Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , karlajo είπε:

Αχ τα ψυχολογικά μου δεν είναι καλά με τις αρβεκαπ έχει δυο μέρες εκτός από το ότι κλαίω με το παραμικρό έχω κ πολλά νεύρα😂 Ενταξει με πηρε η μαια ολα καλα εκει θα κανω υπέρηχο και την αλλη βδομαδα θα με βλεπουν ανα δυο μέρες. ουφφφ

Χαχαχα ηρεμήσεεεεεε είσαι σε καλά χέρια... 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Nina13 είπε:

Εγω συμφωνώ απόλυτα με ολα οσα γράφεις.. Μα νιώθω ότι δεν είμαστε και τόσο support.. 

Δηλαδη αν συμβεί κάτι άσχημο, απλά ακουμε θετικά και καλά λόγια, την ουσία δεν την ψάχνουμε.. Να μάθουμε πως νιώθει η άλλη κοπέλα, μόνο ευχές στέλνουμε, καλοδεχούμενες και σωστές αλλά να μπουμε στην θέση να ρωτήσουμε γιατι το μοιράστηκε μαζί μας αυτή η κοπέλα, αυτό το άσχημο που συνέβη, καμια μας δεν μπαίνει..  Τα ξεπερνάμε αμέσως.. Νιώθω ότι μόνο τα καλά και τα όμορφα μας ενδιαφέρουν.. Τα άσχημα τα απορρίπτουν όλες.. 

Το υφος γραφής παντα προκαλει παρεξηγησεις μα και τα μυαλά μας παρεξηγουνται με ανουσία πραγματα... 

Χαίρομαι που θιγεις τον προβληματισμό σου κ το συζητάμε! Με είχε στεναχωρησει εκείνη η κουβέντα κ σε καταλαβαινω. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κάνουμε restart!

Για ανεβείτε παρακαλώ !!!! Μωράκια loading ...αυτά έχουν σημασία !!!!:x Ελάτε η γουρλοομαδααααα με γερά μωράκια κ χωρίς περιπέτειες  φτάσαμε στο τέλος σχεδόν!

Μπράβο μας και Συγχαρητήρια μας!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ είχα νιώσει άβολα  με την έκβαση της συζήτησης που είχε γίνει σχετικά με τα συναισθήματα που έχει μια νέα μαμά. Είχα συμφωνήσει σε πολλά πράγματα που είπες στην κατάθεση της εμπειρίας σου, κ εγώ πολλές φορές τα είχα νιώσει αυτά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά δεν παύει να πιστεύω πως για ένα μεγάλο μέρος των νέων μαμάδων το βιώνει. Μακάρι κ εγώ να έβλεπα τη λόχεια όπως η @Anastasia05 σαν μια όμορφη περιοδο αλλα... Οι νέες μανουλες να κοιτάξετε να το πάρετε χαλαρά κ να μην αγχώνεστε! Κ όσες έχετε βοήθεια να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! 

Σε ευχαριστώ.. Το ξερω πως συμφώνησες σε πολλα και ευχομαι για όλες μας να ναι πιο ευκολα αυτή τη φορά και να τα ευχαριστηθουμε στο έπακρο.. 

Και ειδικά οι συμβουλές σου στο τέλος ευχομαι να γίνουν πραξη απ όλες μας.. 

Just now, Christinα είπε:

Χαίρομαι που θιγεις τον προβληματισμό σου κ το συζητάμε! Με είχε στεναχωρησει εκείνη η κουβέντα κ σε καταλαβαινω. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κάνουμε restart!

Για ανεβείτε παρακαλώ !!!! Μωράκια loading ...αυτά έχουν σημασία !!!!:x Ελάτε η γουρλοομαδααααα με γερά μωράκια κ χωρίς περιπέτειες  φτάσαμε στο τέλος σχεδόν!

Μπράβο μας και Συγχαρητήρια μας!

Πες πως ξεκαθάρισε ήδη.. Όταν υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικα , τότε τα λόγια είναι περιττα... 

Γερα μωράκια με γεροι και χαρουμενοι ΓΟΝΕΙΣ.. Ευτυχία και υγεία παρακαλω σε ολες

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti said:

Νίνα μου,μια χαρά αρεστή είσαι και όλες θέλουμε και τη γνώμη σου και τη βοήθεια σου και την άποψη σου και τα όλα σου!Και αυτό το έχω καταλάβει από την αρχή,από την πρώτη μέρα που έγραψες εδώ!Αλήθεια σου λέω!

Το να διαφωνούμε καμιά φορά είναι και υγιές!Δεν μπορεί σε όλα όλες να ταυτιζόμαστε!Ο τρόπος είναι που παίζει ρόλο στο αν κάποια κοπέλα θα παρεξηγηθεί ή όχι!Γιατί αλλιώς η άποψη είναι άποψη και είναι διαφορετική από κοπέλα σε κοπέλα!

Μην στραβωνεις όμως τόσο,δηλαδή μην το παίρνεις έτσι στραβά!Γιατί αν "κουμπωσες" σε αυτήν την αίσθηση που έχεις ότι όλες καραδοκούν στη γωνία για να σου την πουν,τότε είναι πολύ πιθανό να σου λένε απλά μια αντίθετη γνώμη κι εσύ να το παίρνεις ως επίθεση...

Κι εγώ πχ σου είπα πριν τη γνώμη μου για την κρεμουλα αλλά ούτε διαφορετική ήταν με τη δική σου, ούτε και ίδια ομως!ελπίζω να μην με παρεξηγησες!

Καμία κοπέλα να μην παρεξηγείται με καμία γιατι είναι κουτό!το σημείο που βρισκόμαστε αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ανταλλάσσουμε απόψεις,δεν αξίζουν τέτοιες λογομαχίες...:roll:

Έτσι όπως τα λες είναι. Στην τελική δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αλοίμονο. Όλες στην ίδια θέση είμαστε.

Just now, Nina13 said:

Εγω συμφωνώ απόλυτα με ολα οσα γράφεις.. Μα νιώθω ότι δεν είμαστε και τόσο support.. 

Δηλαδη αν συμβεί κάτι άσχημο, απλά ακουμε θετικά και καλά λόγια, την ουσία δεν την ψάχνουμε.. Να μάθουμε πως νιώθει η άλλη κοπέλα, μόνο ευχές στέλνουμε, καλοδεχούμενες και σωστές αλλά να μπουμε στην θέση να ρωτήσουμε γιατι το μοιράστηκε μαζί μας αυτή η κοπέλα, αυτό το άσχημο που συνέβη, καμια μας δεν μπαίνει..  Τα ξεπερνάμε αμέσως.. Νιώθω ότι μόνο τα καλά και τα όμορφα μας ενδιαφέρουν.. Τα άσχημα τα απορρίπτουν όλες.. 

Το υφος γραφής παντα προκαλει παρεξηγησεις μα και τα μυαλά μας παρεξηγουνται με ανουσία πραγματα... 

Κοίτα εγώ σε αυτό δε συμφωνώ ας πούμε. Κι εγώ και άλλα κορίτσια όταν κάποια από εμάς περνάει κάτι δύσκολο, όπως για παράδειγμα τώρα η Ευγενία μας με την επείγουσα καισαρική, ρωτάμε πώς νιώθει, πώς αναρρώνει κτλ. Απλά δεν επιμένουμε σε αυτό για να μην είμαστε αδιάκριτοι και να μη φέρουμε τον άλλο σε δύσκολη θέση. Δεν είναι όμως ότι δεν ενδιαφερόμαστε.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Έτσι όπως τα λες είναι. Στην τελική δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αλοίμονο. Όλες στην ίδια θέση είμαστε.

Κοίτα εγώ σε αυτό δε συμφωνώ ας πούμε. Κι εγώ και άλλα κορίτσια όταν κάποια από εμάς περνάει κάτι δύσκολο, όπως για παράδειγμα τώρα η Ευγενία μας με την επείγουσα καισαρική, ρωτάμε πώς νιώθει, πώς αναρρώνει κτλ. Απλά δεν επιμένουμε σε αυτό για να μην είμαστε αδιάκριτοι και να μη φέρουμε τον άλλο σε δύσκολη θέση. Δεν είναι όμως ότι δεν ενδιαφερόμαστε.

Ναι δεν αντιλεγω σε αυτό.. Και καλά κάνετε. Απλά λέω ότι τότε σε μένα δεν βρέθηκε καμία να σχολιάσει κάτι για την κατάσταση αυτή γιατί θεώρησαν όλες ότι τις τρομοκράτησα κι ότι το έκανα με σκοπό να τις τρομαξω... Δλδ ένιωσα τόσο άσχημα, ένιωσα πιο άσχημα κι απο τοτε σκέψου.. 

Καλα κανεις και διαφωνεις.. Εδώ είμαστε για να λέμε όσα θέλουμε και ότι μας απασχολεί

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hope89 είπε:

Ωραία κ τα simple δεν μπορώ να πω! Όμως τα παξ ρε παιδί μου δεν υπάρχουν! Εχθές την έκανα τη γουρουνια κ το καταευχαριστηθηκα!!! Δεν ήξερα ότι ήταν ίδια εταιρία με φραιντεις...

Εμείς σήμερα κοτόπουλο με πατατουλες στο φούρνο κ σαλάτα χωριάτικη! 

Κοπέλα μου τα κατάφερες πόλυ καλά μέχρι εδώ, εύχομαι να πάρεις όσο γίνεται περισσότερες μέρες! Ακολούθησες συγκεκριμενες οδηγίες για να κρατηθεί τόσο καιρό, Δλδ αυστηρή  ξεκούραση κτλ; Εμείς στην 32η βρήκαμε τον τράχηλο 2,6 κ έχω ένα φόβο γτ έχω δίδυμα κ πιέζουν πολύ! 

Όσο για τις θηλές, εγώ δεν έκανα κάποια προετοιμασία πριν τη γέννα..  όταν γέννησα ο μικρός δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή γτ οι δικές μου ήταν επίπεδες.. χρησιμοποίησα ψευδοθηλες κ μέσα σε δύο εβδομάδες θήλαζε απευθείας από το στήθος! Αυτή τη φορά βεβαια οι θηλές έχουν βγει κανονικοτατα έξω από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης κ τις βλέπω ετοιμες, απίστευτο τι σου είναι το σώμα! Όσο για κρέμα, δεν είχα προμηθευτεί κάποια άλλα στην κλινική αναγκάστηκα να πάρω γτ πληγώθηκαν αρκετά οι θηλές μου.. μια της frezyderm μου είχαν φέρει. Όμως ελάχιστες φορές την έβαλα κ μόνο στην μεγαλη ανάγκη γτ τη φοβόμουν λίγο. Αυτό που βοηθάει πολύ κ εφάρμοσα περισσότερο είναι το ίδιο το γάλα κ η έκθεση του στηθους στον αέρα, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω!

Ναι ακολούθησα οδηγίες για τον τραχηλο. Προγεστερονη πρωί βράδυ καθόλου περπάτημα και ευτυχώς η δουλειά μου μου επιτρέπει να δουλεύω από το σπίτι. Ξεκούραση όσο μπορώ, όχι κατάκλιση! 

Διδυμα ! Υπέροχα υγιή μωράκια σου εύχομαι! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@annoula2020 καλώς την! Με προσοχή και αισιοδοξια όλα θα πάνε καλά!!! 

Το πρόγραμμα του σκ ειχε γενικη καθαριότητα και μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο για σήμερα! 

@EugenJen  Ελπίζω να δυναμώνεις ψυχη τε και σώματι μερα με τη μέρα και σύντομα να χαρείς όλες τις στιγμές με την κορούλα σου!

@Nina13@Nina13 δε νομιζω κάνεις να παρεξηγείται με κανεναν.. Ολες κ/σχολίαζουμε/μοιραζόμαστε /χαζολογουμε κατά πως νιώθουμε χωρίς να ειναι κατακριτέο! :x

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Marti είπε:

@annoula2020 καλώς την! Με προσοχή και αισιοδοξια όλα θα πάνε καλά!!! 

Το πρόγραμμα του σκ ειχε γενικη καθαριότητα και μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο για σήμερα! 

@EugenJen  Ελπίζω να δυναμώνεις ψυχη τε και σώματι μερα με τη μέρα και σύντομα να χαρείς όλες τις στιγμές με την κορούλα σου!

@Nina13@Nina13 δε νομιζω κάνεις να παρεξηγείται με κανεναν.. Ολες κ/σχολίαζουμε/μοιραζόμαστε /χαζολογουμε κατά πως νιώθουμε χωρίς να ειναι κατακριτέο! :x

Εσυ πως είσαι καλε?? Όλα καλά? Το μωράκι???? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Νίνα μου,μια χαρά αρεστή είσαι και όλες θέλουμε και τη γνώμη σου και τη βοήθεια σου και την άποψη σου και τα όλα σου!Και αυτό το έχω καταλάβει από την αρχή,από την πρώτη μέρα που έγραψες εδώ!Αλήθεια σου λέω!

Το να διαφωνούμε καμιά φορά είναι και υγιές!Δεν μπορεί σε όλα όλες να ταυτιζόμαστε!Ο τρόπος είναι που παίζει ρόλο στο αν κάποια κοπέλα θα παρεξηγηθεί ή όχι!Γιατί αλλιώς η άποψη είναι άποψη και είναι διαφορετική από κοπέλα σε κοπέλα!

Μην στραβωνεις όμως τόσο,δηλαδή μην το παίρνεις έτσι στραβά!Γιατί αν "κουμπωσες" σε αυτήν την αίσθηση που έχεις ότι όλες καραδοκούν στη γωνία για να σου την πουν,τότε είναι πολύ πιθανό να σου λένε απλά μια αντίθετη γνώμη κι εσύ να το παίρνεις ως επίθεση...

Κι εγώ πχ σου είπα πριν τη γνώμη μου για την κρεμουλα αλλά ούτε διαφορετική ήταν με τη δική σου, ούτε και ίδια ομως!ελπίζω να μην με παρεξηγησες!

Καμία κοπέλα να μην παρεξηγείται με καμία γιατι είναι κουτό!το σημείο που βρισκόμαστε αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ανταλλάσσουμε απόψεις,δεν αξίζουν τέτοιες λογομαχίες...:roll:

Συμφωνώ!!

Just now, Nina13 είπε:

Ειναι υγιές οπωσδήποτε... Δεν γίνεται να συμφωνουμε σε όλα θα ταν βαρετά αααα

Απλά γενικά δεν νομίζω ότι τα γράφω με κάποιο τρόπο , τα όσα γράφω και δεν θέλησα ποτε να τρομοκράτηση καμια κοπέλα γιατί έχω περασει δυσκολα στη ζωή μου και απλά θέλω να βοηθάω.. Τώρα αν οι συμβουλές μου είναι καλές η όχι αυτό η κάθε γυναίκα ξέρει να το κρίνει, αν θα το υιοθετήσει η θα το απορρίψει... 

Ισως να χεις δίκιο, να έχω παρερμηνευσει κι εγώ απόψεις και σχόλια.. Μα επειδή το ένιωθα είπα να το πω. Μέρες τώρα, εβδομάδες με τριβελιζει και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Και ποσο μάλλον να νιώθω ότι έχω τρομοκρατήσει κορίτσια ετοιμόγεννα χωρίς τη θέλησή μου. 

Εγω δεν παρεξηγω , απλά ξέρω ότι η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και είμαι και διαλλακτική και open minded  σε απόψεις.. Οχι δεν σε παρεξηγησα εννοείται ΙΙΙ

Δεν είμαστε στο δημοτικό, να φωνάζουμε την δασκάλα να μας δώσει αυτό που θέλουμε χαχα

Απλα νιώθω ώρες ώρες ότι δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω..

Συμφωνώ κ με σένα!

Just now, Christinα είπε:

Φυσικά και έχεις τη στήριξη μας κ μην νοιώθεις καμία ανάγκη να εξηγήσεις κάτι! Νομίζω είναι σαφές ότι ίσως το ύφος γραφής προκαλεί παρεξηγήσεις!

Εγώ βλέπω την ομάδα και ως support group σε αυτή την τρέλα ορμονών αλλά στις συνθήκες γενικά που βιώνουμε! Όλα καλοδεχούμενα! Τα όμορφα κ τα άσχημα ! Κι εγω  έχω μοιραστεί κάποιες δυσκολίες που πέρασα κ άλλες κοπέλες νομίζω! Το είχα ανάγκη κ το εκανα κ το ίδιο δέχομαι κι από τους άλλους! Κομμάτι μας είναι κι αυτά! Κανένας τρόμος! Άλλο να διαβάζεις ένα άρθρο κι άλλο να στο λέει κάποιος που το βίωσε το κάθε τι! Εδώ απαντάμε σε άλλες ομάδες με δυσκολίες κ ψυχοπλακωτικα θέματα, δεν θα τα πούμε μεταξύ μας που έχουμε αναλύσει τα κουτιά μας???:lol::P

Βρε δεν χωράνε παρεξηγήσεις μεταξύ μας! Να είμαστε καλά με τα μωράκια μας!

Συμφωνώ!!

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ είχα νιώσει άβολα  με την έκβαση της συζήτησης που είχε γίνει σχετικά με τα συναισθήματα που έχει μια νέα μαμά. Είχα συμφωνήσει σε πολλά πράγματα που είπες στην κατάθεση της εμπειρίας σου, κ εγώ πολλές φορές τα είχα νιώσει αυτά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά δεν παύει να πιστεύω πως για ένα μεγάλο μέρος των νέων μαμάδων το βιώνει. Μακάρι κ εγώ να έβλεπα τη λόχεια όπως η @Anastasia05 σαν μια όμορφη περιοδο αλλα... Οι νέες μανουλες να κοιτάξετε να το πάρετε χαλαρά κ να μην αγχώνεστε! Κ όσες έχετε βοήθεια να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! 

Συμφωνώ! Δεν ξέρεις πως θα σου βγει κ τι αγχος είναι μεγάλο! Όλα τα συναισθήματα είναι ανθρώπινα

Just now, Nina13 είπε:

Ναι δεν αντιλεγω σε αυτό.. Και καλά κάνετε. Απλά λέω ότι τότε σε μένα δεν βρέθηκε καμία να σχολιάσει κάτι για την κατάσταση αυτή γιατί θεώρησαν όλες ότι τις τρομοκράτησα κι ότι το έκανα με σκοπό να τις τρομαξω... Δλδ ένιωσα τόσο άσχημα, ένιωσα πιο άσχημα κι απο τοτε σκέψου.. 

Καλα κανεις και διαφωνεις.. Εδώ είμαστε για να λέμε όσα θέλουμε και ότι μας απασχολεί

Ε όχι, δε μας τρομοκρατησες όλες !:wub:

Εγώ είμαι της άποψης οταν όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να πούμε κάτι,να το λέμε. Και οι δύσκολες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι χρήσιμο να τις αποφεύγουμε ,μήπως κ 'κολλησουμε' κάτι,δεν ξερω!

Μ αρέσει να ακουω εμπειρίες κ προσπαθώ να τις ακούω με ενσυναίσθηση , ίσως κι εγώ να έχω νιώσει έτσι ίσως κ να νιώσω στο μέλλον!

Νίνα μου όπως νιώθεις κορίτσι μου.. όταν όμως νιώθεις ότι θέλεις να μιλήσεις,εδώ είμαστε, η κάθε μία με τον τρόπο της. 

:)

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Συμφωνώ!!

Συμφωνώ κ με σένα!

Συμφωνώ!!

Συμφωνώ! Δεν ξέρεις πως θα σου βγει κ τι αγχος είναι μεγάλο! Όλα τα συναισθήματα είναι ανθρώπινα

Ε όχι, δε μας τρομοκρατησες όλες !:wub:

Εγώ είμαι της άποψης οταν όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να πούμε κάτι,να το λέμε. Και οι δύσκολες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είναι χρήσιμο να τις αποφεύγουμε ,μήπως κ 'κολλησουμε' κάτι,δεν ξερω!

Μ αρέσει να ακουω εμπειρίες κ προσπαθώ να τις ακούω με ενσυναίσθηση , ίσως κι εγώ να έχω νιώσει έτσι ίσως κ να νιώσω στο μέλλον!

Νίνα μου όπως νιώθεις κορίτσι μου.. όταν όμως νιώθεις ότι θέλεις να μιλήσεις,εδώ είμαστε, η κάθε μία με τον τρόπο της. 

:)

Ευχαριστω γιατί πανω απ ολα απαντας ανθρώπινα και υποστηρικτικά παντα... Δεν είναι τυχαίο ότι σε νιώθω πολυ κοντά μου.. Οπως και αλλά κορίτσια..Σε ευχαριστώ πολυυυ

δεν θεωρώ ότι όταν είμαστε μέλος μιας ομάδας, πρεπει να μιλάμε μόνο όταν έχουμε εμείς να πουμε κατι.. Θέλω να ακουω και να μαθαίνω ολα τα νέα όλων των κοριτσιών εδώ περα.. Κατάλαβες? Αλλιώς θα χα ήδη σταματήσει να μπαίνω στο φόρουμ.. 

Εσυ τι κάνεις?? Το παιδι ? Καλά? Καλε πες μας περασατε καλά στην επέτειο σας? Δεν σε ρωτησαααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Ευχαριστω γιατί πανω απ ολα απαντας ανθρώπινα και υποστηρικτικά παντα... Δεν είναι τυχαίο ότι σε νιώθω πολυ κοντά μου.. Οπως και αλλά κορίτσια..Σε ευχαριστώ πολυυυ

δεν θεωρώ ότι όταν είμαστε μέλος μιας ομάδας, πρεπει να μιλάμε μόνο όταν έχουμε εμείς να πουμε κατι.. Θέλω να ακουω και να μαθαίνω ολα τα νέα όλων των κοριτσιών εδώ περα.. Κατάλαβες? Αλλιώς θα χα ήδη σταματήσει να μπαίνω στο φόρουμ.. 

Εσυ τι κάνεις?? Το παιδι ? Καλά? Καλε πες μας περασατε καλά στην επέτειο σας? Δεν σε ρωτησαααα

Οτι κάνουμε καλό είναι να το κάνουμε όσο εμείς βρίσκουμε κάποιο νόημα που το κάνουμε! :)

Ομορφακ ήσυχα περάσαμε,κάναμε τη βολτουλα μας κ ξεκουράστηκα. Το παιδί τρελοκομείο! Δεν ξέρω τελικά αν είναι της ηλικίας ή του χαρακτήρα! Κάτι έχει πάθει 3 μέρες κ το πάει από το πρωί μέχρι το βράδυ σερί! Άστα!!! 

Ο δικός σου??? Πιστεύεις ότι έχει καταλάβει τι του έρχεται?!? Νομιζω ότι είναι καλό που είναι έτσι μικρούλης, γιατί θα το συνηθίσει κ πιο εύκολα!! 

Ο δικός μου περιμένει ένα μωρό,αλλά δεν ξέρει τι θα κάνει αυτό το μωρο:lol: δεν έχει έρθει σε επαφή με μωράκι ξανα! Μόνο στα βιβλία! Όταν δει μωρό πάει στη κοιλιά κ την χαιδευει

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nina13 said:

Όχι κοπέλα μου, μην το σκέφτεσαι έτσι. Είπαμε, εδώ είμαστε για να λέμε και τις χαρές και τους προβληματισμούς μας, και φυσικά για να δίνουμε κ να πέρνουμε συμβουλές και να μοιραζόμαστε ό,τι θέλουμε. Ίσως εκείνη τη μέρα είχε τονιστεί η αρνητική πλευρά του να είσαι νέα μητέρα (γιατί όπως είπαμε δεν είναι όλα μέλι γάλα) κ ξέφυγε λίγο παραπάνω η συζήτηση προς εκείνη την κατεύθυνση, αλλά αλοίμονο, δε νομίζω κάποιος να πιστεύει ότι ήθελες να τρομοκρατήσεις τις υπόλοιπες. Ας συμφωνήσουμε ότι η εγκυμοσύνη, η λοχεία και η μητρότητα είναι δυνατές εμπειρίες στη ζωή μιας γυναίκας και προσφέρουν και υπέροχες και δύσκολες στιγμές. Απλά οι υπέροχες στιγμές υπερτερούν, αλλιώς δε θα το αποφασίζαμε καθόλου να κάνουμε παιδιά, ειδικά εσείς οι δευτερομανούλες!:wink:

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; 

Σήμερα και για μένα ήταν μέρα γενικής κάναμε κάποιες δουλίτσες παρέα με τον άνδρα μου. Έφτιαξα και κοκκινιστό μοσχαράκι (που έλιωνε στην κυριολεξία). Για πρώτη φορά νμζ το έκανα τέλειοο. 

Τα καλύτερα μπέργκερ στην Αθήνα (όχι ντελίβερι) προσωπικά τα έχω φάει στο μπάρμπεκιου κ Juicy Grill (όχι όχι δεν είναι σπόνσορες μου -- μακάρι :D

@Nina13 Κοίτα προσωπικά όταν είχα δει την συζήτηση σας τότε, είχαν υποθει ήδη αρκετά πράγματα κ δεν ήθελα να δώσω έκταση γι'αυτό δεν μπήκα στην διαδικασία καν να σχολιάσω κάτι πάνω. Δεν νομίζω πως καμιά κοπέλα εδώ μέσα είναι προκατειλημμενη προς μια άλλη. Εδώ είμαστε για να λέμε όλους τους προβληματισμούς μας, όλα τα όμορφα και τα άσχημα. Κάπου ξέφυγε το πράγμα τότε από όλους το λύσαμε και πάει. Μην κάθεσαι και το σκέφτεσαι πάρα πάνω. Είσαι η Νίνα μας με την μικρή Άριελ, κάνεις δεν σε βλέπει διαφορετικά. Συμφωνώ επίσης με την @Eva137 Στο ότι όσο να ναι σε μια δυσκολη κατάσταση δεν θα ρωτάς συνέχεια τον άλλο για να μην τον φέρεις κ σε δυσκολη θέση. Όταν νιώσει καλά ο ίδιος θα μιλήσει μόνος του για την εμπειρία του αυτήν (όπως έκανες κ εσύ).  Να είμαστε κορίτσια μου καλά στην υγεία μας, με τις οικογένειές μας δίπλα μας και όλα τα άλλα είναι χαζά. 

@Annoula2020 Καλώς μας ήρθες! Όλα καλά να σου πάνε κοπέλα μου. Αγοράκια ή κοριτσάκια έχεις; 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Όχι καλέ ούτε καν ας τις αφήσουμε λέω εγώ στην ησυχία τους κ αν χρειαστούν κάτι εκ των υστέρων το βάζουμε ευχαρίστως!!

Υγ: ισχύει είναι λέει ίδιο δέρμα χείλη/θηλές..

Κορίτσι εγώ είχα πάρει την κρέμα της medela για τις θηλές.  Δεν την έβαλα πριν γεννήσω αλλά μετά . Θα σου την εμπειρία μου: γέννησα κ το μωρό ήταν στην μένω για 7 μέρες , το θήλαζα λίγο εκεί κάθε μέρα από την δεύτερη μέρα τοκετού κ μέχρι να το πάρω για άλλες 5 μέρες χρησιμοποίησα θήλαστρο γιατί δεν κατέβαινε το γάλα(με είχε πρήξει η πεθερά μου πως δεν θα έχω γάλα κτλ λόγω ότι δεν έχω το μωρό.  ) . Με το θήλαστρο έβγαζα το πρωτόγαλα αλλά δεν ήξερα τι είναι κ γιατί τόσο λίγο κ τα παράτησα γτ με πονούσε κ εκεί έβαλα κάποιες φορές την κρέμα .Κ όταν πήρα το μωρό την έβαλα προληπτικά αλλά επειδή αυτή είναι σαν βαζελίνη μετά ήθελα να πλύνω το στήθος κ μετά να δώσω στο μωρό ,Κ βαριόμουν κ δεν την ξανά έβαλα.  

Άλλα στο σπίτι όλη μέρα κ νύχτα κυκλοφορούσα με φανελάκια του άντρα μου χωρίς σουτιέν κ άλλαζα 5-6 τη μέρα γτ γινόμουν μούσκεμα οπότε μάλλον με βοήθησε αυτό να μην πληγωθούν οι θηλές Αφού "έπαιρναν αερα" κ δεν έπλενα το στήθος κάθε φορά που θήλαζα το μωρό(το έχω ακούσει κ αυτό) γτ ξεραινεται.  

Υ.Γ γράφω κ σε σας γτ μου άρεσετε που είστε τόσο ενεργές κ εγώ στις μανούλες Σεπτεμβρίου μείνανε πολύ λιγες!!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Κορίτσι εγώ είχα πάρει την κρέμα της medela για τις θηλές.  Δεν την έβαλα πριν γεννήσω αλλά μετά . Θα σου την εμπειρία μου: γέννησα κ το μωρό ήταν στην μένω για 7 μέρες , το θήλαζα λίγο εκεί κάθε μέρα από την δεύτερη μέρα τοκετού κ μέχρι να το πάρω για άλλες 5 μέρες χρησιμοποίησα θήλαστρο γιατί δεν κατέβαινε το γάλα(με είχε πρήξει η πεθερά μου πως δεν θα έχω γάλα κτλ λόγω ότι δεν έχω το μωρό.  ) . Με το θήλαστρο έβγαζα το πρωτόγαλα αλλά δεν ήξερα τι είναι κ γιατί τόσο λίγο κ τα παράτησα γτ με πονούσε κ εκεί έβαλα κάποιες φορές την κρέμα .Κ όταν πήρα το μωρό την έβαλα προληπτικά αλλά επειδή αυτή είναι σαν βαζελίνη μετά ήθελα να πλύνω το στήθος κ μετά να δώσω στο μωρό ,Κ βαριόμουν κ δεν την ξανά έβαλα.  

Άλλα στο σπίτι όλη μέρα κ νύχτα κυκλοφορούσα με φανελάκια του άντρα μου χωρίς σουτιέν κ άλλαζα 5-6 τη μέρα γτ γινόμουν μούσκεμα οπότε μάλλον με βοήθησε αυτό να μην πληγωθούν οι θηλές Αφού "έπαιρναν αερα" κ δεν έπλενα το στήθος κάθε φορά που θήλαζα το μωρό(το έχω ακούσει κ αυτό) γτ ξεραινεται.  

Υ.Γ γράφω κ σε σας γτ μου άρεσετε που είστε τόσο ενεργές κ εγώ στις μανούλες Σεπτεμβρίου μείνανε πολύ λιγες!!!

Να μας γράφεις ,σαν να μη πέρασε μια μέρα από τη πρώτη εγκυμοσύνη:)

Εγώ έτσι βαρέθηκα τις ψευδοθηλες..κι εγώ κ ο μικρός...έπεσε μια...έπεσε δύο..δοκιμάσαμε χωρίς κ σιγά σιγά όχι απλά δεν τις ήθελε,τον ενοχλούσαν κιόλας!!!

Q1jtp2.png

Τι κάνετε κορίτσια μου? Πώς τα πάτε τώρα που δρόσισε λιγάκι? Γενικά εγώ είμαι στο φόρουμ για να ακούω όλες τις απόψεις και το έχω ξαναπεί! Να μοιραζόμαστε τα καλά και τα άσχημα και τρόπους αντιμετώπισης! Είτε λειτουργεί υποστηρικτικά είτε ενημερωτικά είτε απλά για να περάσει η ώρα μας ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει αυτά που νιώθει και όπως τα νιώθει! Κορίτσια είμαι μουλαρα πάλι δεν έφτιαξα βαλίτσα ούτε έβαλα το παραμικρό μέσα.... Δεν μπορώ να βαριέμαι ελεινα.

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...