Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Μην έχω δυο παιδιά να κρεμονται από τα βυζια μου στο τέλος! 

Πήγα ενδοκρινολόγο και μου έδωσε και ινσουλίνη μαζί με την διατροφή. Δυο ενέσεις την ημέρα. Να είναι καλάο γιος και θα φάω κααααατι τούρτες όταν γεννηθεί! Δεν θα θέλω δώρα για το μωρό να μου φέρνουν. Θα ζητάω τούρτες! 

Έλα υπομονή, τουλάχιστον στις έδωσε τώρα στο τέλος τι να πουν οι άλλες εδώ από τις αρχές με τρυπήματα αχχχχ

Κουράγιο κ εσύ μάνα!!

Όσο για το διπλό βυζοκρεμασμα θα σου πω το ίδιο που είπαμε με την Αναστασία,αν όμορφα εξηγήσεις πως είναι για μωρά ο θηλασμός ενώ εκείνη έχει μεγαλώσει πιστεύω θα το καταλάβει σιγά σιγά κ θα μπει στο ρόλο του μεγάλου αδερφού:x

Just now, LadyP είπε:

Τι κανετςρ κορίτσια μου? Άντε εγώ χτες έβαλα δύο.πραγματα στη βαλίτσα! Σήμερα θα βάλω άλλα δύο! Κουράστηκα:grin:καλα εμένα έχει ανοίξει η όρεξη άπειρα τις τελευταίες μέρες με βλέπω ότι δεν πήρα αυτούς τους μήνες να τα πάρω μαζεμένα! 

Φάε μαναρακι μου γτ...πόσο θα έχουμε χρόνο/όρεξη και....δικαιολογία να τρώμε τόσο χαχαχαχα

Κ εγω έχω όρεξη αλλά με κόβει το φούσκωμα που μετά από μισή μερίδα ανεβαίνει μέχρι πάνω..πφφφ..καλά δε μου λείπουν κ τα κιλά ήδη!!!

Όσο για βαλίτσα εγώ ο ψυχακιας ενώ την έχω έτοιμη τώρα μου έκατσε να τα βγάλω όλα να τα τακτοποιήσω ξανά αλλιώς!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν έμεινε πολύ κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμη!

Θα πάτε προγραμματισμενα?

Όχι δεν πάμε προγραμματισμένα. Ειπαμε πως θα ενεργοποιηθεί από μόνος του ο μηχανισμός όταν θα έρθει η ώρα. Και βλέπουμε! 

Just now, Renez είπε:

Έλα υπομονή, τουλάχιστον στις έδωσε τώρα στο τέλος τι να πουν οι άλλες εδώ από τις αρχές με τρυπήματα αχχχχ

Κουράγιο κ εσύ μάνα!!

Όσο για το διπλό βυζοκρεμασμα θα σου πω το ίδιο που είπαμε με την Αναστασία,αν όμορφα εξηγήσεις πως είναι για μωρά ο θηλασμός ενώ εκείνη έχει μεγαλώσει πιστεύω θα το καταλάβει σιγά σιγά κ θα μπει στο ρόλο του μεγάλου αδερφού:x

Φάε μαναρακι μου γτ...πόσο θα έχουμε χρόνο/όρεξη και....δικαιολογία να τρώμε τόσο χαχαχαχα

Κ εγω έχω όρεξη αλλά με κόβει το φούσκωμα που μετά από μισή μερίδα ανεβαίνει μέχρι πάνω..πφφφ..καλά δε μου λείπουν κ τα κιλά ήδη!!!

Όσο για βαλίτσα εγώ ο ψυχακιας ενώ την έχω έτοιμη τώρα μου έκατσε να τα βγάλω όλα να τα τακτοποιήσω ξανά αλλιώς!!

Καλε τα τσιμπήματα δε με ενοχλούν. Πιο πολύ η διατροφή (αν και το καλό είναι πως ένα μήνα τώρα δεν έχω πάρει γραμμάριο παρόλο που ο μπέμπης έχει γίνει άλλος τόσος) και το γεγονός πως πρέπει συνέχεια να μετριεμαι και να την παίρνω την γιατρό κάθε μέρα τηλ να της λέω τι μετρήσεις είχα αυτή την ημέρα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κουράγιο κ εσύ μάνα!!

Αχ εσύ έχεις πρόβλημα!!! Εδώ βαριέμαι να την τακτοποίησω μια φορά! Όχι και δεύτερη:oops:

• Χαχα 2

Just now, P.L.L. είπε:

Όχι δεν πάμε προγραμματισμένα. Ειπαμε πως θα ενεργοποιηθεί από μόνος του ο μηχανισμός όταν θα έρθει η ώρα. Και βλέπουμε! 

Καλε τα τσιμπήματα δε με ενοχλούν. Πιο πολύ η διατροφή (αν και το καλό είναι πως ένα μήνα τώρα δεν έχω πάρει γραμμάριο παρόλο που ο μπέμπης έχει γίνει άλλος τόσος) και το γεγονός πως πρέπει συνέχεια να μετριεμαι και να την παίρνω την γιατρό κάθε μέρα τηλ να της λέω τι μετρήσεις είχα αυτή την ημέρα. 

Ναιιι αυτό είναι παλούκι φίλη..

Πόσων εβδομαδων είσαι θύμισε μου?? Λίγες μέρες έμειναν πάντως...30-40? Θα περάσουν οι ατιμες κ είπαμε μετά τουρτεεες!!!

Just now, LadyP είπε:

Αχ εσύ έχεις πρόβλημα!!! Εδώ βαριέμαι να την τακτοποίησω μια φορά! Όχι και δεύτερη:oops:

Έχω ρε τι δεν έχετε καταλάβει τοσους μηνες????:mrgreen:

• Χαχα 1

Βρε κορίτσια θέλουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γαμου; Στο Ρέα @EugenJen τι θέλουν; Οικογενειακή κατάσταση την έχω αλλά τη ληξιαρχική πράξη την έχω ζητήσει ηλεκτρονικα από το ΚΕΠ κ με έχουν συνδέσει με Κάιρο μέρες τώρα... Άμα πάω από κει θα μου τη δώσουν;

Επίσης το μηχάνημα της Εθνικής μου έφαγε την καρτα:-x, ζήτησα ήδη καινούργια ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί αν μου τύχει τπτ απρόοπτο δεν θα έχω να πληρώσω τους χριστιανούς στην κλινική.

Η βαλίτσα μου σε 5 λεπτά ολοκληρώθηκε! Έβαλα νυχτικά, μαξιλαροθήκη, σουτιέν θηλασμού, επιθέματα μιας χρήσης, πάνες ακράτειας (πήρα τις always), πάνα αγκαλιας για το μωρό, ρούχα εξόδου μωρού. Αυτά! Τα υπόλοιπα (σαμπουάν, οδοντόβουρτσα κλπ) θα μπουν τελευταια στιγμή.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 said:

Βρε κορίτσια θέλουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γαμου; Στο Ρέα @EugenJen τι θέλουν; Οικογενειακή κατάσταση την έχω αλλά τη ληξιαρχική πράξη την έχω ζητήσει ηλεκτρονικα από το ΚΕΠ κ με έχουν συνδέσει με Κάιρο μέρες τώρα... Άμα πάω από κει θα μου τη δώσουν;

Επίσης το μηχάνημα της Εθνικής μου έφαγε την καρτα:-x, ζήτησα ήδη καινούργια ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί αν μου τύχει τπτ απρόοπτο δεν θα έχω να πληρώσω τους χριστιανούς στην κλινική.

Η βαλίτσα μου σε 5 λεπτά ολοκληρώθηκε! Έβαλα νυχτικά, μαξιλαροθήκη, σουτιέν θηλασμού, επιθέματα μιας χρήσης, πάνες ακράτειας (πήρα τις always), πάνα αγκαλιας για το μωρό, ρούχα εξόδου μωρού. Αυτά! Τα υπόλοιπα (σαμπουάν, οδοντόβουρτσα κλπ) θα μπουν τελευταια στιγμή.

Στο Μητέρα ζητάνε κ τα δύο. Κ να είναι του τελευταίου εξαμήνου. 

