Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

On 29/4/2021 at 2:57 ΠΜ, Eva137 είπε:

Γεια σου Νίνα μου! Φαντάζομαι τί χαμός θα γίνεται με δυο παιδιά στο σπίτι... εδώ εγώ ένα μωρό έχω και δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα, ασχολούμαι όλη μέρα μαζί του!:P Κατά τα άλλα όμως είμαστε πολύ καλά, έχουμε μεγαλώσει πολύ, κοντεύουμε 7 μηνών (σε μια εβδομάδα), συνεχίζουμε δυναμικά το θηλασμό και μόλις εισάγαμε και δεύτερο γεύμα σήμερα (φρουτόκρεμα). Επίσης, έχουμε ζωηρέψει πάρα πολύ. Όλο χοροπηδάμε στο τραμπολίνο μας, μπουσουλάμε/σερνόμαστε παντού (πάρκο, κρεβάτι, καναπές...), σκαρφαλώνουμε πάνω στη μαμά και της τραβάμε τα μαλλιά, και γενικά γραπώνουμε τα πάντα, τα οποία φυσικά τα βάζουμε και στο στόμα!

Εσείς τί κάνετε? Ο κοκκινομάλλης και η Άριελ μας?

Γεια σου Ευα μου με τον ζωηρό παιδαρο!!! Αχ έτσι είναι και η δικιά μας.. Πάει παντου μέσα στο σπίτι, γυρνάει όλη την ώρα.. Καούμε χορταινει αγκαλιές... Ο μεγάλος λέει ότι η μπουμπουλα παει όλο έξω από το χαλάκι της, το γυμναστήριο.. Στρώσαμε παζλ δαπέδου και γίνεται χαμός.  Να τον φιλησεις και να περνατε καλα

Βγάλαμε δοντάκι κορίτσια ααα

Χρόνια πολλα χριστος ανεστη

Ευχομαι υγεία και χαρά κορίτσια μου

Να χαίρεστε τα παιδακια σας ολεσ

On 2/5/2021 at 10:21 ΜΜ, Christinα είπε:

Χρόνια πολλά Μανούλες Οκτωβρίου 2021! Υγεία και όμορφες στιγμές με τα παιδάκια μας κα τις οικογένειες μας!:x

Πως τα περνατε? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

On 3/5/2021 at 10:27 ΜΜ, Nina13 είπε:

Γεια σου Ευα μου με τον ζωηρό παιδαρο!!! Αχ έτσι είναι και η δικιά μας.. Πάει παντου μέσα στο σπίτι, γυρνάει όλη την ώρα.. Καούμε χορταινει αγκαλιές... Ο μεγάλος λέει ότι η μπουμπουλα παει όλο έξω από το χαλάκι της, το γυμναστήριο.. Στρώσαμε παζλ δαπέδου και γίνεται χαμός.  Να τον φιλησεις και να περνατε καλα

Πως τα περνατε? 

Κι εμάς έσκασε το πρώτο δοντακι!

Από προχθές ξεκίνησε κ 'μπα μπα μπα μπα' κ δε λέει να σταματήσει!!!

Χρόνια πολλά! Να χαιρόμαστε τα μωρά μας!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

On 6/5/2021 at 1:59 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Κι εμάς έσκασε το πρώτο δοντακι!

Από προχθές ξεκίνησε κ 'μπα μπα μπα μπα' κ δε λέει να σταματήσει!!!

Χρόνια πολλά! Να χαιρόμαστε τα μωρά μας!

Να τα χαιρόμαστε... Καλε βγάλαμε και δευτερο σήμερα... Εχω τρελαθειιιι ανυπομονώ να χουμε τέσσερα ως την βαπτιση μας

Πως ειστε Αναστασια μου? Όλα καλά? Τα παιδια σας? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 5/3/2021 at 2:27 PM, Nina13 said:

Πως τα περνατε? 

Χαχα, ο μεγάλος αδερφός!!:P

Πω πω, ήδη 2 δοντάκια? Εμείς ακόμα είμαστε τελείως φαφούτηδες. Να δω πότε θα βγάλουμε τουλάχιστον τα μπροστινά, γιατί φαίνεται να τον ενοχλούν πολύ τον καημένο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

On 11/5/2021 at 6:17 ΠΜ, Eva137 είπε:

Χαχα, ο μεγάλος αδερφός!!:P

Πω πω, ήδη 2 δοντάκια? Εμείς ακόμα είμαστε τελείως φαφούτηδες. Να δω πότε θα βγάλουμε τουλάχιστον τα μπροστινά, γιατί φαίνεται να τον ενοχλούν πολύ τον καημένο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!:wub:

Ναι ναι δυο έχουμε ήδη... Θα βγάλει οσονουπω... Με το καλό.. 

Ετοιμάζω την βαπτιση της μπουμπουλας μας... Και γίνεται ένας χαμός

Εσείς πως τα περνατε??? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

On 5/12/2021 at 9:49 AM, Nina13 said:

Ναι ναι δυο έχουμε ήδη... Θα βγάλει οσονουπω... Με το καλό.. 

Ετοιμάζω την βαπτιση της μπουμπουλας μας... Και γίνεται ένας χαμός

Εσείς πως τα περνατε??? 

Νομίζω όλοι μας ετοιμάζουμε βαπτίσεις σιγά σιγά... Εσείς για πότε με το καλό? Εμείς Ιούλιο, οπότε έχουμε ακόμα χρόνο, και τα περισσότερα τα έχουμε κανονίσει ήδη!:wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

• 2 months later...

