-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 5 λεπτά , xristinakarr είπε:
Κορίτσι μου λυπάμαι για την αγωνία σου, ειλικρινά ελπιζω να σε καλέσει σήμερα και να ξεκαθαρίσει λίγο το πράγμα, έστω να ξέρεις που βαδίζεις.
Εγώ θελω απλά να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, παρόλο που δεν έκανα φυσικούς, ο αμέσως επόμενος κύκλος μετά το prp δεν ήταν καλός, καταλήξαμε βέβαια με μια βλαστοκύστη αλλά μόνο τα 2 από τα 6 ωάρια που πήραμε ήταν κατάλληλα. Στους δύο επόμενους κύκλους όμως, ειδικά στον αμέσως επόμενο πήγαμε πολύ καλά και είδαμε αριθμό ωαρίων που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν, 23 ωάρια σε 2 κύκλους εκ των οποίων τα 17 καλά.
Εύχομαι να ηρεμήσεις σύντομα και να βρεις το επόμενο βήμα, θεωρώ ότι όντως ο οργανισμός παθαίνει ένα μικρό σοκ με το prp γι'αυτό ίσως και βιβλιογραφικά μιλάνε για αποτελέσματα από τον μεθεπόμενο κύκλο. Κακώς όμως δεν μας ενημερώνουν και παθαίνουμε σοκ.
Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο!!
Καλημέρα,
Ρώτησα την κλασική «γλυκιά» συντονίστρια και μου είπε πως το prp δε σχετίζεται. Πως γίνεται να είναι εντελώς τυχαίο; Μια απάντηση θέλω και εγώ και δε την παίρνω. Είμαι σίγουρη πως θα με πάρει και θα μου πει πως είναι απλά ένας κακός κύκλος κ τίποτα παραπάνω. Επειδή όμως δεν είχα ποτέ τέτοια ορμονική ανισορροπία έχω τρελαθεί. Πονάει πολύ το στήθος μου, έχω μικρές κράμπες κ τσιμπήματα χαμηλά, αλλά καμμία επεξήγηση.
πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:Το τεστ ήταν θετικό γιατί η lh σου είναι αυξημένη (εγώ με τέτοια lh ξεκινάω ωορρηξία) αλλά για να είσαι σίγουρη πως είναι ωορρηξία θα έπρεπε να δείτε ένα ωάριο ή να κάνεις και μια προγεστερόνη μήπως είναι απλά ανωορρηκτικός κύκλος.
Στο θέμα γιατρού εγώ προσωπικά δεν τα αντέχω αυτά, όσο καλός γιατρός και να είσαι τα λεφτά μου παίρνεις, οφείλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, εσένα πληρώνω. Και είναι και ο λόγος που δεν θα επέλεγα ποτέ τον συγκεκριμένο γιατρό γιατί είναι γνωστός για αυτή τη συμπεριφορά. Άλλες κοπέλες το παλεύουν και μπράβο τους. Οχι εγώ και είναι ξεκάθαρα προσωπική μου άποψη.
Ωστόσο για να κάνω λίγο τον συνήγορο του διάβολου… και παρακολούθηση έχεις στενή με αιματολογικές και υπέρηχο και δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά πράγματα. Δεν αποκλείεται να κάνεις έναν πιο μακρύ κύκλο αυτή τη φορά, από την στιγμή που μεγαλώνουν ωοθυλάκια σε 5 μέρες θα είναι 14-15χλ πιθανώς. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κακός κύκλος απλά πιο μεγάλος λόγω ορμονών. Οι δικοί μου κύκλοι ήταν πάντα έτσι από 12 χρόνων πολύ σπάνια να είχα κύκλο 28 ημερών. Έπιασα παιδί φυσικά με τέτοιο κύκλο 🤷🏼♀️ΥΓ Δεν γνωρίζω αν τα σερπαφαρ μπορεί να επηρεάζουν την LH και να βγήκε τόσο υψηλή.
Έψαξα εγώ και βρήκα πως τα serpafar μπορούν να επηρεάσουν την LH αλλά πληρώνω ένα γιατρό για να μου εξηγήσει και εξήγηση δε παίρνω. Ταξιδεύει λέει και την παρασκευή θα μου κάνει τον υπέρηχο ο ίδιος. Αν αυτός ο κύκλος άργησε, δε θα έπρεπε να έχει μεγαλώσει η Ε2 έστω λίγο; Είναι τα ίδια με την 2η ημέρα που έκανα αιματολογικές. Σα να έχει πατηθεί pause είναι και νιώθω και σωματικά περίεργα. Φταίει το prp? Έτυχε? Είναι ο οργανισμός που ξεκινάει να κάνει shut down? Αν κάνει όντως shut down γιατί βλέπουμε καταβολές? Αν μεγάλωσε η LH και κορυφώνεται τι τον θέλω τον υπέρηχο πάλι σε 5 ημέρες? Εχω ένα κάρο απορίες.
-
Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!
-
Θέματα
-
- 12.407 απαντήσεις
- 1.254.247 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.260.279 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 148.650 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 510.741 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 152.633 εμφανίσεις
-
-
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 2 εμφανίσεις
-
- 12.407 απαντήσεις
- 1.254.247 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 544 απαντήσεις
- 119.680 εμφανίσεις
-
- 1.183 απαντήσεις
- 142.471 εμφανίσεις
-
- 1.926 απαντήσεις
- 276.469 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 301 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.673 εμφανίσεις
-
- 2.441 απαντήσεις
- 140.180 εμφανίσεις
-
Δίδυμη κύηση 1 2
Από Alexfwt, in Θα γίνουμε γονείς το 2021 !
- 15 απαντήσεις
- 72.212 εμφανίσεις
-
- 45 απαντήσεις
- 14.172 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα