Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχει δύο βδομάδες που διαγνώστηκε με καρκίνο. Δεν ξέρω πως θ το περάσουμε κ αυτό.

Περιμένω περίοδο τέλος Μαρτίου λογικά εκεί

Να σκέφτεσαι ότι ξεκουράστηκε και δεν πονάει άλλο η ψυχούλα..... Προσπάθησε όσο μπορείς να μη σε πάρει από κάτω ξέρω είναι δύσκολο...εγώ έχασα μαλλιά από τη  στεναχώρια και ευτυχώς τώρα ξαναφύτρωσαν.συλληπητηρια 😢

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ροζ μανούλα! Μακάρι να είναι το μόνο δύσκολο που θα περάσετε αγάπη! Μια χαρά μπεμπουλα γερη! Κ Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται ο καλός σου, είναι μεγαλύτερο χάος γι αυτόν όλο αυτό! Έτσι να είσαι πάντα θετική, δυνατή κ ροζουλενια!

Φτιάχνουμε βαλίτσες τσουπες...μη σας βλέπω χαλαρές...κι εγώ που στο 1ο την είχα έτοιμη απ τον 8ο αρχες με το που γύρισε τώρα τα έχω έτοιμα αλλά δεν την έχω φτιάξει...κ μαντέψτε...ούτε του φαρμακείου έχω παραγγειλει:)ούτε αποστειρωτη έχω βρει που είναι :)κ ξέρω γω τι άλλο ξεχνάω?

Αχχαχαχα άντε βρε θα το τερματησουμε λέμεεεε!:-D Do not panic! Ξαπλες κ άραγμα!

Εγω καλου κακου τα έχω έτοιμα όλα.. Το πορτ μπεμπε μου λείπει από το συστημα του καροτσιου.. Είναι στο χωριό μας.. Θα παμε να την παρουμε όμως στην πρωτη ευκαιρία, οχι οχι πανικος... Απλά καλό είναι να ναι έτοιμα σιγά σιγά... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

6 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Από αλλού το περίμεναμε, αλλού μας ήρθε, προχθές το βράδυ 03/09 γέννησα εκτάκτως με καισαρική, κ κάπως έτσι έγινα μανούλα Σεπτεμβρίου!(Ελπίζω να μην με διώξετε:tongue:

Εγώ έχω ήδη αρχίσει να αναρρώνω με τα προβλεπόμενα πονάκια, η μικρούλα μου όμως λόγω προωροτητας είναι σε θερμοκοιτίδα, δεν την έχω μαζί μου, την βλέπουμε μια φορά την ημέρα κ θα την παρακολουθούμε μέρα με την μέρα να δούμε πως θα πάνε οι λειτουργίες από τα οργανακια της!

Θα πω σε όλες σας να προσέχετε @Eva137 άσε τις δουλειές κ μην σκέφτεσαι τι δεν έχεις έτοιμο, μονο το μωράκι σου κ τίποτα άλλο!!!

@Hliolousti πέρασες σοκ κ εσύ κορίτσι μου , ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αυτό έχει σημασία, τώρα ηρεμία κ χαδακια στην κοιλίτσα σου :x

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!! Να είναι πάντα καλά και να είστε όλοι οικογενειακως ευτυχισμένοι κι ευλογημένοι! 

Τι έγινε και γέννησες πιο πριν με καισαρική; Όταν έχεις χρονο πες μας τις λεπτομέρειες! Και πάλι ότι καλύτερο εύχομαι! 

• Μου αρέσει 2

@EugenJen τι αναπάντεχα και υπέροχα νέα είναι αυτά; Συγχαρητήρια!!!!:wub: Να σου ζήσει η μπέμπα σου! Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα λίγο ειδικά όταν είδα κ το πινακακι μας που άρχισε να συμπληρώνεται με τα γεννητουρια μας!!! 

Ποια θα είναι άραγε η επόμενη;;;

Καλά έχω ήδη ανοίξει τη βαλίτσα κ θα αρχίσω να βάζω... Μου λείπουν όλα τα του φαρμακείου. Από Δευτέρα τώρα... Κορίτσια θέλει ληξιαρχική πράξη γάμου ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; 

Επίσης, @EugenJen τι γίνεται στο Ρέα με συνοδούς κλπ; Κ ήλπιζα πως θα γεννουσαμε μαζί να τα λέγαμε κ από κοντά!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@EugenJen τι αναπάντεχα και υπέροχα νέα είναι αυτά; Συγχαρητήρια!!!!:wub: Να σου ζήσει η μπέμπα σου! Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα λίγο ειδικά όταν είδα κ το πινακακι μας που άρχισε να συμπληρώνεται με τα γεννητουρια μας!!! 

Ποια θα είναι άραγε η επόμενη;;;

Καλά έχω ήδη ανοίξει τη βαλίτσα κ θα αρχίσω να βάζω... Μου λείπουν όλα τα του φαρμακείου. Από Δευτέρα τώρα... Κορίτσια θέλει ληξιαρχική πράξη γάμου ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; 

Επίσης, @EugenJen τι γίνεται στο Ρέα με συνοδούς κλπ; Κ ήλπιζα πως θα γεννουσαμε μαζί να τα λέγαμε κ από κοντά!

Καιβεγω θέλω να ξέρω το επιτρέπεται από συνόδους.. Μα νομίζω ίσως μέχρι τότε να χουν αλλάξει τα πραγματα.. Αργουμεεεε

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καιβεγω θέλω να ξέρω το επιτρέπεται από συνόδους.. Μα νομίζω ίσως μέχρι τότε να χουν αλλάξει τα πραγματα.. Αργουμεεεε

Επίσης και τι γίνεται με τα δωμάτια, αν στα τρίκλινα βάζουν τρεις μέσα @EugenJen

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Επειδή το κοριτσάκι μας είναι σε φάση ξεκούρασης θα σας πω μόνο ότι ξέρω που μου είπε για τους συνοδούς..

Επιτρέπεται ένας ο οποίος κάνει κ εκείνος το τεστ κοβιντ κ μπορεί να μπαινοβγαίνει αλλά κανονικά όχι να μένει εκεί το βράδυ..εκτός αν είναι μόνη η κοπέλα στο δωμάτιο κ μείνει σκαστα;)

Για τα τρίκλινα δε ξέρω τι ισχύει είναι σε δίκλινο το Ευγενακι μας αλλά στο δίκλινο πχ είναι δυο μαζί κανονικά άρα παίζει κ στο Τρίκλινο να είναι 3..

Επίσης επιτρέπονται επισκέπτες στην καφετέρια κ μπορεί να κατέβει αν θέλει κ η λεχώνα..

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα!!! Από αλλού το περίμεναμε, αλλού μας ήρθε, προχθές το βράδυ 03/09 γέννησα εκτάκτως με καισαρική, κ κάπως έτσι έγινα μανούλα Σεπτεμβρίου!(Ελπίζω να μην με διώξετε:tongue:

Εγώ έχω ήδη αρχίσει να αναρρώνω με τα προβλεπόμενα πονάκια, η μικρούλα μου όμως λόγω προωροτητας είναι σε θερμοκοιτίδα, δεν την έχω μαζί μου, την βλέπουμε μια φορά την ημέρα κ θα την παρακολουθούμε μέρα με την μέρα να δούμε πως θα πάνε οι λειτουργίες από τα οργανακια της!

Θα πω σε όλες σας να προσέχετε @Eva137 άσε τις δουλειές κ μην σκέφτεσαι τι δεν έχεις έτοιμο, μονο το μωράκι σου κ τίποτα άλλο!!!

@Hliolousti πέρασες σοκ κ εσύ κορίτσι μου , ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αυτό έχει σημασία, τώρα ηρεμία κ χαδακια στην κοιλίτσα σου :x

Κοπέλα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Να σας ζήσει η υπέροχη βιαστική μπουμπούκα σας!! Να είναι πάντα γερή κ καλοτυχη! Με το καλό να δυναμώσει κ να μπορέσετε να την πάρετε στην αγκαλιά σας να τη χαρείτε όπως πρέπει! Ευτυχώς είχε πολύ καλό βάρος! Καλή ανάρρωση σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! :wub:

Just now, Renez είπε:

Επειδή το κοριτσάκι μας είναι σε φάση ξεκούρασης θα σας πω μόνο ότι ξέρω που μου είπε για τους συνοδούς..

Επιτρέπεται ένας ο οποίος κάνει κ εκείνος το τεστ κοβιντ κ μπορεί να μπαινοβγαίνει αλλά κανονικά όχι να μένει εκεί το βράδυ..εκτός αν είναι μόνη η κοπέλα στο δωμάτιο κ μείνει σκαστα;)

Για τα τρίκλινα δε ξέρω τι ισχύει είναι σε δίκλινο το Ευγενακι μας αλλά στο δίκλινο πχ είναι δυο μαζί κανονικά άρα παίζει κ στο Τρίκλινο να είναι 3..

Επίσης επιτρέπονται επισκέπτες στην καφετέρια κ μπορεί να κατέβει αν θέλει κ η λεχώνα..

Κοίτα να δεις τελικά που στο κάθε μαιευτήριο εφαρμόζουν τα δικά τους! Από ότι κατάλαβα στο δικό μου εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα! Πφφφφ...

• Μου αρέσει 1

Στο Λητώ τα λειτουργούν σαν δίκλινα τα τρίκλινα.

Αυτό με το κυλικείο πολύ περίεργο.. εκεί δηλαδή δεν μας πειραζει ποιος μπαίνει κ τι μπορεί να έχει αρκει να πιει καφέ κ να φάει κάτι. Ενδιαφέρον!

Στο επόμενο τηλέφωνο θα ρωτήσω κι εγώ για το κυλικείο,όχι πως θα κατέβω,από απλή περιέργεια.

Just now, Hope89 είπε:

Κοπέλα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Να σας ζήσει η υπέροχη βιαστική μπουμπούκα σας!! Να είναι πάντα γερή κ καλοτυχη! Με το καλό να δυναμώσει κ να μπορέσετε να την πάρετε στην αγκαλιά σας να τη χαρείτε όπως πρέπει! Ευτυχώς είχε πολύ καλό βάρος! Καλή ανάρρωση σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! :wub:

Κοίτα να δεις τελικά που στο κάθε μαιευτήριο εφαρμόζουν τα δικά τους! Από ότι κατάλαβα στο δικό μου εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα! Πφφφφ...

Τι ισχύει στο δικό σου κ ποιο είναι?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτό με το κυλικείο πολύ περίεργο.. εκεί δηλαδή δεν μας πειραζει ποιος μπαίνει κ τι μπορεί να έχει αρκει να πιει καφέ κ να φάει κάτι. Ενδιαφέρον!

Στο επόμενο τηλέφωνο θα ρωτήσω κι εγώ για το κυλικείο,όχι πως θα κατέβω,από απλή περιέργεια.

Ναι κ εμένα μου φάνηκε κουλο αλλαααα στο βωμό των χρημάτων φίλη όλα γίνονται.... Ή απλά ξέρουν κάτι παραπάνω κ οι γιατροί που το επιτρέπουν κ δε μας το λένε..πχ ότι μπορεί να μην είναι κ τοοοσο επικίνδυνος ο ιός όσο λένε..

Δε λέω βεβαιως ότι δεν υπάρχει,αλλά ίσως το τραβάνε κ λίγο από μαλλιά στο θέμα θνησιμότητας κ επικινδυνότητας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι κ εμένα μου φάνηκε κουλο αλλαααα στο βωμό των χρημάτων φίλη όλα γίνονται.... Ή απλά ξέρουν κάτι παραπάνω κ οι γιατροί που το επιτρέπουν κ δε μας το λένε..πχ ότι μπορεί να μην είναι κ τοοοσο επικίνδυνος ο ιός όσο λένε..

Δε λέω βεβαιως ότι δεν υπάρχει,αλλά ίσως το τραβάνε κ λίγο από μαλλιά στο θέμα θνησιμότητας κ επικινδυνότητας...

Δε νομίζω να το επιτρέπει κάποιος γιατρός αυτό... Στα δημόσια δηλαδή έτσι γίνεται?

Ή μόνο στα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν κολλάει στο κυλικείο?!!?

Προσωπικά δεν θα αισθανομουν ασφαλής να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με κοπέλα που ανεβοκατεβαίνει 5 φορές τη μέρα στο κυλικείο. Θα μαθω τώρα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δε νομίζω να το επιτρέπει κάποιος γιατρός αυτό... Στα δημόσια δηλαδή έτσι γίνεται?

Ή μόνο στα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν κολλάει στο κυλικείο?!!?

Προσωπικά δεν θα αισθανομουν ασφαλής να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με κοπέλα που ανεβοκατεβαίνει 5 φορές τη μέρα στο κυλικείο. Θα μαθω τώρα

Το επιτρέπουν εννοώ πως κ εκεινοι δεν λένε όχι για αυτό!! Καταρχάς εγώ που πάω εκεί βλέπω συνέχεια γιατρούς στη καφετέρια με ρούχα κιόλας χειρουργείου (που πιθανόν δλδ να ξανά γυρίσουν για να τελειώσουν κάποια γέννα..) κ κάθονται κανονικά εκεί χωρίς μασκα,γάντια τίποτε!!

Για αυτό σου λέω όμως ότι ίσως να μην φοβούνται τόσο εκείνοι γιατί πιθανόν να ξέρουν παραπάνω από εμάς για την επίδραση του ιού.. κ η μάνα μου που δουλεύει σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο οι γιατροί 9 στους 10 είναι όπως προ ιού στον χώρο του νοσοκομείου ανεξάρτητα του κόσμου..ούτε γάντια,ούτε μακσες ούτε τίποτα!!

Σε εμένα στο Έλενα πχ είναι πιο αυστηρά τα μέτρα βέβαια αλλά κ πάλι δεν είναι μέτρα πανδημίας! Ρε κορίτσια μην γελιομαστε αν ήταν κάτι τοοοσο μεταδοτικό κ ανησυχιτικο κ θανατηφόρο το μόνο λογικό μέτρο θα ήταν να μπαίνει ένας συνοδός που έχει κάνει το τεστ κ να μην ξανά βγαίνει. Η αλλιώς κανένας!! Τώρα αυτό το φορά βραχιολακι κ μπορείς να μπαινοβγαίνεις κ να μένεις εκτός νοσοκομείου είναι μλκιες..δλδ δε μπορει να κολλήσει την επόμενη μέρα ο συνοδός επειδή έκανε το τεστ?? Δε νομίζω κορίτσια μου..κάτι άλλο παίζει..

• Μου αρέσει 4

Είναι το Γένεσις Θεσσαλονίκης κ από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου μας είπαν βάσει των νέων οδηγιών του Εοδυ δεν επιτρέπεται ούτε ο μπαμπάς ακόμη κ αν έχεις μονοκλινο... Καλά, δεν συζητώ καν για εναλλαγή συνόδου ή επισκεπτήριο σε καφετέρια κτλ.. 

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, Hope89 είπε:

Είναι το Γένεσις Θεσσαλονίκης κ από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου μας είπαν βάσει των νέων οδηγιών του Εοδυ δεν επιτρέπεται ούτε ο μπαμπάς ακόμη κ αν έχεις μονοκλινο... Καλά, δεν συζητώ καν για εναλλαγή συνόδου ή επισκεπτήριο σε καφετέρια κτλ.. 

Κ αυτό γαμωτο πολύ τραγικό..εννοώ να μην είναι ο άντρας μας μαζί..σε είναι εσώκλειστος έστω όχι καθόλου:sad:

Ελπίζω να αλλάξει μέχρι να γεννήσεις αυτό..

Just now, Renez είπε:

Κ αυτό γαμωτο πολύ τραγικό..εννοώ να μην είναι ο άντρας μας μαζί..σε είναι εσώκλειστος έστω όχι καθόλου:sad:

Ελπίζω να αλλάξει μέχρι να γεννήσεις αυτό..

Μα είναι πράγματι τραγικό βρε παιδί μου... Το έχω ζήσει ήδη μια φορά κ ήταν μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι! Να καλωσορισει το νέο μωράκι κ να περάσει τις πρώτες στιγμές μαζί του, να το γνωρίσει... Το θεωρώ πολύ χαζο να το στερούν από τον πατέρα κ να αφήνουν κ τη μητέρα μόνη με την οποία ψυχολογία μπορεί να έχει, τις ορμόνες κ την κούραση! Κ άντε να πεις ότι εφαρμόζεται παντού αυτό... Βλέπω ότι κάθε κλινική κ νοσοκομείο τα δικά τους! Κ εγώ αυτό ελπίζω, να έχει αλλάξει μέχρι να γεννήσω! Τους λέω κακομοίρες μου κοιτάξτε να καθίσετε στα αυγά σας, μην κάνετε κανένα αστείο κ βγείτε ακόμη!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...