Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Το medela swing κ μέχρι στιγμής μου φαίνεται μια χαρά!!!

Η βαλίτσα πάει καλά;;; τουλάχιστον βάλε τα απαραίτητα χαρτιά μέσα! 

Μου είπαν από μαιευτήριο δεν χρειάζονται χαρτιά! Μόνο ταυτότητες κ αφμ ΑΜΚΑ αιμπαν,αριθμούς ,όχι σε έγγραφο! 

Κατά τ αλλά τσουκου τσουκου βάζω κ από κάτι οποτε με αφήνει ο μικρος !

Ναι είναι ίσως το καλύτερο οικιακο! Μη βιαστεις για νοσοκομειακό ακόμη. Κάνε όμως μια έρευνα να δεις τι διαδικασία χρειάζεται. Που τα αποθηκεύεις? Σακουλάκι κ κατάψυξη?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Σιδερένια Ευγενία μου!!! Με το καλό και το κοριτσάκι σου στο σπίτι να γεμίσετε  χαρα!

Αυτό έχω κι εγώ κ πραγματικά βγήκε  αστέρι κ δεν με ερεθισε!

Ευχαριστώ πολύ!!:x

Ναι ναι πολύ καλό κ δεν ξέρω εάν ήταν τυχαίο αλλά είχα περισσότερη ποσότητα από του νοσοκομειακού..

Just now, Anastasia05 είπε:

Μου είπαν από μαιευτήριο δεν χρειάζονται χαρτιά! Μόνο ταυτότητες κ αφμ ΑΜΚΑ αιμπαν,αριθμούς ,όχι σε έγγραφο! 

Κατά τ αλλά τσουκου τσουκου βάζω κ από κάτι οποτε με αφήνει ο μικρος !

Ναι είναι ίσως το καλύτερο οικιακο! Μη βιαστεις για νοσοκομειακό ακόμη. Κάνε όμως μια έρευνα να δεις τι διαδικασία χρειάζεται. Που τα αποθηκεύεις? Σακουλάκι κ κατάψυξη?

Εμάς πάντως μας τα κράτησαν όλα τα χαρτιά που είχα τυπωμένα , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν ζητησαν;;μόνο το iban τους έδωσε ο άντρας μου προφορικά!!

Προσοχή με την αίτηση του 2000 πρέπει να μπείτε να την οριστικοποίησετε!!!

Δεν νομίζω να πάρω νοσοκομείακο τελικά βγήκε αστέρι της medela!!!τα βάζω σε μπουκαλάκια κ μετά τα ενώνω σε σακουλάκια για να τα πάω στο μαιευτήριο.

Σε σακουλάκια μου ζήτησαν ώστε να γράφω πάνω στοιχεία ημερομηνία κ ώρα αρμεγματος:mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!:x

Ναι ναι πολύ καλό κ δεν ξέρω εάν ήταν τυχαίο αλλά είχα περισσότερη ποσότητα από του νοσοκομειακού..

Εμάς πάντως μας τα κράτησαν όλα τα χαρτιά που είχα τυπωμένα , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν ζητησαν;;μόνο το iban τους έδωσε ο άντρας μου προφορικά!!

Προσοχή με την αίτηση του 2000 πρέπει να μπείτε να την οριστικοποίησετε!!!

Δεν νομίζω να πάρω νοσοκομείακο τελικά βγήκε αστέρι της medela!!!τα βάζω σε μπουκαλάκια κ μετά τα ενώνω σε σακουλάκια για να τα πάω στο μαιευτήριο.

Σε σακουλάκια μου ζήτησαν ώστε να γράφω πάνω στοιχεία ημερομηνία κ ώρα αρμεγματος:mrgreen:

Ναι μίλησα μαζί τους. Κ να αλλάξουν όμως γνώμη,μπορούμε κ ηλεκτρονικά εκεινη τη στιγμή να την εχουμε την οικογενειακή κατάσταση!  

Την αίτηση για το επίδομα την κάνουνε εκεινη τη στιγμή κ καπάκι μπαινουμε εμεις για οριστικοποιηση? Τα έχει αναλάβει όλα ο αντρας αυτά!!!! 

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου καλημερα!!!!! @EugenJen με το καλό κορίτσι μου να παρεις την κοράκλα σου σπίτι σας!!!!! @Anastasia05  πήγα χθες γιατρουλη και ο μικρουλης ήταν 3024.για να ξέρεις για το Σάββατο γτ αν θυμάμαι ήμασταν περιπου στα ίδια κιλά!!!!!επίσης κορίτσια μιλήσαμε για πλανο τοκετου..... Για να ετοιμαζόμαστε........ Μ είπε για επισκληριδιο ότι είναι καθαρά δική μ απόφαση!!!!!! Και δεν ξέρω..... Να το αποφασίσω τοτε???? Η να παω σίγουρα για επισκληριδιο?

Επισης μ είπε ότι σίγουρα θα μ κάνει τομή για να βγει το μωρό από κάτω. Αν δεν μ κάνει σίγουρα θα "σκιστει" από κάτω λίγο ατσάλα γι αυτό και θα το κάνει από μόνος του για να υπάρχει τάξη.... Είναι σωστό αυτό? 

7 ώρες πρίν, Annou είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Σας διαβαζω εγω οποτε μπορω.Να σου ζησει το μωρακι σου @EugenJen . Ευχομαι οοολα τα καλα του κοσμου!!!

Εμενα αυτην την εβδομαδα ερχεται ο μπογιατζης για το δωματιο του μωρου μου.Εχω πλυνει τα ρουχα,μενει σιδερο κ να ετοιμαστει το δωματιο κ φυσικα την βαλιτσα.

Απο συμπτωματα πως πατε;

Εγω γενικα καλα ειμαι,ουτε πρηξιματα ουτε πονους χαμηλα γενικα δοξα τον θεο.Εχω απλα κουρες πολλες και κατω απ το στηθος ποναω πολυ οταν αλλαζω πλευρο!Το εχει κ καμια αλλη η να ανησυχησω;

Αχ κ εγώ μόνο αυτόν τον πονο έχω.... Τπτ αλλο.......!!!!! Όλα τα αλλά είναι μια χαρά..... Μόνο αυτό δεν φευγει

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια μου καλημερα!!!!! @EugenJen με το καλό κορίτσι μου να παρεις την κοράκλα σου σπίτι σας!!!!! @Anastasia05  πήγα χθες γιατρουλη και ο μικρουλης ήταν 3024.για να ξέρεις για το Σάββατο γτ αν θυμάμαι ήμασταν περιπου στα ίδια κιλά!!!!!επίσης κορίτσια μιλήσαμε για πλανο τοκετου..... Για να ετοιμαζόμαστε........ Μ είπε για επισκληριδιο ότι είναι καθαρά δική μ απόφαση!!!!!! Και δεν ξέρω..... Να το αποφασίσω τοτε???? Η να παω σίγουρα για επισκληριδιο?

Επισης μ είπε ότι σίγουρα θα μ κάνει τομή για να βγει το μωρό από κάτω. Αν δεν μ κάνει σίγουρα θα "σκιστει" από κάτω λίγο ατσάλα γι αυτό και θα το κάνει από μόνος του για να υπάρχει τάξη.... Είναι σωστό αυτό? 

Αχ κ εγώ μόνο αυτόν τον πονο έχω.... Τπτ αλλο.......!!!!! Όλα τα αλλά είναι μια χαρά..... Μόνο αυτό δεν φευγει

Ναι κ εγώ τόσο πιστεύω θα είναι!!! Πωπω ένα μωρό! Μπράβο:wub:

Καλά στα είπε ο γιατρός για την περινεοτομη.. μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά,πόσο μαλλον με ένα μεγάλο μωρό! Το είχαμε κάνει κ στο μάθημα στη σχολή με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν είναι πάντως κάτι,μην ανησυχείς

Γιατί να αποφασίσεις από τωρα για επισκληριδιο?? Εγώ θα σου έλεγα,ναι στην επισκληριδιο!!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κ εγώ τόσο πιστεύω θα είναι!!! Πωπω ένα μωρό! Μπράβο:wub:

Καλά στα είπε ο γιατρός για την περινεοτομη.. μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά,πόσο μαλλον με ένα μεγάλο μωρό! Το είχαμε κάνει κ στο μάθημα στη σχολή με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν είναι πάντως κάτι,μην ανησυχείς

Γιατί να αποφασίσεις από τωρα για επισκληριδιο?? Εγώ θα σου έλεγα,ναι στην επισκληριδιο!!! 

Οκ για την περινεοτομη..... Αλλά δεν θα έπρεπε να το δει τότε την ώρα του τοκετου? Όπως θα δουμε τότε και την επισκληριδιο.......ηταν αποφασισμένος...... Αυτό...

Οκ για την περινεοτομη..... Αλλά δεν θα έπρεπε να το δει τότε την ώρα του τοκετου? Όπως θα δουμε τότε και την επισκληριδιο.......ηταν αποφασισμένος...... Αυτό...

Είναι ψιλοστανταρ.... Σε σχέση με την επισκληριδιο πιο στάνταρ είναι η περινεοτομη. Γιατί σε προβληματίζει τόσο? Μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά χωρις τομη..

Q1jtp2.png

@EugenJen 

Κορίτσι μου γλυκό υπομονή και θα πάρετε το κοριτσάκι σας γρήγορα στο σπίτι!! Τι καλά που τα πας με τις αντλήσεις μπράβο σου!!  Να είσαι καλά κορίτσι μου οτι θες εδώ είμαστε και να προσέχεις :x

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!

@EugenJen αν δεις πως σε καλύπτει το οικιακό θηλαστρο μην πάρεις νοσοκομειακό. Κ εγώ οικιακό είχα της ameda κ όλα μια χαρά. Σε άλλες όμως ξέρω μειώνει την παραγωγή αλλά αφού βλέπεις πως έχεις καλή παραγωγή μην αλλάξεις. Βλέποντας κ κάνοντας! Πάρε κ ένα χειροκίνητο όμως για ώρα ανάγκης γιατί καμιά φορά τα ηλεκτρικά τα παίζουν και τρέχεις κ δεν φτάνεις. Εγώ είχα πάρει ένα από τζάμπο κ με έβγαλε ασπροπροσωπη σε ώρες ανάγκης.

@Irinoula86 ναι σε επισκληριδιο εκτος αν εκείνη την ώρα βλέπεις πως αντέχεις! Κ ναι στην περινεοτομη για να αποφύγεις τα χειρότερα. Έχεις μεγάλο μωρό για να το αφήσεις ανεξέλεγκτο:lol:

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!

@EugenJen αν δεις πως σε καλύπτει το οικιακό θηλαστρο μην πάρεις νοσοκομειακό. Κ εγώ οικιακό είχα της ameda κ όλα μια χαρά. Σε άλλες όμως ξέρω μειώνει την παραγωγή αλλά αφού βλέπεις πως έχεις καλή παραγωγή μην αλλάξεις. Βλέποντας κ κάνοντας! Πάρε κ ένα χειροκίνητο όμως για ώρα ανάγκης γιατί καμιά φορά τα ηλεκτρικά τα παίζουν και τρέχεις κ δεν φτάνεις. Εγώ είχα πάρει ένα από τζάμπο κ με έβγαλε ασπροπροσωπη σε ώρες ανάγκης.

@Irinoula86 ναι σε επισκληριδιο εκτος αν εκείνη την ώρα βλέπεις πως αντέχεις! Κ ναι στην περινεοτομη για να αποφύγεις τα χειρότερα. Έχεις μεγάλο μωρό για να το αφήσεις ανεξέλεγκτο:lol:

Έκανες και αντλήσεις και θήλαζε το μωρο? Νομίζω αυτό βοηθάει στο να μη μειωθεί η παραγωγή λόγω θηλαστρου. Δεν ξέρω σίγουρα, υποθέσεις κάνω.

Εγώ έτσι λέω να τι κάνω. Να αντλώ για να έχει στο σπίτι να του δίνουν,κ από κοντά να τον θηλασω. Τουλάχιστον 5-6 μήνες.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Είναι ψιλοστανταρ.... Σε σχέση με την επισκληριδιο πιο στάνταρ είναι η περινεοτομη. Γιατί σε προβληματίζει τόσο? Μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά χωρις τομη..

Nai αυτό μ είπε κ εκείνος.... Απλά δεν το ειχα ψάξει περισσοτερο κ ειχα στο μυαλό μ ότι δεν θα το κάνω....... Κορίτσια ένα ψιλό άγχος με έπιασε χθες και ένας φόβος..... Αν κ με καθησυχάσε ο γιατρός.......εγω συνεχίζω κ φοβάμαι και αγχώνομαι για την ώρα εκείνη. 

Έκανες και αντλήσεις και θήλαζε το μωρο? Νομίζω αυτό βοηθάει στο να μη μειωθεί η παραγωγή λόγω θηλαστρου. Δεν ξέρω σίγουρα, υποθέσεις κάνω.

Εγώ έτσι λέω να τι κάνω. Να αντλώ για να έχει στο σπίτι να του δίνουν,κ από κοντά να τον θηλασω. Τουλάχιστον 5-6 μήνες.

Όχι ήταν μικρούλα κ δεν έπιανε και το πήγα αποκλειστικά με αντλήσεις τους πρώτους 2-3 μήνες. Κ τώρα έτσι λέω να το κάνω μέχρι 6 μηνων που θα μπει στο φαγητό (αν αντέξω αλλά θα το παλέψω)

@Irinoula86 τι άγχος σε έπιασε;

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Nai αυτό μ είπε κ εκείνος.... Απλά δεν το ειχα ψάξει περισσοτερο κ ειχα στο μυαλό μ ότι δεν θα το κάνω....... Κορίτσια ένα ψιλό άγχος με έπιασε χθες και ένας φόβος..... Αν κ με καθησυχάσε ο γιατρός.......εγω συνεχίζω κ φοβάμαι και αγχώνομαι για την ώρα εκείνη. 

Όλες έχουμε άγχος κορίτσι μου! Να δεις βίντεο με ανασουλες! Και να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου 100%! Μην αγχώνεσαι για περινεοτομες και άλλα που είναι δουλειά του γιατρού!

Να είσαι συγκεντρωμένη στο νινακι κ σε εσένα και τώρα κ εκείνη τη στιγμή! :)

Just now, marianna1986 είπε:

Όχι ήταν μικρούλα κ δεν έπιανε και το πήγα αποκλειστικά με αντλήσεις τους πρώτους 2-3 μήνες. Κ τώρα έτσι λέω να το κάνω μέχρι 6 μηνων που θα μπει στο φαγητό (αν αντέξω αλλά θα το παλέψω)

@Irinoula86 τι άγχος σε έπιασε;

Αποκλειστικά με αντλησεις 2-3 μήνες??? Μπραβο!!Ζορικο ε? Δεν είμαι μαθημενη σε αποστειρωσεις κ μπιμπερο κ μου φαίνεται λίγο βουνό!!

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου αγαπημένα!!

Να είμαι ειλικρινής ήμουν λίγο περίεργα/ξενερωμενη 1-2 μέρες τώρα κ δεν είχα πολύ όρεξη να γράφω εδώ αλλαααα σκέφτηκα πως ήδη έχουμε διανύσει όλες μαζί 8μηνες κ να σας χάσω στο τέλος..

Οπότε..έκανε πίσω ότι με ξενέρωσε κ επιστρεφω δριμύτερη..

Λοιπόν..

1. @Anastasia05 να σε ρωτήσω ρε αγάπη,εγώ πχ που πρώτα ο Θεός θα είμαι σπίτι μέχρι τον 3ο μήνα του μπέμπη κ λογικά θα θηλάζω,να αρχίσω τραπεζα από ποτέ ώστε να έχει απόθεμα όταν φύγω στη κατάψυξη? Από την αρχή ή αφού εδραιώθει ο θηλασμός??

2. @Irinoula86 μου κοριτσάκι μου όμορφο γτ αγχώνεσαι?! (Καλά μιλάω κ εγώ χαχαχα) πάντως ακόμη κ εγώ που είμαι αγχωτικό ον μου φαίνεται πιο καθυσηχαστικο να ξέρω πχ εξ αρχής ότι θα κάνω επισκληριδιο κ περινεοτομη..από το να αγχώνομαι εκείνη την ώρα τι θα γίνει κ τι θα αποφασίσω!! Για την επισκληριδιο αυτό που εγώ είπα με τον γιατρο μου είναι να έχω Σταντ μπάι εκεί τον αναισθησιολογο κ αναλόγως πως θα νιώθω από πόνο κ εξαντηλη να αποφασίσω τότε..απλά μου είπε πως θα μπορώ μέχρι μια συγκεκριμένη διαστολή να αποφασίσω κ αυτό για να μπορώ να είμαι ενεργή στον τοκετό ακόμη κ με την επισκληριδιο..όσο για περινεοτομη δεν έχουμε συζητήσει(θα ρωτήσω επί της ευκαιρίας την Πέμπτη με το καλό) αλλά πιστεύω θα διάλεγα κ εγώ να γίνει εξ αρχής μια όμορφη ίσια τομουλα που θα ραφτει κ πιο ομοιόμορφα σίγουρα παρά να με σκίσει ίσως πιο ατσαλα ο μπέμπης κ ίσως δυσκολέψει κ στα ράμματα μετά..τι άλλο σε φοβίζει?

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου αγαπημένα!!

Να είμαι ειλικρινής ήμουν λίγο περίεργα/ξενερωμενη 1-2 μέρες τώρα κ δεν είχα πολύ όρεξη να γράφω εδώ αλλαααα σκέφτηκα πως ήδη έχουμε διανύσει όλες μαζί 8μηνες κ να σας χάσω στο τέλος..

Οπότε..έκανε πίσω ότι με ξενέρωσε κ επιστρεφω δριμύτερη..

Λοιπόν..

1. @Anastasia05 να σε ρωτήσω ρε αγάπη,εγώ πχ που πρώτα ο Θεός θα είμαι σπίτι μέχρι τον 3ο μήνα του μπέμπη κ λογικά θα θηλάζω,να αρχίσω τραπεζα από ποτέ ώστε να έχει απόθεμα όταν φύγω στη κατάψυξη? Από την αρχή ή αφού εδραιώθει ο θηλασμός??

2. @Irinoula86 μου κοριτσάκι μου όμορφο γτ αγχώνεσαι?! (Καλά μιλάω κ εγώ χαχαχα) πάντως ακόμη κ εγώ που είμαι αγχωτικό ον μου φαίνεται πιο καθυσηχαστικο να ξέρω πχ εξ αρχής ότι θα κάνω επισκληριδιο κ περινεοτομη..από το να αγχώνομαι εκείνη την ώρα τι θα γίνει κ τι θα αποφασίσω!! Για την επισκληριδιο αυτό που εγώ είπα με τον γιατρο μου είναι να έχω Σταντ μπάι εκεί τον αναισθησιολογο κ αναλόγως πως θα νιώθω από πόνο κ εξαντηλη να αποφασίσω τότε..απλά μου είπε πως θα μπορώ μέχρι μια συγκεκριμένη διαστολή να αποφασίσω κ αυτό για να μπορώ να είμαι ενεργή στον τοκετό ακόμη κ με την επισκληριδιο..όσο για περινεοτομη δεν έχουμε συζητήσει(θα ρωτήσω επί της ευκαιρίας την Πέμπτη με το καλό) αλλά πιστεύω θα διάλεγα κ εγώ να γίνει εξ αρχής μια όμορφη ίσια τομουλα που θα ραφτει κ πιο ομοιόμορφα σίγουρα παρά να με σκίσει ίσως πιο ατσαλα ο μπέμπης κ ίσως δυσκολέψει κ στα ράμματα μετά..τι άλλο σε φοβίζει?

Θα ήθελα να γνωρίζω για να σου απαντήσω,αλλά δεν ξερω:tongue: Θα σου πω όμως πως σκέφτομαι να το κάνω εγώ!

Μετά από καμιά εβδομάδα στο σπίτι, λέω να κάνω μια δυο αντλησεις κ να τις βάζω κατάψυξη,με ημερομηνίες κ ώρα.

Όταν ξεκινήσω δουλειά, θα αντλώ κάθε μέρα για την επόμενη μέρα κ όσο βγάλω! Αυτό θα το αφήνω ψυγειο. Όσο όμως θα είμαι σπίτι, θα θηλάζω για να διατηρηθεί η παραγωγή.

Της κατάψυξης θα το έχω σε περίπτωση που δεν έχω αντλησει αρκετό για την επόμενη μέρα! Αυτά σκέφτομαι !:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...