Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Expand  

εσυ μαρη ποτε προλαβες και να τσεκαρεις; τουλαχιστον 9η μερα θελει χοριακη. τα τεστ εμποριου δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι. ειδικα τοσο νωρις. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

On 7/9/2020 at 8:23 ΜΜ, strs92 είπε:

Και ξεκουράζεσαι;ή εργάζεσαι ακόμη;

Expand  

Είμαι ελλ επαγγελματίας και δεν είναι εύκολο να σταματήσω. Όποτε εργάζομαι από το σπίτι καθιστή στον υπολογιστή. Με πιο χαλαρούς ρυθμούς εννοείται. Κάθομαι ξαπλώνω κάθομαι ξαπλώνω κτλ. 

Κορίτσια μουυυυυ χάθηκα σήμερα κι από τι βλέπω δεν είμαι η μόνη! Τι έγινε ρε παιδιά?

Εγώ έτρεχα παιδικό σταθμό κ μετά δουλειά, πει 1 ώρα μαζευτηκα σπίτι μ κ λείπει κ ο άντρας μ για δουλειά εκτός πόλης...όλα μαζεμένα...ουφ

Απαλά με τη βαλίτσα αγχώθηκα αν και τα έχω έτοιμα δεν τα έχω βάλει ακόμα πια κι εγώ!!!! Κ πάω στη μαμά να αφήσω το παιδί κ μου λέει έχει κατέβει η κοιλιά σ κ τιιιι? Δεν έχεις φτιάξει βαλίτσα??? Μπαίνω λίγο κ διαβάζω κι εσάς σοκ!!! Με βλέπω για μεταμεσονύχτιες ετοιμασίες απόψε!

Μαμαδοκαρε κι εγώ έως τον ώμο για να πιάνεται γτ δεν τα αντέχω κάτω! Αυτές οι γαλλικές μας έχουν σώσει! Επειδή έχω κ αφανε μαλλι σπαστο λουζομαι, το πιάνω 1 ή 2 γαλλικές κ το πρωί είναι κυμματιστο,βάζω κ λίγο τζελ κ είναι σχετικά σουλουπωμενη! Να ισιωσω δεν αντέχω!

IjnUp3.pngscOTp2.png

On 7/9/2020 at 10:14 ΜΜ, Christinα είπε:

Κορίτσια μουυυυυ χάθηκα σήμερα κι από τι βλέπω δεν είμαι η μόνη! Τι έγινε ρε παιδιά?

Εγώ έτρεχα παιδικό σταθμό κ μετά δουλειά, πει 1 ώρα μαζευτηκα σπίτι μ κ λείπει κ ο άντρας μ για δουλειά εκτός πόλης...όλα μαζεμένα...ουφ

Απαλά με τη βαλίτσα αγχώθηκα αν και τα έχω έτοιμα δεν τα έχω βάλει ακόμα πια κι εγώ!!!! Κ πάω στη μαμά να αφήσω το παιδί κ μου λέει έχει κατέβει η κοιλιά σ κ τιιιι? Δεν έχεις φτιάξει βαλίτσα??? Μπαίνω λίγο κ διαβάζω κι εσάς σοκ!!! Με βλέπω για μεταμεσονύχτιες ετοιμασίες απόψε!

Μαμαδοκαρε κι εγώ έως τον ώμο για να πιάνεται γτ δεν τα αντέχω κάτω! Αυτές οι γαλλικές μας έχουν σώσει! Επειδή έχω κ αφανε μαλλι σπαστο λουζομαι, το πιάνω 1 ή 2 γαλλικές κ το πρωί είναι κυμματιστο,βάζω κ λίγο τζελ κ είναι σχετικά σουλουπωμενη! Να ισιωσω δεν αντέχω!

Expand  

Εγώ απλά την ξεκίνησα!! Λίγα πράγματακια έχει ακόμη,αλλά έγινε η αρχή!! Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου,σιγά σιγά θα τα ετοιμάσεις! Κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα που ξεκίνησες και δουλειά!

Q1jtp2.png

On 7/9/2020 at 10:24 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Εγώ απλά την ξεκίνησα!! Λίγα πράγματακια έχει ακόμη,αλλά έγινε η αρχή!! Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου,σιγά σιγά θα τα ετοιμάσεις! Κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα που ξεκίνησες και δουλειά!

Expand  

Το πιστεύεις ότι νοιώθω ενέργεια! ?Υπερένταση προφανώς! Βέβαια Πρηζονται πολύ τα πόδια μου από τη καρέκλα  ενώ πριν ήταν φυσιολογικά...

Μακάρι να την έχω κ μετα αυτή την ενέργεια! Σήμερα έχω κ χαρά γτ το παιδάκι μου ξετρελαθηκε στο σχολείο, δεν ήθελε να φύγει! Έχω ενδοιασμούς αλλά λέω θα τον πάω όσο αντέχω εξάλλου αυτόν τον μήνα τα αφήνεις όσο θες είναι προσαρμογής, οπότε θα τον πηγαίνω κάνα δίωρο!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

On 7/9/2020 at 10:29 ΜΜ, Christinα είπε:

Το πιστεύεις ότι νοιώθω ενέργεια! ?Υπερένταση προφανώς! Βέβαια Πρηζονται πολύ τα πόδια μου από τη καρέκλα  ενώ πριν ήταν φυσιολογικά...

Μακάρι να την έχω κ μετα αυτή την ενέργεια! Σήμερα έχω κ χαρά γτ το παιδάκι μου ξετρελαθηκε στο σχολείο, δεν ήθελε να φύγει! Έχω ενδοιασμούς αλλά λέω θα τον πάω όσο αντέχω εξάλλου αυτόν τον μήνα τα αφήνεις όσο θες είναι προσαρμογής, οπότε θα τον πηγαίνω κάνα δίωρο!

Expand  

Αχ ξέρω,η δουλειά το κάνει αυτό, τόσο μου έχει λείψει!!! 

Μπράβο κ στο αντράκι σου!!! Νασε ρωτήσω..φοράνε τόσο μικρούλια μάσκα??

Προσοχή μη παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό κ κουράζεσαι περισσότερο κ δεν το καταλαβαίνεις !:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

On 7/9/2020 at 5:55 ΜΜ, Eva137 είπε:

Καλή ιδέα το πολύμπριζο και το τσάι! Εγώ έχω βάλει στη λίστα μου και φορτιστές για κινητό και ταμπλέτα με μακρύ καλώδιο, γιατί ποιός ξέρει πόσο μακριά θα είναι η πρίζα από το κρεβάτι (να είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ χαλαρά να τα φορτίζω όποτε θέλω και να μη ξεμείνω). Φυσικά στις συσκευές μου έχω ήδη αποθηκεύσει σειρές/ταινίες και βιβλία για να έχω σε περίπτωση που με πιάσει βαρεμάρα, αν και νομίζω όση ώρα δεν θηλάζω/ασχολούμαι με το μωρό θα κοιμάμαι από την εξάντληση. Επίσης, έχω βάλει σνακ (μπάρες δημητριακών, κρακεράκια/κουλουράκια και κανένα φρούτο) γιατί εδώ στα νοσοκομεία κλείνει η κουζίνα τους νωρίς και αν θες να φας βραδινό μετά τις 8 ας πούμε θα σκυλοπεινάσεις! Α, και χρήματα/κέρματα για τα vending machines αν θελήσουμε κάνα νερό, αναψυκτικό ή σνακ από εκεί.

Τυχερή, με τα ίσια μαλλιά είσαι πάντα περιποιημένη χωρίς να κάνεις τίποτα! Τα δικά μου είναι σπαστά (σπαστικά δηλαδή) και φριζάρουν εύκολα, αλλά τελευταία έχω βρει το κόλπο και βάζω λαδάκι όταν είναι ακόμα βρεγμένα και τα στριφογυρίζω λίγο με τα δάχτυλά μου προς τα έξω (σαν twist) οπότε όταν στεγνώσουν γίνονται ωραία κυματιστά! ;)

Expand  

Ωραιο κόλπο οοοο...αυτο με τα μαλλιά...

Μεταξυ μας δεν νομίζω να χρειαστείς ταινίες και σειρές.. Θα Σία κουρασμένη και το μωρό θα τρώει συνέχεια.. Δεν θέλω να στο χαλασω αλλά θα σαι τόσο ξετρελαμενη με το μωρό και ταυτόχρονα εξαντλημένη που το μόνο πιυ θες θα ναι να κοιμηθείς η να δεις τους συγγενείς σου εκείνες τις στιγμες... 

On 7/9/2020 at 7:30 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Όταν κοιμάται ξεκουράζομαι. Κ μόνο που δεν τον κυνηγάω κ ξέρω ότι κοιμάται ήσυχα κ ωραια,ξεκουράζομαι!!! Τότε ή θα κοιμηθώ ή θα ασχοληθώ με διάβασμα,ράψιμο κάτι που με χαλαρώνει. Ή απλά κάθομαι κ δε κάνω τίποτα:lol:

Expand  

Χαχα και εγώ μια από τα ίδια.. Αλλά εγώ δεν έχω τόσο ελευθερο χρόνο μέσα στη μέρα, καθώς καθαρίζω καθημερινά. Δηλαδή σφουγγαριζω κάθε μέρα και σκουπίζω γιατί ακόμα είναι στην φάση, ότι βρω το βάζω στο στόμα. Όποτε αναγκαστικά κάνω καθαριότητα καθημερινά.. Τα πλυντηρια δε που βαζουμε  , καθώς τώρα λερώνεται με το παραμικρο.. Ας μην το συζητήσουμε καλυτερα... Όλη μέρα γενική, κάθε μέρα γενική.. 

On 7/9/2020 at 10:14 ΜΜ, Christinα είπε:

Expand  

Καλε μην αγχώνεσαι αλλά ετοίμασε τα να μην το έχεις στο μυαλό σου.. Και ξεκουρασου και λίγο ε!!! Μαμαδοκαρε στο φουλ μας βλεπωωω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Λοιπόν φτάσαμε τα 2300 34εβ+2. Η πίεση που ένιωθα από κάτω είναι επειδή το μωράκι είναι αρκετά χαμηλά. Δε μετρησε τράχηλο αλλά το είδε στον υπέρηχο. λέει χαλαρά για τις επόμενες 2 εβδ μέχρι να μπούμε στον 9ο.. λοιπόν ανοίγω βαλίτσα τώρα και βάζω μέσα ότι βρω και ο Θεός βοηθός. Αυτά τα νέα μου..:-?

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

On 7/9/2020 at 10:43 ΜΜ, Blossombaby είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Λοιπόν φτάσαμε τα 2300 34εβ+2. Η πίεση που ένιωθα από κάτω είναι επειδή το μωράκι είναι αρκετά χαμηλά. Δε μετρησε τράχηλο αλλά το είδε στον υπέρηχο. λέει χαλαρά για τις επόμενες 2 εβδ μέχρι να μπούμε στον 9ο.. λοιπόν ανοίγω βαλίτσα τώρα και βάζω μέσα ότι βρω και ο Θεός βοηθός. Αυτά τα νέα μου..:-?

Expand  

Χαμηλα θα ναι τώρα όλα τα μωράκια.. Μην Στρεσσαρεσαι.. Όλα θα πανε μια χαρά. Ετοιμάσου και όλα κομπλεεε

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 7/9/2020 at 10:45 ΜΜ, Nina13 είπε:

Χαμηλα θα ναι τώρα όλα τα μωράκια.. Μην Στρεσσαρεσαι.. Όλα θα πανε μια χαρά. Ετοιμάσου και όλα κομπλεεε

Expand  

Έτσι όπως το είπε αγχώθηκα χαχχαχα και μετά το κοιτάζε από εδώ το κοίταζε από εκεί λέω κάτι βλέπει και δε μου λέει. Ψάχνω να βρω το πολύπριζο τώρα και εγώ να το βάλω στη βαλίτσα.

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

On 7/9/2020 at 10:51 ΜΜ, Blossombaby είπε:

Έτσι όπως το είπε αγχώθηκα χαχχαχα και μετά το κοιτάζε από εδώ το κοίταζε από εκεί λέω κάτι βλέπει και δε μου λέει. Ψάχνω να βρω το πολύπριζο τώρα και εγώ να το βάλω στη βαλίτσα.

Expand  

Χαλαρά κορίτσι μου,πήγαινε κ στη σελίδα 110 κ συμπλήρωσε τη βαλίτσα!:) όλα καλά !!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

On 7/9/2020 at 10:51 ΜΜ, Blossombaby είπε:

Expand  

Οχι καλε.. Απλά όλα είναι χαμηλά. Κ εγώ που μαι πιο κάτω από σένα σε βδομάδες, νιώθω ήδη ότι έχει κατέβει χαμηλά.. Με πιεζει. Δεν είναι κακό, ίσως να χει παρει θέση. Αν δεν σου πε κάτι παραπανω μην ανησυχείς.. Αν ήταν κάτι θα στο έλεγε και βασικά έχει δίκιο.. Χαλαρά να περασουμε τον όγδοο... Μετά και να γεννηθεί θα ναι όλα καλυτερα.. Όποτε έχει δίκιο

Χαλαραααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Να σας πω? Έφτιαξα αυτά που είχα εύκολα στη βαλίτσα, κάτι λίγα έμειναν! :mrgreen: Αν μου μπει στο μυαλό πάει...

Αναστασία μου φοράνε...Από Τρίτη δημοτικού που έχω τη φοράνε! Τα αφήνω να τη βγάζουν λίγο αλλά τα μαθαίνω να μην τη παρατάνε από δω κι από κει, αυτό είναι πιο επιφοβο κ φυσικά πλένουμε χερακια. Εγώ τη φοράω μόνιμα! Δεν είναι τόσο ανυπόφορη κι αν δροσίσει ακόμα θα είναι καλά! Είναι κι όλα τα παράθυρα ανοιχτά, έχω κ ανεμιστήρα, έξι παιδάκια μέσα στη τάξη, 1 ανά θρανίο όποτε καλά είμαστε θεωρητικά! Η ανησυχία υπάρχει κ είμαι μονίμως οπλισμένη κ με ντετολ κ κλινεξ!

IjnUp3.pngscOTp2.png

On 7/9/2020 at 11:01 ΜΜ, Christinα είπε:

Να σας πω? Έφτιαξα αυτά που είχα εύκολα στη βαλίτσα, κάτι λίγα έμειναν! :mrgreen: Αν μου μπει στο μυαλό πάει...

Αναστασία μου φοράνε...Από Τρίτη δημοτικού που έχω τη φοράνε! Τα αφήνω να τη βγάζουν λίγο αλλά τα μαθαίνω να μην τη παρατάνε από δω κι από κει, αυτό είναι πιο επιφοβο κ φυσικά πλένουμε χερακια. Εγώ τη φοράω μόνιμα! Δεν είναι τόσο ανυπόφορη κι αν δροσίσει ακόμα θα είναι καλά! Είναι κι όλα τα παράθυρα ανοιχτά, έχω κ ανεμιστήρα, έξι παιδάκια μέσα στη τάξη, 1 ανά θρανίο όποτε καλά είμαστε θεωρητικά! Η ανησυχία υπάρχει κ είμαι μονίμως οπλισμένη κ με ντετολ κ κλινεξ!

Expand  

Αντε με το καλό κοριτσαρα!!! Είναι να μην βάλουμε κάτι στόχο, όλα τα καταφέρνουμε.. Γυναίκες παιδι μουυυυ έτσι σε θέλω και με την κόρη, να την μάθεις να μην μασάει.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 7/9/2020 at 11:01 ΜΜ, Christinα είπε:

Expand  

Κοίτα εμένα δε με ενοχλεί,μαθημενα τα βουνά στα χιόνια!! Μια συνήθεια είναι..

Τα μικρούτσικα όμως..έχω ακούσει ότι τη φοράνε κ στο νήπιο,δεν ξέρω αν ισχύει για αυτό ρωτησα. Δύσκολο πολυ

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...