Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπήκες κι εσύ 9ο!!!!:wub:

Μα πως να μη πονάμε,ολόκληρο μωρό έχουμε μέσα μας!! Παλεύουμε και οι δύο να βολευτουμε! :D

Αλήθεια;;;μπήκα;;;χαχαχα δε ξέρω τι μου γίνεται!Νόμιζα μπαίνω το Σάββατο!!! Γιουπιιιιιι!!!!:wub:

Ερώτηση,όταν τα μωρά σας έχουν λόξυγκα κάνετε κάτι;;

Μπορούμε να κάνουμε κάτι ή απλά περιμένουμε να περάσει;

Εγώ την χαϊδεύω εκεί που είναι η πλατουλα της και της μιλώ "θα περαααασειιι κλπ κλπ" αλλά δε ξέρω αν τη βοηθάει...παθαίνει συχνά τελευταία

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Καλησπέρα συνεγκυουλες μου!!!

@EugenJen τα πας περίφημα κι εσύ και η κορούλα σου!!!Σε λίγο θα την έχετε στο σπιτικό σας και όλα τα δύσκολα θα είναι παρελθόν!

Κοριτσαρες έτοιμη κι η δικιά μου η βαλιτσουλα!!!!

Όσο για την επισκληριδιο εγώ εξαρχής είπα ότι τη θέλω γιατί κάτι μου λέει πως αν δεν τη ζητήσω απτην αρχή,μετά θα παρακαλάω για να μου την κάνουν!

Για την περινεοτομη η γιατρός μου είπε ότι στις πρωτοτοκες κατά πλειοψηφία την κάνουν οπότε μου φάνηκε κάτι λογικό και αναπόφευκτο αλλά δεν με αγχωσε κιόλας!Ολόκληρο παιδάκι θα βγάλουμε,ας κάνουμε και ένα ραμματακι αρκεί να είναι ντελικάτο και καλλιτεχνικό!

@Renez μου κι εγώ σήμερα έκανα τραμπα τα πράγματα από τη μια βαλίτσα σε άλλη για να είναι πιο άνετα και για να κάνω καλύτερη διαρρύθμιση!Σε νιώθω απόλυτα!

Κορίτσια!Με κουράζει ΠΟΛΥ πλέον η διαδικασία του μπάνιου!!!!κάθε μέρα βγαίνω από το μπάνιο κατάκοπη!

@Anastasia05 τώρα που ανέφερες κι εσύ ότι έχεις πονακια στον ύπνο με καθησυχασες γιατί εγώ κάθε φορά που αλλάζω πλευρό, ωσάν τον βραδιποδα,νιώθω το μωρό να κατρακυλάει από τη μεριά που γύρισα και να με πονάει μέχρι να βολευτει

Φτου φτου στο μωράκι σου κοριτσάκι μου!Τέλειο και μπαμπατσικο!Έτοιμο παιδάκι!Με το καλό!όλα θα πάνε περίφημα,μην αγχώνεσαι για τίποτα!αφεσου στην εμπειρία που μας περιμένει,στο νινι σου και στην κρίση του γιατρού σου!

Καλέ τι πονακια λες το βράδυ??! Είναι φορές που όπως παλεύω να αλλάξω πλευρό νομίζω ότι η κοιλουμπα θα μείνει πίσω:P

Αλήθεια;;;μπήκα;;;χαχαχα δε ξέρω τι μου γίνεται!Νόμιζα μπαίνω το Σάββατο!!! Γιουπιιιιιι!!!!:wub:

Ερώτηση,όταν τα μωρά σας έχουν λόξυγκα κάνετε κάτι;;

Μπορούμε να κάνουμε κάτι ή απλά περιμένουμε να περάσει;

Εγώ την χαϊδεύω εκεί που είναι η πλατουλα της και της μιλώ "θα περαααασειιι κλπ κλπ" αλλά δε ξέρω αν τη βοηθάει...παθαίνει συχνά τελευταία

Όχι όχι είναι απολύτως φυσιολογικό κ τους κάνει κ καλό στο αναπνευστικό κ πεπτικό τους σύστημα..αν νιώθεις πως θες να τη χαϊδεύεις εσύ είσαι η μανούλα κ ξέρεις(εγώ το φρικουλο απλά τον κοροϊδεύω εκείνη την ώρα:mrgreen:) αλλά γενικώς μην πολύ πασπατευεις τη κοιλιτσα γτ λένε προκαλούνται συσπασουλες..αλλά λίγο απαλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Καλέ τι πονακια λες το βράδυ??! Είναι φορές που όπως παλεύω να αλλάξω πλευρό νομίζω ότι η κοιλουμπα θα μείνει πίσω:P

Όχι όχι είναι απολύτως φυσιολογικό κ τους κάνει κ καλό στο αναπνευστικό κ πεπτικό τους σύστημα..αν νιώθεις πως θες να τη χαϊδεύεις εσύ είσαι η μανούλα κ ξέρεις(εγώ το φρικουλο απλά τον κοροϊδεύω εκείνη την ώρα:mrgreen:) αλλά γενικώς μην πολύ πασπατευεις τη κοιλιτσα γτ λένε προκαλούνται συσπασουλες..αλλά λίγο απαλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα!!

Την παραχαιδευω καθα μέρα και έχουμε αποκτήσει και επικοινωνία θα λεγα (μουρλεγκω μάνα) αλλά δεν νιώθω κάτι τέτοιο...θα έχω το νου μου όμως!

Όσο για το λόξυγκα,όντως κάνει καλό αλλά λέω μπας και τα ταλαιπωρεί τα καημενουλια!!!

Ρε Αρετακι τί τέλειο στικερ είναι αυτό;;;;

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Την παραχαιδευω καθα μέρα και έχουμε αποκτήσει και επικοινωνία θα λεγα (μουρλεγκω μάνα) αλλά δεν νιώθω κάτι τέτοιο...θα έχω το νου μου όμως!

Όσο για το λόξυγκα,όντως κάνει καλό αλλά λέω μπας και τα ταλαιπωρεί τα καημενουλια!!!

Ρε Αρετακι τί τέλειο στικερ είναι αυτό;;;;

Χαχαχαχα πάλευα να εξηγήσω σε μια κοπέλα πώς να το κάνει κ για να το ξανά θυμηθώ έκανα κ εγώ καινούργιο..έλα άλλαξε το κ εσύ ,τώρα θέλουμε φθινοπωριναααα:D

Όχι μωρέ λίγο τραμπολίνο κάνουν απλά χαχαχα όταν σας χαϊδεύουν αλλοι τη κοιλίτσα κουνιούνται??

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα πάλευα να εξηγήσω σε μια κοπέλα πώς να το κάνει κ για να το ξανά θυμηθώ έκανα κ εγώ καινούργιο..έλα άλλαξε το κ εσύ ,τώρα θέλουμε φθινοπωριναααα:D

Όχι μωρέ λίγο τραμπολίνο κάνουν απλά χαχαχα όταν σας χαϊδεύουν αλλοι τη κοιλίτσα κουνιούνται??

Καλέ όχι!!η δικιά μου κοκκαλωνει!

Όπως επίσης αν κάνει τα τρελά της και σηκώσω μπλούζα για να δείξω στην μαμά ή στον άντρα μου,πολλές φορές το κόβει μαχαίρι η μουλωχτουλα μου!!!χαχαχαχαχ το παίζει αγγελούδι ξαφνικά ενώ πριν ένα δευτερόλεπτο με ταράζε στο κλωτσιδι

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ναι την κάνουν αυτοί επιτόπου κ μετά μπαίνεις με κωδικούς taxis δικού σου όχι του άντρα να κάνεις οριστικοποιηση!!

Όλα αυτά τα έχω εγώ , ο άντρας μου αν τον ρωτήσεις που είναι ασφαλισμένος δεν έχει ιδέα :mrgreen: 

Wxx egw pou den thumamai tous kwdikous tou taxis ti kanw?

Καλέ όχι!!η δικιά μου κοκκαλωνει!

Όπως επίσης αν κάνει τα τρελά της και σηκώσω μπλούζα για να δείξω στην μαμά ή στον άντρα μου,πολλές φορές το κόβει μαχαίρι η μουλωχτουλα μου!!!χαχαχαχαχ το παίζει αγγελούδι ξαφνικά ενώ πριν ένα δευτερόλεπτο με ταράζε στο κλωτσιδι

Έτσι κ μένα ο ατιμοοος!! Εγώ όμως όταν τον χαϊδεύω χαμουληςςςςς:x ο άντρας μου τον λέει ήδη μαμακια:P

Έχω όμως βίντεο ντοκουμέντα τι μου κάνει χαχαχα

Just now, Annou είπε:

Θα στους πει κ λογιστής σου αγάπη μου..αφού έχεις το μαγαζί εσύ δε παίζει να μην μπαίνει ο λογιστής σου!!!

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Anastasia05 said:

Μπήκες στον 9!!! Άντε με το καλό!! Εγω μπαίνω αύριο!!!

Το Σάββατο έχω γιατρό, να δούμε που έχει φτάσει ο μικρός κ να δούμε πως θα συνεχίσουμε. :wub:

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τη μέρα που έμπαινα στον μήνα μου έκανα μετακομιση! Τέτοιο μήνα! Οπότε,εντάξει,θα προλάβω μια βαλίτσα :)

Εσύ το έχεις κιόλας με το μάζεμα,μετά από τόσες μετακομίσεις,οπότε εντάξει,σε ένα μισάωρο θα είσαι έτοιμη!! Αρκεί να βρεις όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι στις κουτες!

Ναι, ένας μήνας περίπου μας έμεινε... για να δούμε βέβαια, γιατί εγώ ήδη νιώθω ότι η κοιλιά μου θα εκραγεί ανα πάσα στιγμή αλλά δε πιστεύω ότι ο κύριος έχει κατέβει πιο χαμηλά στην λεκάνη ακόμα!

Άντε, το Σάββατο θα μας πεις πώς είναι και το δικό σου το αγόρι!;-)

2 hours ago, Irinoula86 said:

Nai αυτό μ είπε κ εκείνος.... Απλά δεν το ειχα ψάξει περισσοτερο κ ειχα στο μυαλό μ ότι δεν θα το κάνω....... Κορίτσια ένα ψιλό άγχος με έπιασε χθες και ένας φόβος..... Αν κ με καθησυχάσε ο γιατρός.......εγω συνεχίζω κ φοβάμαι και αγχώνομαι για την ώρα εκείνη. 

Και μένα να πω την αλήθεια με έχει πιάσει ένα άγχος, επειδή η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ αυτές τις μέρες (ήτανε που ήτανε) και δεν έχω ιδέα πόσο μεγάλο είναι ήδη το μωρό και πόσο θα φτάσει μέχρι τη γέννα. Με προβληματίζει το πώς θα βγει, με ποιό τρόπο θα προκληθεί λιγότερη ζημιά κτλ.

39 minutes ago, Renez said:

Κ εμένα τα σκυλάκια μου έχουν ξενερώσει μαζί μου τα καημένα..ενώ ήταν μαμοθρεφτα κ αυτά επειδή τώρα δε μπορώ ούτε να τα βγάζω εγώ πολύ ούτε να τα παίζω το μισάωρο τους μες τη μέρα κ τα έχει αναλάβει ο αντρας μου αυτά έχουν κολλήσει μαζί του..κ εμένα μου ρίχνουν βλέμμα σε φάση "παίζουμε μανούλα,θα ασχοληθείς κ εσύ??" Κ τα απογοητεύω παλι αλλά τι να κάνω κ εγώ η μάνα???

Τα γλυκούλια!:wub: Και μένα ο μικρός μου ο γατούλης που είναι μαμάκιας μου έρχεται συνέχεια για αγκαλιές, αλλά επειδή ανεβαίνει συνήθως στην κοιλιά μου δε μπορώ να βολευτώ με το έξτρα βάρος. Του αλλάζω όμως θέση στο πλάι ή τον βάζω στους ώμους μου (και γουργουρίζει ο γλυκούλης) για να χορτάσουμε αγκαλίτσα, γιατί μετά που θα έχω συνεχώς πάνω μου το μωρό δε θα μπορώ!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, marianna1986 είπε:

Βρε κορίτσια θέλουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γαμου; Στο Ρέα @EugenJen τι θέλουν; Οικογενειακή κατάσταση την έχω αλλά τη ληξιαρχική πράξη την έχω ζητήσει ηλεκτρονικα από το ΚΕΠ κ με έχουν συνδέσει με Κάιρο μέρες τώρα... Άμα πάω από κει θα μου τη δώσουν;

Επίσης το μηχάνημα της Εθνικής μου έφαγε την καρτα:-x, ζήτησα ήδη καινούργια ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί αν μου τύχει τπτ απρόοπτο δεν θα έχω να πληρώσω τους χριστιανούς στην κλινική.

Η βαλίτσα μου σε 5 λεπτά ολοκληρώθηκε! Έβαλα νυχτικά, μαξιλαροθήκη, σουτιέν θηλασμού, επιθέματα μιας χρήσης, πάνες ακράτειας (πήρα τις always), πάνα αγκαλιας για το μωρό, ρούχα εξόδου μωρού. Αυτά! Τα υπόλοιπα (σαμπουάν, οδοντόβουρτσα κλπ) θα μπουν τελευταια στιγμή.

Έχεις δίκιο εγώ μπερδεύτηκα ληξιαρχική πράξη θέλει αλλά όπως λέει κ η Αναστασία από το gov.gr την έβγαλα κ εγώ ,,δεν είναι τίποτα!!!

Just now, Annou είπε:

Στον λογιστή βούρρρρ, αφού έχεις κ επιχείρηση σίγουρα θα τους έχει ο λογιστής σου...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Kale nai!Skalwsa!Tpt exw xazepsei entelws 

A Koritsia milisa k me tin kolliti mou pou gennise sto lito.Mou eipe oti den xreiazetai oyte shampoo oute kremes oute gia to mwro kremes,panes.O,ti xreiastoume,ta idiwtika ta parexoun ola!

Mono proswpika eidi na paroume mazi gia opoia thelei kati an k i wra pernaei toso grigora me to mwro pou tha thes mono na koimasai otan auto den tha thilazei i tha einai xupnio!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, ένας μήνας περίπου μας έμεινε... για να δούμε βέβαια, γιατί εγώ ήδη νιώθω ότι η κοιλιά μου θα εκραγεί ανα πάσα στιγμή αλλά δε πιστεύω ότι ο κύριος έχει κατέβει πιο χαμηλά στην λεκάνη ακόμα!

Και μένα να πω την αλήθεια με έχει πιάσει ένα άγχος, επειδή η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ αυτές τις μέρες (ήτανε που ήτανε) και δεν έχω ιδέα πόσο μεγάλο είναι ήδη το μωρό και πόσο θα φτάσει μέχρι τη γέννα. Με προβληματίζει το πώς θα βγει, με ποιό τρόπο θα προκληθεί λιγότερη ζημιά κτλ.

Τα γλυκούλια!:wub: Και μένα ο μικρός μου ο γατούλης που είναι μαμάκιας μου έρχεται συνέχεια για αγκαλιές, αλλά επειδή ανεβαίνει συνήθως στην κοιλιά μου δε μπορώ να βολευτώ με το έξτρα βάρος. Του αλλάζω όμως θέση στο πλάι ή τον βάζω στους ώμους μου (και γουργουρίζει ο γλυκούλης) για να χορτάσουμε αγκαλίτσα, γιατί μετά που θα έχω συνεχώς πάνω μου το μωρό δε θα μπορώ!

