Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα, κορίτσι εσύ τι κάνεις; Πως είσαι; Είσαι στο νοσοκομείο ή έφυγες; 

Έφυγα όλα καθαρά θα με τρελάνουν. Αλλά εννοείτε ότι χαίρομαι που δεν ήταν κάτι... θα δείξει γιατί το νοσοκομείο είναι λίγο για σφαλιάρες 8 ώρες μ είχαν από δω και από εκεί...εσύ πως είσαι?

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Έλα ο γλυκός μου!! Ναι όλοι μαζί,μια ομάδα!!

Κ μενα μου κάνει καμία αγριάδα πάνω στη τρέλα του, αλλά εντάξει δεν είναι εύκολο κ γι αυτον. Έχει κ τα δικά του:lol:

Εγώ φορούσα στο μαιευτήριο αυτό το δίχτυ-βρακι με τις σερβιετες που σου δίνουν εκεί,κάτι τεράστιες!

Πήρα κι εγώ ομως τένα(ζήλεψα εδώ τα κοριτσια:tongue:

Εμείς ΠΑΟ,αμέ με τη βαλίτσα σημερα,να χαλάσω το παιχνίδι του παιδιού??? :mrgreen:

Γενικά είμαι γρήγορη στο μάζεμα βαλίτσας,δεν ανησυχώ! Έχω τη λίστα μου έτοιμη!

Έτσι ειναι! Κι αν βλέπουν κ τον μπαμπά να βοηθάει,ακόμη καλύτερα! Τα παιδιά δεν κάνουν ότι τους λέμε,κάνουν ότι βλέπουν(ότι κάνουμε κι εμείς) !

Ετσι ακριβώς... Κάνουν ότι βλέπουν.. Εμένα ξέρει να βάζει πλυντηριο επειδή βάζει ο μπαμπάκας μας.. Χαχα ποσο συμφωνώ ωωω μαζί σου ρε παιδι μ... 

Just now, elenioz είπε:

Τέλειαα! Μα και εγώ το είδα κ λέω εντάξει ούτε αυτό δεν θα έχουν οι τσιγκούνηδες. Θα πάρω αν είναι ένα μικρό πακέτο που έχει μέσα 28-30. 

Καλά τα βολεψες! Μια βαλίτσα θα είναι σχεδόν οι πετσέτες κ τα σεντόνια :lol:Ευτυχώς τα ρουχαλακια είναι κουτσικα κ δεν πιάνουν χώρο. 

@Marti Εγώ πήρα και από τα δύο κ λέω όποιο μου κάτσει καλύτερα. Γτ ποτέ δεν ξέρεις. Τις βλέπω να μένουν αλλά δεν πειράζει... 

@Nina13 Τελικά κορίτσι μου καταλήξατε σε κοπέλα για τον μικρό ; 

ΝαΝαι ναι μια χαρά τα πανε, απλά ίσως να τη βαριέται λίγο.. Δεν έχει την φαντασία μου και την ενέργεια μου... Αλλά είναι καλή και έχει αλλά θετικά.. Οποτε θελω να πιστευω οτι θα τα βρουν τα δύο τους σιγά σιγά... Και μετά να κρατάει και την μπεμπα, καθώς σκεφτόμαστε να τον στείλουμε παιδικο τον Μάρτιο.. Ασε και θα δουμε πως θα πάει η κατάσταση ως τότε.. Και ο θεος βοηθός.. 

Ευχαριστω που ρωτησεςςς

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εγώ πήρα ένα πακέτο πάνες μαζί ΑΛΛΑ έχουν κ στο νοσοκομείο να ξες..οπότε κομπλέ..ναι οκ τα πήρα όλα αυτά,επίσης του πήρα κ αφρολουτρο του μπέμπη κ ένα κουβερτακι πικέ..

Κ για εμένα αυτά που λέει +είδη υγιεινής (οδοντόβουρτσα/χτένα/αφρολουτρο κτλ..) κ σεντόνια....

Γέμισα μια μεσαία βαλίτσα και τη τσάντα που είχε το καρότσι (αυτές που είναι ξέρεις για τα πράγματα του μωρού στη βόλτα..)..

Και εγώ αυτά που λέει η λιστα του μαιευτηριου  + πανες, κουβέρτα πικε όπως και εσυ και αφρόλουτρο, εγώ έχω βάλει και κρεμουλα για καλό και για κακό για την μπεμπα και ψαλιδάκι που δεν ξέρω αν θα χρειαστεί. Για μένα αυτά που γράφει και δεν ξέρω τι άλλο να βάλω. Επίσης εσώρουχα μιας χρήσης είναι αυτά που είναι σαν δίχτυ?? Δεν έχω παρει τέτοια ουτε σερβιέτες ακόμα δεν ξέρω τι να παρω από αυτά. Α και μαξιλαρι θηλασμου έχω βάλει στη λίστα! Όλα στην λίστα είναι ακόμα στην βαλίτσα δεν είναι τίποτα! 

Just now, Nina13 είπε:

Ετσι ακριβώς... Κάνουν ότι βλέπουν.. Εμένα ξέρει να βάζει πλυντηριο επειδή βάζει ο μπαμπάκας μας.. Χαχα ποσο συμφωνώ ωωω μαζί σου ρε παιδι μ... 

ΝαΝαι ναι μια χαρά τα πανε, απλά ίσως να τη βαριέται λίγο.. Δεν έχει την φαντασία μου και την ενέργεια μου... Αλλά είναι καλή και έχει αλλά θετικά.. Οποτε θελω να πιστευω οτι θα τα βρουν τα δύο τους σιγά σιγά... Και μετά να κρατάει και την μπεμπα, καθώς σκεφτόμαστε να τον στείλουμε παιδικο τον Μάρτιο.. Ασε και θα δουμε πως θα πάει η κατάσταση ως τότε.. Και ο θεος βοηθός.. 

Ευχαριστω που ρωτησεςςς

Άλλος γλυκούλης!! :wub: αντρακια μας,αστεράκια μας!!!

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! 

Όλα αυτά που έγραψε το κορίτσι στην λίστα για το Ελενα!

Αλλά έχω πάρει επιπλέον Πικέ κουβερτακι..

Κοχυλια,επιθέματα, αφρόλουτρο , σαμπουάν και δικό μας και του μωρου, λαστιχάκι για τα μαλλιά, χτένα.

Σακουλιτσα για τα άπλυτα,  χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα. 

Αντισηπτικό ,μάσκες, φυσιολογικό ορο.  Οινόπνευμα να πάρουμε;

Τώρα μου τα διαβάζω μου φαίνονται πάρα πολλά κορίτσια αλλά νομίζω θα χρειαστούν χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

Just now, Athina_ είπε:

Και εγώ αυτά που λέει η λιστα του μαιευτηριου  + πανες, κουβέρτα πικε όπως και εσυ και αφρόλουτρο, εγώ έχω βάλει και κρεμουλα για καλό και για κακό για την μπεμπα και ψαλιδάκι που δεν ξέρω αν θα χρειαστεί. Για μένα αυτά που γράφει και δεν ξέρω τι άλλο να βάλω. Επίσης εσώρουχα μιας χρήσης είναι αυτά που είναι σαν δίχτυ?? Δεν έχω παρει τέτοια ουτε σερβιέτες ακόμα δεν ξέρω τι να παρω από αυτά. Α και μαξιλαρι θηλασμου έχω βάλει στη λίστα! Όλα στην λίστα είναι ακόμα στην βαλίτσα δεν είναι τίποτα! 

Κοίτα υπάρχουν κ σαν δίχτυ που δε ξέρω αν βολεύουν πολύ αλλά κ σαν λεπτές πάνες..περίμενε να σου στείλω..

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Κοχυλια,επιθέματα, αφρόλουτρο , σαμπουάν και δικό μας και του μωρου, λαστιχάκι για τα μαλλιά, χτένα.

Τώρα μου τα διαβάζω μου φαίνονται πάρα πολλά κορίτσια αλλά νομίζω θα χρειαστούν χαχαχαχ

Πολλά είναι άσε :lol: Αφρόλουτρο για το μωρό βάλατε όλες βλέπω. Οπότε θα πάρω κ εγώ. 

Πόσο σωστή για το χαρτί υγείας. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου. Οινόπνευμα, γάζες, βαμβάκι κτλπ μου είπαν ότι τα έχουν. Αλλά εγώ λέω να τα πάρω για καλό κακού. 

Επίσης για το οινόπνευμα για πείτε χρειαζόμαστε γενικά αυτό από το φαρμακείο που είναι κ λίγο ακριβούτσικο (10€ περίπου) ή κάνει κ το λευκό το πιο απλό. Εγώ έχω ένα λευκό 95° που λέει από έξω αλκοολούχος λοσιόν. 

@Nina13 Τι καλά που βρήκατε κάποια να σας ταιριάζει!!! Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα τα βρίσκουν κ θα δένονται ακόμα περισσότερο. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλέ κ εγώ τα ξέχασα να τα πω όλα αυτά...χαχχαα ναι τα έχω πάρει όσα είπες κ οινόπνευμα (σίγουρα θα έχουν αλλααα γιατί όχι?!):P

Μάσκες δεν πήρα πλάκα πλάκα!!!

Just now, elenioz είπε:

Πολλά είναι άσε :lol: Αφρόλουτρο για το μωρό βάλατε όλες βλέπω. Οπότε θα πάρω κ εγώ. 

Πόσο σωστή για το χαρτί υγείας. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου. Οινόπνευμα, γάζες, βαμβάκι κτλπ μου είπαν ότι τα έχουν. Αλλά εγώ λέω να τα πάρω για καλό κακού. 

Επίσης για το οινόπνευμα για πείτε χρειαζόμαστε γενικά αυτό από το φαρμακείο που είναι κ λίγο ακριβούτσικο (10€ περίπου) ή κάνει κ το λευκό το πιο απλό. Εγώ έχω ένα λευκό 95° που λέει από έξω αλκοολούχος λοσιόν. 

@Nina13 Τι καλά που βρήκατε κάποια να σας ταιριάζει!!! Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα τα βρίσκουν κ θα δένονται ακόμα περισσότερο. 

Όχι αγάπη να μη γράφει λοσιόν καλύτερα..πάρε καθαρό οινόπνευμα το μικρό 100ml έχει περίπου 6-7€..γιατί ξηραίνει τη περιοχή γρηγορότερα κ πέφτει ο αφαλός..τα λοσιόν είναι λίγο πιο "απαλά" χρησιμοποιούνται σαν αντησιπτικα κατά κύριο λόγο..

Κ εγώ τέτοιο ειχα πάρει 70αρι κ μου είπε η Ισμήνη από το νοσοκομείο ότι βάζουν 95 καθαρό οινόπνευμα..

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Nina13 είπε:

Ναι δεν αντιλεγω σε αυτό.. Και καλά κάνετε. Απλά λέω ότι τότε σε μένα δεν βρέθηκε καμία να σχολιάσει κάτι για την κατάσταση αυτή γιατί θεώρησαν όλες ότι τις τρομοκράτησα κι ότι το έκανα με σκοπό να τις τρομαξω... Δλδ ένιωσα τόσο άσχημα, ένιωσα πιο άσχημα κι απο τοτε σκέψου.. 

Καλα κανεις και διαφωνεις.. Εδώ είμαστε για να λέμε όσα θέλουμε και ότι μας απασχολεί

Δεν είναι αλήθεια αυτό! Εγώ  καταλάβαινα πολύ καλά αυτά που ηθελες να μοιραστεις (γιατι είχα και παρόμοια εμπειρία) και νομίζω πως το ξεκίνησα κιολας. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτε ήταν γιατί έγινε τόσος ντόρος για τις άσχημες εμπειρίες που καποιες παραθέσαμε αντί να υπάρξει περισσότερη κατανόηση. Υπέθεσα πως ήταν λόγω των ορμονών και του φόβου για το άγνωστο που έρχεται και το δικαιολόγησα έτσι. Εντωμεταξύ δεν υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία από το να πεις ότι κοιτα τα πέρασα άσχημα αλλά τώρα πάω με χαρά για το δεύτερο γιατί όλα ήταν περαστικά! 

Όπως και να έχει καλό είναι να λέγονται όλα για να τα βγάζουμε από μέσα μας και να προχωράμε μπροστά! Με το καλό να πάρουμε όλες τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας και να αποφύγουμε και τα πολλά δράματα αυτή τη φορά! :-) 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Δεν είναι αλήθεια αυτό! Εγώ  καταλάβαινα πολύ καλά αυτά που ηθελες να μοιραστεις (γιατι είχα και παρόμοια εμπειρία) και νομίζω πως το ξεκίνησα κιολας. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτε ήταν γιατί έγινε τόσος ντόρος για τις άσχημες εμπειρίες που καποιες παραθέσαμε αντί να υπάρξει περισσότερη κατανόηση. Υπέθεσα πως ήταν λόγω των ορμονών και του φόβου για το άγνωστο που έρχεται και το δικαιολόγησα έτσι. Εντωμεταξύ δεν υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία από το να πεις ότι κοιτα τα πέρασα άσχημα αλλά τώρα πάω με χαρά για το δεύτερο γιατί όλα ήταν περαστικά! 

Όπως και να έχει καλό είναι να λέγονται όλα για να τα βγάζουμε από μέσα μας και να προχωράμε μπροστά! Με το καλό να πάρουμε όλες τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας και να αποφύγουμε και τα πολλά δράματα αυτή τη φορά! :-) 

Εχω γράψει και πιο πανω.. Πλην εξαιρέσεων. Δλδ θυμάμαι πολυ καλα τι είπες κι εσυ και πολλες αλλες.. Συμφωνώ μαζί σου.. Δεν υπήρξε κατανόηση εκείνη την ημέρα.. Έγινε μεγάλος ντόρος για το τίποτα. Εγώ έτσι το βλέπω όπως εσυ και όπως κι άλλες όπως είπαν πιο πανω  όποτε μια χαρά, χαίρομαι να μιλάω με άτομα που με καταλαβαίνουν και με νιώθουν, αλλιώς δεν θα χε νόημα και όλο αυτό.. 

Ακριβώς όπως τα πες όλα είναι περαστικα και παμε για τα Δευτέρα.. Για τα πιο ωραία ααα χαχα 

Να μας πανε ολα καλα 

Την καλημερα μου!! Εσυ τι κάνεις? Πως είσαι? Το παιδακι σας καλα? 

5 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Άλλος γλυκούλης!! :wub: αντρακια μας,αστεράκια μας!!!

Εννοείται αστερακια φωτεινα ααα

Καλημερουδιααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Λοιπόν φίλες, την έφτιαξα κι εγώ!

Βασικά επειδή είμαι σε ιδιωτικό, 2 νυχτικιες πήρα, το μπουρνούζι μου που γίνεται ενα με το δέρμα μου μόλις δροσίσει ο καιρός, λίγες πανες αγκαλιας, φωτογραφική, τα χαρτιά και τα ρουχα μας να βγούμε. 

Η υπόλοιπη βαλίτσα είναι πραγματάκια που θα με κάνουν να αισθάνομαι καλά, (φακελάκια τσαγιού, βιβλία, μια ωραία κρέμα χεριών, μια μαξιλαροθήκη να μυρίζει σπίτι), αισθάνομαι οτι θα ναι βασικό... Κι ένα πολύμπριζο! Μ αρέσουν τα πολύμπριζα...

Αναμένεται και το "βυζοσέτ" απ την κολλητή!

Α, ακούστε tip που διάβασα στο ίντερνετ κ νομίζω θα λειτουργήσει: φτιάχνετε μια "λίστα τελευταίας στιγμής" με πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ακόμα και την δίνετε στο σύζυγο (πρέπει να ναι σαφής κ λεπτομερής όπως καταλάβατε! όχι "ενυδατική κρέμα", "κρέμα βαζάκι με πράσινο καπάκι" τύπου!). Ακόμα καλύτερα, του δείχνετε τί εννοείτε... ;)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

Λοιπόν φίλες, την έφτιαξα κι εγώ!

Βασικά επειδή είμαι σε ιδιωτικό, 2 νυχτικιες πήρα, το μπουρνούζι μου που γίνεται ενα με το δέρμα μου μόλις δροσίσει ο καιρός, λίγες πανες αγκαλιας, φωτογραφική, τα χαρτιά και τα ρουχα μας να βγούμε. 

Η υπόλοιπη βαλίτσα είναι πραγματάκια που θα με κάνουν να αισθάνομαι καλά, (φακελάκια τσαγιού, βιβλία, μια ωραία κρέμα χεριών, μια μαξιλαροθήκη να μυρίζει σπίτι), αισθάνομαι οτι θα ναι βασικό... Κι ένα πολύμπριζο! Μ αρέσουν τα πολύμπριζα...

Αναμένεται και το "βυζοσέτ" απ την κολλητή!

Α, ακούστε tip που διάβασα στο ίντερνετ κ νομίζω θα λειτουργήσει: φτιάχνετε μια "λίστα τελευταίας στιγμής" με πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ακόμα και την δίνετε στο σύζυγο (πρέπει να ναι σαφής κ λεπτομερής όπως καταλάβατε! όχι "ενυδατική κρέμα", "κρέμα βαζάκι με πράσινο καπάκι" τύπου!). Ακόμα καλύτερα, του δείχνετε τί εννοείτε... ;)

Αντε με το καλοοο!!!! Συμφωνώ μαζί σου.. Πάρε και λαστιχακια για να πιανεις τα μαλλιά και όσον αφορά τη λίστα, πολυ σωστά τα λες!!! 

Ενα ζευγάρι κάλτσες και παντοφλες σου λείπει φίλη μουυ... Μην το ξεχάσεις.. Πως θα σουλατσαρεις όταν θα σε σηκωσουν να περπατησεις οεο??? 

Λατρευω τα πολυμπριζααααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Αντε με το καλοοο!!!! Συμφωνώ μαζί σου.. Πάρε και λαστιχακια για να πιανεις τα μαλλιά και όσον αφορά τη λίστα, πολυ σωστά τα λες!!! 

Ενα ζευγάρι κάλτσες και παντοφλες σου λείπει φίλη μουυ... Μην το ξεχάσεις.. Πως θα σουλατσαρεις όταν θα σε σηκωσουν να περπατησεις οεο??? 

Λατρευω τα πολυμπριζααααα

Δίνουν παντόφλες αυτες τις απαίσιες ξενοδοχείου! Μου θυμισες όμως!!! Σαγιονάρες!! Να μπαίνεις κνα βγαίνεις στη ντουζιέρα!!!

Εγώ μαζί με λαστιχακια έβαλα κ τα απλά κ τα άλλα που είναι σαν καλώδιο τηλεφώνου και κλαμερ κ Γενικά ότι πιάνει μαλλι:lol:

Τρελάθηκα με το πολυμπριζο... Τα μεγάλα ή ένα απλό Τ???

Μαξιλαροθήκη κ σεντόνια θα πάρω κι εγώ καθώς ο άντρας θα μείνει σε ενοικιαζόμενο σπιτάκι κοντά στο μαιευτήριο,οπότε θα βάλω κ σε μένα μια μαξιλαροθήκη:wub:

Κι όταν λεω 'εβαλα' εννοώ στη λίστα.!:lol:

Πείτε κι άλλα, μου βάζετε ιδέες !! Η φωτογραφικη είναι ήδη έτοιμη φορτισμένη! Έχω κ τρέλα με τις φωτογραφίες,οπότε είναι από τα πρώτα στη λίστα!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δίνουν παντόφλες αυτες τις απαίσιες ξενοδοχείου! Μου θυμισες όμως!!! Σαγιονάρες!! Να μπαίνεις κνα βγαίνεις στη ντουζιέρα!!!

Εγώ μαζί με λαστιχακια έβαλα κ τα απλά κ τα άλλα που είναι σαν καλώδιο τηλεφώνου και κλαμερ κ Γενικά ότι πιάνει μαλλι:lol:

Τρελάθηκα με το πολυμπριζο... Τα μεγάλα ή ένα απλό Τ???

Μαξιλαροθήκη κ σεντόνια θα πάρω κι εγώ καθώς ο άντρας θα μείνει σε ενοικιαζόμενο σπιτάκι κοντά στο μαιευτήριο,οπότε θα βάλω κ σε μένα μια μαξιλαροθήκη:wub:

Κι όταν λεω 'εβαλα' εννοώ στη λίστα.!:lol:

Πείτε κι άλλα, μου βάζετε ιδέες !! Η φωτογραφικη είναι ήδη έτοιμη φορτισμένη! Έχω κ τρέλα με τις φωτογραφίες,οπότε είναι από τα πρώτα στη λίστα!!!

Εγω παιρνω τις δικές μου.. Έχω ένα κόλλημα, και μετά μπαίνουν πλυντηριο εννοείται χαχαχα

Λοιπον εγω θα γεννήσω Ρέα

Μας δίνουν αφρόλουτρο, βρακάκια με δίχτυ και σερβιέτες, πανες για το μωρό, γάλα έτοιμο, οποία θελήσει.. Ένα πακετο με μπιμπερό και δώρα για το μωρό, που έχει κρέμα συγκαματος, πανεςκαι την σειρά της φρέζυντερμ, τουλάχιστον στο πρωτο μας τα Χαν δώσει όλα αυτά.. Τώρα δεν ξέρω αν τα δίνουν ακόμα.. Θα δείξει.. 

Εγω για μένα πηρα 4 νυχτικια, δυο ρόμπες, ρ ζευγάρια καλτσάκια, και παντοφλες, εννοείται σαγιονάρες για την ντουζιέρα, και ένα νεσεσερ με κάποια καλλυντικά που χρειάζομαι, όπως ενυδατική και ενυδατική Μπαλμ χειλιών, αποσμητικό, και όλα αυτά χωρίς αρώματα παρακαλω... Λαστιχακια και φουρκετες , 

Εσωρουχα φαρδιά, τυπου της γιαγιάς μου χαχαχαχα για να νιώθω άνετα με τις σερβιέτες, γιατί το διχτάκι δεν φοριέται την δευτερη μερα.. Εγω δεν το άντεχα δλδ. 

Πηρα επίσης μωρομαντηλα, αντισηπτικό για μας και πανες αγκαλιάς για το μωρό, όπως και τα ρουχα εξόδου του και ένα κουβέρτα κι.. Αυτά θυμάμαι να χω βάλει. Τα της τελευταίας στιγμής θα τα βάλω εκείνη την ώρα, αν και με βλέπω να μπαίνω προγραμματισμενα, όποτε θα τα χω βάλει από πριν.. 

Α και σουτιέν.. Τα του θηλασμός, κι αυτά από τέσσερα.. 

Οδοντοβουρτσα και οδοντόκρεμα, μια βουρτσα για τα μαλλιά, και δυο τρεις δικές μου πετσετες .. Κάλυμμα για την λεκάνη, σακουλες για τα άπλυτα μας, και ένα υπό σεντόνι και πανες για το μωρό, για την ημέρα εξόδου, μη τυχόν χρειαστεί αλλαγή στο αυτοκίνητο.. Αυτααα

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Εγω παιρνω τις δικές μου.. Έχω ένα κόλλημα, και μετά μπαίνουν πλυντηριο εννοείται χαχαχα

Λοιπον εγω θα γεννήσω Ρέα

Μας δίνουν αφρόλουτρο, βρακάκια με δίχτυ και σερβιέτες, πανες για το μωρό, γάλα έτοιμο, οποία θελήσει.. Ένα πακετο με μπιμπερό και δώρα για το μωρό, που έχει κρέμα συγκαματος, πανεςκαι την σειρά της φρέζυντερμ, τουλάχιστον στο πρωτο μας τα Χαν δώσει όλα αυτά.. Τώρα δεν ξέρω αν τα δίνουν ακόμα.. Θα δείξει.. 

Εγω για μένα πηρα 4 νυχτικια, δυο ρόμπες, ρ ζευγάρια καλτσάκια, και παντοφλες, εννοείται σαγιονάρες για την ντουζιέρα, και ένα νεσεσερ με κάποια καλλυντικά που χρειάζομαι, όπως ενυδατική και ενυδατική Μπαλμ χειλιών, αποσμητικό, και όλα αυτά χωρίς αρώματα παρακαλω... Λαστιχακια και φουρκετες , 

Εσωρουχα φαρδιά, τυπου της γιαγιάς μου χαχαχαχα για να νιώθω άνετα με τις σερβιέτες, γιατί το διχτάκι δεν φοριέται την δευτερη μερα.. Εγω δεν το άντεχα δλδ. 

Πηρα επίσης μωρομαντηλα, αντισηπτικό για μας και πανες αγκαλιάς για το μωρό, όπως και τα ρουχα εξόδου του και ένα κουβέρτα κι.. Αυτά θυμάμαι να χω βάλει. Τα της τελευταίας στιγμής θα τα βάλω εκείνη την ώρα, αν και με βλέπω να μπαίνω προγραμματισμενα, όποτε θα τα χω βάλει από πριν.. 

Α και σουτιέν.. Τα του θηλασμός, κι αυτά από τέσσερα.. 

Οδοντοβουρτσα και οδοντόκρεμα, μια βουρτσα για τα μαλλιά, και δυο τρεις δικές μου πετσετες .. Κάλυμμα για την λεκάνη, σακουλες για τα άπλυτα μας, και ένα υπό σεντόνι και πανες για το μωρό, για την ημέρα εξόδου, μη τυχόν χρειαστεί αλλαγή στο αυτοκίνητο.. Αυτααα

Τα έχεις όλα έτοιμα??? Να πανικοβληθω???:P(ατάκα αγαπημένης Μαρκορά!)

Θα ξεκινήσω δειλά,δειλά...να βάλω όλα όσα δεν είναι τελευταίας στιγμής να είναι έτοιμα.

Κάλυμμα για τη λεκάνη!!χρήσιμο!!

Q1jtp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Εχω γράψει και πιο πανω.. Πλην εξαιρέσεων. Δλδ θυμάμαι πολυ καλα τι είπες κι εσυ και πολλες αλλες.. Συμφωνώ μαζί σου.. Δεν υπήρξε κατανόηση εκείνη την ημέρα.. Έγινε μεγάλος ντόρος για το τίποτα. Εγώ έτσι το βλέπω όπως εσυ και όπως κι άλλες όπως είπαν πιο πανω  όποτε μια χαρά, χαίρομαι να μιλάω με άτομα που με καταλαβαίνουν και με νιώθουν, αλλιώς δεν θα χε νόημα και όλο αυτό.. 

Ακριβώς όπως τα πες όλα είναι περαστικα και παμε για τα Δευτέρα.. Για τα πιο ωραία ααα χαχα 

Να μας πανε ολα καλα 

Την καλημερα μου!! Εσυ τι κάνεις? Πως είσαι? Το παιδακι σας καλα? 

Εννοείται αστερακια φωτεινα ααα

Καλημερουδιααα

Καλά είμαστε κι εγώ και το παιδάκι μου! Κωλυσιεργώ και ακόμα δεν έχω φτιάξει τη βαλίτσα μας! Μένουν καποιες λεπτομέρειες δηλαδή. Ο γιατρος πιστεύει πως έχω πιθανότητες για πρόωρο τοκετο κι εγώ πολλές φορές νιώθω έτσι. Αλλά προσέχω πολύ και πιστεύω πως ο μικρός θα μείνει μέσα μέχρι να γίνει μοσχάρι ολόκληρο και τελικά θα πρέπει να μου τον πάρουν με καισαρική. Δεν το θέλω αυτό αλλά το βλέπω να γίνεται. Πριν μια εβδομάδα ήταν ήδη 3κιλα μωρό. Εντωμεταξύ εγώ με τη δίαιτα που κάνω τώρα αντί να παίρνω έχω χάσει κι ένα κιλό. Αλλά αυτος εκεί! Θεριεύει! Δεν με πειράζει βασικα όπως και να γεννήσω αρκει να πάνε όλα καλά και να είναι καλά το αγοράκι μου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...