Κορίτσια καλησπερα... ΕλπιΩ να ΣτΕ όλες καλά

Πείτε μου πως τα περνατε? Επειδή δουλευω δεν προλβαινω να μπαίνω να γράφω.. Αλλά με λυπη διαπίστωσα ότι έχουμε όλες εξαφανιστεί..... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 20/7/2021 at 10:28 ΜΜ, Nina13 είπε:

Κορίτσια καλησπερα... ΕλπιΩ να ΣτΕ όλες καλά

Πείτε μου πως τα περνατε? Επειδή δουλευω δεν προλβαινω να μπαίνω να γράφω.. Αλλά με λυπη διαπίστωσα ότι έχουμε όλες εξαφανιστεί..... 

Καλημέρα Νίνα!

Τι κάνουν τα ζουζουνακια σου?

Εμείς μια χαρά! Μεγαλώνουμε κι ομορφαινουμε τον κόσμο ολο:lol:Η μπεμπουλα μ θέλει να περπατάει κ μας έχει κοψομεσιασει :shock: , λατρεύει τη θάλασσα κ το φαγητό!!!:lol: Ο μεγάλος την λατρεύει κ παίζουν χαριτωμένα μαζί!

Πολλές αγκαλίτσες στα κοκκινομαλλικα!

Τσεκάρω που κ που για updates εδώ! Τα φιλιά μου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

On 24/7/2021 at 9:30 ΠΜ, Christinα είπε:

Καλημέρα Νίνα!

Τι κάνουν τα ζουζουνακια σου?

Εμείς μια χαρά! Μεγαλώνουμε κι ομορφαινουμε τον κόσμο ολο:lol:Η μπεμπουλα μ θέλει να περπατάει κ μας έχει κοψομεσιασει :shock: , λατρεύει τη θάλασσα κ το φαγητό!!!:lol: Ο μεγάλος την λατρεύει κ παίζουν χαριτωμένα μαζί!

Πολλές αγκαλίτσες στα κοκκινομαλλικα!

Τσεκάρω που κ που για updates εδώ! Τα φιλιά μου!

Τα ζουζουνακια μουυυυ

Ο μεγάλος παει παιδικό.. Τώρα κλείνουμε στο τέλος της εβδομάδας.. Η μικρή σπίτι με την νταντά.. Και εγώ δουλειά δουλειά δουλειά, ευτυχώς πο το σπίτι προς το παρον... 

Εμένα φίλη μου δεν παιζουν και πολυ χαριτωμενα αν δεν είμαι μπροστά εγώ... Ο μεγάλος την χτυπάει αν βρει ευκαιρία.  Χαχα

Η μικρή μας περπαταει ήδη, μπουσουλα είναι, μιλάει, και γενικά κάνει τόσα πολλα πραγματα, νωρίτερα απ ότι τα είχε κάνει ο γιος μας... Χαμός

Χαιρομαι που τα δικά σου είναι πιο αγαπημένα.. Εγώ ελπίζω στο να μεγαλώσει λίγο ο δικό; μας, να του φυγει απο το μυαλό αυτη η προσωρινη παραξενια... Χαχα

Λατρευει θάλασσα και φαγητό ακουω??? 

Εεεε θα κάνουμε παρεααααα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 29/7/2021 at 6:11 ΠΜ, Nina13 είπε:

Τα ζουζουνακια μουυυυ

Ο μεγάλος παει παιδικό.. Τώρα κλείνουμε στο τέλος της εβδομάδας.. Η μικρή σπίτι με την νταντά.. Και εγώ δουλειά δουλειά δουλειά, ευτυχώς πο το σπίτι προς το παρον... 

Εμένα φίλη μου δεν παιζουν και πολυ χαριτωμενα αν δεν είμαι μπροστά εγώ... Ο μεγάλος την χτυπάει αν βρει ευκαιρία.  Χαχα

Η μικρή μας περπαταει ήδη, μπουσουλα είναι, μιλάει, και γενικά κάνει τόσα πολλα πραγματα, νωρίτερα απ ότι τα είχε κάνει ο γιος μας... Χαμός

Χαιρομαι που τα δικά σου είναι πιο αγαπημένα.. Εγώ ελπίζω στο να μεγαλώσει λίγο ο δικό; μας, να του φυγει απο το μυαλό αυτη η προσωρινη παραξενια... Χαχα

Λατρευει θάλασσα και φαγητό ακουω??? 

Εεεε θα κάνουμε παρεααααα

Αχ Μπραβο η Αριελ!!! Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου! Η μπέμπα μ φαίνεται πιο τεμπέλα γιατί ο μεγάλος τα έκανε όλα νωρίς& κακομαθα ! 

ο μεγάλος μου τελείωσε χθες τον παιδικό κ πάμε προνηπιο από Σεπτέμβρη! Τα μεγάλα μας τα αγόρια...μαθητές...χαχαχαχα! 

Κι εμένα την πειράζει ανάλογα τα κέφια κ περάσαμε κ 1 φάση που ήταν κάπως επιθετικός αλλά ευτυχώς πολύ σύντομη! Τώρα πια της τραγουδάει κ παίζουν κούκου κ φυσικά της δίνει μόνο τα χειρότερα παιχνίδια του! Αυτή βέβαια είναι πολύ δυναμική κ δεν χαμπαριαζει ότι κ να της κάνει επιμένει κ τσιρίζει...Αχαχαχα! Φάση ειναι θα περάσει γρήγορα!

Να φιλήσεις τα κουκλια σου και να περνάτε όμορφα! Απολαύστε το καλοκαιράκι κ τη θάλασσα! Να μας γράφεις που κ που τα νέα σου! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...