Ψυχουλης μου..μόλις ξεπεταχτουν λίγο τα μωρά μας θα γίνουν αχώριστα!! Θα δεις θα κοιμάται μαζί του ο γατούλης κ τα δικά μου προβλέπω να τον κάνουν μπάνιο (να το γλυτώνω κ εγώ:mrgreen:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

A Koritsia milisa k me tin kolliti mou pou gennise sto lito.Mou eipe oti den xreiazetai oyte shampoo oute kremes oute gia to mwro kremes,panes.O,ti xreiastoume,ta idiwtika ta parexoun ola!

Mono proswpika eidi na paroume mazi gia opoia thelei kati an k i wra pernaei toso grigora me to mwro pou tha thes mono na koimasai otan auto den tha thilazei i tha einai xupnio!

Καλά σου τα είπε! Μόνο ένα ζιπουνακι,ένα κορμάκι,σκουφάκι(αν χρειάζεται), πάνες αγκαλιας κ ένα κουβερτακι λεπτό να σκεπαστεί. Όλα αυτά για την έξοδο,μέσα στο νοσοκομείο δεν χρειάζεται τίποτα!

Έβαλα στην βαλίτσα κ εναωραίο άνετο φορεματακι θηλασμού, και μια φόρμα και ένα κολάν! Κι ανάλογα τη φάση που θα είμαι όταν βγω από το μαιευτήριο,θα δω τι θα βαλω:mrgreen:

Θέλω όμως να φτιαχτω λιγάκι,να με δει καλά το παιδί όταν γυρίσω σπίτι,όχι μέσα στη ταλαιπωρία τελείως!

Just now, Eva137 είπε:

Έχω αγωνία για αυτό το ραντεβού,είναι πολύ σημαντικό! Να δούμε πως μεγαλώνει το παιδί κ να κάνουμε ένα πλάνο..:rolleyes:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Γεια σας!

Τι κάνετε μανούλες? Εγώ τώρα χαλαρώνω λιγάκι! Τα πόδια μου χάλια σαν μπουκαλάκια είναι...Από πόνους είμαι οκ όμως αν και κουράζομαι πολύ!

@marianna1986 Πήρα κι εγώ τηλ στο μαιευτήριο κ θέλουν κ ληξιαρχική κ οικογενειακή κατάσταση αλλά όχι απαραίτητα πρόσφατα, εγώ τα είχα βγάλει όμως για το voucher του παιδικού κ τα έχω! Για ληξιαρχική μάλιστα μου είπε αν έχω κ παλιά είναι οκ. Μου είπαν θα στείλουν email για τα πράγματα τα δικά μ κ του παιδιού αλλα δεν ήρθε τπτ,θα ξαναπαρω αύριο!

@Renez κι εγώ στο 1ο τα έβαζα κ τα ξανατακτοποιουσα 2 μήνες... και @Anastasia05 θα δείτε πως θα πάει με το θήλαστρο. Ανάλογα την παραγωγή! Καλύτερα τον 1ο μήνα αφοσίωση στον θηλασμό γτ ίσως δεν είναι κ τόσο πολύ το γάλα για να αποθηκεύσεις κιόλας. Με τα 2 μήνες κάνετε τράπεζα! Στην κατάψυξη 6 μήνες κ στο ψυγείο 1 24ωρο νομίζω! Όταν το βάζεις στο ψυγείο αλλάζει λίγο σαν να κόβει κάπως αλλά όταν το ζεσταίνεις είναι κομπλέ!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Γεια σας!

Τι κάνετε μανούλες? Εγώ τώρα χαλαρώνω λιγάκι! Τα πόδια μου χάλια σαν μπουκαλάκια είναι...Από πόνους είμαι οκ όμως αν και κουράζομαι πολύ!

@marianna1986 Πήρα κι εγώ τηλ στο μαιευτήριο κ θέλουν κ ληξιαρχική κ οικογενειακή κατάσταση αλλά όχι απαραίτητα πρόσφατα, εγώ τα είχα βγάλει όμως για το voucher του παιδικού κ τα έχω! Για ληξιαρχική μάλιστα μου είπε αν έχω κ παλιά είναι οκ. Μου είπαν θα στείλουν email για τα πράγματα τα δικά μ κ του παιδιού αλλα δεν ήρθε τπτ,θα ξαναπαρω αύριο!

@Renez κι εγώ στο 1ο τα έβαζα κ τα ξανατακτοποιουσα 2 μήνες... και @Anastasia05 θα δείτε πως θα πάει με το θήλαστρο. Ανάλογα την παραγωγή! Καλύτερα τον 1ο μήνα αφοσίωση στον θηλασμό γτ ίσως δεν είναι κ τόσο πολύ το γάλα για να αποθηκεύσεις κιόλας. Με τα 2 μήνες κάνετε τράπεζα! Στην κατάψυξη 6 μήνες κ στο ψυγείο 1 24ωρο νομίζω! Όταν το βάζεις στο ψυγείο αλλάζει λίγο σαν να κόβει κάπως αλλά όταν το ζεσταίνεις είναι κομπλέ!

Ναι ναι ,είχα αντλήσει κάποιες φορές και το έχω δει πως γίνεται:P Έχω διαβάσει κ οδηγιες αποθήκευσης,δε θα έλεγα ότι θέλω να κάνω τράπεζα.. πιο πολύ σαν καβατζα στη κατάψυξη κ να βγάζω οποτε μπορώ για τη επόμενη μέρα

Δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή για όλο αυτό...θα δειξει! 

Εγώ είχα συνηθίσει,κλαμα-βυζι-τελος κλάμα. Όλα ταπροβλήματα του έτσι τα λύναμε

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Γεια σας!

Που σαι βρε κουκλα?? Και σε σκεφτόμουν.. Θα παρεις νέο καρότσι για την μπεμπα η έχεις ήδη από τον γιο?? Δεν θυμάμαι.. Λοιπόν πηγα σε μια φίλη μου μοδίστρα και διακοσμήτρια.. Τα κάνει παραλληλα και διακοσμησα με το μπλε καρότσι μας σε παραμυθενιο για την μπεμπα.. Μιλάμε έγινε φανταστικό, φουλ στο ροζ, να ναι καλά η ινγκλεσινα που έχει καλά υφάσματα και φτιάξαμε παπαδες... 

Κατσε ξεκουράσε ποδαρακιααα

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι ναι ,είχα αντλήσει κάποιες φορές και το έχω δει πως γίνεται:P Έχω διαβάσει κ οδηγιες αποθήκευσης,δε θα έλεγα ότι θέλω να κάνω τράπεζα.. πιο πολύ σαν καβατζα στη κατάψυξη κ να βγάζω οποτε μπορώ για τη επόμενη μέρα

Δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή για όλο αυτό...θα δειξει! 

Εγώ είχα συνηθίσει,κλαμα-βυζι-τελος κλάμα. Όλα ταπροβλήματα του έτσι τα λύναμε

Ο παιδαρος σε κουρασε σήμερα?? Τι κάνεις εσυ?? 

πρίν από 33 λεπτά , Annou είπε:

ΤαΤα ιδιωτικά τα παρεχουν όλα κοριτσαρα.. Όπως το είπες.. Θα σαι τόσο ξετρελαμενη με το βρέφος που θα θες συνέχεια να το κοιτάς ακόμα κι όταν εκείνο κοιμάται, θα θηλάζει συνέχεια, γιατί στις αρχές θέλει συχνή διέγερση το στήθος, και θα πρεπει να μιλάτε και με τον συζυγο για να καμαρώνετε το μπεμπέ κι χαχαχαχαχα

Θα ναι τελειααα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...