Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

Καλα κι εγω εχω εμπειρια με p… early που βγηκε αρνητικο την ιδια μερα με χοριακη 500.😵💫 κανε υπομονη μεχρι την χοριακη σου. μια μερα εμεινε. μονο τοτε θα ξερεις. εξαλλου σε αυτη τη φαση ολα τα συμπτωματα ειναι απ τα φαρμακα. τα της εγκυμοσυνης ερχονται μετα απο τουλαχιστον 1-2 βδομ. οσο κι αν μας αρεσει να πιστευουμε το αντιθετο. καλη επιτυχια να εχεις!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Πόσο σωστή η παρένθεση σου με το "λογικά" μικρή μου φίλη!!!!

Φτιάξτε βρε τις βαλίτσες μη σας δειρω!! Εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα την ετοιμάζω κ ακόμη έχει έλλειψεις.. 

Άσε που είναι κάποια τελευταίας στιγμής τύπου (φόρτισης/οδοντόβουρτσα/χτένα..) να δω αν θα τα θυμηθώ εκείνη την ώρα..

Πες τα πες τα να ετοιμάζονται... Για να μην έχουμε απρόοπτα.. Είπαμε είμαστε ομάδα ανατροπών στα φυλα. Μην είμαστε και στισ γέννες ευχόμαστε εεεε

Ολες να φθάσουμε την πητ με έτοιμες βαλίτσες κοριτσια

Just now, LadyP είπε:

@Renez γελαω τι να κάνω η καψερη με τη βαρεμάρα που με δέρνει? Γενικά την βαλίτσα την έχω δει χαλαρη γιατί στο ιδιωτικό έχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι σου δίνουν σχεδόν τα πάντα οπότε έχω κάνει τη λίστα μου ( που βαριέμαι να κοιτάξω) και κάθε μέρα λέω ότι θα τη φτιάξω :-D ααααα καλά κορίτσια φόρεσα έτσι από περιέργεια μια τενα lady... Θεοί τι ειναι αυτό το πράγμα? Δεν το άντεξα ούτε για 5 λεπτα  σαν να μου φόρεσες ΠΑΜΠΕΡΣ και χειρότερα... δεν έχω ξαναφορέσει πιο άβολο πράγμα να δω τι θα κάνω στο μαιευτήριο.

Χαχαχα αυτό με το παμπερς το ειχα σκεφτεί κι εγώ όταν μου έδωσαν να φορέσω πρωτη φορα.. Τράτζικ αλλά σώζει για τις πρωτες μέρες.. Και ειδικά με φτ... Όποτε ξεκινά να ετοιμάζεσαι κ εσυ υυ με το καλοο

Just now, Anastasia05 είπε:

Γενικά του το κάνω αυτό!! Με βοηθάει αρκετά μέσα στο σπιτι! :) Οπότε κ με το μωρό μάλλον θα βοηθάει!!!

Πάντως τα αρκουδάκια του τα αγαπάει όλα. Όπως κ τα σκυλακια γατάκια! Επίσης μου φέρνει τα αρκουδάκια του να τα κάνω κι εγώ αγκαλιά, το οποίο μου φαίνεται πολύ θετικο!

Καλα κάνεις φίλη μου.. Έτσι πρεπει να μαθαίνουν απο τωρα.. Οι άντρες βοηθάνε τις γυναίκες.. Αν δεν το μάθουν από μικρά καηκαμε. Χαχαχαχα θετικοτατοοο και ολα καλα θα ναι με το μωράκι θα το δεις... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Nina13 είπε:

Στη ζωή μου είμαι χαρουμενη και περναω μια χαρά.. Γι αυτό μας αποκαλώ μεξικάνικη οικογένεια.. Μα εδώ θέλησα να μοιραστω κάποια πραγματα, κακώς το έκανα, αλλά το έκανα και με σεβασμό το έκανα.. Δεν περιμενα τέτοιες αντιδράσεις γιατί εγώ δεν τα πα με λόγια σκληρά.. Απλά τις απόψεις μου τις είπα και πιο πανω... 

Δεν μπορώ κάθε φορά που γράφω κάτι να κάθομαι να απολογούμαι και να επ εξηγώ.. Με έχει κουράσει όλο αυτό. Και ένιωσα αδικημένη και τα είπα. Ευχαριστώ όσες με ακουσατε

Μα πολύ καλά έκανες κ τα είπες..έτσι δε κάνουν οι ενήλικες ώριμοι άνθρωποι? Λέμε τι μας ενοχλεί,το συζητάμε κ αναλόγως καταλήγουμε..

Πάντως σου εξηγώ πως δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι για τίποτε κ όπως σου είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια @Hliolousti  @Eva137 @Christinα @elenioz @Anastasia05 κτλ εσύ μάλλον έμεινες στη διαφωνία που είχες με κάποιες μας τις προάλλες κ πιστεύεις ότι πλέον πρέπει να απολογείσαι κτλ ενώ καμία από εμάς δεν έχει αυτή τη πρόθεση απέναντι σου..

Τέλος πάντων νομίζω ήδη πολλές σου είπαμε πως είμαστε πολύ καλά με εσένα στην ομάδα μας κ είσαι ευπρόσδεκτη εδώ όπως όλες μας,όπως κ κάθε νέο μέλος το αγκαλιάζουμε από την αρχή (η @LadyP πχ και η @Athina_ ) είναι αρκετά πρόσφατες κ νομίζω νιώθουν κ τις νιώθουμε σαν μαζί μας από την αρχή..διορθώσετε με αν κάνω λάθος..

Οπότε βγαλτο απο το μυαλουδακι σου κ συνέχισε να μας λες ο,τι νιώθεις χωρίς να παρεξηγείς όμως κ εσύ αντίθετες απόψεις..αλλιώς αν νιώθεις ότι σε έχει κουράσει τόσο κ σου φαίνεται πιο πολύ ψυχοφθόρο να μπαίνεις παρά εποικοδομητικο τότε τι να πω ρε Νίνα μου..μη μπαίνεις για να μην χαλιεσαι..:|

• Ευχαριστώ 1

Just now, Christinα είπε:

Ηηηη συμφορά  μου!!! Τα terrible twos τα ήξερα, τα ζω αλλά τα threes γιατί horrible??? Φρίκη η μάνα!

Ο δικός μου με πολύ μωρό δεν έχει έρθει σε επαφή παρα μονο 1 φορά που το κοιτούσε σαν εξωγήινο! Τώρα λέει η αδερφούλα η μπέμπα, θα της δίνω το γάλα κ τη πιπίλα της αλλά σίγουρα δεν ξέρει...Επίσης λέει όπου πάμε κ η μπέμπα είναι μαζί αλλά είναι μικρή ακόμα κ δεν έχει βγει είναι μέσα στη κοιλίτσα! Όμως συνεχίζει μια αλλόκοτη σχετικά επιθετική συμπεριφορά προς εμένα σε άσχετες φάσεις κ κόλλημα με τον μπαμπά! Μου κάνει γλυκουνιες κ σε εμένα θα τρέξει αν χτυπήσει πχ αλλά 1-2 φορές την ημέρα θα μου το παίξει άγριος! Δεν ύπουλο η πονηρουλικο παιδάκι να τα κάνει μουλωχτά. Θα δούμε...

Πάντως λέω να τον συμπεριλάβουμε στην περιποίηση του μωρου, να γίνουν όλα μαζί ρουτίνα μας κοινή κ να μην πέσουμε με τα μούτρα στο μωρό! Διακριτικά κ μεθοδικά να λειτουργούμε όλοι μαζί ομαδικά λέω! Κι να μην αφήνω αισθήματα κούρασης ή φόβου να φαίνονται γτ είναι πονετικος κ το πάρει ότι η μαμά δεν είναι καλά κ δεν θα τη θέλει!

Οπως ακριβώς τα είπες... Πρέπει να νιώσουν ότι είμαστε ακριβώς όπως πριν.. Κι ας μην είμαστε χαχαχα ολα καλα θα πανε βρε.. Κοίτα όσον αφορά τα στάδια ανάπτυξης, είναι κάποια παιδακια που τα περνανε και αυτά τα δυσκολα.. Δεν είναι κανόνας ευτυχώς.. Και το κάθε παιδακι έχει δικό του ταιμινγκ, δλδ ποσο καιρό θα το περασει κτλ.. Όποτε μην αγχώνεσαι από τώρα κορίτσι μουυυ 

Ολα θα μας πανε τελειααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Πες τα πες τα να ετοιμάζονται... Για να μην έχουμε απρόοπτα.. Είπαμε είμαστε ομάδα ανατροπών στα φυλα. Μην είμαστε και στισ γέννες ευχόμαστε εεεε

Χαχαχα αυτό με το παμπερς το ειχα σκεφτεί κι εγώ όταν μου έδωσαν να φορέσω πρωτη φορα.. Τράτζικ αλλά σώζει για τις πρωτες μέρες.. Και ειδικά με φτ... Όποτε ξεκινά να ετοιμάζεσαι κ εσυ υυ με το καλοο

Καλα κάνεις φίλη μου.. Έτσι πρεπει να μαθαίνουν απο τωρα.. Οι άντρες βοηθάνε τις γυναίκες.. Αν δεν το μάθουν από μικρά καηκαμε. Χαχαχαχα θετικοτατοοο και ολα καλα θα ναι με το μωράκι θα το δεις... 

Ομάδα των ανατροπών δε λες τίποτα!!!!!!

1 hour ago, Nina13 είπε:

Εσυ πως είσαι καλε?? Όλα καλά? Το μωράκι???? 

Ολα καλα μια χαρα! Ειχαμε πολλές δουλειές, ημουν και Χαλκιδική και χάνομουν για κάποιες μέρες! Σήμερα αισίως κατα 80% τα τελειώσαμε!!! 

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μα πολύ καλά έκανες κ τα είπες..έτσι δε κάνουν οι ενήλικες ώριμοι άνθρωποι? Λέμε τι μας ενοχλεί,το συζητάμε κ αναλόγως καταλήγουμε..

Πάντως σου εξηγώ πως δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι για τίποτε κ όπως σου είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια @Hliolousti  @Eva137 @Christinα @elenioz @Anastasia05 κτλ εσύ μάλλον έμεινες στη διαφωνία που είχες με κάποιες μας τις προάλλες κ πιστεύεις ότι πλέον πρέπει να απολογείσαι κτλ ενώ καμία από εμάς δεν έχει αυτή τη πρόθεση απέναντι σου..

Τέλος πάντων νομίζω ήδη πολλές σου είπαμε πως είμαστε πολύ καλά με εσένα στην ομάδα μας κ είσαι ευπρόσδεκτη εδώ όπως όλες μας,όπως κ κάθε νέο μέλος το αγκαλιάζουμε από την αρχή (η @LadyP πχ και η @Athina_ ) είναι αρκετά πρόσφατες κ νομίζω νιώθουν κ τις νιώθουμε σαν μαζί μας από την αρχή..διορθώσετε με αν κάνω λάθος..

Οπότε βγαλτο απο το μυαλουδακι σου κ συνέχισε να μας λες ο,τι νιώθεις χωρίς να παρεξηγείς όμως κ εσύ αντίθετες απόψεις..αλλιώς αν νιώθεις ότι σε έχει κουράσει τόσο κ σου φαίνεται πιο πολύ ψυχοφθόρο να μπαίνεις παρά εποικοδομητικο τότε τι να πω ρε Νίνα μου..μη μπαίνεις για να μην χαλιεσαι..:|

Ευχαριστω 

Αφοθ τα συζητήσαμε ένιωσα καλυτερα.. Και δεν είναι σκοπός μου να μαι αρεστη και να με αποδέχονται όλες.. Απλά όταν νιώθω αδικία και πικρα καλό είναι να το λέω.. Έληξε τώρα αυτό..

Αν νιώσω ότι δεν θέλω να μπαίνω, θα σας το πω, θα σας χαιρετησω και θα αποχωρήσω... Big brother γίναμε ΕΕ

Just now, Marti είπε:

Ολα καλα μια χαρα! Ειχαμε πολλές δουλειές, ημουν και Χαλκιδική και χάνομουν για κάποιες μέρες! Σήμερα αισίως κατα 80% τα τελειώσαμε!!! 

Τέλεια!!! Μια χαρά δλδ.. Κάτσε ξεκουρασου και κοιμήσου και λίγο, γιατί αν τα σπάγαμε σε κλαμπάκια η μπουζουκια, αυτά τα ξενυχτια που έρχονται θα ναι τα καλυτερα της ζωής μας  .... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Πόσο σωστή η παρένθεση σου με το "λογικά" μικρή μου φίλη!!!!

Φτιάξτε βρε τις βαλίτσες μη σας δειρω!! Εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα την ετοιμάζω κ ακόμη έχει έλλειψεις.. 

Άσε που είναι κάποια τελευταίας στιγμής τύπου (φόρτισης/οδοντόβουρτσα/χτένα..) να δω αν θα τα θυμηθώ εκείνη την ώρα..

Αχχχ πρέπει αλλά φαίνεται θέλουμε το μάλωμα μας για να ξεκινήσουμε :mrgreen:

Και θα σου έλεγα τώρα για την λίστα. Πήρα προχθές από το Έλενα. Και έγραφε πανες. Πόσες λέτε καλέ να χρειαστούμε για τρεις μέρες;; 

Άκου τι έγραφε: 

Μια ρόμπα/νυχτικές, πιτζάμες 

Παντόφλες μιας χρήσης 

Βαμβακερά εσώρουχα 

Πετσέτες προσώπου/σώματος 

Σουτιέν θηλασμού 

Σαπούνι ήπιο για ευαίσθητη περιοχή

Προσωπικά είδη 

Για το μωρό: 

5-6 ζιμπουνακια βαμβακερά

5-6 φορμάκια 

Σκουφάκια, καλτσακια 

2-3 σεντονακια 

1 κουβερτουλα

2 πάνες αγκαλιας 

6-8 πετσετες τοπικής χρήσης 

2-3 μπάνιου 

Πάνες 

@Nina13 Καλά έκανες και το είπες για να το βγάλεις από μέσα σου. Προσωπικά αν και νέα μανούλα δεν μπορώ να πω ότι με τρομοκράτησε κάτι σε αυτά που είπες. Από εκεί και πέρα κατανοώ 100% πως ένιωσες κ εσύ και οι άλλες κοπέλες. Πάμε πάρα κάτω και όλα καλά. Ότι γίνεται είμαστε εδώ να το συζητάμε. Ελπίζω όσο περνάνε οι μέρες να ξανά νιώσεις φουλ άνετα μέσα στην ομάδα ;)

Just now, elenioz είπε:

Και θα σου έλεγα τώρα για την λίστα. Πήρα προχθές από το Έλενα. Και έγραφε πανες. Πόσες λέτε καλέ να χρειαστούμε για τρεις μέρες;; 

Άκου τι έγραφε: 

Παντόφλες μιας χρήσης 

Βαμβακερά εσώρουχα 

Σουτιέν θηλασμού 

Προσωπικά είδη 

Για το μωρό: 

5-6 φορμάκια 

Σκουφάκια, καλτσακια 

2-3 σεντονακια 

1 κουβερτουλα

2 πάνες αγκαλιας 

2-3 μπάνιου 

Πάνες 

@Nina13 Καλά έκανες και το είπες για να το βγάλεις από μέσα σου. Προσωπικά αν και νέα μανούλα δεν μπορώ να πω ότι με τρομοκράτησε κάτι σε αυτά που είπες. Από εκεί και πέρα κατανοώ 100% πως ένιωσες κ εσύ και οι άλλες κοπέλες. Πάμε πάρα κάτω και όλα καλά. Ότι γίνεται είμαστε εδώ να το συζητάμε. Ελπίζω όσο περνάνε οι μέρες να ξανά νιώσεις φουλ άνετα μέσα στην ομάδα ;)

Χαιρομαι παρα πολυ που το πηρες ακριβώς όπως θα το έπαιρνα κι εγώ όταν θα διάβαζα κάτι.. Κι εμείς όταν γίναμε για πρωτη φορα μανουλες.. Και τέρατα έτυχε να διαβάσουμε... Δεν σημαίνει ότι σε τρομοκρατούν, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τρομοκρατουνται.. Έχεις δίκιο... Ευχαριστωωω

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, elenioz είπε:

Άκου τι έγραφε: 

Παντόφλες μιας χρήσης 

Βαμβακερά εσώρουχα 

Σουτιέν θηλασμού 

Προσωπικά είδη 

Για το μωρό: 

5-6 φορμάκια 

Σκουφάκια, καλτσακια 

2-3 σεντονακια 

1 κουβερτουλα

2 πάνες αγκαλιας 

2-3 μπάνιου 

Πάνες 

Εγώ πήρα ένα πακέτο πάνες μαζί ΑΛΛΑ έχουν κ στο νοσοκομείο να ξες..οπότε κομπλέ..ναι οκ τα πήρα όλα αυτά,επίσης του πήρα κ αφρολουτρο του μπέμπη κ ένα κουβερτακι πικέ..

Κ για εμένα αυτά που λέει +είδη υγιεινής (οδοντόβουρτσα/χτένα/αφρολουτρο κτλ..) κ σεντόνια....

Γέμισα μια μεσαία βαλίτσα και τη τσάντα που είχε το καρότσι (αυτές που είναι ξέρεις για τα πράγματα του μωρού στη βόλτα..)..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nina13 είπε:

Ευχαριστω 

Αφοθ τα συζητήσαμε ένιωσα καλυτερα.. Και δεν είναι σκοπός μου να μαι αρεστη και να με αποδέχονται όλες.. Απλά όταν νιώθω αδικία και πικρα καλό είναι να το λέω.. Έληξε τώρα αυτό..

Αν νιώσω ότι δεν θέλω να μπαίνω, θα σας το πω, θα σας χαιρετησω και θα αποχωρήσω... Big brother γίναμε ΕΕ

Τέλεια!!! Μια χαρά δλδ.. Κάτσε ξεκουρασου και κοιμήσου και λίγο, γιατί αν τα σπάγαμε σε κλαμπάκια η μπουζουκια, αυτά τα ξενυχτια που έρχονται θα ναι τα καλυτερα της ζωής μας  .... 

Ναι ναι.. Κουράστηκαμε ολοι η αλήθεια είναι!!! Εχω ξεκινησει και τα μαθήματα... Συν αυτές που ειχα κόψει το καλοκαίρι.. Τι το θελα.. Συν Οι προκαταληψεις του αντρος μας έφεραν στο παραπεντε :ph34r:

ΥΓ. Δε τρομοκρατηθηκα ουτε και γω! Διαβαζω με σεβασμό την εμπειρία καθε γυναικας που θέλει να τη μοιραστεί και την αξιολογώ κατα τη κριση μου! :)

Ποιες σερβιέτες να παρουμε? Tena βρακακι η σερβιέτες? Μονο αυτο δε πήρα.. 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ναι ναι.. Κουράστηκαμε ολοι η αλήθεια είναι!!! Εχω ξεκινησει και τα μαθήματα... Συν αυτές που ειχα κόψει το καλοκαίρι.. Τι το θελα.. Συν Οι προκαταληψεις του αντρος μας έφεραν στο παραπεντε :ph34r:

ΥΓ. Δε τρομοκρατηθηκα ουτε και γω! Διαβαζω με σεβασμό την εμπειρία καθε γυναικας που θέλει να τη μοιραστεί και την αξιολογώ κατα τη κριση μου! :)

Ποιες σερβιέτες να παρουμε? Tena βρακακι η σερβιέτες? Μονο αυτο δε πήρα.. 

Εγώ πήρα βρακάκια μου φαίνονται πιο εύχρηστα..κ της always είναι καλά κ θαρρώ λίγο πιο λεπτά από τα τένα..

Just now, Marti είπε:

Χαιρομαι χαιρομαι. Νιώθω ήδη πολυ καλυτερα ααα.. 

Καλε σιγά σιγά.. Μην αγχωθείς, αλλά βασικά να κοιμηθείς και λίγο, να σαι φρέσκια για το μωράκι, να δει την μάνα του ομορφη με μάγουλακια ξεκουραστα.. Εγώ που στα λέω αυτά, πια κοιμάμαι μόνο ένα 8ωρο το βράδυ, και πριν κάνω το πρωτο παιδι, αφου σταμάτησα με άδεια κυησεως κοιμόμουν όλη μεραααα χαχαχα

Τωρα απλά όλη μέρα παοζω με τον γιο, και κοιμάμαι το βράδυ που ευτυχώς κοιμάται χωρίς διακοπές.. Χαχα

Just now, Renez είπε:

Εγώ πήρα βρακάκια μου φαίνονται πιο εύχρηστα..κ της always είναι καλά κ θαρρώ λίγο πιο λεπτά από τα τένα..

Αυτά τα έχει ακουσει πολλες φορες και ακόμα δεν τα χω δοκιμάσει.. Μα ο γιατρός μου τα δίνει δωρεάν στο ιατρείο και λέω να πάρω την επόμενη φορά να δω διάφορες.. Γιατί για τις σερβιέτες τενα έχω άποψη.. Και με έσωσαν καθώς όπως είπες κ εσυ, με φτ είναι πολυ περισσοτερα τα λοχεια

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ πήρα ένα πακέτο πάνες μαζί ΑΛΛΑ έχουν κ στο νοσοκομείο να ξες..οπότε κομπλέ..ναι οκ τα πήρα όλα αυτά,επίσης του πήρα κ αφρολουτρο του μπέμπη κ ένα κουβερτακι πικέ..

Κ για εμένα αυτά που λέει +είδη υγιεινής (οδοντόβουρτσα/χτένα/αφρολουτρο κτλ..) κ σεντόνια....

Γέμισα μια μεσαία βαλίτσα και τη τσάντα που είχε το καρότσι (αυτές που είναι ξέρεις για τα πράγματα του μωρού στη βόλτα..)..

Τέλειαα! Μα και εγώ το είδα κ λέω εντάξει ούτε αυτό δεν θα έχουν οι τσιγκούνηδες. Θα πάρω αν είναι ένα μικρό πακέτο που έχει μέσα 28-30. 

Καλά τα βολεψες! Μια βαλίτσα θα είναι σχεδόν οι πετσέτες κ τα σεντόνια :lol:Ευτυχώς τα ρουχαλακια είναι κουτσικα κ δεν πιάνουν χώρο. 

@Marti Εγώ πήρα και από τα δύο κ λέω όποιο μου κάτσει καλύτερα. Γτ ποτέ δεν ξέρεις. Τις βλέπω να μένουν αλλά δεν πειράζει... 

@Nina13 Τελικά κορίτσι μου καταλήξατε σε κοπέλα για τον μικρό ; 

Just now, Christinα είπε:

Ηηηη συμφορά  μου!!! Τα terrible twos τα ήξερα, τα ζω αλλά τα threes γιατί horrible??? Φρίκη η μάνα!

Ο δικός μου με πολύ μωρό δεν έχει έρθει σε επαφή παρα μονο 1 φορά που το κοιτούσε σαν εξωγήινο! Τώρα λέει η αδερφούλα η μπέμπα, θα της δίνω το γάλα κ τη πιπίλα της αλλά σίγουρα δεν ξέρει...Επίσης λέει όπου πάμε κ η μπέμπα είναι μαζί αλλά είναι μικρή ακόμα κ δεν έχει βγει είναι μέσα στη κοιλίτσα! Όμως συνεχίζει μια αλλόκοτη σχετικά επιθετική συμπεριφορά προς εμένα σε άσχετες φάσεις κ κόλλημα με τον μπαμπά! Μου κάνει γλυκουνιες κ σε εμένα θα τρέξει αν χτυπήσει πχ αλλά 1-2 φορές την ημέρα θα μου το παίξει άγριος! Δεν ύπουλο η πονηρουλικο παιδάκι να τα κάνει μουλωχτά. Θα δούμε...

Πάντως λέω να τον συμπεριλάβουμε στην περιποίηση του μωρου, να γίνουν όλα μαζί ρουτίνα μας κοινή κ να μην πέσουμε με τα μούτρα στο μωρό! Διακριτικά κ μεθοδικά να λειτουργούμε όλοι μαζί ομαδικά λέω! Κι να μην αφήνω αισθήματα κούρασης ή φόβου να φαίνονται γτ είναι πονετικος κ το πάρει ότι η μαμά δεν είναι καλά κ δεν θα τη θέλει!

Έλα ο γλυκός μου!! Ναι όλοι μαζί,μια ομάδα!!

Κ μενα μου κάνει καμία αγριάδα πάνω στη τρέλα του, αλλά εντάξει δεν είναι εύκολο κ γι αυτον. Έχει κ τα δικά του:lol:

Just now, LadyP είπε:

@Renez γελαω τι να κάνω η καψερη με τη βαρεμάρα που με δέρνει? Γενικά την βαλίτσα την έχω δει χαλαρη γιατί στο ιδιωτικό έχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι σου δίνουν σχεδόν τα πάντα οπότε έχω κάνει τη λίστα μου ( που βαριέμαι να κοιτάξω) και κάθε μέρα λέω ότι θα τη φτιάξω :-D ααααα καλά κορίτσια φόρεσα έτσι από περιέργεια μια τενα lady... Θεοί τι ειναι αυτό το πράγμα? Δεν το άντεξα ούτε για 5 λεπτα  σαν να μου φόρεσες ΠΑΜΠΕΡΣ και χειρότερα... δεν έχω ξαναφορέσει πιο άβολο πράγμα να δω τι θα κάνω στο μαιευτήριο.

Εγώ φορούσα στο μαιευτήριο αυτό το δίχτυ-βρακι με τις σερβιετες που σου δίνουν εκεί,κάτι τεράστιες!

Πήρα κι εγώ ομως τένα(ζήλεψα εδώ τα κοριτσια:tongue:

Εμείς ΠΑΟ,αμέ με τη βαλίτσα σημερα,να χαλάσω το παιχνίδι του παιδιού??? :mrgreen:

Γενικά είμαι γρήγορη στο μάζεμα βαλίτσας,δεν ανησυχώ! Έχω τη λίστα μου έτοιμη!

Just now, Nina13 είπε:

Έτσι ειναι! Κι αν βλέπουν κ τον μπαμπά να βοηθάει,ακόμη καλύτερα! Τα παιδιά δεν κάνουν ότι τους λέμε,κάνουν ότι βλέπουν(ότι κάνουμε κι εμείς) !

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...