Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια βιάζομαι.....άντε λέω να τελειώνουμε....νομίζω ότι αυτές οι βδομάδες θα περάσουν πιο αργά....!!όλα να πάνε καλά βέβαια κ στην ώρα τους.....αλλά λίγο η ζέστη λίγο η αυπνια λίγο η πείνα λίγο που δεν μπορώ να κουνηθω πλέον.....άντε λέω μπέμπη τελείωνε.....!!!!!Καούρα με πιανει πολύ σπάνια....λίγο σόδα...η κόκα κόλα...ίσως εμετό κ ησυχαζω:-D!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ κορίτσια βιάζομαι.....άντε λέω να τελειώνουμε....νομίζω ότι αυτές οι βδομάδες θα περάσουν πιο αργά....!!όλα να πάνε καλά βέβαια κ στην ώρα τους.....αλλά λίγο η ζέστη λίγο η αυπνια λίγο η πείνα λίγο που δεν μπορώ να κουνηθω πλέον.....άντε λέω μπέμπη τελείωνε.....!!!!!Καούρα με πιανει πολύ σπάνια....λίγο σόδα...η κόκα κόλα...ίσως εμετό κ ησυχαζω:-D!!!!

Κι εγώ στην ίδια φάση ακριβώς είμαι! Το θέμα της ζέστης με έχει τρελάνει! Το βράδυ βάζω το airco και πάλι ζεσταίνομαι! Τρέλα!

• Μου αρέσει 1

GcVIp2.png

9 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Κι εγώ στην ίδια φάση ακριβώς είμαι! Το θέμα της ζέστης με έχει τρελάνει! Το βράδυ βάζω το airco και πάλι ζεσταίνομαι! Τρέλα!

Εγώ το έχω σχεδόν όλη μέρα.....εντωμεταξυ νιώθω ότι δεν έχω ενέργεια βρε παιδί μου....δηλαδή για να κάνω χτες σκούπισμα σφουγγάρισμα μαγείρεμα κ κάτι πλυντήρια τα έκανα με ρυθμούς κότας.....καθόμουν ξανασηκωνομουν.....κ πήγαινα πολύ αργααα....πω πω λέω πως κατάντησαν έτσι......κάποιες μέρες καλύτερα κάποιες άλλες βραστα:grin::grin:

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι.Εμαθαβοτι μια φίλη μου έμεινε έγκυος τώρα και ο γιατρός της της έβαλε να κάνει κάποιες εξετάσεις.Σε αυτές τις εξετάσεις βγήκε ότι ήταν θετική στα αντισώματα igg του μεγαλοκυτταροιου και αρνητική στα igm.Εγω ήρθα σε επαφή μαζί της καθώς πήγαμε δύο φορές για καφέ.Υπαρχει περίπτωση να μπορεί να μεταδώσει τον ιό;

Διαφημίσεις

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι.Εμαθαβοτι μια φίλη μου έμεινε έγκυος τώρα και ο γιατρός της της έβαλε να κάνει κάποιες εξετάσεις.Σε αυτές τις εξετάσεις βγήκε ότι ήταν θετική στα αντισώματα igg του μεγαλοκυτταροιου και αρνητική στα igm.Εγω ήρθα σε επαφή μαζί της καθώς πήγαμε δύο φορές για καφέ.Υπαρχει περίπτωση να μπορεί να μεταδώσει τον ιό;

Δυστυχώς 

εγω δεν γνωρίζω....με το γιατρό μίλησες????

Κορίτσια έχω πάει για μπάνιο....εκεί που κολυμπούσα περίπου 40 λεπτά ήταν κ ψιλοκρυα ....βγήκα έξω κ τα πόδια μου ήταν γεμάτο σημαδια....πως τα πιέζουμε καμιά φορά με τα δάχτυλα κ μένει το σχήμα σαν από πρήξιμο....εεε έτσι ήταν όλο το πόδι....μετά από κάνα τέταρτο έφτιαξε...το χέτε πάθει???

Just now, Thaliamp είπε:

Δυστυχώς 

εγω δεν γνωρίζω....με το γιατρό μίλησες????

Κορίτσια έχω πάει για μπάνιο....εκεί που κολυμπούσα περίπου 40 λεπτά ήταν κ ψιλοκρυα ....βγήκα έξω κ τα πόδια μου ήταν γεμάτο σημαδια....πως τα πιέζουμε καμιά φορά με τα δάχτυλα κ μένει το σχήμα σαν από πρήξιμο....εεε έτσι ήταν όλο το πόδι....μετά από κάνα τέταρτο έφτιαξε...το χέτε πάθει???

Εγώ προσωπικά δεν το έπαθα.Μηπως ήταν από το κρυο το νερό;Με τον γιατρό μου δεν μίλησα ακόμη.

Καλησπέρα σας κορίτσιααααααα... Χθες είχα ραντεβού με τ γιατρό... Είμαι 34+3 εβδομάδων πλέον ο μπέμπης είναι 2260γρ... Ο γιατρός μ είπε ότι θα είναι μικρό μωρο...εν τω μεταξύ ο κύριος έχει πάρει θέση κ είναι χαμηλά οπότε με πιέζει αρκετά... Ο γιατρός μ είπε πολύ ξεκούραση ν μην κάνω τίποτα τουλάχιστον ν μπω στο μήνα μου σε 2 βδομάδες κ βλέπουμε... Οπότε το πιο πιθανό είναι ν γεννήσω Αύγουστο αφού ΠΗΤ έχω 3-9..εσας τα μωράκια σας πόσο ζυγίζουν; 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Άντε κοριτσια μου τι ωραία.....κοντευουμε....να γεννηθούν τα πρώτα μωράκια...ο δικός μου 31+3 ήταν 2.200.....για κάποιο λόγο πιστεύω κ εγώ τέλη Αυγούστου θα γεννησω....ίσως επειδή είναι μεγαλουτσικο....

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Άντε κοριτσια μου τι ωραία.....κοντευουμε....να γεννηθούν τα πρώτα μωράκια...ο δικός μου 31+3 ήταν 2.200.....για κάποιο λόγο πιστεύω κ εγώ τέλη Αυγούστου θα γεννησω....ίσως επειδή είναι μεγαλουτσικο....

Ποτε έχεις πάλι γιατρό;

GcVIp2.png

19 ώρες πρίν, merl30 είπε:

Το θετικό igg υποδηλώνει ότι έχει περάσει παλιά λοίμωξη , ενώ το igm υποδήλωνει πρόσφατη λοίμωξη! Οπότε όχι μην φοβάσαι! 

On 24/7/2020 at 3:41 ΜΜ, didi2 είπε:

Κορίτσια από καούρες πως είστε; Εγώ πάλι υποφέρω... Τι κάνετε γι αυτό; Τι τρώτε;;;

Καούρες τι πονεμένη ιστορία!! Είχα από την αρχή της εγκυμοσύνης μου μέχρι και τη μέρα που γέννησα...! Βοηθάει το πολύ νερο, το κρύο γάλα, το παγωτό και τα μαλοξ, εμένα μαλοξ με βοηθούσε το μασωμενο χάπι , υπάρχει και πόσιμο όμως! 

• Μου αρέσει 2

Just now, didi2 είπε:

Ποτε έχεις πάλι γιατρό;

Γύρω στις 10 του μήνα κάπου εκεί δεν έχω κλείσει ακόμα....κάθε πότε σε βλέπει εσένα????δεν πρέπει πλέον να κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις?????

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:
Just now, Thaliamp είπε:

Γύρω στις 10 του μήνα κάπου εκεί δεν έχω κλείσει ακόμα....κάθε πότε σε βλέπει εσένα????δεν πρέπει πλέον να κάνουμε πιο συχνές επισκέψεις?????

Κοιτα κι εγώ περίμενα ότι θα μου πει να τον δω νωρίτερα, ειδικά λόγω τον περιτυλιξεων... Βέβαια μου είπε πως αν δω την παραμικρή αλλαγή στην δραστητιοτητα της μικρής να τον πάρω τηλ.... Προς το παρόν όλα καλά. Τώρα φαντάζομαι από την επόμενη φορά ή θα μου πει κάθε εβδομάδα ή που θα ορίσουμε κατευθείαν την ημερομηνία καισαρικης...

• Μου αρέσει 1

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...