Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, matou23 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα , τις γνώμες σας θα ήθελα για έναν προβληματισμό.

Ξεκινάω αύριο κύκλο με διέγερση για ακόμα μια φορά . Λογικά ωοληψια θα πέσει μεγάλη Τετάρτη ή μεγάλη Πέμπτη. Το κέντρο που είμαι με ενημέρωσε πως το έμβρυολογικο θα είναι κλειστό μεγάλη Παρασκευή μεχρι και Δευτέρα του Πάσχα . Όποτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων , μου πρότειναν να κατάψυξω έμβρυα 1ης ημέρας. Με διαβεβαίωσαν πως η κατάψυξη είτε γίνει 1η είτε 5η ημέρα δεν έχει καμία διαφορά . Απλά στα 1ης ημέρας οοοοοταν έρθει η στιγμή αποψυξης δεν ξέρεις αν θα πριχωρησουν ή όχι ... 

Είχε καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Να σημειώσω δε πως α) έχω ήδη τις gonal οι οποίες μερικές λήγουν τον Ιούνιο και β) ο κύκλος του Μαίου πέφτει ημερομηνίες που έχω μια υποχρέωση εκτός Αθηνών για 4 μέρες . 

Δεν θέλω όμως και  να βιαστω αν υπάρχει έστω και 1 μελέτη που δεν ενδείκνυται καταψυξη εμβρύων 1ης ημέρας , ούτε επειδή λήγουν οι γκοναλ ούτε επειδή τον Μάιο θα λείπω . 

Αναμένω τα σχόλια σας ! 

Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα το καλοκαίρι.. δεν μπορούσαν να μείνουν δύο μέρες έστω παραπάνω τον Αύγουστο για να δουν την πορεία και μου τα κατεψυξαν 1η μερα..δυστυχώς το κάνουν συστηματικά απ' ο,τι φαίνεται όταν πρόκειται για διακοπές και αργίες.. στην δική μου περίπτωση καταψυχθηκαν δύο έμβρυα την 1η ημερα, τα οποία όταν τα ξεπαγωσαμε το ένα έγινε βλαστοκυστη αλλά μέτριας ποιότητας (3ΒC), ενώ οι υπόλοιπες όσες 3 που είχα ήδη ήταν από 3ΑΑ έως 5ΑΑ.. η εμβρυολογος μου είπε πως όταν καταψυχεται 1η μέρα μπορεί όντως μετά να μην έχει καλή εξέλιξη,να έχει επηρεαστεί..οπότε σκέψου το καλά γιατί είναι κρίμα και τα χρήματα που θα δώσεις εφόσον δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα πάει καλά μετα την απόψυξη..

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Elinita περαστικα για τους δικούς σου! Να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Πες μας για τα αποτελέσματα! Εύχομαι να είναι αρνητικά και να μην είναι όμως μην ανησυχεις! Εμείς που το περάσαμε τώρα είμαστε πιο ήρεμοι και δε φοβόμαστε μην κολλήσουμε.

Εγώ παίρνω πολυβιταμίνες iofolen lactancia που είναι και για τον θηλασμο και μια κάψουλα σίδηρο την ημέρα από συμπληρώματα.

Εμεις κοριτσα ήρθαμε από την παραμονή Χριστουγέννων στο χωριό μας στους γονείς του άντρα μου που μένουν εδώ μόνιμα και είναι σχεδόν άλλο μωρό. Γκρινιάζει μόνο όταν δεν έχει κάνει κακά και έχουμε βρει καινούριο ρουτίνα! Κοιμάται 11 το βράδυ με 6 το πρωί, τη θηλάζω ξαπλωμένη ξυπνάει 8 την ξανά θηλάζω ξαπλωμένη και ξυπνάει ξανά στις 10.30 περίπου. Μέσα στην ημέρα μου κοιμάται 3-4 40λεπτα. Ελπίζω να τα κρατήσει και στην Αθήνα.

Οσον αφορά στη φόρμουλα τώρα, πίνει 150-180 2-3 φορές μέσα στη μέρα και 210 πριν κοιμηθεί για βράδυ. Μαζί με τους νυχτερινούς θηλασμούς (που είναι πραγματικά σωτήριοι γιατί ούτε σηκωνόμαστε ούτε τιποτα) κάνω γύρω στους 6 τη μέρα για να διατηρήσω την παραγωγή.

• Μου αρέσει 4

OAi0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κάναμε σήμερα rapid test και βγήκαμε και οι 2 (εγω και ο αντρας μου) αρνητικοί. Βέβαια ο γιατρος ειπε ότι ίσως είναι νωρις και το rapid test δεν ειναι τόσο αξιόπιστο οποτε θα περιμένουμε ακόμα 2 μερες μήπως εμφανισουμε συμπτώματα και βλέπουμε. 

Εγω συμπληρώματα δεν παίρνω καθολου εκτος από ασβέστιο γιατι δεν τρώω γαλακτοκομικα. Το μωρο θηλαζει γύρω στις 8 φορές την μέρα και κοιμάται καμια φορά και 2-3ωρο μέσα στην μέρα εκτός από το βράδυ. Ξαπλωτη ομως δεν την θηλάζω γιατι έχουμε παλινδρομηση και φοβάμαι ότι έτσι θα βγάζει. 

• Μου αρέσει 2

Ms0tp2.png

On 27/12/2020 at 2:29 ΜΜ, Christinα είπε:

Καλημέρα!

120 με 150 πινει ανα 3-4 ωρες και το βράδυ κανει κι ενα 5-6 ωρο. Με τον θηλασμο καθε 2 ώρες θελει να φάει. Παντως οταν δίνω σκονη αργει να φαει πιο πολυ ενω με το δικο μ πειναει πιο γρήγορα. 

Χεχεχε ενα όμορφο κορίτσι!!! 

On 27/12/2020 at 2:29 ΜΜ, Christinα είπε:

Καλημέρα!

120 με 150 πινει ανα 3-4 ωρες και το βράδυ κανει κι ενα 5-6 ωρο. Με τον θηλασμο καθε 2 ώρες θελει να φάει. Παντως οταν δίνω σκονη αργει να φαει πιο πολυ ενω με το δικο μ πειναει πιο γρήγορα. 

Ακριβώς το ίδιο μενα! 

14 ώρες πρίν, Elinita είπε:

Ναι, η μαμα μου ειχε δέκατα και ο θείος μου ανεβασε πυρετό. Με αγχώνει γιατι η μαμα μου το είχε αγκαλια. Το μόνο που με παρηγορεί ειναι ότι θηλαζει οποτε θα πάρει αντισώματα :unsure:

Σε μας το πέρασε ο σύζυγος και αν σε καθυσυχαζει το βρέφος που ήταν κ 15"ημερων δε κόλλησε! Τα μωρά ειναι πιο ανθεκτικά από τους ενήλικες 

Πέραστικα σας! 

Just now, Marti είπε:

Ακριβώς το ίδιο μενα! 

Σε μας το πέρασε ο σύζυγος και αν σε καθυσυχαζει το βρέφος που ήταν κ 15"ημερων δε κόλλησε! Τα μωρά ειναι πιο ανθεκτικά από τους ενήλικες 

Πέραστικα σας! 

Από συμπληρώματα δε παίρνω τιποτα εξ αρχής.. 

Just now, Marti είπε:

Ακριβώς το ίδιο μενα! 

Πέραστικα σας! 

Από συμπληρώματα δε παίρνω τιποτα εξ αρχής.. 

Εγω δίνω 3 φορές φορμουλα και κν κ 6 με 7 θηλασμόυς.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Vivi8 είπε:

@Elinita περαστικα για τους δικούς σου! Να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Πες μας για τα αποτελέσματα! Εύχομαι να είναι αρνητικά και να μην είναι όμως μην ανησυχεις! Εμείς που το περάσαμε τώρα είμαστε πιο ήρεμοι και δε φοβόμαστε μην κολλήσουμε.

Εγώ παίρνω πολυβιταμίνες iofolen lactancia που είναι και για τον θηλασμο και μια κάψουλα σίδηρο την ημέρα από συμπληρώματα.

Εμεις κοριτσα ήρθαμε από την παραμονή Χριστουγέννων στο χωριό μας στους γονείς του άντρα μου που μένουν εδώ μόνιμα και είναι σχεδόν άλλο μωρό. Γκρινιάζει μόνο όταν δεν έχει κάνει κακά και έχουμε βρει καινούριο ρουτίνα! Κοιμάται 11 το βράδυ με 6 το πρωί, τη θηλάζω ξαπλωμένη ξυπνάει 8 την ξανά θηλάζω ξαπλωμένη και ξυπνάει ξανά στις 10.30 περίπου. Μέσα στην ημέρα μου κοιμάται 3-4 40λεπτα. Ελπίζω να τα κρατήσει και στην Αθήνα.

Οσον αφορά στη φόρμουλα τώρα, πίνει 150-180 2-3 φορές μέσα στη μέρα και 210 πριν κοιμηθεί για βράδυ. Μαζί με τους νυχτερινούς θηλασμούς (που είναι πραγματικά σωτήριοι γιατί ούτε σηκωνόμαστε ούτε τιποτα) κάνω γύρω στους 6 τη μέρα για να διατηρήσω την παραγωγή.

Αυτές τις έπαιρνα κ στον πρώτο..θα πάρω πάλι τις ιδιες...

Ξεκίνησα πάλι σίδηρο γιατί στη δουλειά κόντεψα να πέσω κάτω την παραμονή. Κ άμα πέσεις εκεί μέσα και να σε σηκώσουν,πως να σε γδυσουν από την παλιοστολη???

Οπότε τρώω καλά,πίνω πολλά υγρά,μπαίνω ΜΕΘ, βγαίνω ξανατρωω κ ξαναπινω.:PΚ κάποιο συμπλήρωμα να βοηθήσω λίγο την κατασταση

• Μου αρέσει 5

Q1jtp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Αυτές τις έπαιρνα κ στον πρώτο..θα πάρω πάλι τις ιδιες...

Ξεκίνησα πάλι σίδηρο γιατί στη δουλειά κόντεψα να πέσω κάτω την παραμονή. Κ άμα πέσεις εκεί μέσα και να σε σηκώσουν,πως να σε γδυσουν από την παλιοστολη???

Οπότε τρώω καλά,πίνω πολλά υγρά,μπαίνω ΜΕΘ, βγαίνω ξανατρωω κ ξαναπινω.:PΚ κάποιο συμπλήρωμα να βοηθήσω λίγο την κατασταση

Αναστασία μου καλη δύναμη! Δέχεστε και περιστατικά covid? 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

11 hours ago, Vivi8 said:

Από ότι βλέπω όλες ταϊζετε πιο συχνά τα μωράκια σας. Εγώ πλέον τον θηλάζω μόνο γύρω στις 7 φορές την ημέρα (και δε δινω τίποτα έξτρα σε συμπλήρωμα).:unsure: Δείχνει ικανοποιημένος όμως, είναι καλά στην καμπύλη ανάπτυξης (λίγο πάνω από τη μέση) και βρέχει/λερώνει αρκετές πάνες την ημέρα, οπότε μέχρι στιγμής δεν ανησυχώ. Να πω την αλήθεια, μου αρέσει που δεν τον ταϊζω όλη τη μέρα πια! Απλά τις τελευταίες μέρες με δαγκώνει πολύ όταν τον θηλάζω, χωρίς να πίνει ταυτόχρονα, και με έχει κατσιάσει λίγο... άλλη μια επιβεβαίωση ότι μάλλον τον ενοχλούν τα ούλα του.

11 hours ago, Elinita said:

Κάναμε σήμερα rapid test και βγήκαμε και οι 2 (εγω και ο αντρας μου) αρνητικοί. Βέβαια ο γιατρος ειπε ότι ίσως είναι νωρις και το rapid test δεν ειναι τόσο αξιόπιστο οποτε θα περιμένουμε ακόμα 2 μερες μήπως εμφανισουμε συμπτώματα και βλέπουμε. 

Εγω συμπληρώματα δεν παίρνω καθολου εκτος από ασβέστιο γιατι δεν τρώω γαλακτοκομικα. Το μωρο θηλαζει γύρω στις 8 φορές την μέρα και κοιμάται καμια φορά και 2-3ωρο μέσα στην μέρα εκτός από το βράδυ. Ξαπλωτη ομως δεν την θηλάζω γιατι έχουμε παλινδρομηση και φοβάμαι ότι έτσι θα βγάζει. 

Ωραία, προσοχή βέβαια όπως και να χει, γιατί όπως λες κι εσύ τα τεστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Αν όμως δεν εμφανίσετε συμπτώματα τις επόμενες ημέρες, λογικά θα είστε μια χαρά. Είχα διαβάσει, και όντως έχει επιβεβαιωθεί και από γνωστούς μου που το έπαθαν, ότι αν το κολλήσεις ή δε θα εμφανίσεις καθόλου συμπτώματα, ή θα εκδηλωθούν γύρω στις 5-6 μέρες μετά από την έκθεση στον ιό.

18 hours ago, Christinα said:

Καλημέρα!

Οταν θηλάζετε ξαπλωμένοι τα σηκώνεται μετα? Εγω την ειχα ετσι το πρωι ποση ωρα και μου τα εβγαλε...

Εγώ σπάνια θηλάζω ξαπλωμένη, μόνο όταν είναι υπερβολικά ανήσυχος ο μικρός και δε μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί το βράδυ οπότε τον παίρνω αγκαλιά στο πλάι και κοιμόμαστε παρέα (5-6 φορές δηλαδή το έχουμε κάνει αυτό όλες κι όλες). Εννοείται δε τον σηκώνω μετά να ρευτεί γιατί μας παίρνει ο ύπνος θηλάζοντας. Ποτέ όμως δεν μου έχει βγάλει γουλιές έτσι, παρόλο που γενικά έβγαζε γουλιές μετά το θηλασμό (ή ακόμα και σε άσχετες στιγμές κατά τη διάρκεια της μέρας). Μάλλον επειδή ξαπλωμένος πίνει πιο αργά και δεν του ανεβαίνει πάλι το γάλα... ποιός ξέρει!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

10 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Αναστασία μου καλη δύναμη! Δέχεστε και περιστατικά covid? 

Ευχαριστώ πολύ!

Μόνο ΜΕΘ covid εχουμε εδώ. Οπότε μόνο covid μέσα. Ευτυχως δεν έχουμε πολλούς.

• Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

3 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Από ότι βλέπω όλες ταϊζετε πιο συχνά τα μωράκια σας. Εγώ πλέον τον θηλάζω μόνο γύρω στις 7 φορές την ημέρα (και δε δινω τίποτα έξτρα σε συμπλήρωμα).:unsure: Δείχνει ικανοποιημένος όμως, είναι καλά στην καμπύλη ανάπτυξης (λίγο πάνω από τη μέση) και βρέχει/λερώνει αρκετές πάνες την ημέρα, οπότε μέχρι στιγμής δεν ανησυχώ. Να πω την αλήθεια, μου αρέσει που δεν τον ταϊζω όλη τη μέρα πια! Απλά τις τελευταίες μέρες με δαγκώνει πολύ όταν τον θηλάζω, χωρίς να πίνει ταυτόχρονα, και με έχει κατσιάσει λίγο... άλλη μια επιβεβαίωση ότι μάλλον τον ενοχλούν τα ούλα του.

Ωραία, προσοχή βέβαια όπως και να χει, γιατί όπως λες κι εσύ τα τεστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Αν όμως δεν εμφανίσετε συμπτώματα τις επόμενες ημέρες, λογικά θα είστε μια χαρά. Είχα διαβάσει, και όντως έχει επιβεβαιωθεί και από γνωστούς μου που το έπαθαν, ότι αν το κολλήσεις ή δε θα εμφανίσεις καθόλου συμπτώματα, ή θα εκδηλωθούν γύρω στις 5-6 μέρες μετά από την έκθεση στον ιό.

Εγώ σπάνια θηλάζω ξαπλωμένη, μόνο όταν είναι υπερβολικά ανήσυχος ο μικρός και δε μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί το βράδυ οπότε τον παίρνω αγκαλιά στο πλάι και κοιμόμαστε παρέα (5-6 φορές δηλαδή το έχουμε κάνει αυτό όλες κι όλες). Εννοείται δε τον σηκώνω μετά να ρευτεί γιατί μας παίρνει ο ύπνος θηλάζοντας. Ποτέ όμως δεν μου έχει βγάλει γουλιές έτσι, παρόλο που γενικά έβγαζε γουλιές μετά το θηλασμό (ή ακόμα και σε άσχετες στιγμές κατά τη διάρκεια της μέρας). Μάλλον επειδή ξαπλωμένος πίνει πιο αργά και δεν του ανεβαίνει πάλι το γάλα... ποιός ξέρει!

Καλημέρα κορίτσια! Εύα μου έχει σχέση και πόση ώρα κάθεται στο στήθος! Γιατί εμένα πλέον κάθεται 6-7 λεπτά αλλά τρώει συχνά αν κάθεται παραπάνω προφανώς φορτώνει γαλατάκι για να έχει απόθεμα :tongue:

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!

Μόνο ΜΕΘ covid εχουμε εδώ. Οπότε μόνο covid μέσα. Ευτυχως δεν έχουμε πολλούς.

Κράτα γερά κορίτσι μου και μπράβο που επέστρεψες τώρα που είναι τα πράγματα ακόμα πιο σκληρά!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου πως περάσατε τα Χριστούγεννα? Ποιες είδατε δικούς σας ανθρώπους? Πως ήσασταν μαζί τους? Εννοώ αγκαλιαστικατε? Πήρα τα μωρά αγκαλιά? Γιααα πείτε..

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια μου πως περάσατε τα Χριστούγεννα? Ποιες είδατε δικούς σας ανθρώπους? Πως ήσασταν μαζί τους? Εννοώ αγκαλιαστικατε? Πήρα τα μωρά αγκαλιά? Γιααα πείτε..

Αρετη μου εμεις πήγαμε στους γονεις μ μαζι με τα πεθερικά μ κ τον 1 αδερφό του άντρα μ που μενει μαζι τους αυτον τον καιρό. 9 άτομα που ούτως ή άλλως εχουμε επαφες μεταξυ μας καθημερινά. Αυτοι πηραν αγκαλιά κ τα παιδιά! Το ιδιο θα κάνουμε και τη πρωτοχρονιά, στα πεθερικά μ αυτη τη φορα! Απο Αθήνα τα αδέρφια μας δεν ήρθαν! Ειδα και τις 2 ξαδερφες μ κ 1 φιλη μ, τις αγκάλιασα κ τις φίλησα αλλα ξερω οτι δεν πανε πουθενά μα πουθενά, το μωρό δν το πλησίασαν πολυ κοντά. 

Δεν είμαι πολυ των εναγκαλισμων κ των φιλιών κ ειδικά στα παιδιά ουτως ή αλλως!

Εσυ τον κυκλοφορισες τον παιδαρο?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Εμείς οι τρεις μας φέτος. Οι δικοί μας είναι πανω οπότε με την καραντίνα δεν γίνεται. Έχω εδώ τους θείους μου κ φίλους που δεν τους έχουμε δει καθόλου κ ούτε πρόκειται για την ώρα. Και η Πρωτοχρονιά δλδ έτσι θα περάσει... 

Εσείς τι καλό κάνατε; 

Αχχ κορίτσια μήπως είμαι εντελώς ανοργάνωτη;! Εγώ δεν έχω ιδέα πόσους θηλασμους κάνουμε. Κάποιες μέρες θηλάζει για 5 λεπτά κ θέλει κάθε μισή ώρα όποτε μέχρι το βράδυ μπορεί να έχουμε και 20 θηλασμους. Και άλλες μέρες να τρώει επί 2 ώρες κ να κάνουμε πχ 5. Δεν έχουμε κάτι σταθερό. Εμένα πλέον το βράδυ δεν κάνει κ καθόλου κακά; Εσάς κάνουν ακόμα ή το έχουν κόψει; 

Αφήστε που πάλι έφραξε το στήθος μου εσωτερικά :-? Το παθαίνω συνέχεια. Αλλά με ζεστές κομπρέσες κ βάζοντας το μωρό να τρώει μόνο από εκεί, το ξελαφρωναμε σχετικά εύκολα. Τώρα είναι μαύρο χάλι δύο μέρες.... Ακολούθησα ότι μου είπε να κάνω η γυναικολόγος αλλά δεν βλέπω σωτηρία. Ελπίζω να συνέλθει...  

@Christinα Ούτε εγώ την σηκώνω. Αν ξυπνήσουμε την βάζω τότε να ρευτει λίγο. Πάντως συνήθως όπως λέει και η Εύα όταν τρώει ξαπλωτη δεν βγάζει γουλιτσες ενώ με άλλες στάσεις όλο κ κάτι θα κάνει. 

@Anastasia05 Αχχ στα δύσκολα με την μια! Ρε συ πως αντέχεις με την στολή; Συνηθίζεται πιστεύεις; Εγώ την μάσκα κ δεν μπορώ. Την φοράς όλοι την ώρα ή την βγάζεις ενδιάμεσα; Όσο για τα συμπληρώματα. Εμένα μου είχε πει να παίρνω τον σίδηρο κ το ασβέστιο αλλά εγώ όλο τα ξεχνούσα. Έκανα εξετάσεις να δούμε σε τι κατάσταση είμαι γτ είχα κ κάτι περίεργες ζαλάδες όταν σήκωνα την μικρή κ πόνους στα πόδια. Και δεν βγήκαν καλές. Και τώρα παίρνω δίπλα αυτά και +πολυβιταμίνες. 

• Μου αρέσει 2

Just now, elenioz είπε:

Εμείς οι τρεις μας φέτος. Οι δικοί μας είναι πανω οπότε με την καραντίνα δεν γίνεται. Έχω εδώ τους θείους μου κ φίλους που δεν τους έχουμε δει καθόλου κ ούτε πρόκειται για την ώρα. Και η Πρωτοχρονιά δλδ έτσι θα περάσει... 

Εσείς τι καλό κάνατε; 

Αχχ κορίτσια μήπως είμαι εντελώς ανοργάνωτη;! Εγώ δεν έχω ιδέα πόσους θηλασμους κάνουμε. Κάποιες μέρες θηλάζει για 5 λεπτά κ θέλει κάθε μισή ώρα όποτε μέχρι το βράδυ μπορεί να έχουμε και 20 θηλασμους. Και άλλες μέρες να τρώει επί 2 ώρες κ να κάνουμε πχ 5. Δεν έχουμε κάτι σταθερό. Εμένα πλέον το βράδυ δεν κάνει κ καθόλου κακά; Εσάς κάνουν ακόμα ή το έχουν κόψει; 

Αφήστε που πάλι έφραξε το στήθος μου εσωτερικά :-? Το παθαίνω συνέχεια. Αλλά με ζεστές κομπρέσες κ βάζοντας το μωρό να τρώει μόνο από εκεί, το ξελαφρωναμε σχετικά εύκολα. Τώρα είναι μαύρο χάλι δύο μέρες.... Ακολούθησα ότι μου είπε να κάνω η γυναικολόγος αλλά δεν βλέπω σωτηρία. Ελπίζω να συνέλθει...  