Ληξιαρχική πράξη γάμου δε μπορεί να πάρεις κ ηλεκτρονικά με τους κωδικούς σου taxisnet;

Just now, marianna1986 είπε:

Βγάλε ηλεκτρονικά την ληξιαρχική πράξη (αν χρειάζεται,πάρε ένα τηλέφωνο στο ρεα) κ εκτύπωσε την!! Μπαμ μπαμ.!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Aurora S είπε:

Ληξιαρχική πράξη γάμου δε μπορεί να πάρεις κ ηλεκτρονικά με τους κωδικούς σου taxisnet;

Οπωσδήποτε τελευταίου εξαμήνου... Στο Ρέα ζητάνε ληξιαρχικη πραξη.. Έτσι θυμαμαι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Aurora S είπε:

Ναι πολύ εύκολα μέσω του gov.gr αλλά δεν έχει σφραγίδες. Πειράζει;  Το άλλο στο ΚΕΠ το ζήτησα μέσω Ερμή αλλά δεν βλέπω προκοπή.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

@marianna1986 όχι δεν πειράζει γιατί έχει κάτι άλλους κωδικούς πάνω! Αυτό είναι άλλωστε το νόημα, να είναι ηλεκτρονικά όλα να μην τρέχουμε σε υπηρεσίες για σφραγίδες :) ωστόσο κάνε κ ένα τηλ στην κλινική σου για καλό κ για κακό!

• Μου αρέσει 2

Just now, Aurora S είπε:

@marianna1986 όχι δεν πειράζει γιατί έχει κάτι άλλους κωδικούς πάνω! Αυτό είναι άλλωστε το νόημα, να είναι ηλεκτρονικά όλα να μην τρέχουμε σε υπηρεσίες για σφραγίδες :) ωστόσο κάνε κ ένα τηλ στην κλινική σου για καλό κ για κακό!

Ναι θα τους πάρω! Ευχαριστώ πολύ!!!!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καταρχάς κ τα δυο έγγραφα έχουν την ίδια ισχύ..στο Έλενα τουλάχιστον επειδή ρώτησα μου είπαν ένα από τα δύο οπότε δε θα έχεις θέμα!! Στη χειριστή το βγάζει ο άντρας σου όσο είσαι μέσα σε ένα κεπ αλλά δε νομίζω!!

Όσο για την κάρτα γτ τρελαίνεσαι ρε αγάπη? Μπορείς να τους πληρώσεις 1. Ηλεκτρονικά με το iban κ 2. Να πας στη τράπεζα αύριο πχ να τραβήξεις με το βιβλιάριο τα λεφτά που θες κ να τα έχεις ή μετρητά ή να τα βάλεις σε άλλον λογαριασμό..;)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα συνεγκυουλες μου!!!

@EugenJen τα πας περίφημα κι εσύ και η κορούλα σου!!!Σε λίγο θα την έχετε στο σπιτικό σας και όλα τα δύσκολα θα είναι παρελθόν!

Κοριτσαρες έτοιμη κι η δικιά μου η βαλιτσουλα!!!!

Όσο για την επισκληριδιο εγώ εξαρχής είπα ότι τη θέλω γιατί κάτι μου λέει πως αν δεν τη ζητήσω απτην αρχή,μετά θα παρακαλάω για να μου την κάνουν!

Για την περινεοτομη η γιατρός μου είπε ότι στις πρωτοτοκες κατά πλειοψηφία την κάνουν οπότε μου φάνηκε κάτι λογικό και αναπόφευκτο αλλά δεν με αγχωσε κιόλας!Ολόκληρο παιδάκι θα βγάλουμε,ας κάνουμε και ένα ραμματακι αρκεί να είναι ντελικάτο και καλλιτεχνικό!

@Renez μου κι εγώ σήμερα έκανα τραμπα τα πράγματα από τη μια βαλίτσα σε άλλη για να είναι πιο άνετα και για να κάνω καλύτερη διαρρύθμιση!Σε νιώθω απόλυτα!

Κορίτσια!Με κουράζει ΠΟΛΥ πλέον η διαδικασία του μπάνιου!!!!κάθε μέρα βγαίνω από το μπάνιο κατάκοπη!

@Anastasia05 τώρα που ανέφερες κι εσύ ότι έχεις πονακια στον ύπνο με καθησυχασες γιατί εγώ κάθε φορά που αλλάζω πλευρό, ωσάν τον βραδιποδα,νιώθω το μωρό να κατρακυλάει από τη μεριά που γύρισα και να με πονάει μέχρι να βολευτει

3 ώρες πρίν, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια μου καλημερα!!!!! @EugenJen με το καλό κορίτσι μου να παρεις την κοράκλα σου σπίτι σας!!!!! @Anastasia05  πήγα χθες γιατρουλη και ο μικρουλης ήταν 3024.για να ξέρεις για το Σάββατο γτ αν θυμάμαι ήμασταν περιπου στα ίδια κιλά!!!!!επίσης κορίτσια μιλήσαμε για πλανο τοκετου..... Για να ετοιμαζόμαστε........ Μ είπε για επισκληριδιο ότι είναι καθαρά δική μ απόφαση!!!!!! Και δεν ξέρω..... Να το αποφασίσω τοτε???? Η να παω σίγουρα για επισκληριδιο?

Επισης μ είπε ότι σίγουρα θα μ κάνει τομή για να βγει το μωρό από κάτω. Αν δεν μ κάνει σίγουρα θα "σκιστει" από κάτω λίγο ατσάλα γι αυτό και θα το κάνει από μόνος του για να υπάρχει τάξη.... Είναι σωστό αυτό? 

Αχ κ εγώ μόνο αυτόν τον πονο έχω.... Τπτ αλλο.......!!!!! Όλα τα αλλά είναι μια χαρά..... Μόνο αυτό δεν φευγει

Φτου φτου στο μωράκι σου κοριτσάκι μου!Τέλειο και μπαμπατσικο!Έτοιμο παιδάκι!Με το καλό!όλα θα πάνε περίφημα,μην αγχώνεσαι για τίποτα!αφεσου στην εμπειρία που μας περιμένει,στο νινι σου και στην κρίση του γιατρού σου!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Καλησπέρα συνεγκυουλες μου!!!

@EugenJen τα πας περίφημα κι εσύ και η κορούλα σου!!!Σε λίγο θα την έχετε στο σπιτικό σας και όλα τα δύσκολα θα είναι παρελθόν!

Κοριτσαρες έτοιμη κι η δικιά μου η βαλιτσουλα!!!!

Όσο για την επισκληριδιο εγώ εξαρχής είπα ότι τη θέλω γιατί κάτι μου λέει πως αν δεν τη ζητήσω απτην αρχή,μετά θα παρακαλάω για να μου την κάνουν!

Για την περινεοτομη η γιατρός μου είπε ότι στις πρωτοτοκες κατά πλειοψηφία την κάνουν οπότε μου φάνηκε κάτι λογικό και αναπόφευκτο αλλά δεν με αγχωσε κιόλας!Ολόκληρο παιδάκι θα βγάλουμε,ας κάνουμε και ένα ραμματακι αρκεί να είναι ντελικάτο και καλλιτεχνικό!

@Renez μου κι εγώ σήμερα έκανα τραμπα τα πράγματα από τη μια βαλίτσα σε άλλη για να είναι πιο άνετα και για να κάνω καλύτερη διαρρύθμιση!Σε νιώθω απόλυτα!

Κορίτσια!Με κουράζει ΠΟΛΥ πλέον η διαδικασία του μπάνιου!!!!κάθε μέρα βγαίνω από το μπάνιο κατάκοπη!

@Anastasia05 τώρα που ανέφερες κι εσύ ότι έχεις πονακια στον ύπνο με καθησυχασες γιατί εγώ κάθε φορά που αλλάζω πλευρό, ωσάν τον βραδιποδα,νιώθω το μωρό να κατρακυλάει από τη μεριά που γύρισα και να με πονάει μέχρι να βολευτει

Φτου φτου στο μωράκι σου κοριτσάκι μου!Τέλειο και μπαμπατσικο!Έτοιμο παιδάκι!Με το καλό!όλα θα πάνε περίφημα,μην αγχώνεσαι για τίποτα!αφεσου στην εμπειρία που μας περιμένει,στο νινι σου και στην κρίση του γιατρού σου!

Μπήκες κι εσύ 9ο!!!!:wub:

Μα πως να μη πονάμε,ολόκληρο μωρό έχουμε μέσα μας!! Παλεύουμε και οι δύο να βολευτουμε! :D

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...