Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

• Καλή τύχη! 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Nina13 είπε:

Αντε με το καλό κοριτσαρα!!! Είναι να μην βάλουμε κάτι στόχο, όλα τα καταφέρνουμε.. Γυναίκες παιδι μουυυυ έτσι σε θέλω και με την κόρη, να την μάθεις να μην μασάει.. 

Έτσι πρέπει! Έχω μάθει ανεξάρτητη από μικρή κ μου αρέσει αυτό στους ανθρώπους! Τη κλάψα δεν τη μπορώ! Όλα γίνονται, μια απόφαση είναι!

Just now, Anastasia05 είπε:

Κοίτα εμένα δε με ενοχλεί,μαθημενα τα βουνά στα χιόνια!! Μια συνήθεια είναι..

Τα μικρούτσικα όμως..έχω ακούσει ότι τη φοράνε κ στο νήπιο,δεν ξέρω αν ισχύει για αυτό ρωτησα. Δύσκολο πολυ

Εσύ έχεις συνηθίσει βέβαια! Εμάς μας ήρθε κάπως! Στον παιδικό που πήγα τον μικρό μου είπαν, αλλά είχα διαβάσει κιόλας, ότι είναι προαιρετική! Μόνο αν θέλει ο γονιός,αυτοί δεν επιμένουν.  Οι δασκάλες φορούσαν κ μέσα στον χώρο απαγορεύεται να μπούμε γονείς, μόνο έξω στη είσοδο,ούτε στον κήπο εφεξής. 

Να σου πω την αλήθεια στην δουλειά μ δεν με βοηθάει πάντως,τα παιδιά πρέπει να βλέπουν το στόμα μου! Άσε που αν δεν βλέπω κι εγώ στόμα δεν ακούω...πάντα το είχα αυτό,εεε τώρα κουφαθηκα! Δεν πειράζει, θα περάσει κι αυτό. Προτιμώ να το βλέπω κ σαν εκπαίδευση κάποιων που δεν τηρούσαν ούτε τα βασικά!

Στο νηπιαγωγείο νομίζω πως πρέπει να φορούν ή έστω να εκπαιδευτούν κάπως σιγά σιγά!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Έτσι πρέπει! Έχω μάθει ανεξάρτητη από μικρή κ μου αρέσει αυτό στους ανθρώπους! Τη κλάψα δεν τη μπορώ! Όλα γίνονται, μια απόφαση είναι!

Εσύ έχεις συνηθίσει βέβαια! Εμάς μας ήρθε κάπως! Στον παιδικό που πήγα τον μικρό μου είπαν, αλλά είχα διαβάσει κιόλας, ότι είναι προαιρετική! Μόνο αν θέλει ο γονιός,αυτοί δεν επιμένουν.  Οι δασκάλες φορούσαν κ μέσα στον χώρο απαγορεύεται να μπούμε γονείς, μόνο έξω στη είσοδο,ούτε στον κήπο εφεξής. 

Να σου πω την αλήθεια στην δουλειά μ δεν με βοηθάει πάντως,τα παιδιά πρέπει να βλέπουν το στόμα μου! Άσε που αν δεν βλέπω κι εγώ στόμα δεν ακούω...πάντα το είχα αυτό,εεε τώρα κουφαθηκα! Δεν πειράζει, θα περάσει κι αυτό. Προτιμώ να το βλέπω κ σαν εκπαίδευση κάποιων που δεν τηρούσαν ούτε τα βασικά!

Στο νηπιαγωγείο νομίζω πως πρέπει να φορούν ή έστω να εκπαιδευτούν κάπως σιγά σιγά!

Κι εγώ έτσι είμαι,δεν ακούω...κι έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!

Υπομονή θα περασει κι αυτό,που θα πάει??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Σας διαβαζω εγω οποτε μπορω.Να σου ζησει το μωρακι σου @EugenJen . Ευχομαι οοολα τα καλα του κοσμου!!!

Εμενα αυτην την εβδομαδα ερχεται ο μπογιατζης για το δωματιο του μωρου μου.Εχω πλυνει τα ρουχα,μενει σιδερο κ να ετοιμαστει το δωματιο κ φυσικα την βαλιτσα.

Απο συμπτωματα πως πατε;

Εγω γενικα καλα ειμαι,ουτε πρηξιματα ουτε πονους χαμηλα γενικα δοξα τον θεο.Εχω απλα κουρες πολλες και κατω απ το στηθος ποναω πολυ οταν αλλαζω πλευρο!Το εχει κ καμια αλλη η να ανησυχησω;

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Σας διαβαζω εγω οποτε μπορω.Να σου ζησει το μωρακι σου @EugenJen . Ευχομαι οοολα τα καλα του κοσμου!!!

Εμενα αυτην την εβδομαδα ερχεται ο μπογιατζης για το δωματιο του μωρου μου.Εχω πλυνει τα ρουχα,μενει σιδερο κ να ετοιμαστει το δωματιο κ φυσικα την βαλιτσα.

Απο συμπτωματα πως πατε;

Εγω γενικα καλα ειμαι,ουτε πρηξιματα ουτε πονους χαμηλα γενικα δοξα τον θεο.Εχω απλα κουρες πολλες και κατω απ το στηθος ποναω πολυ οταν αλλαζω πλευρο!Το εχει κ καμια αλλη η να ανησυχησω;

Όταν αλλάζω πλευρό πονάω παντού:lol: Το θέμα είναι να περνάει ο πονος όταν βολευτεις

Με το καλό κ οι τελευταίες ετοιμασίες !

Από συμπτώματα έχω αρκετά,το πιο συνηθισμένο είναι το 'πιασιμο' σαν να έχω κάνει πόδια τη προηγούμενη κ να έχω πιαστεί. Κ κανας νευροπονος στα ποδαράκια που κ που.

Βάρος λες κ κουβαλάω δεν ξέρω κι εγώ τι!!! Πόνος κ στα πλευρά,γενικά λίγο χαρχαλο αλλά εντάξει,δεν μας έμεινε πολύ!

Στον ύπνο πλέον μόνο στο πλάι μπορω! Εσύ συνεχίζεις δουλειά? Πώς είναι η μπουμπού??

Q1jtp2.png

Όταν αλλάζω πλευρό πονάω παντού:lol: Το θέμα είναι να περνάει ο πονος όταν βολευτεις

Από συμπτώματα έχω αρκετά,το πιο συνηθισμένο είναι το 'πιασιμο' σαν να έχω κάνει πόδια τη προηγούμενη κ να έχω πιαστεί. Κ κανας νευροπονος στα ποδαράκια που κ που.

Βάρος λες κ κουβαλάω δεν ξέρω κι εγώ τι!!! Πόνος κ στα πλευρά,γενικά λίγο χαρχαλο αλλά εντάξει,δεν μας έμεινε πολύ!

Στον ύπνο πλέον μόνο στο πλάι μπορω! Εσύ συνεχίζεις δουλειά? Πώς είναι η μπουμπού??

Ααα οκκ τοτε αφου περναει ο πονος!!Ναι δουλεια κανονικα,δεν μπορω να τα αφησω.Εχω βοηθεια βεβαια αλλα ειμαι τοσο control freak που δεν ηρεμω με τπτ αν δεν περνανε απ το χερι μου καποια πραγματα!’:rolleyes:Το μωρακι μου δοξα τον θεο το νιωθω συνεχεια και τρελαινομαιιιιιι!!Μαλιστα μολις τωρα ξυπνησε κ χορευει μεσα στην κοιλιτσα μου!!Ανυπομονω τοσο πολυ να την γνωρισω!!!

Εσυ πως εισαι αγαπημενη μου;Ο μικρουλης σου εχει καταλαβει το αδερφακι του;

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Ααα οκκ τοτε αφου περναει ο πονος!!Ναι δουλεια κανονικα,δεν μπορω να τα αφησω.Εχω βοηθεια βεβαια αλλα ειμαι τοσο control freak που δεν ηρεμω με τπτ αν δεν περνανε απ το χερι μου καποια πραγματα!’:rolleyes:Το μωρακι μου δοξα τον θεο το νιωθω συνεχεια και τρελαινομαιιιιιι!!Μαλιστα μολις τωρα ξυπνησε κ χορευει μεσα στην κοιλιτσα μου!!Ανυπομονω τοσο πολυ να την γνωρισω!!!

Να κάνεις ότι χρειάζεται κ με τη δουλειά κ να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά, γιατί τα μωράκια έχουν αρχίσει να έρχονται!!! 

Αφού δεν κουράζεσαι τόσο κ είσαι εντάξει από συμπτώματα,μια χαρα ,καλό κάνει κ η δουλειά!

Δεν μας έμεινε πολύ ,σε λίγο καιρό θα τα έχουμε αγκαλιά!:wub:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

5 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Με τέτοιες σκέψεις ξεκινάνε τη μέρα.. Δυναμικά !!! καλημερες

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!πως είστε;;σας διαβάζω λίγο λίγο αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

@Nina13  @marianna1986 ειμαι καλά κορίτσια μου, επέστρεψα χθες το μεσημέρι σπίτι ,ήταν λίγο κάπως ομολογώ χωρίς την μικρή αλλά οκ είναι για καλό!!

Είμαστε καλά κ οι δυο, εγώ με τα πονακια μου καναπέ κρεβάτι κ τούμπαλιν ,η μικρή σταθερά καλά, δεν έχουμε καμία εξέλιξη για το πότε θα βγει δυστυχώς!

@marianna1986

Με το θηλαστρο τα πάω αρκετά καλά, σκεφτόμασταν να νοικιάσουμε νοσοκομείακο γτ αγχώθηκα εγώ που θα πρέπει τώρα να πηγαίνω στην μικρή κάθε μέρα κ φοβήθηκα το οικιακό που είχα μήπως δεν κάνει δουλειά, αλλά η πρώτη μέρα πήγε καλά!! Βάζω κρεμούλα στις θηλές γτ στο ξεκίνημα πονάνε λίγο, κ κάνω κ μαλλαξεις που μου έδειξε η μαία ώστε να αποφύγω μαστίτιδα!! 

Θετικές σκέψεις κ προχωράμε!!!

• Μου αρέσει 9

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!πως είστε;;σας διαβάζω λίγο λίγο αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

@Nina13  @marianna1986 ειμαι καλά κορίτσια μου, επέστρεψα χθες το μεσημέρι σπίτι ,ήταν λίγο κάπως ομολογώ χωρίς την μικρή αλλά οκ είναι για καλό!!

Είμαστε καλά κ οι δυο, εγώ με τα πονακια μου καναπέ κρεβάτι κ τούμπαλιν ,η μικρή σταθερά καλά, δεν έχουμε καμία εξέλιξη για το πότε θα βγει δυστυχώς!

@marianna1986

Με το θηλαστρο τα πάω αρκετά καλά, σκεφτόμασταν να νοικιάσουμε νοσοκομείακο γτ αγχώθηκα εγώ που θα πρέπει τώρα να πηγαίνω στην μικρή κάθε μέρα κ φοβήθηκα το οικιακό που είχα μήπως δεν κάνει δουλειά, αλλά η πρώτη μέρα πήγε καλά!! Βάζω κρεμούλα στις θηλές γτ στο ξεκίνημα πονάνε λίγο, κ κάνω κ μαλλαξεις που μου έδειξε η μαία ώστε να αποφύγω μαστίτιδα!! 

Να προσεχεις και τον εαυτό σου κορίτσι.. Να τρως καλά για να αναρρώσει γρήγορα.. Φαντάζομαι πως ειναι να σε μακριά από το μωρό σου.. Μα σε λίγες μέρες θα την έχετε να σας γεμίζει χαρά το σπίτι σας. Θετικές σκεψεις και αν χρειαστείς κάτι είμαστε εδώ.. Γενικά όμως να προσεχεις και εσένα και να ξεκουράζεσαι

Με το καλό να βγει η μπεμπα σας!!! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

7 hours ago, Nina13 said:

Ωραιο κόλπο οοοο...αυτο με τα μαλλιά...

Μεταξυ μας δεν νομίζω να χρειαστείς ταινίες και σειρές.. Θα Σία κουρασμένη και το μωρό θα τρώει συνέχεια.. Δεν θέλω να στο χαλασω αλλά θα σαι τόσο ξετρελαμενη με το μωρό και ταυτόχρονα εξαντλημένη που το μόνο πιυ θες θα ναι να κοιμηθείς η να δεις τους συγγενείς σου εκείνες τις στιγμες... 

Χαχα και εγώ μια από τα ίδια.. Αλλά εγώ δεν έχω τόσο ελευθερο χρόνο μέσα στη μέρα, καθώς καθαρίζω καθημερινά. Δηλαδή σφουγγαριζω κάθε μέρα και σκουπίζω γιατί ακόμα είναι στην φάση, ότι βρω το βάζω στο στόμα. Όποτε αναγκαστικά κάνω καθαριότητα καθημερινά.. Τα πλυντηρια δε που βαζουμε  , καθώς τώρα λερώνεται με το παραμικρο.. Ας μην το συζητήσουμε καλυτερα... Όλη μέρα γενική, κάθε μέρα γενική.. 

Καλε μην αγχώνεσαι αλλά ετοίμασε τα να μην το έχεις στο μυαλό σου.. Και ξεκουρασου και λίγο ε!!! Μαμαδοκαρε στο φουλ μας βλεπωωω

Καλά ναι, είμαι σίγουρη πως εκείνες τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο ή θα ασχολούμαι με το μωρό ή θα κοιμάμαι, αλλά θα τα πάρω και αυτά μαζί μου μπαααας και... λέμε τώρα!;)

5 hours ago, Annou said:

Καλησπερα κοριτσια μου!

Απο συμπτωματα πως πατε;

Κάπως έτσι κι εγώ με τις ετοιμασίες. Σήμερα καθάρισα και τακτοποίησα τα έπιπλα στο δωμάτιο του μπέμπη (αλλαξιέρα, συρταριέρα, diaper genie, και πολυθρόνα). Από βάψιμο έμεινε μόνο η πόρτα!:P Επίσης άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματά του (καλλυντικά, παιχνιδάκια κτλ.) και τώρα θέλω να πλύνω τα ρουχαλάκια του, να τα σιδερώσω και να ετοιμάσω επιτέλους και αυτήν τη ρημάδα τη βαλίτσα! Απλά πρέπει να βρω σε ποιά κούτα έχω βάλει το σίδερο:unsure: (γιατί φυσικά το υπόλοιπο σπίτι δεν είναι έτοιμο και ακόμα δεν έχουμε ξεπακετάρει τα πράγματά μας).

4 hours ago, Anastasia05 said:

Αααχ, αυτό έλεγα στον άντρα μου το πρωί που ξύπνησα "πονάει η κοιλιά μου, τα πλευρά μου και ο γοφός μου από την πλευρά που ξαπλώνω κάθε φορά... είμαι ένα σαράβαλο πλέον"!:P Για να μην πω για τη μέση μου μετά από περπάτημα/δουλειές. Εν τω μεταξύ μέχρι πριν 1-2 εβδομάδες ήμουν μια χαρά από πονάκια, αλλά τώρα βάρυνα τόσο πολύ που και πονάω και κουνιέμαι με δυσκολία. Η δε κοιλιά μου έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα... όση είμαι εγώ ολόκληρη άλλο τόση είναι η κοιλιά μου. Πραγματικά απορώ πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το παιδί!:blink:

Just now, EugenJen said:

@marianna1986

Καλημέρα Ευγενάκι μας! Έτσι, τώρα που επέστρεψες σπίτι να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να τρως καλά για να αναρρώσεις πιο γρήγορα και να μπορείς πιο άνετα μετά να φροντίζεις την μπουμπού σου! Αφού ξεκίνησες με επιτυχία και τις αντλήσεις μπράβο!:wink: Ελπίζω σύντομα να σε ενημερώσουν και για την μικρή και να την πάρετε επιτέλους στο σπιτάκι σας!!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@marianna1986

Καλή λοχεία κορίτσι μου κ καλές αντλήσεις!!! Κ με το καλό να υποδεχθείτε σπίτι κ την κοριτσάρα σας!!

Ποιο θηλαστρο έχεις??  

Just now, Eva137 είπε:

Καλά ναι, είμαι σίγουρη πως εκείνες τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο ή θα ασχολούμαι με το μωρό ή θα κοιμάμαι, αλλά θα τα πάρω και αυτά μαζί μου μπαααας και... λέμε τώρα!;)

Κάπως έτσι κι εγώ με τις ετοιμασίες. Σήμερα καθάρισα και τακτοποίησα τα έπιπλα στο δωμάτιο του μπέμπη (αλλαξιέρα, συρταριέρα, diaper genie, και πολυθρόνα). Από βάψιμο έμεινε μόνο η πόρτα!:P Επίσης άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματά του (καλλυντικά, παιχνιδάκια κτλ.) και τώρα θέλω να πλύνω τα ρουχαλάκια του, να τα σιδερώσω και να ετοιμάσω επιτέλους και αυτήν τη ρημάδα τη βαλίτσα! Απλά πρέπει να βρω σε ποιά κούτα έχω βάλει το σίδερο:unsure: (γιατί φυσικά το υπόλοιπο σπίτι δεν είναι έτοιμο και ακόμα δεν έχουμε ξεπακετάρει τα πράγματά μας).

Αααχ, αυτό έλεγα στον άντρα μου το πρωί που ξύπνησα "πονάει η κοιλιά μου, τα πλευρά μου και ο γοφός μου από την πλευρά που ξαπλώνω κάθε φορά... είμαι ένα σαράβαλο πλέον"!:P Για να μην πω για τη μέση μου μετά από περπάτημα/δουλειές. Εν τω μεταξύ μέχρι πριν 1-2 εβδομάδες ήμουν μια χαρά από πονάκια, αλλά τώρα βάρυνα τόσο πολύ που και πονάω και κουνιέμαι με δυσκολία. Η δε κοιλιά μου έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα... όση είμαι εγώ ολόκληρη άλλο τόση είναι η κοιλιά μου. Πραγματικά απορώ πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το παιδί!:blink:

Καλημέρα Ευγενάκι μας! Έτσι, τώρα που επέστρεψες σπίτι να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να τρως καλά για να αναρρώσεις πιο γρήγορα και να μπορείς πιο άνετα μετά να φροντίζεις την μπουμπού σου! Αφού ξεκίνησες με επιτυχία και τις αντλήσεις μπράβο!:wink: Ελπίζω σύντομα να σε ενημερώσουν και για την μικρή και να την πάρετε επιτέλους στο σπιτάκι σας!!

Πρώτα τα πράγματα του μωρου!!! Θα βρεθεί κ το σίδερο, που θα πάει??? Κ βαλίτσα σιγά σιγά!

Έχουμε βαρύνει τώρα στην τελευταία ευθεία ! Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλά ευτυχώς, δεν εχω πόνους! Άλλες μερες είναι πιο δύσκολες. 

Δρόσισε εκεί καθόλου??? Εδώ ευτυχώς ναι

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Καλή λοχεία κορίτσι μου κ καλές αντλήσεις!!! Κ με το καλό να υποδεχθείτε σπίτι κ την κοριτσάρα σας!!

Ποιο θηλαστρο έχεις??  

Πρώτα τα πράγματα του μωρου!!! Θα βρεθεί κ το σίδερο, που θα πάει??? Κ βαλίτσα σιγά σιγά!

Έχουμε βαρύνει τώρα στην τελευταία ευθεία ! Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλά ευτυχώς, δεν εχω πόνους! Άλλες μερες είναι πιο δύσκολες. 

Ωραία, καιρός ήταν! Σε εμάς εδώ, κάποιες μέρες που μας έβρεξε δρόσισε λίγο επιτέλους, αλλά τώρα επιστρέψαμε στα 33-37! Λέει πάντως ότι θα ξαναδροσίσει λιγάκι σύντομα... για να δούμε, τί στο καλό, πρέπει να φθινοπωριάσει κάποια στιγμή!

Άντε, μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά!:wink:

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ωραία, καιρός ήταν! Σε εμάς εδώ, κάποιες μέρες που μας έβρεξε δρόσισε λίγο επιτέλους, αλλά τώρα επιστρέψαμε στα 33-37! Λέει πάντως ότι θα ξαναδροσίσει λιγάκι σύντομα... για να δούμε, τί στο καλό, πρέπει να φθινοπωριάσει κάποια στιγμή!

Άντε, μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά!:wink:

Μπήκες στον 9!!! Άντε με το καλό!! Εγω μπαίνω αύριο!!!

Το Σάββατο έχω γιατρό, να δούμε που έχει φτάσει ο μικρός κ να δούμε πως θα συνεχίσουμε. :wub:

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τη μέρα που έμπαινα στον μήνα μου έκανα μετακομιση! Τέτοιο μήνα! Οπότε,εντάξει,θα προλάβω μια βαλίτσα :)

Εσύ το έχεις κιόλας με το μάζεμα,μετά από τόσες μετακομίσεις,οπότε εντάξει,σε ένα μισάωρο θα είσαι έτοιμη!! Αρκεί να βρεις όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι στις κουτες!

Q1jtp2.png

Ποιο θηλαστρο έχεις??  

Το medela swing κ μέχρι στιγμής μου φαίνεται μια χαρά!!!

Η βαλίτσα πάει καλά;;; τουλάχιστον βάλε τα απαραίτητα χαρτιά μέσα! 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Το medela swing κ μέχρι στιγμής μου φαίνεται μια χαρά!!!

Η βαλίτσα πάει καλά;;; τουλάχιστον βάλε τα απαραίτητα χαρτιά μέσα! 

Καλημέρα!

Σιδερένια Ευγενία μου!!! Με το καλό και το κοριτσάκι σου στο σπίτι να γεμίσετε  χαρα!

Αυτό έχω κι εγώ κ πραγματικά βγήκε  αστέρι κ δεν με ερεθισε!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...