@Christinα Ούτε εγώ την σηκώνω. Αν ξυπνήσουμε την βάζω τότε να ρευτει λίγο. Πάντως συνήθως όπως λέει και η Εύα όταν τρώει ξαπλωτη δεν βγάζει γουλιτσες ενώ με άλλες στάσεις όλο κ κάτι θα κάνει. 

@Anastasia05 Αχχ στα δύσκολα με την μια! Ρε συ πως αντέχεις με την στολή; Συνηθίζεται πιστεύεις; Εγώ την μάσκα κ δεν μπορώ. Την φοράς όλοι την ώρα ή την βγάζεις ενδιάμεσα; Όσο για τα συμπληρώματα. Εμένα μου είχε πει να παίρνω τον σίδηρο κ το ασβέστιο αλλά εγώ όλο τα ξεχνούσα. Έκανα εξετάσεις να δούμε σε τι κατάσταση είμαι γτ είχα κ κάτι περίεργες ζαλάδες όταν σήκωνα την μικρή κ πόνους στα πόδια. Και δεν βγήκαν καλές. Και τώρα παίρνω δίπλα αυτά και +πολυβιταμίνες. 

Κι εμενα πλεον τα περισσότερα βράδια δν κανει κακά αλλα τη μέρα δν το ξεχναει καθόλου...γενικα ευτυχως δν ειναι δυσκοιλια και απο οτι φαίνεται δεν εκανε καθολου κολικους οποτε κι εγω αρχιζω και τρωω τα παντα κανονικά (πχ όσπρια δεν ετρωγα)

Οσο για τους θηλασμους πιστευω ειναι στο χερι του παιδιου το πρόγραμμα! Εγω φροντίζω να εχω αντλήσει μερικα γεύματα(2-3) ,εστω μιση ποσοτητα ,για να εχω εναν μπούσουλα και γενικα μου ειναι πιο ξεκουραστο. Πχ βαζω στηθος 15 λεπτά και δίνω και 90 αντλημενο. Ή δινω το αντλημενο και συμπλήρωμα με σκόνη.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

πρίν από 50 λεπτά , elenioz είπε:

Εσείς τι καλό κάνατε; 

Την φοραω για 4 ώρες συνεχόμενα (η μισή βάρδια δηλαδή που είμαστε μέσα στους ασθενείς),πονάει το κεφάλι μου ,ακόμη κ τώρα που βρήκα τρόπο να μην ποναω πάρα πολύ. Γυρίζω σπίτι κ ο πόνος παραμένει για ώρες. Η μάσκα που φοράμε είναι αποπνικτική. Επίσης δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα που σε ενοχλεί όσο είσαι μεσα..ούτε μάσκα...ούτε την άλλη τη μάσκα από πάνω...ούτε ποδοναρια..τίποτα!

Όταν βγούμε από εκεί ,πλενομαστε κ συνεχίζουμε έξω μέχρι να σχολιάσουμε (η εντατική έχει κι άλλους χώρους όπως γραφεία,αποθήκες κλπ. Οι κλίνες ειναι σε ξεχωριστό χώρο κ μπαινεις μόνο με στολή)

Ακομη ταλαιπωρείσαι με το στήθος,ε? Χρειάζεται περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί φαίνεται. Θα γίνει όμως κάποια στιγμή! Υπομονη

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...