-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, matou23 είπε:
Καλησπέρα και από εμένα , τις γνώμες σας θα ήθελα για έναν προβληματισμό.
Ξεκινάω αύριο κύκλο με διέγερση για ακόμα μια φορά . Λογικά ωοληψια θα πέσει μεγάλη Τετάρτη ή μεγάλη Πέμπτη. Το κέντρο που είμαι με ενημέρωσε πως το έμβρυολογικο θα είναι κλειστό μεγάλη Παρασκευή μεχρι και Δευτέρα του Πάσχα . Όποτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων , μου πρότειναν να κατάψυξω έμβρυα 1ης ημέρας. Με διαβεβαίωσαν πως η κατάψυξη είτε γίνει 1η είτε 5η ημέρα δεν έχει καμία διαφορά . Απλά στα 1ης ημέρας οοοοοταν έρθει η στιγμή αποψυξης δεν ξέρεις αν θα πριχωρησουν ή όχι ...
Είχε καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Να σημειώσω δε πως α) έχω ήδη τις gonal οι οποίες μερικές λήγουν τον Ιούνιο και β) ο κύκλος του Μαίου πέφτει ημερομηνίες που έχω μια υποχρέωση εκτός Αθηνών για 4 μέρες .
Δεν θέλω όμως και να βιαστω αν υπάρχει έστω και 1 μελέτη που δεν ενδείκνυται καταψυξη εμβρύων 1ης ημέρας , ούτε επειδή λήγουν οι γκοναλ ούτε επειδή τον Μάιο θα λείπω .
Αναμένω τα σχόλια σας !
Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα το καλοκαίρι.. δεν μπορούσαν να μείνουν δύο μέρες έστω παραπάνω τον Αύγουστο για να δουν την πορεία και μου τα κατεψυξαν 1η μερα..δυστυχώς το κάνουν συστηματικά απ' ο,τι φαίνεται όταν πρόκειται για διακοπές και αργίες.. στην δική μου περίπτωση καταψυχθηκαν δύο έμβρυα την 1η ημερα, τα οποία όταν τα ξεπαγωσαμε το ένα έγινε βλαστοκυστη αλλά μέτριας ποιότητας (3ΒC), ενώ οι υπόλοιπες όσες 3 που είχα ήδη ήταν από 3ΑΑ έως 5ΑΑ.. η εμβρυολογος μου είπε πως όταν καταψυχεται 1η μέρα μπορεί όντως μετά να μην έχει καλή εξέλιξη,να έχει επηρεαστεί..οπότε σκέψου το καλά γιατί είναι κρίμα και τα χρήματα που θα δώσεις εφόσον δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα πάει καλά μετα την απόψυξη..
-
Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!
-
Θέματα
-
- 12.285 απαντήσεις
- 1.242.448 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.257.058 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 147.854 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 509.474 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 151.700 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.285 απαντήσεις
- 1.242.445 εμφανίσεις
-
- 2.420 απαντήσεις
- 137.237 εμφανίσεις
-
- 1.913 απαντήσεις
- 273.870 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 36
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 533 απαντήσεις
- 117.312 εμφανίσεις
-
- 28.409 απαντήσεις
- 3.641.579 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 519 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 16 απαντήσεις
- 901 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 197 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.499 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 6.386 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα