Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!!!

@Anastasia05 

@Nina13 το μαύρο κόκκινο είναι το πιο όμορφο!!!

Το βράδυ Αργώ να κοιμηθώ έχω υπερένταση αλλ Α μετά πέφτω ξερή,δεν καταλαβαινω τπτ!

Σε ένα μήνα παρά κάτι γενναω!!! Πόσο ανυπομονώ!

Πέρασαν οι μήνες παει.. Σε λίγο καιρό θα τα χουμε αγκαλιτσα και θα κάνουμε τα πιο ωραία Χριστουγεννα εβερ.. 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

καλημέρα κορίτσια!!!!!

Άγχος με εχει πιάσει για τη διαδικασία τοκετού......μόνο αυτό .....για το πως θα γίνει και πότε......σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!!!!κορίτσια όσο κάθομαι σπίτι σκέφτομαι......πρέπει να απασχολούμαι με κάτι......έκανα τα σεμινάρια .....σήμερα τελείωσαν .....πρέπει κατι άλλο να βρω....για να περάσει πο γρήγορα ο καιρός....

Χθες βραδυ βγηκα για ποτάκι με παρέα(ποτάκι λέμε τωρα....μπύρα ανευ) και πέρασα τόοοσσοοοο ωραία.....παρόλο που δεν βολευομουν στη θέση π καθόμουν επειδή είχα μερες να βγω το είχα τόοοσοοο ανάγκηηη..... και ξέχασα λίγο τα άγχη μου.....

@Nina13 θα ήθελα να δω πως έγινε το καρότσι σου..... θα πρέπει να είναι τέλειοοο!!!! χθες έλεγα στον αντρα μου πως αν το δεύτερο  μας είναι κορίτσι θα πάμε να το στολίσουμε έτσι!!!!! τωρα είναι γκρί σκούρο σκέτο...... θα το γεμίσει το ομορφο αντράκι μας βεβαια αλλά αν έρθει δεύτερο και είναι κορίτσι και το καρότσι έχει αντέξει... έτσι το φαντάζομαι.....

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ναιιι αυτό είναι παλούκι φίλη..

Πόσων εβδομαδων είσαι θύμισε μου?? Λίγες μέρες έμειναν πάντως...30-40? Θα περάσουν οι ατιμες κ είπαμε μετά τουρτεεες!!!

Έχω ρε τι δεν έχετε καταλάβει τοσους μηνες????:mrgreen:

Νομιζω πως είμαστε ακριβώς στα ίδια από εβδομαδες και μέρες. Αλλά ελπίζω πως δεν θα κάνω 30- 40 μέρες να γεννήσω! Ελπίζω να γίνει πιο πριν αλλιώς θα γίνει επικίνδυνα μεγαλος και θα πρέπει να τον πάρουν με καισαρική. Καλά... ότι είναι για καλό. Δεν πειράζει. Όλα να πάνε καλά και θα κάνουμε όλες υπομονή!

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Νομιζω πως είμαστε ακριβώς στα ίδια από εβδομαδες και μέρες. Αλλά ελπίζω πως δεν θα κάνω 30- 40 μέρες να γεννήσω! Ελπίζω να γίνει πιο πριν αλλιώς θα γίνει επικίνδυνα μεγαλος και θα πρέπει να τον πάρουν με καισαρική. Καλά... ότι είναι για καλό. Δεν πειράζει. Όλα να πάνε καλά και θα κάνουμε όλες υπομονή!

Κι εγώ φοβάμαι πόσο θα μεγαλώσει.... Πόσο είναι εσένα το νινακι  σου Μ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Q1jtp2.png

Καλημερα κορίτσια! Μόλι γυρισα απο τον γιατρό είδα την μπεμπουλα 2380 έχει παει είμαστε μικρουλες εμείς! Όλα είναι μια χαρα! 

@Renez ρώτησα στο ταμείο για τα δωμάτια στο Έλενα και μου είπαν ότι πρέπει να ρωτήσω στο λογιστήριο. Η αληθεια ειναι ότι είχε παρα πολυ κόσμο που περιμενε και έπρεπε να φυγουμε και δεν περιμενα. Σε 10 μέρες που θα ξαναπάω θα πάω πρωι πρωι και θα τους ρωτήσω. Που θα πάει θα μάθουμε! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ φοβάμαι πόσο θα μεγαλώσει.... Πόσο είναι εσένα το νινακι  σου Μ σε ποια εβδομάδα είσαι?

Είμαι στις 35μισο εβδομαδες. Πριν 8 νομίζω ημέρες το μωρό ήταν 3 κιλά. Κατά προσέγγιση βέβαια. Ελπίζω πως ήταν λάθος εκτίμηση του γιατρού και είναι μικρότερο. Αλλά και πάλι λέω ότι είναι για καλό!

Just now, P.L.L. είπε:

Είμαι στις 35μισο εβδομαδες. Πριν 8 νομίζω ημέρες το μωρό ήταν 3 κιλά. Κατά προσέγγιση βέβαια. Ελπίζω πως ήταν λάθος εκτίμηση του γιατρού και είναι μικρότερο. Αλλά και πάλι λέω ότι είναι για καλό!

Είμαστε πολύ κοντά...θα πάω κι εγώ Σάββατο κ πιστεύω ότι θα τα έχουμε φτάσει τα 3..

Οι μετρήσεις του εμβρυολογου κ η καμπύλη που είχε βγάλει στον πρώτο, βγήκε ακριβώς τοσο. Κ απ ότι κατάλαβα έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια οι δικές του μετρήσεις. Δεν ξέρω πάρα πολλές λεπτομέρειες,τώρα θα δω πάλι τον γυναικολόγο μου κ θα τα συζητησουμε από κοντα

θα μιλήσω κι εγώ με το γιατρό για το τι θα κάνουμε.. αρκετά σημαντικό ραντεβού κ εχω αγωνία!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Είμαστε πολύ κοντά...θα πάω κι εγώ Σάββατο κ πιστεύω ότι θα τα έχουμε φτάσει τα 3..

Οι μετρήσεις του εμβρυολογου κ η καμπύλη που είχε βγάλει στον πρώτο, βγήκε ακριβώς τοσο. Κ απ ότι κατάλαβα έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια οι δικές του μετρήσεις. Δεν ξέρω πάρα πολλές λεπτομέρειες,τώρα θα δω πάλι τον γυναικολόγο μου κ θα τα συζητησουμε από κοντα

θα μιλήσω κι εγώ με το γιατρό για το τι θα κάνουμε.. αρκετά σημαντικό ραντεβού κ εχω αγωνία!

να μας πεις όταν πας τι σ είπε..... εμενα παντως του είπα ότι με αγχώνει π είναι έτσι μεγάλος..... μ είπε να μην με αγχώνει τπτ είναι απόλυτα φυσιολογικός και θα γεννηθεί όποτε το αποφασίσει η μήτρα!!!!!οποτε μετά θαυμασα μπουτάκι ζουμερό με ησυχία......

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

να μας πεις όταν πας τι σ είπε..... εμενα παντως του είπα ότι με αγχώνει π είναι έτσι μεγάλος..... μ είπε να μην με αγχώνει τπτ είναι απόλυτα φυσιολογικός και θα γεννηθεί όποτε το αποφασίσει η μήτρα!!!!!οποτε μετά θαυμασα μπουτάκι ζουμερό με ησυχία......

Είναι το πρώτο σου?

Στον μεγάλο μου είχα ζοριστει πολύ σε κάποια φάση κ πολύ φοβάμαι πως αν βγει μεγαλύτερος αυτός θα ζοριστω πολύ περισσότερο κ δεν θα καταφέρω να τον βγάλω φυσιολογικά κ θα πάω καισαρική αναγκαστικά. Μακάρι να πάνε όλα καλα:)

Q1jtp2.png

Είναι το πρώτο σου?

Στον μεγάλο μου είχα ζοριστει πολύ σε κάποια φάση κ πολύ φοβάμαι πως αν βγει μεγαλύτερος αυτός θα ζοριστω πολύ περισσότερο κ δεν θα καταφέρω να τον βγάλω φυσιολογικά κ θα πάω καισαρική αναγκαστικά. Μακάρι να πάνε όλα καλα:)

ναι το πρώτο μου! πόσο είχε γεννηθεί εσένα ο πρώτος σου?

Διαφημίσεις

Εμενα και ο εμβρυολογος μου τον έβγαλε μεγάλο. Όχι σε βάρος αλλά σε ηλικία κύησης. Δηλαδή οι μετρήσεις του μωρού αντιστοιχούν σε τρεις εβδομαδες μεγαλύτερο παιδί. 

Εντωμεταξυ έκανα σήμερα την πρώτη ένεση ινσουλίνης και μετά το φαγητό είχα αρκετά ανεβασμένο το ζάχαρο. Πάνω από το κανονικό. Και τι έφαγα η ρημάδα; Δυο φέτες του τοστ ολικής αλεσως με τυρί λαιτ και γαλοπούλα. Θα μου τα κόψουν όλα στο τέλος! Θα βγω από το μαιευτήριο μοντέλο! 

Είναι το πρώτο σου?

Ρε περίμενε να δεις. Αν το Σάββατο είστε στα 3 κιλά τότε είστε καλά. Άντε να πάει 3,5 μέχρι να γεννήσεις. Εγώ πιστεύω πως θα σου κάνε όλα κατ ευχήν!

• Μου αρέσει 2

ναι το πρώτο μου! πόσο είχε γεννηθεί εσένα ο πρώτος σου?

3680 στις 40ε κ 4μ με πρόκληση..

Με το καλό κορίτσι μου:wub:

Just now, P.L.L. είπε:

Εμενα και ο εμβρυολογος μου τον έβγαλε μεγάλο. Όχι σε βάρος αλλά σε ηλικία κύησης. Δηλαδή οι μετρήσεις του μωρού αντιστοιχούν σε τρεις εβδομαδες μεγαλύτερο παιδί. 

Εντωμεταξυ έκανα σήμερα την πρώτη ένεση ινσουλίνης και μετά το φαγητό είχα αρκετά ανεβασμένο το ζάχαρο. Πάνω από το κανονικό. Και τι έφαγα η ρημάδα; Δυο φέτες του τοστ ολικής αλεσως με τυρί λαιτ και γαλοπούλα. Θα μου τα κόψουν όλα στο τέλος! Θα βγω από το μαιευτήριο μοντέλο! 

Ναι το θυμάμαι που βγαίνει πιο μεγάλο..

Υπομονή κ με το φαγητό,δεν έμεινε πολύ ! Τις επόμενες μέρες θα ρυθμιστεί!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!

Άγχος με εχει πιάσει για τη διαδικασία τοκετού......μόνο αυτό .....για το πως θα γίνει και πότε......σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!!!!κορίτσια όσο κάθομαι σπίτι σκέφτομαι......πρέπει να απασχολούμαι με κάτι......έκανα τα σεμινάρια .....σήμερα τελείωσαν .....πρέπει κατι άλλο να βρω....για να περάσει πο γρήγορα ο καιρός....

Χθες βραδυ βγηκα για ποτάκι με παρέα(ποτάκι λέμε τωρα....μπύρα ανευ) και πέρασα τόοοσσοοοο ωραία.....παρόλο που δεν βολευομουν στη θέση π καθόμουν επειδή είχα μερες να βγω το είχα τόοοσοοο ανάγκηηη..... και ξέχασα λίγο τα άγχη μου.....

@Nina13 θα ήθελα να δω πως έγινε το καρότσι σου..... θα πρέπει να είναι τέλειοοο!!!! χθες έλεγα στον αντρα μου πως αν το δεύτερο  μας είναι κορίτσι θα πάμε να το στολίσουμε έτσι!!!!! τωρα είναι γκρί σκούρο σκέτο...... θα το γεμίσει το ομορφο αντράκι μας βεβαια αλλά αν έρθει δεύτερο και είναι κορίτσι και το καρότσι έχει αντέξει... έτσι το φαντάζομαι.....

Καλη μου μην αγχώνεσαι.. Όλα καλά θα πανε και θα θυμάσαι όμορφα αυτή τη μέρα.. Μην αγχώνεσαι όμως.. Ξέρω είναι δυσκολο. Και εγώ την πρωτη φορα είχα αγχωθεί πολυ, όμως και τώρα αγχώνομαι γιατί υπάρχει ήδη ένα παιδι και πρεπει κάπου να το αφήσω.. Ασε τα αγχη όταν κάνεις παιδί, δεν σταματουν ποτε... 

Αχ τέλειο έγινε το καρότσι σου λέω.. Αφου δεν το πιστευαμε.. Ραψα με πανω ένα φλοραλ πανακι και είναι σαν τα cybex  , τα λουλουδια και είναι μπλε εμ ροζ.. Τόσο ροζ όσο πρεπει όμως.. Να μην είναι καραγκιοζάκια.. Είναι τέλειο.. Όταν με το καλό κανεις δευτερο και είναι κοριτσάκι να μου πεισ να σ στείλω ιδέες... 

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Καλη μου μην αγχώνεσαι.. Όλα καλά θα πανε και θα θυμάσαι όμορφα αυτή τη μέρα.. Μην αγχώνεσαι όμως.. Ξέρω είναι δυσκολο. Και εγώ την πρωτη φορα είχα αγχωθεί πολυ, όμως και τώρα αγχώνομαι γιατί υπάρχει ήδη ένα παιδι και πρεπει κάπου να το αφήσω.. Ασε τα αγχη όταν κάνεις παιδί, δεν σταματουν ποτε... 

Αχ τέλειο έγινε το καρότσι σου λέω.. Αφου δεν το πιστευαμε.. Ραψα με πανω ένα φλοραλ πανακι και είναι σαν τα cybex  , τα λουλουδια και είναι μπλε εμ ροζ.. Τόσο ροζ όσο πρεπει όμως.. Να μην είναι καραγκιοζάκια.. Είναι τέλειο.. Όταν με το καλό κανεις δευτερο και είναι κοριτσάκι να μου πεισ να σ στείλω ιδέες... 

Καλέ βάλε μια φωτό να το θαυμάσουμε!! Ακούγεται τέλειο !

Q1jtp2.png

Just now, Athina_ είπε:

Καλημερα κορίτσια! Μόλι γυρισα απο τον γιατρό είδα την μπεμπουλα 2380 έχει παει είμαστε μικρουλες εμείς! Όλα είναι μια χαρα! 

@Renez

Καλημερα και μια χαρά είναι το μωράκι σας.. Μην μπαίνεις σε διαδικασία να συγκρίνεις γραμμαρια και εκατοστά.. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό.. Και όλα είναι καλά, τον γιατρό σου θα ακουσ και κανέναν άλλο.. Με το καλό κορίτσι η μπεμπα σου!!! 

Καλέ βάλε μια φωτό να το θαυμάσουμε!! Ακούγεται τέλειο !

Αχ θα προσπαθησω αργότερα μα δεν υπόσχομαι καθώς το κινητό τα βγάζει πολυ μεγάλο σαιζ. Και δεν ξέρω αν θα τα καταφερωωωω

Just now, P.L.L. είπε:

Ρε περίμενε να δεις. Αν το Σάββατο είστε στα 3 κιλά τότε είστε καλά. Άντε να πάει 3,5 μέχρι να γεννήσεις. Εγώ πιστεύω πως θα σου κάνε όλα κατ ευχήν!

ΝαΝα πανε ολα μια χαρά ευχομαι, να μας λες νέα σου... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...