Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Εφόσον κάνεις και αυτά και δεν ηρεμείς δεν σώζεσαι άστο 🤣 κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι αλλά σε άλλο ...τελικά ο βελονισμός έχει καλή απήχηση !

εγώ είχα ξεκινήσει πέρσι βελονισμό γιατί εχω ευερέθιστο έντερο και με βοήθησε πολύ...σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική βοήθησε και με κρίσεις πανικού που μου εμφανίστηκαν από το πουθενά γιατί σκέψου ταυτόχρονα ετοίμαζα γάμο και επέκταση στην επιχείρηση μου οπότε κάπου λίγο τα έπαιξα με το στρες 😂 Η γυναικολογος μου ειπε οτι βοηθαει ο βελονισμος και στην εξωσωματικη για καλυτερη αιματωση των οργάνων.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κορίτσια δεν είπα ότι είναι απαραίτητα.. Μην τρελένεστε... Είπα ότι αυτά έχω ακουσει και βιώσει από την εμπειρία μου με τον θηλασμό.. Και την πρωτη γεννά

Δεν χρειάζεται ντε και καλά να βάλετε κρέμα.. Δεν έγραψα κάτι τετοιο

Η κάθε γυναίκα ξέρει τι θα κάνει και όλα αυτά είναι υποκειμενικά.. Καθώς υπάρχουν τόσες απόψεις; γυρω απο το θέμα θηλασμός... 

Το δικό μας μενου είχε βραστά λαχανικά και τηγανιτά ψαράκια... Έχει δροσίζει για τα καλά στην περιοχη μας και το ευχαριστιέμαι φουλ.. 

Νίνα μου δεν το συζητάμε για σένα φαντάζομαι! Αφού υπάρχουν οι κρεμούλες κ τα σχετικά για κάποιο λόγο υπάρχουν, άχρηστα δεν είναι σίγουρα, ανάλογα κ το δέρμα. 

Αχ με τα φαγακια σας! Κατσικάκι λαδοριγανη με πατατουλες στης μανουλας μου! Σας έχω πει Κυριακές μαγειρεύουν οι γιαγιάδες, δεν βάζω κατσαρόλα. Σπάνια αν χρειαστεί αναλαμβάνει ο άντρας μου γτ του αρέσει κ είναι η μόνη μέρα που έχει χρόνο να ασχοληθ εί ! Τα μπεργκερακια σας με έστειλαν...εδώ έκλεισε το 1 μπεργκεραδικο που είχαμε, φτιάχνουν κ 2 άλλοι μέτρια:neutral:

@Annoula2020 με το καλό το μωράκι σου! Ξαπλες κοπέλα μου, άραξε ατελείωτα χωρίς ενοχές! Κι εγώ δεν έχω εμπειρία με τον τράχηλο καθότι χαίρε βάθος αμέτρητο κ από συσπάσεις δεν κουνιέται τπτ.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Να πανε ολα καλα ευχομαι.. Να μην σηκώνεις βάρος και να προσεχεις.. Αυτά βέβαια τα ξέρεις καλυτερα.. Επειδή είχα και έχω μακρυ τράχηλο που θέλει πολλη δουλειά από ότι είπε ο ντοκ μ.. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. 

Μα ευχομαι να σου πανε ολα τέλεια και να γεννήσεις κοντά στην πητ σου.. 

Εχουμε ίδια πητ εγώ 30/10 βέβαια

Ειμαστε κονταααα

Ευχαριστώ για τις ευχές! Εσυ περπάτημα εγώ ξάπλα και βλέπουμε! 

Με το καλό το μωράκι σου! 

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλώς την! Ξεκούραση κ ξεκούραση!! Και θετικές σκέψεις για το μωρό σου!!

Είναι το πρώτο σου παιδακι? Που θα γεννήσεις? 

Σου εύχομαι κι εγώ να μείνει το μωράκι όσο το δυνατόν περισσότερο στη κοιλιτσα! Ακόμη κ οι μέρες που περνάνε είναι σημαντικές!

Ναι το πρώτο μου είναι. Θα γεννήσω στο ΡΕΑ !! Μακαρι να μείνει γλυκούλης μου στην κοιλιτσα μου μέχρι να είναι αρκετά δυνατός!! 

Με το καλό και το δικό σου το μωράκι  !! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Annoula2020 είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές! Εσυ περπάτημα εγώ ξάπλα και βλέπουμε! 

Με το καλό το μωράκι σου! 

Να σαι καλά κορίτσι μου.. Όπως τα πες.. Βλέπουμε εεε... 

Να προσεχεις όμως ε? Και μην αγχώνεσαι.. Να έχεις θετικές σκεψεις και να κρατηθεί όσο μπορεί το νινακι σας ... Θα περιμενω θετικά νεαααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Νίνα μου δεν το συζητάμε για σένα φαντάζομαι! Αφού υπάρχουν οι κρεμούλες κ τα σχετικά για κάποιο λόγο υπάρχουν, άχρηστα δεν είναι σίγουρα, ανάλογα κ το δέρμα. 

Αχ με τα φαγακια σας! Κατσικάκι λαδοριγανη με πατατουλες στης μανουλας μου! Σας έχω πει Κυριακές μαγειρεύουν οι γιαγιάδες, δεν βάζω κατσαρόλα. Σπάνια αν χρειαστεί αναλαμβάνει ο άντρας μου γτ του αρέσει κ είναι η μόνη μέρα που έχει χρόνο να ασχοληθ εί ! Τα μπεργκερακια σας με έστειλαν...εδώ έκλεισε το 1 μπεργκεραδικο που είχαμε, φτιάχνουν κ 2 άλλοι μέτρια:neutral:

@Annoula2020 με το καλό το μωράκι σου! Ξαπλες κοπέλα μου, άραξε ατελείωτα χωρίς ενοχές! Κι εγώ δεν έχω εμπειρία με τον τράχηλο καθότι χαίρε βάθος αμέτρητο κ από συσπάσεις δεν κουνιέται τπτ.

Ευχαριστώ για τις ευχές! Το κατσικάκι ακούγεται πολύ ωραίο !! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλε ναι.. Απλά τελευταία νιώθω ότι υπάρχει ένα βαρυ κλίμα... Και οτινλεω πρεπει να το ξεκαθαρίσω μετά και να δικαιολογουμαι.. Ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου υποστήριξη από την ομάδα.. Με αρκετές εξαιρέσεις βέβαια... Πιο πολυ τσιτονομαι παρα χαλαρωνωβιταν μπαίνω να γράψω κάτι.. Όποτε δεν ξέρω αν αξίζει να γράφω και να μπαίνω ν α διαβάζω

Εγω το καλό όλων μας θέλω.. Και έχω βγει να μαι αυτή που όλες τις τρομοκρατεί.. Είναι τραγικοοο

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

Παξ μπέργκερ!!!φορ εβερ!δε ξέρω αν έχει και στα μέρη σας.εδω Θεσσαλονίκη έχει δύο αλλά το τοπ είναι αυτό που βρίσκεται στο κέντρο!

Είναι ίδια εταιρεία με τα φράιντεις έχω την εντύπωση!

Πάντα είναι τοπ αλλά και ως έγκυο με περιποιούνται ανάλογα και στο ψήσιμο και στην υγιεινή και στην μερακλοσυνη!:P

Ωραία κ τα simple δεν μπορώ να πω! Όμως τα παξ ρε παιδί μου δεν υπάρχουν! Εχθές την έκανα τη γουρουνια κ το καταευχαριστηθηκα!!! Δεν ήξερα ότι ήταν ίδια εταιρία με φραιντεις...

Εμείς σήμερα κοτόπουλο με πατατουλες στο φούρνο κ σαλάτα χωριάτικη! 

Γεια σε όλες εγώ 32 w και 3D είχα τραχηλο 10mm.

Ήδη από την 22η είχα 26mm και άντεξε μέχρι τώρα. 

Τώρα ελπίζω να μην μειωθεί απότομα περισσότερο! Εννοείται ότι φοβάμαι πολύ. Συσπάσεις ούτε κι εγώ Νοιώθω. Αυτή την περίοδο Νοιώθω τον μικρό μου να πιέζει στην ουρυθρα και σαν ρεύμα στον κόλπο. 

Πητ 31/10

ευχομαστε να πιάσουμε το μαξιλαράκι των 34 βδομαδων! 

Επιθυμουμε θετικές ιστορίες κυήσεων με κοντό τραχηλο! 

Κοπέλα μου τα κατάφερες πόλυ καλά μέχρι εδώ, εύχομαι να πάρεις όσο γίνεται περισσότερες μέρες! Ακολούθησες συγκεκριμενες οδηγίες για να κρατηθεί τόσο καιρό, Δλδ αυστηρή  ξεκούραση κτλ; Εμείς στην 32η βρήκαμε τον τράχηλο 2,6 κ έχω ένα φόβο γτ έχω δίδυμα κ πιέζουν πολύ! 

Όσο για τις θηλές, εγώ δεν έκανα κάποια προετοιμασία πριν τη γέννα..  όταν γέννησα ο μικρός δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή γτ οι δικές μου ήταν επίπεδες.. χρησιμοποίησα ψευδοθηλες κ μέσα σε δύο εβδομάδες θήλαζε απευθείας από το στήθος! Αυτή τη φορά βεβαια οι θηλές έχουν βγει κανονικοτατα έξω από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης κ τις βλέπω ετοιμες, απίστευτο τι σου είναι το σώμα! Όσο για κρέμα, δεν είχα προμηθευτεί κάποια άλλα στην κλινική αναγκάστηκα να πάρω γτ πληγώθηκαν αρκετά οι θηλές μου.. μια της frezyderm μου είχαν φέρει. Όμως ελάχιστες φορές την έβαλα κ μόνο στην μεγαλη ανάγκη γτ τη φοβόμουν λίγο. Αυτό που βοηθάει πολύ κ εφάρμοσα περισσότερο είναι το ίδιο το γάλα κ η έκθεση του στηθους στον αέρα, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω!

• Μου αρέσει 4

Ευχαριστώ για τις ευχές! Το κατσικάκι ακούγεται πολύ ωραίο !! 

Το κατσικακι το λιγουρευτηκα κι εγωωω χαχαχαχαχ @Christinα

Στείλε κ σε μας μια μεριδουλαααα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc said:

Καλε ναι.. Απλά τελευταία νιώθω ότι υπάρχει ένα βαρυ κλίμα... Και οτινλεω πρεπει να το ξεκαθαρίσω μετά και να δικαιολογουμαι.. Ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου υποστήριξη από την ομάδα.. Με αρκετές εξαιρέσεις βέβαια... Πιο πολυ τσιτονομαι παρα χαλαρωνωβιταν μπαίνω να γράψω κάτι.. Όποτε δεν ξέρω αν αξίζει να γράφω και να μπαίνω ν α διαβάζω

Εγω το καλό όλων μας θέλω.. Και έχω βγει να μαι αυτή που όλες τις τρομοκρατεί.. Είναι τραγικοοο

Όχι καλέ, να μην το βλέπεις έτσι. Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη. Εντάξει, μια στο τόσο μπορεί να γίνει και καμία παρεξήγηση (που συμβαίνει δυστυχώς που και που στο γραπτό λόγο), αλλά νοήμονες άνθρωποι είμαστε, μπορούμε αν προκύψει κάτι να το συζητήσουμε και να το λύσουμε.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Όχι καλέ, να μην το βλέπεις έτσι. Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη. Εντάξει, μια στο τόσο μπορεί να γίνει και καμία παρεξήγηση (που συμβαίνει δυστυχώς που και που στο γραπτό λόγο), αλλά νοήμονες άνθρωποι είμαστε, μπορούμε αν προκύψει κάτι να το συζητήσουμε και να το λύσουμε.

Εγω δεν νιώθω καμια στήριξη.. Παρά μονίμως παρεξηγησεις... Και ειλικρινά εγώ να σκεφτω ότι όλες είμαστε σε δυσκολη θεση με τις ορμόνες.. Για μένα το σκέφτεται καμια?? 

Εκεί θέλω να καταλήξω.. Δεν εκανα ποτε τον μπαμπουλα και ποτε δεν τρομοκράτησα καμια. Δεν μου ταιριάζουν αυτοί οι τίτλοι. 

Και δεν γνωριζόμαστε καν.. Δεν ξέρει καμια τον χαρακτήρα μου.. Όπως και εγώ δεν ξέρω πολλα κορίτσια από εδώ. 

Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να γράφω και να διαβάζω. Θέλω να μαθαίνω νέα και καλά νέα για όλες μα επειδή τσιτονομαι κάθε φορά και πρέπει να δικαιολογώ κάθε τι ποθ γράφω.. Δεν ξέρω αν αξίζει να μπαίνω στον κόπο

Κουραστηκα

Και έχω ήδη τόσα πολλα στο μυαλό μου, για να σκέφτομαι αν ειμαι αρεστη στην ομάδα μανουλες Οκτωβρίου η όχι... 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Εγω δεν νιώθω καμια στήριξη.. Παρά μονίμως παρεξηγησεις... Και ειλικρινά εγώ να σκεφτω ότι όλες είμαστε σε δυσκολη θεση με τις ορμόνες.. Για μένα το σκέφτεται καμια?? 

Εκεί θέλω να καταλήξω.. Δεν εκανα ποτε τον μπαμπουλα και ποτε δεν τρομοκράτησα καμια. Δεν μου ταιριάζουν αυτοί οι τίτλοι. 

Και δεν γνωριζόμαστε καν.. Δεν ξέρει καμια τον χαρακτήρα μου.. Όπως και εγώ δεν ξέρω πολλα κορίτσια από εδώ. 

Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να γράφω και να διαβάζω. Θέλω να μαθαίνω νέα και καλά νέα για όλες μα επειδή τσιτονομαι κάθε φορά και πρέπει να δικαιολογώ κάθε τι ποθ γράφω.. Δεν ξέρω αν αξίζει να μπαίνω στον κόπο

Κουραστηκα

Και έχω ήδη τόσα πολλα στο μυαλό μου, για να σκέφτομαι αν ειμαι αρεστη στην ομάδα μανουλες Οκτωβρίου η όχι... 

Νίνα μου,μια χαρά αρεστή είσαι και όλες θέλουμε και τη γνώμη σου και τη βοήθεια σου και την άποψη σου και τα όλα σου!Και αυτό το έχω καταλάβει από την αρχή,από την πρώτη μέρα που έγραψες εδώ!Αλήθεια σου λέω!

Το να διαφωνούμε καμιά φορά είναι και υγιές!Δεν μπορεί σε όλα όλες να ταυτιζόμαστε!Ο τρόπος είναι που παίζει ρόλο στο αν κάποια κοπέλα θα παρεξηγηθεί ή όχι!Γιατί αλλιώς η άποψη είναι άποψη και είναι διαφορετική από κοπέλα σε κοπέλα!

Μην στραβωνεις όμως τόσο,δηλαδή μην το παίρνεις έτσι στραβά!Γιατί αν "κουμπωσες" σε αυτήν την αίσθηση που έχεις ότι όλες καραδοκούν στη γωνία για να σου την πουν,τότε είναι πολύ πιθανό να σου λένε απλά μια αντίθετη γνώμη κι εσύ να το παίρνεις ως επίθεση...

Κι εγώ πχ σου είπα πριν τη γνώμη μου για την κρεμουλα αλλά ούτε διαφορετική ήταν με τη δική σου, ούτε και ίδια ομως!ελπίζω να μην με παρεξηγησες!

Καμία κοπέλα να μην παρεξηγείται με καμία γιατι είναι κουτό!το σημείο που βρισκόμαστε αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ανταλλάσσουμε απόψεις,δεν αξίζουν τέτοιες λογομαχίες...:roll:

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Νίνα μου,μια χαρά αρεστή είσαι και όλες θέλουμε και τη γνώμη σου και τη βοήθεια σου και την άποψη σου και τα όλα σου!Και αυτό το έχω καταλάβει από την αρχή,από την πρώτη μέρα που έγραψες εδώ!Αλήθεια σου λέω!

Το να διαφωνούμε καμιά φορά είναι και υγιές!Δεν μπορεί σε όλα όλες να ταυτιζόμαστε!Ο τρόπος είναι που παίζει ρόλο στο αν κάποια κοπέλα θα παρεξηγηθεί ή όχι!Γιατί αλλιώς η άποψη είναι άποψη και είναι διαφορετική από κοπέλα σε κοπέλα!

Μην στραβωνεις όμως τόσο,δηλαδή μην το παίρνεις έτσι στραβά!Γιατί αν "κουμπωσες" σε αυτήν την αίσθηση που έχεις ότι όλες καραδοκούν στη γωνία για να σου την πουν,τότε είναι πολύ πιθανό να σου λένε απλά μια αντίθετη γνώμη κι εσύ να το παίρνεις ως επίθεση...

Κι εγώ πχ σου είπα πριν τη γνώμη μου για την κρεμουλα αλλά ούτε διαφορετική ήταν με τη δική σου, ούτε και ίδια ομως!ελπίζω να μην με παρεξηγησες!

Καμία κοπέλα να μην παρεξηγείται με καμία γιατι είναι κουτό!το σημείο που βρισκόμαστε αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ανταλλάσσουμε απόψεις,δεν αξίζουν τέτοιες λογομαχίες...:roll:

Ειναι υγιές οπωσδήποτε... Δεν γίνεται να συμφωνουμε σε όλα θα ταν βαρετά αααα

Απλά γενικά δεν νομίζω ότι τα γράφω με κάποιο τρόπο , τα όσα γράφω και δεν θέλησα ποτε να τρομοκράτηση καμια κοπέλα γιατί έχω περασει δυσκολα στη ζωή μου και απλά θέλω να βοηθάω.. Τώρα αν οι συμβουλές μου είναι καλές η όχι αυτό η κάθε γυναίκα ξέρει να το κρίνει, αν θα το υιοθετήσει η θα το απορρίψει... 

Ισως να χεις δίκιο, να έχω παρερμηνευσει κι εγώ απόψεις και σχόλια.. Μα επειδή το ένιωθα είπα να το πω. Μέρες τώρα, εβδομάδες με τριβελιζει και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Και ποσο μάλλον να νιώθω ότι έχω τρομοκρατήσει κορίτσια ετοιμόγεννα χωρίς τη θέλησή μου. 

Εγω δεν παρεξηγω , απλά ξέρω ότι η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και είμαι και διαλλακτική και open minded  σε απόψεις.. Οχι δεν σε παρεξηγησα εννοείται ΙΙΙ

Δεν είμαστε στο δημοτικό, να φωνάζουμε την δασκάλα να μας δώσει αυτό που θέλουμε χαχα

Απλα νιώθω ώρες ώρες ότι δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω..

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Κουραστηκα

Φυσικά και έχεις τη στήριξη μας κ μην νοιώθεις καμία ανάγκη να εξηγήσεις κάτι! Νομίζω είναι σαφές ότι ίσως το ύφος γραφής προκαλεί παρεξηγήσεις!

Εγώ βλέπω την ομάδα και ως support group σε αυτή την τρέλα ορμονών αλλά στις συνθήκες γενικά που βιώνουμε! Όλα καλοδεχούμενα! Τα όμορφα κ τα άσχημα ! Κι εγω  έχω μοιραστεί κάποιες δυσκολίες που πέρασα κ άλλες κοπέλες νομίζω! Το είχα ανάγκη κ το εκανα κ το ίδιο δέχομαι κι από τους άλλους! Κομμάτι μας είναι κι αυτά! Κανένας τρόμος! Άλλο να διαβάζεις ένα άρθρο κι άλλο να στο λέει κάποιος που το βίωσε το κάθε τι! Εδώ απαντάμε σε άλλες ομάδες με δυσκολίες κ ψυχοπλακωτικα θέματα, δεν θα τα πούμε μεταξύ μας που έχουμε αναλύσει τα κουτιά μας???:lol::P

Βρε δεν χωράνε παρεξηγήσεις μεταξύ μας! Να είμαστε καλά με τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Nina13 είπε:

Ειναι υγιές οπωσδήποτε... Δεν γίνεται να συμφωνουμε σε όλα θα ταν βαρετά αααα

Απλά γενικά δεν νομίζω ότι τα γράφω με κάποιο τρόπο , τα όσα γράφω και δεν θέλησα ποτε να τρομοκράτηση καμια κοπέλα γιατί έχω περασει δυσκολα στη ζωή μου και απλά θέλω να βοηθάω.. Τώρα αν οι συμβουλές μου είναι καλές η όχι αυτό η κάθε γυναίκα ξέρει να το κρίνει, αν θα το υιοθετήσει η θα το απορρίψει... 

Ισως να χεις δίκιο, να έχω παρερμηνευσει κι εγώ απόψεις και σχόλια.. Μα επειδή το ένιωθα είπα να το πω. Μέρες τώρα, εβδομάδες με τριβελιζει και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Και ποσο μάλλον να νιώθω ότι έχω τρομοκρατήσει κορίτσια ετοιμόγεννα χωρίς τη θέλησή μου. 

Εγω δεν παρεξηγω , απλά ξέρω ότι η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και είμαι και διαλλακτική και open minded  σε απόψεις.. Οχι δεν σε παρεξηγησα εννοείται ΙΙΙ

Δεν είμαστε στο δημοτικό, να φωνάζουμε την δασκάλα να μας δώσει αυτό που θέλουμε χαχα

Απλα νιώθω ώρες ώρες ότι δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω..

Όχι ρε συ με τίποτα σε τέτοιο βαθμό που το λες!μην νιώθεις έτσι και βγάλτε από το νου σου!Αν το βγάλεις θα δεις πως θα γράφεις πάλι όπως πριν και θα εξελιχθούν όμορφες στιχομυθίες ξανά!Για κοκκινομαλλιδες,γοργόνες,προσφοραρες του λιντλ και γιαμι φαγητακια!

Χίλιες φορές που το εξωτερικευεις όμως,γιατί η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά η συζήτηση είχε κοπεί αποτομα και όπως είπε σοφά η @Eva137 ο,τι μας κακοφαινεται,απλά το συζητάμε και λύνεται!Ο γραπτός λόγος είναι ύπουλος και πονηρός!;) Με λίγη επεξήγηση,τελειώνουν οι παρεξηγήσεις!

Έλα γλυκιά μου συμπεθέρα,αφού όταν κάνεις καιρό να γράψεις σε ψάχνουμε!Η @Anastasia05 δε? σε ταγκαρει πάντα και ρώτα που είσαι κι αν είσαι καλά!:wub:

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Φυσικά και έχεις τη στήριξη μας κ μην νοιώθεις καμία ανάγκη να εξηγήσεις κάτι! Νομίζω είναι σαφές ότι ίσως το ύφος γραφής προκαλεί παρεξηγήσεις!

Εγώ βλέπω την ομάδα και ως support group σε αυτή την τρέλα ορμονών αλλά στις συνθήκες γενικά που βιώνουμε! Όλα καλοδεχούμενα! Τα όμορφα κ τα άσχημα ! Κι εγω  έχω μοιραστεί κάποιες δυσκολίες που πέρασα κ άλλες κοπέλες νομίζω! Το είχα ανάγκη κ το εκανα κ το ίδιο δέχομαι κι από τους άλλους! Κομμάτι μας είναι κι αυτά! Κανένας τρόμος! Άλλο να διαβάζεις ένα άρθρο κι άλλο να στο λέει κάποιος που το βίωσε το κάθε τι! Εδώ απαντάμε σε άλλες ομάδες με δυσκολίες κ ψυχοπλακωτικα θέματα, δεν θα τα πούμε μεταξύ μας που έχουμε αναλύσει τα κουτιά μας???:lol::P

Βρε δεν χωράνε παρεξηγήσεις μεταξύ μας! Να είμαστε καλά με τα μωράκια μας!

Εγω συμφωνώ απόλυτα με ολα οσα γράφεις.. Μα νιώθω ότι δεν είμαστε και τόσο support.. 

Δηλαδη αν συμβεί κάτι άσχημο, απλά ακουμε θετικά και καλά λόγια, την ουσία δεν την ψάχνουμε.. Να μάθουμε πως νιώθει η άλλη κοπέλα, μόνο ευχές στέλνουμε, καλοδεχούμενες και σωστές αλλά να μπουμε στην θέση να ρωτήσουμε γιατι το μοιράστηκε μαζί μας αυτή η κοπέλα, αυτό το άσχημο που συνέβη, καμια μας δεν μπαίνει..  Τα ξεπερνάμε αμέσως.. Νιώθω ότι μόνο τα καλά και τα όμορφα μας ενδιαφέρουν.. Τα άσχημα τα απορρίπτουν όλες.. 

Το υφος γραφής παντα προκαλει παρεξηγησεις μα και τα μυαλά μας παρεξηγουνται με ανουσία πραγματα... 

Όχι ρε συ με τίποτα σε τέτοιο βαθμό που το λες!μην νιώθεις έτσι και βγάλτε από το νου σου!Αν το βγάλεις θα δεις πως θα γράφεις πάλι όπως πριν και θα εξελιχθούν όμορφες στιχομυθίες ξανά!Για κοκκινομαλλιδες,γοργόνες,προσφοραρες του λιντλ και γιαμι φαγητακια!

Χίλιες φορές που το εξωτερικευεις όμως,γιατί η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά η συζήτηση είχε κοπεί αποτομα και όπως είπε σοφά η @Eva137 ο,τι μας κακοφαινεται,απλά το συζητάμε και λύνεται!Ο γραπτός λόγος είναι ύπουλος και πονηρός!;) Με λίγη επεξήγηση,τελειώνουν οι παρεξηγήσεις!

Έλα γλυκιά μου συμπεθέρα,αφού όταν κάνεις καιρό να γράψεις σε ψάχνουμε!Η @Anastasia05 δε? σε ταγκαρει πάντα και ρώτα που είσαι κι αν είσαι καλά!:wub:

Χαχαχαχα ειδικά το πρωτο σκέλος της απάντησης σου είναι άκρως απολαυστικό..... Εμένα δεν μου κακό φάνηκε.. Εγώ λυπήθηκα που έγραψα μια δυσκολη στιγμή μου και όλες το πηραν ότι τις τρομοκρατών.. Χωρίς καμία να μπει στον κόπο να ρωτήσει γιατί ρε κορίτσια μας τα λες.. Γιατί τα μοιράζεσαι όλα αυτά.. Κατάλαβες? Όταν πεφτεις να φας μια γυναίκα που κουβαλάει ένα βρέφος.. Να ξέρεις τουλάχιστον το λόγο που τις κανεις την επίθεση ρε παιδι μου.. Γιατί εγώ δεν είχα δόλο ουτε θέλησα ποτε να τρομοκράτησω έγκυες γυναίκες.. 

Ουτε τα είπα με σκληρά λόγια.. Απλά είπα κάποια πραγματα που θέλησα να μοιραστω.. Κακώς βέβαια τα μοιράστηκα. Αυτό είναι άλλη ιστορία όμως. 

Δεν ήξερα ότι με ψάχνετε, μα ευχαριστωω

@Anastasia05     

Εχω ένα ρητό που με εκφράζει.. Οτι δεν λυνεται.. Κόβεται 

Χαχα 

Γι αυτό ειπα ίσως σταματήσω να μπαίνω να διαβάζω και να γράφω.. Μα σας εχω συνηθίσει και θέλω να μαθαίνω νέα σας

Ευχαριστα παντα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Εγω συμφωνώ απόλυτα με ολα οσα γράφεις.. Μα νιώθω ότι δεν είμαστε και τόσο support.. 

Δηλαδη αν συμβεί κάτι άσχημο, απλά ακουμε θετικά και καλά λόγια, την ουσία δεν την ψάχνουμε.. Να μάθουμε πως νιώθει η άλλη κοπέλα, μόνο ευχές στέλνουμε, καλοδεχούμενες και σωστές αλλά να μπουμε στην θέση να ρωτήσουμε γιατι το μοιράστηκε μαζί μας αυτή η κοπέλα, αυτό το άσχημο που συνέβη, καμια μας δεν μπαίνει..  Τα ξεπερνάμε αμέσως.. Νιώθω ότι μόνο τα καλά και τα όμορφα μας ενδιαφέρουν.. Τα άσχημα τα απορρίπτουν όλες.. 

Το υφος γραφής παντα προκαλει παρεξηγησεις μα και τα μυαλά μας παρεξηγουνται με ανουσία πραγματα... 

Εγώ είχα νιώσει άβολα  με την έκβαση της συζήτησης που είχε γίνει σχετικά με τα συναισθήματα που έχει μια νέα μαμά. Είχα συμφωνήσει σε πολλά πράγματα που είπες στην κατάθεση της εμπειρίας σου, κ εγώ πολλές φορές τα είχα νιώσει αυτά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά δεν παύει να πιστεύω πως για ένα μεγάλο μέρος των νέων μαμάδων το βιώνει. Μακάρι κ εγώ να έβλεπα τη λόχεια όπως η @Anastasia05 σαν μια όμορφη περιοδο αλλα... Οι νέες μανουλες να κοιτάξετε να το πάρετε χαλαρά κ να μην αγχώνεστε! Κ όσες έχετε βοήθεια να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...