Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα έχεις όλα έτοιμα??? Να πανικοβληθω???:P(ατάκα αγαπημένης Μαρκορά!)

Θα ξεκινήσω δειλά,δειλά...να βάλω όλα όσα δεν είναι τελευταίας στιγμής να είναι έτοιμα.

Κάλυμμα για τη λεκάνη!!χρήσιμο!!

Ολα έτοιμα στην βαλίτσα.. Τα παιρνω παντα δίπλα ολα για να μην έχω πραγματα της τελευταίας στιγμής, γιατί τώρα υπάρχει και το παιδι στο σπίτι κι όπως καταλαβαίνεις αν τυχει απρόοπτα, θα πανικοβληθωωωω όπως είπε η Μαρκορά χαχαχαχα

Πολυ χρήσιμο, η έστω ένα σπρέι χωρίς χλώριο, και άρωμα για να περναμε την λεκάνη.. Γιατί γυναίκες είμαστε και μπορεί να λερωσουμε κάτι.. 

Just now, P.L.L. είπε:

Καλά είμαστε κι εγώ και το παιδάκι μου! Κωλυσιεργώ και ακόμα δεν έχω φτιάξει τη βαλίτσα μας! Μένουν καποιες λεπτομέρειες δηλαδή. Ο γιατρος πιστεύει πως έχω πιθανότητες για πρόωρο τοκετο κι εγώ πολλές φορές νιώθω έτσι. Αλλά προσέχω πολύ και πιστεύω πως ο μικρός θα μείνει μέσα μέχρι να γίνει μοσχάρι ολόκληρο και τελικά θα πρέπει να μου τον πάρουν με καισαρική. Δεν το θέλω αυτό αλλά το βλέπω να γίνεται. Πριν μια εβδομάδα ήταν ήδη 3κιλα μωρό. Εντωμεταξύ εγώ με τη δίαιτα που κάνω τώρα αντί να παίρνω έχω χάσει κι ένα κιλό. Αλλά αυτος εκεί! Θεριεύει! Δεν με πειράζει βασικα όπως και να γεννήσω αρκει να πάνε όλα καλά και να είναι καλά το αγοράκι μου! 

Χαιρομαι κορίτσι μου.. Να πανε ολα καλα και να ναι Γερο και παχουλοοο παχουλοο... Πόσο είσαι τώρα? Δεν θυμάμαι ποτε έχεις πητ.. Να προσεχεις και να κρατηθεί όσο μπορεί μέσα το νινι.. Και την βαλίτσα ετοίμασε την καλου κακου, τουλάχιστον τα βασικά.. Για να μην αγχώνεται και ο συζυγος εκείνη την ώρα που θα τρέξετε.. Εγώ πιο πολυ για εκεινον το κάνω, καθώς τώρα είναι και το παιδι στη μέση, πουθα τρεχουμε να δουμε που θα το αφήσουμε αν τυχει απρόοπτο.. Όποτε τα χω όλα έτοιμα για να μαστε όλοι κομπλέ... 

Εγω καλε θέλω να γεννήσω με καισαρική αυτή τη φορά, ο γιατρός δεν θέλει.. Δεν με απασχολεί το πως.. Όπως είπες κ εσυ.. Εμείς να μαστε καλα κι εκείνα γερά και να γεννηθουν ομαλά και στην ώρα τους

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Nina13 είπε:

Ολα έτοιμα στην βαλίτσα.. Τα παιρνω παντα δίπλα ολα για να μην έχω πραγματα της τελευταίας στιγμής, γιατί τώρα υπάρχει και το παιδι στο σπίτι κι όπως καταλαβαίνεις αν τυχει απρόοπτα, θα πανικοβληθωωωω όπως είπε η Μαρκορά χαχαχαχα

Πολυ χρήσιμο, η έστω ένα σπρέι χωρίς χλώριο, και άρωμα για να περναμε την λεκάνη.. Γιατί γυναίκες είμαστε και μπορεί να λερωσουμε κάτι.. 

Ναι έχεις δίκιο για τα διπλά,κι εγώ το κάνω. Οπότε μάλλον ψάχνω δικαιολογίες να μη την φτιαξω:lol:

Θα ξεκινήσω σήμερα κι ότι γίνει!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ναι έχεις δίκιο για τα διπλά,κι εγώ το κάνω. Οπότε μάλλον ψάχνω δικαιολογίες να μη την φτιαξω:lol:

Θα ξεκινήσω σήμερα κι ότι γίνει!!!

Έτσι σε θέλω.. Βάλε μπρος σήμερα.. Και ας μην τη τελειώσεις εντελώς.. Καντα λαου λαου και βαζε κάθε μέρα κι από κάτι... Και μην ξεχάσεις να την κλεισεις.. Ο δικός μου παει και τα βγάζει ένα ένα από μέσα και εγώ τα ξαναβαζω χαχαχα τη παει βόλτες μέσα στο σπίτι, χαμός σου λέω.. Σκέφτομαι να την μαζέψω και να την κρυψώνες μέσα στη ντουλάπα να ησυχασωω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Έτσι σε θέλω.. Βάλε μπρος σήμερα.. Και ας μην τη τελειώσεις εντελώς.. Καντα λαου λαου και βαζε κάθε μέρα κι από κάτι... Και μην ξεχάσεις να την κλεισεις.. Ο δικός μου παει και τα βγάζει ένα ένα από μέσα και εγώ τα ξαναβαζω χαχαχα τη παει βόλτες μέσα στο σπίτι, χαμός σου λέω.. Σκέφτομαι να την μαζέψω και να την κρυψώνες μέσα στη ντουλάπα να ησυχασωω

Κι εμένα καλέ,έχει τρελαθεί από εχθές με τη βαλιτσα,τη πάει κ τη φέρνει!!! Να του χαλάσω το παιχνίδι του παιδιού???:tongue:

Θα την ξεκινήσω όταν κοιμηθεί για να βάλω κ τίποτα μέσα, μη βάζω εγώ κ βγάζει αυτος:wub:

Έτσι όπως τον έβλεπα χθες κ είδα ότι χωράει άνετα,λέω να πάρω μόνο αυτόν μαζί μου κ τίποτα αλλο:mrgreen: που θα τα αφήσουμε μωρε τα μικρά μας  3 μέρες? Νομιζω για αυτό δεν την έχω ξεκινήσει,που να πάω χωρίς το παιδί???

Από την άλλη θα μας έχει αποκλειστικά το μικρό μας το νινακι,κάτι που είναι απαραίτητο και για αυτό κ για εμας!

Q1jtp2.png

Κι εμένα καλέ,έχει τρελαθεί από εχθές με τη βαλιτσα,τη πάει κ τη φέρνει!!! Να του χαλάσω το παιχνίδι του παιδιού???:tongue:

Θα την ξεκινήσω όταν κοιμηθεί για να βάλω κ τίποτα μέσα, μη βάζω εγώ κ βγάζει αυτος:wub:

Έτσι όπως τον έβλεπα χθες κ είδα ότι χωράει άνετα,λέω να πάρω μόνο αυτόν μαζί μου κ τίποτα αλλο:mrgreen: που θα τα αφήσουμε μωρε τα μικρά μας  3 μέρες? Νομιζω για αυτό δεν την έχω ξεκινήσει,που να πάω χωρίς το παιδί???

Από την άλλη θα μας έχει αποκλειστικά το μικρό μας το νινακι,κάτι που είναι απαραίτητο και για αυτό κ για εμας!

Χαχαχα ότι θα έπαιζαν με μια βαλίτσα, ενώ έχουν τόσα άλλα παιχνιδια δε  το πιστευα ποτε.. Χαχαχα τελικά τα ακριβά παιχνιδια και γενικά τα παιχνιδια δεν είναι και τόσο σημαντικά... 

Αχ εμένα ίσως να ναι και 4 μέρες.. Ασε και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι δεν θα το δω και δεν θα το φιλήσω τόσες μέρες κι εκείνο θα φωνάζει μαμά και μαμά... Αχ 

Αλλα απ την άλλη και το νινι θα μας χρειαστεί πολυ, ειδικά τους πρωτους μήνες, μα δεν σκοπεύω να στέρηση την αγκαλιά από τον γιο μου.. Αν ειμαι καλα από την ημέρα που θα ρθω σπίτι και τα δυο αγκαλιά θα τα χω όλη μέρα κολλημένα πανω μου χαχαχα. 

Δεν θα αφήνω άλλον να τα πιανει.. Σαν τις γάτες κι εγώ... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 είπε:

Χαιρομαι κορίτσι μου.. Να πανε ολα καλα και να ναι Γερο και παχουλοοο παχουλοο... Πόσο είσαι τώρα? Δεν θυμάμαι ποτε έχεις πητ.. Να προσεχεις και να κρατηθεί όσο μπορεί μέσα το νινι.. Και την βαλίτσα ετοίμασε την καλου κακου, τουλάχιστον τα βασικά.. Για να μην αγχώνεται και ο συζυγος εκείνη την ώρα που θα τρέξετε.. Εγώ πιο πολυ για εκεινον το κάνω, καθώς τώρα είναι και το παιδι στη μέση, πουθα τρεχουμε να δουμε που θα το αφήσουμε αν τυχει απρόοπτο.. Όποτε τα χω όλα έτοιμα για να μαστε όλοι κομπλέ... 

Εγω καλε θέλω να γεννήσω με καισαρική αυτή τη φορά, ο γιατρός δεν θέλει.. Δεν με απασχολεί το πως.. Όπως είπες κ εσυ.. Εμείς να μαστε καλα κι εκείνα γερά και να γεννηθουν ομαλά και στην ώρα τους

Εγώ είμαι 35 εβδομάδων και κάτι άρα το μωρό μετράται 38 εβδομάδων και κάτι. Απλώς λόγω ζαχάρου ο γιατρός θεωρεί ότι αργούν ωριμάσουν οι πνεύμονες και πρέπει να το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε. Εγώ πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά! 

Τα πράγματα στην βαλίτσα τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα και μένουν κάποιες λεπτομέρειες. Να σου πω δε με αγχώνει αυτό. Λέω εκείνη την ώρα πάω και χωρίς βαλίτσα εάν τύχει και κάποια στιγμή μου τα φέρνει ο άντρας μου. Έχω την εντύπωση ότι αν σπάσουν τα νερά θα γεννήσω πάρα πολύ γρήγορα, μη σου πω στον δρόμο! Γιατί λένε πως τα δεύτερα έρχονται πιο εύκολα και εγώ την κόρη μου την έκανα μέσα σε 2 h άπαξ και σπάσαν τα νερά. Φαντάσου λέω ποσο γρήγορα θα βγει αυτό! 

Καλύτερα να μην κάνεις καισαρική βρε. Αυτή τη φορά δεν θα ταλαιπωρηθείς τόσο πολύ!

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina13 είπε:

Χαχαχα ότι θα έπαιζαν με μια βαλίτσα, ενώ έχουν τόσα άλλα παιχνιδια δε  το πιστευα ποτε.. Χαχαχα τελικά τα ακριβά παιχνιδια και γενικά τα παιχνιδια δεν είναι και τόσο σημαντικά... 

Αχ εμένα ίσως να ναι και 4 μέρες.. Ασε και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι δεν θα το δω και δεν θα το φιλήσω τόσες μέρες κι εκείνο θα φωνάζει μαμά και μαμά... Αχ 

Αλλα απ την άλλη και το νινι θα μας χρειαστεί πολυ, ειδικά τους πρωτους μήνες, μα δεν σκοπεύω να στέρηση την αγκαλιά από τον γιο μου.. Αν ειμαι καλα από την ημέρα που θα ρθω σπίτι και τα δυο αγκαλιά θα τα χω όλη μέρα κολλημένα πανω μου χαχαχα. 

Δεν θα αφήνω άλλον να τα πιανει.. Σαν τις γάτες κι εγώ... 

Όχι βέβαια! Και τα δύο αγκαλια και όλοι μαζί αγκαλιά!!!:wub:

Μωρά μας είναι και τα δύο! Λιώνω που τα σκέφτομαι να κάνουν κ μαζί αγκαλιτσα!

από τη μια σκέφτομαι αν θα καταλάβω οτι γεννάω κ να είναι καλά το μωράκι κι από την άλλη που θα αφήσω το παιδί τόσες μέρες...

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ είμαι 35 εβδομάδων και κάτι άρα το μωρό μετράται 38 εβδομάδων και κάτι. Απλώς λόγω ζαχάρου ο γιατρός θεωρεί ότι αργούν ωριμάσουν οι πνεύμονες και πρέπει να το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε. Εγώ πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά! 

Τα πράγματα στην βαλίτσα τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα και μένουν κάποιες λεπτομέρειες. Να σου πω δε με αγχώνει αυτό. Λέω εκείνη την ώρα πάω και χωρίς βαλίτσα εάν τύχει και κάποια στιγμή μου τα φέρνει ο άντρας μου. Έχω την εντύπωση ότι αν σπάσουν τα νερά θα γεννήσω πάρα πολύ γρήγορα, μη σου πω στον δρόμο! Γιατί λένε πως τα δεύτερα έρχονται πιο εύκολα και εγώ την κόρη μου την έκανα μέσα σε 2 h άπαξ και σπάσαν τα νερά. Φαντάσου λέω ποσο γρήγορα θα βγει αυτό! 

Καλύτερα να μην κάνεις καισαρική βρε. Αυτή τη φορά δεν θα ταλαιπωρηθείς τόσο πολύ!

2 ώρες ε?? Μπράβο!!

Το μαιευτήριο είναι κοντά στο σπίτι σου?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Ολα θα πανε καλα και θα χετε τον παιδαρο σας υγιέστατο

Εννοειται πας και χωρίς βαλίτσα.. Αφου θα αργήσουμε να τα χρειαστούμε τα πραγματα.. Χαχαχα

Δυο ωρες?? Καλε φτου φτου τυχερή.. Να πανε ολα καλα και να γεννήσεις στο μαιευτήριο οι

Ασε αυτή τη φορά ο τράχηλος είναι ακριβώς όπως και στην πρωτη φορα. Όποτε στάνταρ θα ταλαιπωρήθω. Μα δεν θέλω να ταλαιπωρηθει και το μωρό. Ο γιος ήταν κοτόπουλο για τρεις μερες έπειτα από τέτοιο τοκετό.. Ασε καλυτερα.. Να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Στο Ρέα έπειτα από 18 ώρες τοκετου, βάζουν τα βρέφη στην θερμοκοιτίδα και αυτό είναι που θέλω να αποφυγωω

Τη γλίτωσα στην πρωτη, δεν θέλω να συμβεί στο δευτερο.. 

από τη μια σκέφτομαι αν θα καταλάβω οτι γεννάω κ να είναι καλά το μωράκι κι από την άλλη που θα αφήσω το παιδί τόσες μέρες...

2 ώρες ε?? Μπράβο!!

Αγλαλιτσες και παιχνιδια όλη μέρα φίλη μου... Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ.. Όποτε σε νιώθω απολυτααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

2 ώρες ε?? Μπράβο!!

Όχι. Ήμουν ήδη μέσα γιατί είχα συμπληρώσει τις 40 εβδομαδες και ο γιατρος μου είχε βάλει ένα υπόθετο για να μαλακώσει ο κόλπος και μετά θα μου έβαζαν όρο με τεχνητούς αλλά δεν χρειάστηκε. Με το υπόθετο έγινε η δουλειά! 

Just now, Nina13 είπε:

Ολα θα πανε καλα και θα χετε τον παιδαρο σας υγιέστατο

Εννοειται πας και χωρίς βαλίτσα.. Αφου θα αργήσουμε να τα χρειαστούμε τα πραγματα.. Χαχαχα

Δυο ωρες?? Καλε φτου φτου τυχερή.. Να πανε ολα καλα και να γεννήσεις στο μαιευτήριο οι

Ασε αυτή τη φορά ο τράχηλος είναι ακριβώς όπως και στην πρωτη φορα. Όποτε στάνταρ θα ταλαιπωρήθω. Μα δεν θέλω να ταλαιπωρηθει και το μωρό. Ο γιος ήταν κοτόπουλο για τρεις μερες έπειτα από τέτοιο τοκετό.. Ασε καλυτερα.. Να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Στο Ρέα έπειτα από 18 ώρες τοκετου, βάζουν τα βρέφη στην θερμοκοιτίδα και αυτό είναι που θέλω να αποφυγωω

Τη γλίτωσα στην πρωτη, δεν θέλω να συμβεί στο δευτερο.. 

Αγλαλιτσες και παιχνιδια όλη μέρα φίλη μου... Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ.. Όποτε σε νιώθω απολυτααα

Όπως θέλεις! Αλλά είναι νωρίς ακόμα να κρίνεις τον τράχηλο. Εγώ πιστεύω πως θα γεννήσεις πιο εύκολα αυτή τη φορά. Θα δεις! Αλλιώς καισαρική και σε 20’ την έχεις στην αγκαλιά σου! 

Just now, P.L.L. είπε:

Όχι. Ήμουν ήδη μέσα γιατί είχα συμπληρώσει τις 40 εβδομαδες και ο γιατρος μου είχε βάλει ένα υπόθετο για να μαλακώσει ο κόλπος και μετά θα μου έβαζαν όρο με τεχνητούς αλλά δεν χρειάστηκε. Με το υπόθετο έγινε η δουλειά! 

Όπως θέλεις! Αλλά είναι νωρίς ακόμα να κρίνεις τον τράχηλο. Εγώ πιστεύω πως θα γεννήσεις πιο εύκολα αυτή τη φορά. Θα δεις! Αλλιώς καισαρική και σε 20’ την έχεις στην αγκαλιά σου! 

Χαχαχα εννοείται είναι νωρίς αλλά θα φανεί στα τελευταία ρβ μας η εξέλιξη του τοκετου, απλά τείνω προς τα κει.. Προς καισαρική. Θα δουμε ως τότε... Νόμιζα σε 40'..εσυ μου το κάνεις ακόμα πιο ευκολο χαχαχαχαχ δεν έχω μπει καν στο κόπο να ρωτήσω καθώς είναι ανένδοτος ο γιατρός στο θέμα αυτό και ελπίζω να τον πεισω στα τελευταία ρβ χαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

@Eirini_ka καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Υγιές και τελειομηνο να είναι!

Την άνοιξα κ εγώ τη βαλίτσα! Ευτυχώς στο Ρέα δεν θέλουν πολλά πράγματα οπότε σήμερα θα την τελειώσω! Πολύ μου άρεσε η ιδέα της μαξιλαροθηκης από το σπίτι! Θα βάλω κ εγώ μια!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια!

@Eirini_ka καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Υγιές και τελειομηνο να είναι!

Την άνοιξα κ εγώ τη βαλίτσα! Ευτυχώς στο Ρέα δεν θέλουν πολλά πράγματα οπότε σήμερα θα την τελειώσω! Πολύ μου άρεσε η ιδέα της μαξιλαροθηκης από το σπίτι! Θα βάλω κ εγώ μια!

Καλημερα κουκλα μου... Στο Ρέα τα χουν σχεδόν όλα όποτε έτσι όπως τα λες.. Θα την τελειώσεις συντομα. 

Αυτο με την μαξιλαροθηκη το σκέφτηκα κι εγώ μετά.. Και λέω να παρω και εγώ κανα δυο γιατί σκοπεύω να κάνω και κανα μπανάκι αυτή τη φορά, εννοώ να λουστώ μαλλιά.. Την πρωτη φορα ήμουν τόσο κουρασμένη που ουτε τα μαλλιά μου δεν έλουσα.. Σκεψουυυ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Καλημερα κουκλα μου... Στο Ρέα τα χουν σχεδόν όλα όποτε έτσι όπως τα λες.. Θα την τελειώσεις συντομα. 

Αυτο με την μαξιλαροθηκη το σκέφτηκα κι εγώ μετά.. Και λέω να παρω και εγώ κανα δυο γιατί σκοπεύω να κάνω και κανα μπανάκι αυτή τη φορά, εννοώ να λουστώ μαλλιά.. Την πρωτη φορα ήμουν τόσο κουρασμένη που ουτε τα μαλλιά μου δεν έλουσα.. Σκεψουυυ

Πωπω! Εγώ πονουσα πολύ ανάμεσα στα πόδια κ γενικά σε όλο το σώμα. Αλλά ένα μπάνιο το έκανα και μαλλιά είχα ισιωσει. Δύσκολα όμως πολύ! Τέτοιοι πόνοι στους μύες ούτε μετά από γυμναστήριο μετά από χρόνια σκουριάς.

Just now, Nina13 είπε:

Πωπω! Εγώ πονουσα πολύ ανάμεσα στα πόδια κ γενικά σε όλο το σώμα. Αλλά ένα μπάνιο το έκανα και μαλλιά είχα ισιωσει. Δύσκολα όμως πολύ! Τέτοιοι πόνοι στους μύες ούτε μετά από γυμναστήριο μετά από χρόνια σκουριάς.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Γενικα σε όλο το σώμα όπως είπες.. Ένιωθα ένα πτωμα.. Και προσπαθουσα να αφιερωνω στο μωρό όλο το χρόνο, γιατί το είχα στο δωμάτιο,και να δω και καποιους συγγενεις .. Εγώ τα μαλλιά πιασμενα κοτσο χαχαχα...

Ασχετο μα πηγα κι ανανεώθηκε σήμερα... Έκοψα μαλλί μέχρι τους ώμους, όλα στο ίδιο μήκος και έχω ξελαφρώσει.. 

Τα είχα ως τον ποπο... Τοσοοο μακριά... 

Μα σκέφτηκα με τα δυο παιδια ποια θα έχει χρόνο να περιποιειται τέτοιο μαλλί?? Και πανε τώρα τα μαλλιά αααα..... 

Το θετικό, στεγνώνουν αμέσως και επειδή είναι ίσια, είμαι και χτενισμένη χωρίς να προσπαθωωω χαχαχαχ

On 6/9/2020 at 6:51 ΠΜ, EugenJen είπε:

Μαριάννα μου κ @P.L.L. η κορούλα μου αποφάσισε να μην τα πούμε από κοντά, ήθελε να πάρει την πρωτιά από την @Jasmine@( σιγά που θα σε άφηνα):tongue:

Όσον αφορά τους συνοδούς, μόνο ο σύζυγος ( η οποίος επιλέξεις εσύ) ο οποίο κάνει τεστ αίματος , αντισώματων κ φοράει καρτελακι για να μπαινοβγαίνει, σε έμενα όταν αποφασίσε η γιατρός ότι μπαίνω για καισαρική μου έκαναν κ το τεστ από την μύτη...

Δωμάτιο έχω δίκλινο κ την δεύτερη μέρα μου έφεραν κ αλλη κοπέλα, στην καφετέρια κατεβαίνω κανονικά, με μάσκα όμως, κ έρχονται κανονικά επισκέπτες, σκεφτείτε μέχρι να γεννήσω είχαν μαζευτεί 12 άτομα σόι ...

@P.L.L. είχα αιματακι κ συσπάσεις, τις συσπάσεις τις ρίξαμε με φάρμακο, αλλά η αιμορραγία δεν σταματούσε κ οι υπέρηχοι δεν έδειχναν από πού προέρχεται, οπότε όπως πολύ σωστά είπε η @Eva137 η γιατρός φοβήθηκε για το μωρό μην ρίξει απότομα παλμούς κ με έβαλε επιτόπου για καισαρική ..

@Christinα εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το κάθε νοσοκομείο έχει την δική του πολιτική κ από εκεί καταλαβαίνεις την σοβαρότητα του πράγματος..

αν ξέχασα να απαντήσω σε κάποια ας με σκουντησει, :D 

Θα το ξαναπωωωω προσοχή στις κοιλίτσες κ αφήστε τις δουλειές για μετααααα:x

Πως είσαι κορίτσι? Πως νιώθεις? Η μπεμπα καλα? Πως τα περνατε? Δεν μας εχεις γράψει... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Γενικα σε όλο το σώμα όπως είπες.. Ένιωθα ένα πτωμα.. Και προσπαθουσα να αφιερωνω στο μωρό όλο το χρόνο, γιατί το είχα στο δωμάτιο,και να δω και καποιους συγγενεις .. Εγώ τα μαλλιά πιασμενα κοτσο χαχαχα...

Ασχετο μα πηγα κι ανανεώθηκε σήμερα... Έκοψα μαλλί μέχρι τους ώμους, όλα στο ίδιο μήκος και έχω ξελαφρώσει.. 

Τα είχα ως τον ποπο... Τοσοοο μακριά... 

Μα σκέφτηκα με τα δυο παιδια ποια θα έχει χρόνο να περιποιειται τέτοιο μαλλί?? Και πανε τώρα τα μαλλιά αααα..... 

Το θετικό, στεγνώνουν αμέσως και επειδή είναι ίσια, είμαι και χτενισμένη χωρίς να προσπαθωωω χαχαχαχ

Πως είσαι κορίτσι? Πως νιώθεις? Η μπεμπα καλα? Πως τα περνατε? Δεν μας εχεις γράψει... 

Μεγεια! Την καλύτερη δουλειά έκανες! Θα δεις πόσο θα σου αρέσει το καρέ και δεν θα θέλεις να ξαναγυρίσεις στο μακρύ. Εγώ τα έκοψα τον Ιούνιο ασυμετρο καρέ και πάντα τα είχα μακρυά, φιλαριστα με μύτες. Δεν θα τα ξανααφησω μακριά, με κούρασαν! Αλλά εμένα είναι ένα σπαστικό σπαστο και θέλει ισιωμα. Τυχερές όσες έχετε ίσια!

@EugenJen λογικά βγαίνεις σήμερα! Θα κάτσει καιρό η μικρούλα μέσα; Με το θηλαστρο πως τα πας;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...