταία ,,λιγότερο. Λόγω καιρου κ διάθεσης.

Σήμερα πήγα για κατι δουλίτσες με περπάτημα για καμιά ώρα, γυρνάω σπίτι κ πονάω σε διάφορα σημεία. Το πιο συνηθισμένο σημειο,οι προσαγωγοι.

Όσο περπατάω δεν κουράζομαι μετά είμαι σαραβαλο

Επισης ρίχνω έναν ύπνο 2 ωρο να ισωσω.

Εσείς που περπατάτε ώρες,δεν πονάτε? 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Εγώ να κάνω μια ερώτηση.. έχουν πει κάποια κορίτσια ότι περπατάνε πολύ. Γενικά περπατάω παρά πολυ(εκτός εγκυμοσύνης) αλλά τώρα τελευταία ,,λιγότερο. Λόγω καιρου κ διάθεσης.

Σήμερα πήγα για κατι δουλίτσες με περπάτημα για καμιά ώρα, γυρνάω σπίτι κ πονάω σε διάφορα σημεία. Το πιο συνηθισμένο σημειο,οι προσαγωγοι.

Όσο περπατάω δεν κουράζομαι μετά είμαι σαραβαλο

Επισης ρίχνω έναν ύπνο 2 ωρο να ισωσω.

Εσείς που περπατάτε ώρες,δεν πονάτε? 

Εγώ χρειάστηκε να περπατήσω την προηγούμενη βδομάδα για αρκετή ώρα σε δουλειές κ στα τελευταία μέτρα πριν το σπίτι μου δοκιμάστηκα... Σταματούσα κάθε δύο μέτρα.

Είχα πολύ πόνο στο μπροστινό μέρος της λεκάνης, κ δύσπνοια. Από τότε δεν ξαναπερπατησα, μόνο για δουλειές στην γειτονιά.

Αν πάρει θέση το παιδί θα περπατάω μόλις μπω στο μήνα μου.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Aurora S είπε:

Εγώ χρειάστηκε να περπατήσω την προηγούμενη βδομάδα για αρκετή ώρα σε δουλειές κ στα τελευταία μέτρα πριν το σπίτι μου δοκιμάστηκα... Σταματούσα κάθε δύο μέτρα.

Είχα πολύ πόνο στο μπροστινό μέρος της λεκάνης, κ δύσπνοια. Από τότε δεν ξαναπερπατησα, μόνο για δουλειές στην γειτονιά.

Αν πάρει θέση το παιδί θα περπατάω μόλις μπω στο μήνα μου.. 

Εμένα έχει χαμηλώσει η κοιλίτσα..μάλλον θα βγει πιο νωρίς.. έτσι μου φαίνεται.

Δύσπνοια παθαίνω κ εγώ αλλά για λίγα δευτερόλεπτα,αλλάζω θέση κ περνάει.

Εγώ δεν νιώθω ότι έχω κουράγιο να περπατάω. Θα προσπαθήσω ομως να κάνω την αρχή μέσα στο Σούκου(θα δω κ τον γιατρό) κ να περπατάω έστω κι ένα τέταρτο κάθε μερα

Τι εννοείς να πάρει θέση? Να γυρίσει ανάποδα? Να κατέβει?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...