Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Nina13 είπε:

Γενικα σε όλο το σώμα όπως είπες.. Ένιωθα ένα πτωμα.. Και προσπαθουσα να αφιερωνω στο μωρό όλο το χρόνο, γιατί το είχα στο δωμάτιο,και να δω και καποιους συγγενεις .. Εγώ τα μαλλιά πιασμενα κοτσο χαχαχα...

Ασχετο μα πηγα κι ανανεώθηκε σήμερα... Έκοψα μαλλί μέχρι τους ώμους, όλα στο ίδιο μήκος και έχω ξελαφρώσει.. 

Τα είχα ως τον ποπο... Τοσοοο μακριά... 

Μα σκέφτηκα με τα δυο παιδια ποια θα έχει χρόνο να περιποιειται τέτοιο μαλλί?? Και πανε τώρα τα μαλλιά αααα..... 

Το θετικό, στεγνώνουν αμέσως και επειδή είναι ίσια, είμαι και χτενισμένη χωρίς να προσπαθωωω χαχαχαχ

Πως είσαι κορίτσι? Πως νιώθεις? Η μπεμπα καλα? Πως τα περνατε? Δεν μας εχεις γράψει... 

Με γεια ! Μαμαδοκαρε!!! Θα τα έκοβα κι εγώ αλλά ίσα που πιάνονται όλα πάλι κ έχω βολευτει! Δε μπορώ μέσα στο καλοκαίρι ούτε ένα τσουλούφι κάτω!

Τον χειμώνα θα τα κόψω πάλι!!

Κι εμένα σπαστό όπως της Μαριάννας, ευτυχώς όμως δεν φριζαρει κ είναι ωραίο το σπάσιμο που κανει

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

11 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Πολλά είναι άσε :lol: Αφρόλουτρο για το μωρό βάλατε όλες βλέπω. Οπότε θα πάρω κ εγώ. 

Πόσο σωστή για το χαρτί υγείας. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου. Οινόπνευμα, γάζες, βαμβάκι κτλπ μου είπαν ότι τα έχουν. Αλλά εγώ λέω να τα πάρω για καλό κακού. 

Επίσης για το οινόπνευμα για πείτε χρειαζόμαστε γενικά αυτό από το φαρμακείο που είναι κ λίγο ακριβούτσικο (10€ περίπου) ή κάνει κ το λευκό το πιο απλό. Εγώ έχω ένα λευκό 95° που λέει από έξω αλκοολούχος λοσιόν. 

@Nina13 Τι καλά που βρήκατε κάποια να σας ταιριάζει!!! Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα τα βρίσκουν κ θα δένονται ακόμα περισσότερο. 

Ναι ναι και εμένα αυτό μου είπαν το καθαρό οινόπνευμα για τον αφαλουλη τους!

• Μου αρέσει 1

Just now, marianna1986 είπε:

Μεγεια! Την καλύτερη δουλειά έκανες! Θα δεις πόσο θα σου αρέσει το καρέ και δεν θα θέλεις να ξαναγυρίσεις στο μακρύ. Εγώ τα έκοψα τον Ιούνιο ασυμετρο καρέ και πάντα τα είχα μακρυά, φιλαριστα με μύτες. Δεν θα τα ξανααφησω μακριά, με κούρασαν! Αλλά εμένα είναι ένα σπαστικό σπαστο και θέλει ισιωμα. Τυχερές όσες έχετε ίσια!

@EugenJen λογικά βγαίνεις σήμερα! Θα κάτσει καιρό η μικρούλα μέσα; Με το θηλαστρο πως τα πας;

Ήδη μου αρέσει παρα παρα πολυ.. Και δεν περιμενα ότι θα μ αρέσει τόσο..  Δεν έχουμε μάθε νέα της.. Κρίμα... 

Just now, Anastasia05 είπε:

Με γεια ! Μαμαδοκαρε!!! Θα τα έκοβα κι εγώ αλλά ίσα που πιάνονται όλα πάλι κ έχω βολευτει! Δε μπορώ μέσα στο καλοκαίρι ούτε ένα τσουλούφι κάτω!

Τον χειμώνα θα τα κόψω πάλι!!

Κι εμένα σπαστό όπως της Μαριάννας, ευτυχώς όμως δεν φριζαρει κ είναι ωραίο το σπάσιμο που κανει

Εγω το έκοψα ακριβώς όσο πρεπει για να πιανονται με το λαστιχάκι σε ένα ωραίο σινιον 

Εγω τα είχα όλο με πλεξουδες, τη μια γαλλική, την άλλη πλαγια.. Τα βαρέθηκα μαζεμένα και λέω ας κάνω μια αλλαγή... 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Ήδη μου αρέσει παρα παρα πολυ.. Και δεν περιμενα ότι θα μ αρέσει τόσο..  Δεν έχουμε μάθε νέα της.. Κρίμα... 

Εγω το έκοψα ακριβώς όσο πρεπει για να πιανονται με το λαστιχάκι σε ένα ωραίο σινιον 

Εγω τα είχα όλο με πλεξουδες, τη μια γαλλική, την άλλη πλαγια.. Τα βαρέθηκα μαζεμένα και λέω ας κάνω μια αλλαγή... 

Καλά τα έκανες!!! Εγώ συνεχεοατα μακραίνω κ τα κόβω!  :)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου, καλώς σας βρήκα και πάλι! Ερωτησουλα, το μαγνήσιο πότε σας το κόβει ο γιατρός, αν σας το κόβει; Εγώ είμαι 36+4, μου το έκοψε στις 36 περίπου και μου χει πει να το παίρνω μόνο αν νιώσω κανένα πονακι..

ακόμη, περπάτημα από ποτέ λετε; Να κλείσω την 37η και μετά; Βοηθάει; Μέχρι στιγμής η μικρή μου ξέρω ότι είναι με το κεφάλι κατω αλλά δεν μου πε αν έχει εμπεδωθεί.. αυτό τοβλέπουνε με κολπική/δακτυλική εξέταση; Είναι safe; Γιατί έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκληθεί κ πρόωρος τοκετός.. 

Just now, Eirini_ka είπε:

Γεια σας κορίτσια μου, καλώς σας βρήκα και πάλι! Ερωτησουλα, το μαγνήσιο πότε σας το κόβει ο γιατρός, αν σας το κόβει; Εγώ είμαι 36+4, μου το έκοψε στις 36 περίπου και μου χει πει να το παίρνω μόνο αν νιώσω κανένα πονακι..

ακόμη, περπάτημα από ποτέ λετε; Να κλείσω την 37η και μετά; Βοηθάει; Μέχρι στιγμής η μικρή μου ξέρω ότι είναι με το κεφάλι κατω αλλά δεν μου πε αν έχει εμπεδωθεί.. αυτό τοβλέπουνε με κολπική/δακτυλική εξέταση; Είναι safe; Γιατί έχω διαβάσει ότι μπορεί να προκληθεί κ πρόωρος τοκετός.. 

Το μαγνήσιο γενικά κόβεται στον εν ΝΑΤΟ μήνα.. Για να βοηθήσει να εξελιχθεί και ο τοκετός.. Νομίζω μια χαρά στο έκοψε τώρα.. Είσαι σε καλή εβδομάδα.. 

Πευπατημα εγώ κάνω από την αρχή, κάθε μέρα τρεις ώρες, έτσι έκανα και στην πρωτη κυηση, μα είχα και έχω μακρυ τράχηλο και θέλει δουλειά, γι αυτό περπαταω τόσες ώρες. Καλυτερα Συμβουλεψου τον γιατρό σου για θόρυβο περπατημα και για την συχνότητα του.. Με έναν απλό υπέρηχο ο γιατρός σου ξέρει αν εμπεδωθεί η όχι. Γυρω στην 39η σου κάνουν αυτή την εξέταση πιυ λες για να δουν τον τραχηλο, μόνο τοτε υπάρχει η πιθανοτητα να σπάσει το πωμα, από το χέρι του γιατρου και να γεννήσεις, μα θα σε ενημερώσει και σε καμία περιπτωση δεν θα κάνει κάτι για να βλάψει εσένα η το μωρό σου.. 

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, strs92 είπε:

Με τι συχνότητα ;;εγώ utrogestan μόνο. 1 το πρωί από στόμα κ ένα το βραδυ κολπικά. Και μαγνήσιο 

Και τα δυο κολπικά το ένα το πρωι το άλλο το βράδυ. Και μαγνήσιο φυσικά. 

5 hours ago, OctoberMom said:

Λοιπόν φίλες, την έφτιαξα κι εγώ!

Βασικά επειδή είμαι σε ιδιωτικό, 2 νυχτικιες πήρα, το μπουρνούζι μου που γίνεται ενα με το δέρμα μου μόλις δροσίσει ο καιρός, λίγες πανες αγκαλιας, φωτογραφική, τα χαρτιά και τα ρουχα μας να βγούμε. 

Η υπόλοιπη βαλίτσα είναι πραγματάκια που θα με κάνουν να αισθάνομαι καλά, (φακελάκια τσαγιού, βιβλία, μια ωραία κρέμα χεριών, μια μαξιλαροθήκη να μυρίζει σπίτι), αισθάνομαι οτι θα ναι βασικό... Κι ένα πολύμπριζο! Μ αρέσουν τα πολύμπριζα...

Αναμένεται και το "βυζοσέτ" απ την κολλητή!

Α, ακούστε tip που διάβασα στο ίντερνετ κ νομίζω θα λειτουργήσει: φτιάχνετε μια "λίστα τελευταίας στιγμής" με πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ακόμα και την δίνετε στο σύζυγο (πρέπει να ναι σαφής κ λεπτομερής όπως καταλάβατε! όχι "ενυδατική κρέμα", "κρέμα βαζάκι με πράσινο καπάκι" τύπου!). Ακόμα καλύτερα, του δείχνετε τί εννοείτε... ;)

Καλή ιδέα το πολύμπριζο και το τσάι! Εγώ έχω βάλει στη λίστα μου και φορτιστές για κινητό και ταμπλέτα με μακρύ καλώδιο, γιατί ποιός ξέρει πόσο μακριά θα είναι η πρίζα από το κρεβάτι (να είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ χαλαρά να τα φορτίζω όποτε θέλω και να μη ξεμείνω). Φυσικά στις συσκευές μου έχω ήδη αποθηκεύσει σειρές/ταινίες και βιβλία για να έχω σε περίπτωση που με πιάσει βαρεμάρα, αν και νομίζω όση ώρα δεν θηλάζω/ασχολούμαι με το μωρό θα κοιμάμαι από την εξάντληση. Επίσης, έχω βάλει σνακ (μπάρες δημητριακών, κρακεράκια/κουλουράκια και κανένα φρούτο) γιατί εδώ στα νοσοκομεία κλείνει η κουζίνα τους νωρίς και αν θες να φας βραδινό μετά τις 8 ας πούμε θα σκυλοπεινάσεις! Α, και χρήματα/κέρματα για τα vending machines αν θελήσουμε κάνα νερό, αναψυκτικό ή σνακ από εκεί.

1 hour ago, Nina13 said:

Γενικα σε όλο το σώμα όπως είπες.. Ένιωθα ένα πτωμα.. Και προσπαθουσα να αφιερωνω στο μωρό όλο το χρόνο, γιατί το είχα στο δωμάτιο,και να δω και καποιους συγγενεις .. Εγώ τα μαλλιά πιασμενα κοτσο χαχαχα...

Ασχετο μα πηγα κι ανανεώθηκε σήμερα... Έκοψα μαλλί μέχρι τους ώμους, όλα στο ίδιο μήκος και έχω ξελαφρώσει.. 

Τα είχα ως τον ποπο... Τοσοοο μακριά... 

Μα σκέφτηκα με τα δυο παιδια ποια θα έχει χρόνο να περιποιειται τέτοιο μαλλί?? Και πανε τώρα τα μαλλιά αααα..... 

Το θετικό, στεγνώνουν αμέσως και επειδή είναι ίσια, είμαι και χτενισμένη χωρίς να προσπαθωωω χαχαχαχ

Πως είσαι κορίτσι? Πως νιώθεις? Η μπεμπα καλα? Πως τα περνατε? Δεν μας εχεις γράψει... 

Τυχερή, με τα ίσια μαλλιά είσαι πάντα περιποιημένη χωρίς να κάνεις τίποτα! Τα δικά μου είναι σπαστά (σπαστικά δηλαδή) και φριζάρουν εύκολα, αλλά τελευταία έχω βρει το κόλπο και βάζω λαδάκι όταν είναι ακόμα βρεγμένα και τα στριφογυρίζω λίγο με τα δάχτυλά μου προς τα έξω (σαν twist) οπότε όταν στεγνώσουν γίνονται ωραία κυματιστά! ;)

vNpVm5.png

Just now, Nina13 είπε:

Το μαγνήσιο γενικά κόβεται στον εν ΝΑΤΟ μήνα.. Για να βοηθήσει να εξελιχθεί και ο τοκετός.. Νομίζω μια χαρά στο έκοψε τώρα.. Είσαι σε καλή εβδομάδα.. 

Πευπατημα εγώ κάνω από την αρχή, κάθε μέρα τρεις ώρες, έτσι έκανα και στην πρωτη κυηση, μα είχα και έχω μακρυ τράχηλο και θέλει δουλειά, γι αυτό περπαταω τόσες ώρες. Καλυτερα Συμβουλεψου τον γιατρό σου για θόρυβο περπατημα και για την συχνότητα του.. Με έναν απλό υπέρηχο ο γιατρός σου ξέρει αν εμπεδωθεί η όχι. Γυρω στην 39η σου κάνουν αυτή την εξέταση πιυ λες για να δουν τον τραχηλο, μόνο τοτε υπάρχει η πιθανοτητα να σπάσει το πωμα, από το χέρι του γιατρου και να γεννήσεις, μα θα σε ενημερώσει και σε καμία περιπτωση δεν θα κάνει κάτι για να βλάψει εσένα η το μωρό σου.. 

Όταν λες απλό υπέρηχο εννοείς τον κολπικό ή διακοιλιακο; Ο κολπικός υπερηχος φαντάζομαι  δεν έχει κάποιο φόβο για πρόωρο τοκετό.. ε; Ο μακρύς τράχηλος που λες ότι έχεις φαίνεται επίσης από έναν κολπικο υπέρηχο;

Διαφημίσεις

Όταν λες απλό υπέρηχο εννοείς τον κολπικό ή διακοιλιακο; Ο κολπικός υπερηχος φαντάζομαι  δεν έχει κάποιο φόβο για πρόωρο τοκετό.. ε; Ο μακρύς τράχηλος που λες ότι έχεις φαίνεται επίσης από έναν κολπικο υπέρηχο;

Όταν πάντως ρώτησα τον εμβρυολογο στο ντοπλερ αν θα δει κολπικά υπέρηχο,μου είπε ότι δεν τον κοιτάει κολπικά μετά από κάποιες εβδομάδες..

Ο τράχηλος φαίνεται κ κοιλιακά και κολπικα. Απλά κολπικά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Έναν απλό δια κοιλιακό υπέρηχο και φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί η όχι... Εμένα μου έκαναν πριν κάποιες εβδομάδες και τα δυο, και μου εξήγησαν ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.. Ο μακρυς τράχηλος φαίνεται και από τα δυο.. Αλλα βρήκαν ότι είναι αρκετά μακρυς και θέλει δουλεια ως το τέλος.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Έναν απλό δια κοιλιακό υπέρηχο και φαίνεται αν έχει εμπεδωθεί η όχι... Εμένα μου έκαναν πριν κάποιες εβδομάδες και τα δυο, και μου εξήγησαν ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.. Ο μακρυς τράχηλος φαίνεται και από τα δυο.. Αλλα βρήκαν ότι είναι αρκετά μακρυς και θέλει δουλεια ως το τέλος.. 

Κ μωναμακρύς ακόμη..3 ώρες όμως δεν αντέχω να περπατήσω!!

Θα δούμε κ τώρα που έχω ραντεβού τι γίνεται..νιώθεις καθόλου βάρος από κάτω? Εγώ ναι. Όχι άμα κουράζομαι,δεν κουράζομαι πλέον. Μόνο αν περπατάω σε ανηφόρες..η ευθεία δεν με πειράζει!

Γενικά νιώθω περισσότερα πονακια από την πρώτη φορά , πιέζει πολύ το παιδί...

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κ μωναμακρύς ακόμη..3 ώρες όμως δεν αντέχω να περπατήσω!!

Θα δούμε κ τώρα που έχω ραντεβού τι γίνεται..νιώθεις καθόλου βάρος από κάτω? Εγώ ναι. Όχι άμα κουράζομαι,δεν κουράζομαι πλέον. Μόνο αν περπατάω σε ανηφόρες..η ευθεία δεν με πειράζει!

Γενικά νιώθω περισσότερα πονακια από την πρώτη φορά , πιέζει πολύ το παιδί...

Νιωθω πονακια και πιεση εκεί κάτω ναι.. Αλλά όλα αυτά τα ένιωθα και στο πρωτο.. Ξέρεις τι είναι, δεν ξεκουράζεσαι.. Στο πρωτο ξεκουραζοσουν πολυ.. Τώρα που να βρεις χρόνο? Όλος ο χρόνος παει στο παιδι μας... Χαχαχ και καλά κάνουμε κιολας

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Νιωθω πονακια και πιεση εκεί κάτω ναι.. Αλλά όλα αυτά τα ένιωθα και στο πρωτο.. Ξέρεις τι είναι, δεν ξεκουράζεσαι.. Στο πρωτο ξεκουραζοσουν πολυ.. Τώρα που να βρεις χρόνο? Όλος ο χρόνος παει στο παιδι μας... Χαχαχ και καλά κάνουμε κιολας

Όταν κοιμάται ξεκουράζομαι. Κ μόνο που δεν τον κυνηγάω κ ξέρω ότι κοιμάται ήσυχα κ ωραια,ξεκουράζομαι!!! Τότε ή θα κοιμηθώ ή θα ασχοληθώ με διάβασμα,ράψιμο κάτι που με χαλαρώνει. Ή απλά κάθομαι κ δε κάνω τίποτα:lol:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...