Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

Καλή επιτυχία! Ποσά ωοθυλάκια έχεις?

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Κι εγώ πέρσι ,για τόνωση ανοσοποιητικού σε συνδυασμό με moxa therapy και αιμάτωση των οργάνων γενικά ,για αυτό λένε ότι βοηθάει πολύ να γίνεται ειδικά πριν την ετ ,όπως τα λες τουλάχιστον σε βοήθησε είναι σημαντικό αυτό σε καταλαβαίνω ,τώρα μου θύμησες όταν έφτιαχνα εγώ την επιχείρηση μου και έμαθα ότι είμαι έγγυος και κρυβομουν από όλους  εκεί να δεις κρίση πανικού 😭

μοξα μου έκανε την προηγούμενη εβδομάδα εμένα!Αχχχ άρα καταλαβαίνεις την εξαλλοσύνη μου!Τώρα ήδη σκέφτομαι πως θα λείψω για ωοληψια που μου είπαν θα κάνω η 29/3 η 31/3.Αστα βραστά κοινώς !

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κάποιοι γιατροί κ μαίες "παλιοί" υποστήριζαν πως κάνει καλό το καθαρό οινόπνευμα για να σκληρύνει τη ρώγα (εξού κ το τσίπουρο της πεθεράς @OctoberMom μιας κ είναι σχεδόν σκέτο οινόπνευμα!) Βέβαια πλέον έχει καταρριφθεί αυτο σαν άποψη κ προτρέπουν απλά να μην φοράμε όσο μπορούμε σουτιέν ωστεε τη τρίβει στη μπλούζα να σκληραίνει λίγο λίγο πιο "φυσικά"..

8 ώρες πρίν, LadyP είπε:

Αχ κορίτσια αννδνε αφήσουν τον άντρα μου έστω στη γέννα μέσα δεν ξέρω τι θα κάνω! Δνε ειμακ καθόλου εξαρτημένη μαζί του σε θέματα να κάνω πράγματα μόνη μου ή να τον χρειάζομαι γενικά αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να μην ζήσουμε μαζί έστω τη γέννα. Είτε φυσιολογικά είτε καισαρική. Δηλαδή και φυσιολογικά πιο πολύ θέλω για να το ζήσουμε μαζί στο φουλ αλλιώς θα είχα λιγότερο κόλλημα! Είναι πολύ βάναυσο αν το κάνουν αυτό ότι και να συμβαίνει στο κόσμο. Είναι ο μπαμπάς και πρέπει να είναι εκεί! Ελπίζω στο Ιασώ να μην γίνει τόσο αυστηρά έστω στη γέννα! Επίσης άλλο ένα πράγμα που με νευριάζει είναι ότι σου λένε κάνε το τεστ πριν και πλήρωσε το... Δηλαδή τόσα λεφτά θα τους δώσουμε με το τεστ αυτούς θα εξασφαλίσουμε δεν μπορούσαν να το κάνουν δωρεάν στην έγκυο? Είναι λίγο ξεφτίλα αυτό... Άντε ο συνοδός να το πληρώσει! Τεσπά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν αφήσουν τον μπαμπά στη γέννα μέχρι και να αλλάξω νοσοκομείο τελευταία στιγμή είμαι ικανή! 

Τέλος μετά τα τελευταία νέα της ομαδουλας αύριο φτιάχνω βαλίτσα μαιευτήριο οπωσδήποτε!

Εγώ να δεις τι θα πάθαινα που ναι ,είμαι κ εξαρτημένη μαζί του!! 

Ρε κορίτσια αλήθεια οχι μόνο λόγω ιού κτλ αλλά όνειρο μου θα ήταν να γεννήσω σπίτι κ συγκεκριμένα σε πισινουλα στο νερό..έχω βρει κ ομάδα με μαίες που το κανουν..ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή είναι η πρώτη μου γέννα κ δεν έχω καμία εμπειρία με αποτέλεσμα να φοβάμαι πιο πολύ..αν όλα πάνε όμως καλά κ μου χαρίσει κ δεύτερο παιδάκι ο Κύριος,πιστεύω πως θα κάνω το ονειρο μου..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κάποιοι γιατροί κ μαίες "παλιοί" υποστήριζαν πως κάνει καλό το καθαρό οινόπνευμα για να σκληρύνει τη ρώγα (εξού κ το τσίπουρο της πεθεράς @OctoberMom μιας κ είναι σχεδόν σκέτο οινόπνευμα!) Βέβαια πλέον έχει καταρριφθεί αυτο σαν άποψη κ προτρέπουν απλά να μην φοράμε όσο μπορούμε σουτιέν ωστεε τη τρίβει στη μπλούζα να σκληραίνει λίγο λίγο πιο "φυσικά"..

Ρε κορίτσια αλήθεια οχι μόνο λόγω ιού κτλ αλλά όνειρο μου θα ήταν να γεννήσω σπίτι κ συγκεκριμένα σε πισινουλα στο νερό..έχω βρει κ ομάδα με μαίες που το κανουν..ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή είναι η πρώτη μου γέννα κ δεν έχω καμία εμπειρία με αποτέλεσμα να φοβάμαι πιο πολύ..αν όλα πάνε όμως καλά κ μου χαρίσει κ δεύτερο παιδάκι ο Κύριος,πιστεύω πως θα κάνω το ονειρο μου..

Εμενα μου εχουν πει και για πετσετα στεγνη αν τρίβεις τις θηλες ότι σκληραίνουν. Νομίζω ότι πολλά θα ακουσουμε και ο καθένας λέει τα δικά του από τους παλιούς! Το πολυ πολυ αν όντως ποναει να το πιουμε εμείς το τσίπουρο να μην καταλαβαίνουμε! 

Αυτο το έλεγα και εγώ παλια για την πισινουλα σπίτι αλλά τώρα που είμαι σε αυτή τη θέση ουτε που το σκέφτηκα φοβάμαι! Ίσως να είναι και αυτό που λες οτι είναι το πρωτο. Αλλά πρέπει να είναι ωραία σαν εμπειρία. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Στα μεμεδακια κι εγώ δεν είχα κάνει προετοιμασία αλλά μέσα στο σπίτι δεν φοράω σουτιέν κ όσο να ναι σκληραίνουν. Όταν θηλαζεις όμως δεν μπορείς κ πολύ ώρα χωρίς σουτιέν γτ είναι βαρύ το στήθος. Το μωράκι μου έπιασε αμέσως αλλά η μια θηλή μου είναι προς τα μέσα κ δυσκολευτικαμε αλλά ήταν δυνατός κ φαγανας κ το τράβαγε καλά κι από κει. Κι εγώ τα άφηνα ελεύθερα όσο μπορούσα κ με κοχύλια κ άπλωμα επάνω το γαλατακι. Αν δεν προκύψει πληγουλα νομίζω είναι εύκολο. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Γιαμιιιι!! Άσε μη λες άνηθο κ εχθές έκανα αρακά κ δεν είχα άνηθο γμτ μου..εεε δεν ήταν αρακάς για εμένα!!

Εγώ ξέρετε πλέον,Κυριακή ημέρα γουρουνιας..για μπέργκερ με κόβω σήμερα..:D

Ε ναιιιιι ρε συ ο αρακάς θέλει άνηθο απαραίτητα!!καλύτερα να έκανες κανένα φασολάκι!

Όσο για το μπέργκερ σε βρίσκω τίμια να ξέρεις!!!!Αν το κάνουν καλό (σε ένα μαγαζί μόνο το φχαριστιεμαι τόσο) είναι μία ευλογία!!!!:rolleyes:

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Ε ναιιιιι ρε συ ο αρακάς θέλει άνηθο απαραίτητα!!καλύτερα να έκανες κανένα φασολάκι!

Όσο για το μπέργκερ σε βρίσκω τίμια να ξέρεις!!!!Αν το κάνουν καλό (σε ένα μαγαζί μόνο το φχαριστιεμαι τόσο) είναι μία ευλογία!!!!:rolleyes:

Σε ποιο??? Απ' έξω απ' έξω,μη κάνουμε κ διαφήμιση:mrgreen:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κοίταξε να δεις..simply burger τιμάω σε ντελιβερι για να είμαι σίγουρη για ποσότητα κ γευση..αν κ έχω φάει κ πολύ δυνατό σε μαγαζί στο κέντρο αλλά δεν έχει ντελιβερι..

Εσένα ποιο σ αρέσει??

Just now, Anastasia05 είπε:

Ουπς εγώ έκανα :P

Καλά σιγά μην περίμενε εμένα να το διαφημίσω:mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Anastasia05 είπε:

Just now, Renez είπε:

Κοίταξε να δεις..simply burger τιμάω σε ντελιβερι για να είμαι σίγουρη για ποσότητα κ γευση..αν κ έχω φάει κ πολύ δυνατό σε μαγαζί στο κέντρο αλλά δεν έχει ντελιβερι..

Εσένα ποιο σ αρέσει??

Ουπς εγώ έκανα :P

Καλά σιγά μην περίμενε εμένα να το διαφημίσω:mrgreen:

Παξ μπέργκερ!!!φορ εβερ!δε ξέρω αν έχει και στα μέρη σας.εδω Θεσσαλονίκη έχει δύο αλλά το τοπ είναι αυτό που βρίσκεται στο κέντρο!

Είναι ίδια εταιρεία με τα φράιντεις έχω την εντύπωση!

Πάντα είναι τοπ αλλά και ως έγκυο με περιποιούνται ανάλογα και στο ψήσιμο και στην υγιεινή και στην μερακλοσυνη!:P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Παξ μπέργκερ!!!φορ εβερ!δε ξέρω αν έχει και στα μέρη σας.εδω Θεσσαλονίκη έχει δύο αλλά το τοπ είναι αυτό που βρίσκεται στο κέντρο!

Είναι ίδια εταιρεία με τα φράιντεις έχω την εντύπωση!

Πάντα είναι τοπ αλλά και ως έγκυο με περιποιούνται ανάλογα και στο ψήσιμο και στην υγιεινή και στην μερακλοσυνη!:P

Ε άμα είναι ίδια εταιρεία με φραιντεις.... Σέϊ νο μορ! :wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti said:

Ναι όντως κι εμένα με τσεκαρε!

Αυτό που λες από τον έβδομο να ξεκινάει η προετοιμασία ίσως είναι ανάλογα , όπου χρήζει!εάν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στις θηλές κλπ κλπα

Αλλιώς απλά την έχουμε την κρεμουλα για παν ενδεχόμενο,καμία πληγουλα...

Κορίτσια το μενού σήμερα εχει τσιπούρα με πατάτες μπέιμπι,σαλατουλα αγγουράκι-αβοκάντο-φετα σε κυβακια,άνηθο,μαϊντανό,λεμόνι 

Καιιιιιιι μπυριτσα άνευ!!!

Μιαμμμμμ

Αυτό που λες, η κρεμούλα δεν είναι απαραίτητη πάντα, αλλά επειδή κι εγώ πρώτη φορά θα θηλάσω είπα καλύτερα να την έχω κ να την χρησιμοποιήσω όσο την χρειαστώ (μάλλον λίγο στην αρχή) παρά να την χρειαστώ, π.χ. αν κάνω καμιά πληγή, και να μην την έχω. Εξάλλου η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή και για άλλα πράγματα (όπως σαν ενυδατική για σκασμένα χείλη) οπότε δε θα πάει χαμένη, και δε χρειάζεται και ξέβγαλμα πριν θηλάσει το μωρό.

Τα σάλια μου έτρεξαν με το φαγητό!:P Και πού να βρεις και τσιπούρα εδώ? Παρόμοιο μενού είχαμε κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά με λαβράκι και στην σαλάτα έβαλα και μίνι ντομάτες!

Just now, Renez said:

Αυτό με το οινόπνευμα κι εγώ το άκουσα κ πονάω μόνο που το σκέφτομαι... λίγο κουλό μου φαίνεται, λες και θα βάζαμε ποτέ οινόπνευμα στα χείλη μας για να σκληρύνουν ας πούμε (το λέω σαν παράδειγμα γιατί το δέρμα μας είναι παρόμοιο σε αυτά τα δυο σημεία).

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αυτό που λες, η κρεμούλα δεν είναι απαραίτητη πάντα, αλλά επειδή κι εγώ πρώτη φορά θα θηλάσω είπα καλύτερα να την έχω κ να την χρησιμοποιήσω όσο την χρειαστώ (μάλλον λίγο στην αρχή) παρά να την χρειαστώ, π.χ. αν κάνω καμιά πληγή, και να μην την έχω. Εξάλλου η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή και για άλλα πράγματα (όπως σαν ενυδατική για σκασμένα χείλη) οπότε δε θα πάει χαμένη, και δε χρειάζεται και ξέβγαλμα πριν θηλάσει το μωρό.

Τα σάλια μου έτρεξαν με το φαγητό!:P Και πού να βρεις και τσιπούρα εδώ? Παρόμοιο μενού είχαμε κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά με λαβράκι και στην σαλάτα έβαλα και μίνι ντομάτες!

Αυτό με το οινόπνευμα κι εγώ το άκουσα κ πονάω μόνο που το σκέφτομαι... λίγο κουλό μου φαίνεται, λες και θα βάζαμε ποτέ οινόπνευμα στα χείλη μας για να σκληρύνουν ας πούμε (το λέω σαν παράδειγμα γιατί το δέρμα μας είναι παρόμοιο σε αυτά τα δυο σημεία).

Όχι καλέ ούτε καν ας τις αφήσουμε λέω εγώ στην ησυχία τους κ αν χρειαστούν κάτι εκ των υστέρων το βάζουμε ευχαρίστως!!

Υγ: ισχύει είναι λέει ίδιο δέρμα χείλη/θηλές..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν είπα ότι είναι απαραίτητα.. Μην τρελένεστε... Είπα ότι αυτά έχω ακουσει και βιώσει από την εμπειρία μου με τον θηλασμό.. Και την πρωτη γεννά

Δεν χρειάζεται ντε και καλά να βάλετε κρέμα.. Δεν έγραψα κάτι τετοιο

Η κάθε γυναίκα ξέρει τι θα κάνει και όλα αυτά είναι υποκειμενικά.. Καθώς υπάρχουν τόσες απόψεις; γυρω απο το θέμα θηλασμός... 

Το δικό μας μενου είχε βραστά λαχανικά και τηγανιτά ψαράκια... Έχει δροσίζει για τα καλά στην περιοχη μας και το ευχαριστιέμαι φουλ.. 

• Μου αρέσει 6

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 3/9/2020 at 5:59 ΜΜ, strs92 είπε:

Μελλοντικές μανούλες καλησπέρα. διανυω την 32η εβδομάδα κύησης και έκανα doppler σήμερα. Όλα πολύ καλά αλλά ο τράχηλος μου έχει μήκος 22mm και το κεφαλάκι του μωρού είναι παρά πολύ χαμηλά. Εχετε αντίστοιχη εικόνα του μήκους του τραχήλου σας; Ανησυχω μην γεννήσω πολύ πρόωρα. Ωστόσο παίρνω utrogestan 2 την ημέρα και δν νιωθω να έχω συσπάσεις εδώ και αρκετό καιρό. 

Γεια σε όλες εγώ 32 w και 3D είχα τραχηλο 10mm.

Ήδη από την 22η είχα 26mm και άντεξε μέχρι τώρα. 

Τώρα ελπίζω να μην μειωθεί απότομα περισσότερο! Εννοείται ότι φοβάμαι πολύ. Συσπάσεις ούτε κι εγώ Νοιώθω. Αυτή την περίοδο Νοιώθω τον μικρό μου να πιέζει στην ουρυθρα και σαν ρεύμα στον κόλπο. 

Πητ 31/10

ευχομαστε να πιάσουμε το μαξιλαράκι των 34 βδομαδων! 

Επιθυμουμε θετικές ιστορίες κυήσεων με κοντό τραχηλο! 

• Μου αρέσει 11

Just now, Annoula2020 είπε:

Τώρα ελπίζω να μην μειωθεί απότομα περισσότερο! Εννοείται ότι φοβάμαι πολύ. Συσπάσεις ούτε κι εγώ Νοιώθω. Αυτή την περίοδο Νοιώθω τον μικρό μου να πιέζει στην ουρυθρα και σαν ρεύμα στον κόλπο. 

Πητ 31/10

Να πανε ολα καλα ευχομαι.. Να μην σηκώνεις βάρος και να προσεχεις.. Αυτά βέβαια τα ξέρεις καλυτερα.. Επειδή είχα και έχω μακρυ τράχηλο που θέλει πολλη δουλειά από ότι είπε ο ντοκ μ.. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. 

Μα ευχομαι να σου πανε ολα τέλεια και να γεννήσεις κοντά στην πητ σου.. 

Πητ 31/10

Εχουμε ίδια πητ εγώ 30/10 βέβαια

Ειμαστε κονταααα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Πητ 31/10

Καλώς την! Ξεκούραση κ ξεκούραση!! Και θετικές σκέψεις για το μωρό σου!!

Είναι το πρώτο σου παιδακι? Που θα γεννήσεις? 

Σου εύχομαι κι εγώ να μείνει το μωράκι όσο το δυνατόν περισσότερο στη κοιλιτσα! Ακόμη κ οι μέρες που περνάνε είναι σημαντικές!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

9 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Μαριάννα μου κ @P.L.L. η κορούλα μου αποφάσισε να μην τα πούμε από κοντά, ήθελε να πάρει την πρωτιά από την @Jasmine@( σιγά που θα σε άφηνα):tongue:

Όσον αφορά τους συνοδούς, μόνο ο σύζυγος ( η οποίος επιλέξεις εσύ) ο οποίο κάνει τεστ αίματος , αντισώματων κ φοράει καρτελακι για να μπαινοβγαίνει, σε έμενα όταν αποφασίσε η γιατρός ότι μπαίνω για καισαρική μου έκαναν κ το τεστ από την μύτη...

Δωμάτιο έχω δίκλινο κ την δεύτερη μέρα μου έφεραν κ αλλη κοπέλα, στην καφετέρια κατεβαίνω κανονικά, με μάσκα όμως, κ έρχονται κανονικά επισκέπτες, σκεφτείτε μέχρι να γεννήσω είχαν μαζευτεί 12 άτομα σόι ...

@P.L.L. είχα αιματακι κ συσπάσεις, τις συσπάσεις τις ρίξαμε με φάρμακο, αλλά η αιμορραγία δεν σταματούσε κ οι υπέρηχοι δεν έδειχναν από πού προέρχεται, οπότε όπως πολύ σωστά είπε η @Eva137 η γιατρός φοβήθηκε για το μωρό μην ρίξει απότομα παλμούς κ με έβαλε επιτόπου για καισαρική ..

@Christinα εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το κάθε νοσοκομείο έχει την δική του πολιτική κ από εκεί καταλαβαίνεις την σοβαρότητα του πράγματος..

αν ξέχασα να απαντήσω σε κάποια ας με σκουντησει, :D 

Θα το ξαναπωωωω προσοχή στις κοιλίτσες κ αφήστε τις δουλειές για μετααααα:x

Τέλος καλό όλα καλά! Αυτό έχει σημασία! Να την πάρεις σύντομα στην αγκαλιά και στο σπίτι σου εύχομαι! Να είστε πάντα καλά! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...