Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα ήθελα να γνωρίζω για να σου απαντήσω,αλλά δεν ξερω:tongue: Θα σου πω όμως πως σκέφτομαι να το κάνω εγώ!

Μετά από καμιά εβδομάδα στο σπίτι, λέω να κάνω μια δυο αντλησεις κ να τις βάζω κατάψυξη,με ημερομηνίες κ ώρα.

Όταν ξεκινήσω δουλειά, θα αντλώ κάθε μέρα για την επόμενη μέρα κ όσο βγάλω! Αυτό θα το αφήνω ψυγειο. Όσο όμως θα είμαι σπίτι, θα θηλάζω για να διατηρηθεί η παραγωγή.

Της κατάψυξης θα το έχω σε περίπτωση που δεν έχω αντλησει αρκετό για την επόμενη μέρα! Αυτά σκέφτομαι !:)

Στο ψυγείο δλδ πόσο κρατάει..εγώ πχ θα λείπω 7 ώρες το πολύ..λογικά λοιπόν θα χάνει περίπου δύο γεύματα ο μπέμπης..άρα θα πρέπει να του έχω τουλάχιστον 2..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Στο ψυγείο δλδ πόσο κρατάει..εγώ πχ θα λείπω 7 ώρες το πολύ..λογικά λοιπόν θα χάνει περίπου δύο γεύματα ο μπέμπης..άρα θα πρέπει να του έχω τουλάχιστον 2..

Διατηρείται 3-4 μέρες στο ψυγείο! 

πως σκέφτεσαι να το κάνεις?

Q1jtp2.png

Διατηρείται 3-4 μέρες στο ψυγείο! 

πως σκέφτεσαι να το κάνεις?

Κοίτα διάβασα ότι στη κατάψυξη διατηρείται μέχρι κ 6 μήνες έλεγα να αρχίσω από τον 2ο μήνα αντλήσεις κ αποθήκευση στη κατάψυξη 2 μήνες φουλ μέχρι να πιάσω δουλειά..ώστε να μην το έχω τόσο άγχος τότε κ αν δεν προλαβαίνω να αντλήσω ή βαριέμαι ξέρω γω μια μέρα να έχω το απόθεμα..αλλιώς να τους αφήνω κ εγώ "φρέσκο" στο ψυγείο!

Τι λες..?

Just now, Renez είπε:

Κοίτα διάβασα ότι στη κατάψυξη διατηρείται μέχρι κ 6 μήνες έλεγα να αρχίσω από τον 2ο μήνα αντλήσεις κ αποθήκευση στη κατάψυξη 2 μήνες φουλ μέχρι να πιάσω δουλειά..ώστε να μην το έχω τόσο άγχος τότε κ αν δεν προλαβαίνω να αντλήσω ή βαριέμαι ξέρω γω μια μέρα να έχω το απόθεμα..αλλιώς να τους αφήνω κ εγώ "φρέσκο" στο ψυγείο!

Τι λες..?

1630-406-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Τι λες..?

Παρόμοιο με το δικό μου πλάνο. Μια χαρά μου φαίνεται ,θα το δούμε κ στην πράξη.!!:lol:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Παρόμοιο με το δικό μου πλάνο. Μια χαρά μου φαίνεται ,θα το δούμε κ στην πράξη.!!:lol:

Θα τα καταφεεεερουμε μωρέ ;)

Ρε συ λες να σου ζηλέψει ο μικρος-μεγαλος κ να σου ξαναζητησει???:mrgreen:

Just now, Renez είπε:

Θα φάει άκυρο μαλλον :lol:

ελπίζω να μη ζητήσει γιατί θα αισθανθώ λίγο περίεργα,είναι παιδάκι πια!!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Άκυρο ε?? Χαχαχα ο γλυκούλης!!

Ναι μωρέ κ να ζητήσει αν του εξηγήσετε όμορφα κ ωραία ότι είναι για μωράκια ο θηλασμός κ εκείνος σταμάτησε ακριβώς επειδή μεγάλωσε κ είναι αντράκι σαν τον μπαμπά πλέον κ ο μεγάλος αδερφός του μπέμπη τότε πιστεύω κ δε θα θέλει πια κ θα χαρεί που θα νιώσει μεγάλος αδερφός :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Άκυρο ε?? Χαχαχα ο γλυκούλης!!

Ναι μωρέ κ να ζητήσει αν του εξηγήσετε όμορφα κ ωραία ότι είναι για μωράκια ο θηλασμός κ εκείνος σταμάτησε ακριβώς επειδή μεγάλωσε κ είναι αντράκι σαν τον μπαμπά πλέον κ ο μεγάλος αδερφός του μπέμπη τότε πιστεύω κ δε θα θέλει πια κ θα χαρεί που θα νιώσει μεγάλος αδερφός :x

Κάπως έτσι τον αντιμετωπίζουμε από τώρα για το μωρακι! Του εξηγούμε ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να προκύψει, για να έχει μια πρώτη ιδέα!

Πλέον δεν με πολυζηταει, γιατί δεν μπορώ να τον σηκώνω κ να τον κυνηγάω συνεχεια,έχει καταλάβει ότι πρέπει να προσέχω επειδή έχω μωράκι στη κοιλίτσα .

Αχ κ τα εξηγούμε κ κοιτάζει με τα μεγάλα ματάκια κ είναι γλύκας κ λιωνω. Όλα τα καταλαβαίνουν όλα! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Κάπως έτσι τον αντιμετωπίζουμε από τώρα για το μωρακι! Του εξηγούμε ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να προκύψει, για να έχει μια πρώτη ιδέα!

Πλέον δεν με πολυζηταει, γιατί δεν μπορώ να τον σηκώνω κ να τον κυνηγάω συνεχεια,έχει καταλάβει ότι πρέπει να προσέχω επειδή έχω μωράκι στη κοιλίτσα .

Αχ κ τα εξηγούμε κ κοιτάζει με τα μεγάλα ματάκια κ είναι γλύκας κ λιωνω. Όλα τα καταλαβαίνουν όλα! 

Κ εμένα τα σκυλάκια μου έχουν ξενερώσει μαζί μου τα καημένα..ενώ ήταν μαμοθρεφτα κ αυτά επειδή τώρα δε μπορώ ούτε να τα βγάζω εγώ πολύ ούτε να τα παίζω το μισάωρο τους μες τη μέρα κ τα έχει αναλάβει ο αντρας μου αυτά έχουν κολλήσει μαζί του..κ εμένα μου ρίχνουν βλέμμα σε φάση "παίζουμε μανούλα,θα ασχοληθείς κ εσύ??" Κ τα απογοητεύω παλι αλλά τι να κάνω κ εγώ η μάνα???

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Μην έχω δυο παιδιά να κρεμονται από τα βυζια μου στο τέλος! 

Πήγα ενδοκρινολόγο και μου έδωσε και ινσουλίνη μαζί με την διατροφή. Δυο ενέσεις την ημέρα. Να είναι καλάο γιος και θα φάω κααααατι τούρτες όταν γεννηθεί! Δεν θα θέλω δώρα για το μωρό να μου φέρνουν. Θα ζητάω τούρτες! 

• Χαχα 2

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Μην έχω δυο παιδιά να κρεμονται από τα βυζια μου στο τέλος! 

Πήγα ενδοκρινολόγο και μου έδωσε και ινσουλίνη μαζί με την διατροφή. Δυο ενέσεις την ημέρα. Να είναι καλάο γιος και θα φάω κααααατι τούρτες όταν γεννηθεί! Δεν θα θέλω δώρα για το μωρό να μου φέρνουν. Θα ζητάω τούρτες! 

Δεν έμεινε πολύ κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμη!

Θα πάτε προγραμματισμενα?

Q1jtp2.png

1 ώρα πρίν, Anastasia05 είπε:

Ναι μίλησα μαζί τους. Κ να αλλάξουν όμως γνώμη,μπορούμε κ ηλεκτρονικά εκεινη τη στιγμή να την εχουμε την οικογενειακή κατάσταση!  

Την αίτηση για το επίδομα την κάνουνε εκεινη τη στιγμή κ καπάκι μπαινουμε εμεις για οριστικοποιηση? Τα έχει αναλάβει όλα ο αντρας αυτά!!!! 

Ναι την κάνουν αυτοί επιτόπου κ μετά μπαίνεις με κωδικούς taxis δικού σου όχι του άντρα να κάνεις οριστικοποιηση!!

Όλα αυτά τα έχω εγώ , ο άντρας μου αν τον ρωτήσεις που είναι ασφαλισμένος δεν έχει ιδέα :mrgreen: 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 4

C1JTp3.png

Τι κανετςρ κορίτσια μου? Άντε εγώ χτες έβαλα δύο.πραγματα στη βαλίτσα! Σήμερα θα βάλω άλλα δύο! Κουράστηκα:grin:καλα εμένα έχει ανοίξει η όρεξη άπειρα τις τελευταίες μέρες με βλέπω ότι δεν πήρα αυτούς τους μήνες να τα πάρω μαζεμένα! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια μου καλημερα!!!!! @EugenJen με το καλό κορίτσι μου να παρεις την κοράκλα σου σπίτι σας!!!!! @Anastasia05  πήγα χθες γιατρουλη και ο μικρουλης ήταν 3024.για να ξέρεις για το Σάββατο γτ αν θυμάμαι ήμασταν περιπου στα ίδια κιλά!!!!!επίσης κορίτσια μιλήσαμε για πλανο τοκετου..... Για να ετοιμαζόμαστε........ Μ είπε για επισκληριδιο ότι είναι καθαρά δική μ απόφαση!!!!!! Και δεν ξέρω..... Να το αποφασίσω τοτε???? Η να παω σίγουρα για επισκληριδιο?

Επισης μ είπε ότι σίγουρα θα μ κάνει τομή για να βγει το μωρό από κάτω. Αν δεν μ κάνει σίγουρα θα "σκιστει" από κάτω λίγο ατσάλα γι αυτό και θα το κάνει από μόνος του για να υπάρχει τάξη.... Είναι σωστό αυτό? 

Αχ κ εγώ μόνο αυτόν τον πονο έχω.... Τπτ αλλο.......!!!!! Όλα τα αλλά είναι μια χαρά..... Μόνο αυτό δεν φευγει

Καλέ γιατί να μην κάνεις επισκληριδιο;;;

Πόση αντοχή στον πόνο έχεις πια;;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...