-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MK2012 είπε:
Καλημέρα σε όλες,
Πηγα ξανά για υπέρηχο 10η ημέρα και πάλι μόνο καταβολές δεξιά, αριστερά 2 ωοθηλακια πολύ μικρά γύρω στα 10mm, οριακά και αυτά καταβολές δλδ. Ενδομήτριο πάλι τόσο λεπτό 4mm.. Ο γιατρός άφαντος παρότι άφησα μήνυμα την Παρασκευή.
Με έβαλαν να κάνω αιματολογικές (χωρίς λόγο βέβαια) κ θα με καλέσουν. Το πιο κουλό απ’όλα είναι πως έκανα τεστ ωορρηξίας χθες και βγήκε θετικό. Ρώτησα τη βοηθό που έκανε τον υπέρηχο πως γίνεται αυτό και αν φταίει το serpafar και πήρα μια απάντηση «δε ξέρω».
Οσο σκέφτομαι πως αυτό παίζει να μου το προκάλεσε το prp και πήγα για καλύτερα αλλά βγήκα με χειρότερα, κοντεύω να τρελαθώ.
PS: E2 δεν αυξήθηκε καθόλου 41 και LH 47.
Καλημερα καταρχας! αισθανομαι οτι οι αιματολογικες δεν ειναι καλες. ισως οντως ειναι μεγαλος κυκλος και για εσενα που γενικα εχεις μικρους και σταθερους, δεν λειτουργει καλα οποτε δεν θα εχει και καλο ωαριο. το θεμα ειναι τι θα σου πει ο γιατρος και αν σχετιζεται με το prp η ειναι κατι τυχαιο. περσυ ποτε δεν ειχες τετοιο κυκλο ;; παντως τωρα κατι off the record, εισπραττω πως κατι σου κλωτσαει πολυ με τον γιατρο/κεντρο/αντιμετωπιση/μαιες/εμβρυολογικο… δεν ξερω... αν νιωθεις να χανεις χρονο και χρημα, αποψη μου, μην το πολυσκοτιζεις μαζι τους, λες και σε υποχρεωνει κανεις να επιμεινεις σωνει και ντε εκει για στανταρ χρονικο διαστημα. στην τελικη δεν χρωστας τιποτα σε κανεναν. εσυ παιδι θες να κανεις. αν νιωθεις πως κατι παει λαθος, ξεκινα να ψαχνεσαι για αλλου. μην χανεις χρονο γιατι στην περιπτωση σου ειναι πολυτιμος. βρες καποιον με ορεξη που να ασχολειται με φυσικους κι οταν λεω ορεξη εννοω να χει χρονο να κανει τους υπερηχους και να σε παρακολουθει στενα και να εχετε αμεση επαφη και προχωρα. δεν θεωρω οτι θα ανακαλυψει την Αμερικη ο Σφακ ουτε και κανεις αλλος. Οποτε για μενα πηγαινε καπου που να νιωθεις εσυ πιο ανετη και οτι εισπραττεις την προσοχη που χρειαζεσαι. εγω πιθανον να επελεγα εναν πιο νεο κι «αγνωστο» γιατρο που να θελει να ασχοληθει η ενα πιο μικρο κεντρο με ομαδα που να ειναι απο πανω μου, και να βρισκω παντα καποιον με σαφεις απαντησεις. δυστυχως η περιπτωση σου δεν ειναι αντε παμε κανουμε μια διεγερση, τα παιρνουμε τα βαζουμε και κλαιν αν με δει ποτε κι ο γιατρος. θες κατι πιο «απο πανω σου». απο την αλλη δεν ψαχνεις και γιατρο να σου τετραγωνισει τον κυβο, απλα να σε παρακολουθει στενα με αιματολογικες κι υπερηχο και να σου παιρνει καθε μηνα το ωαριο. οποτε για μενα προεχει να βρεις γιατρο/κεντρο με χρονο και προγραμματισμο να σε εχουν απο κοντα. τιποτα παραπανω. εξαλλου τωρα που το κανες κ το prp να ησυχασεις, δεν εχει μεινει και τιποτα φοβερο και τρομερο να δοκιμασεις.
σορρυ για το σεντονι!
-
1
-
-
Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!
-
Θέματα
-
- 12.393 απαντήσεις
- 1.253.786 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.260.226 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 148.634 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 510.710 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 152.613 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.393 απαντήσεις
- 1.253.811 εμφανίσεις
-
- 1.183 απαντήσεις
- 142.441 εμφανίσεις
-
- 1.926 απαντήσεις
- 276.422 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 297 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.666 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 542 απαντήσεις
- 119.646 εμφανίσεις
-
- 2.441 απαντήσεις
- 140.153 εμφανίσεις
-
Δίδυμη κύηση 1 2
Από Alexfwt, in Θα γίνουμε γονείς το 2021 !
- 15 απαντήσεις
- 72.201 εμφανίσεις
-
- 45 απαντήσεις
- 14.159 εμφανίσεις
-
- 69 απαντήσεις
- 6.601 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα