Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.. ομολογώ πως το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για εμένα.. ξεκίνησα με έντονη ναυτία και αδυναμία χθες το απόγευμα.. ξαπλωμένη από της 8 και μέχρι και τώρα δεν έχω συνέλθει ακόμη.. 

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.....κ εμένα ο γιατρός μου σε ιδιωτικό είναι...αλλά εγώ να σας πω θεωρώ ότι είναι πολλά τα χρηματα...και σε δημόσιο μια χαρά είναι.....αλλά ο άντρας μου επιμένει σε αυτόν!!!!και εγώ στην Αθήνα θα γεννήσω εδώ μενω!!!

1 hour ago, Fofi29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. ομολογώ πως το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο για εμένα.. ξεκίνησα με έντονη ναυτία και αδυναμία χθες το απόγευμα.. ξαπλωμένη από της 8 και μέχρι και τώρα δεν έχω συνέλθει ακόμη.. 

Φώφη μου υπομονή....νομίζω οι υδατάνθρακες βοηθάνε πολύ στη ναυτία!!!!

14 ώρες πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Γεια σου Θαλια. . Δεν ξέρω τι να πω ει άι ανάλογα τον γιατρό. Εμένα δεν με αφήνει ούτε ημιμόνιμο στα νύχια να κάνω. 

Άντε αγάπη λίγες μέρες ακόμα και θα δεις το σπορακι σού... 

Το σάκχαρο μπορεί να παρουσιαστεί σε εγκυμοσύνη. Σάκχαρο εγκυμοσύνης λέγεται.  Σήμερα έκανε καμπύλη ζαχάρου και θα έχω τα αποτελέσματα τη Δευτέρα το απόγευμα.. 

Όντως είναι ανάλογα το γιατρό...ο καθένας τα δικά του...φαίνεται από τις εξετάσεις αίματος που κάνουμε στην αρχη???

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Fofi29 είπε:

Κορίτσια το έχετε ανακοινώσει στους δικούς Σας?Εγώ όχι ακόμη λέω στους 3 μήνες να το πω στους δικούς μου μόνο.. 

Καλημέρα!! Εγώ το έχω πει σε γονείς και αδέρφια μέχρι εκεί! Στην αρχή έλεγα να το κρατήσω κι εγώ κρυφό για τους γνωστούς λόγους!! Αλλά δεν κρατήθηκα... το ίδιο και ο άντρας μου!:grin:

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Καλημέρα!! Εγώ το έχω πει σε γονείς και αδέρφια μέχρι εκεί! Στην αρχή έλεγα να το κρατήσω κι εγώ κρυφό για τους γνωστούς λόγους!! Αλλά δεν κρατήθηκα... το ίδιο και ο άντρας μου!:grin:

Κοίτα και εγώ στους γονείς μου σίγουρα πιστεύω θα το πω πιο νωρίς.στα πεθερικά μου δεν υπάρχει περίπτωση.. Όταν γεννήσω ίσως.. χαχα

• Χαχα 3

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ το έχω πει...αφήστε κ σε εμένα είναι περίεργη η κατάσταση γιατί κ ο αδερφός μου έχει σχέση με την αδερφή του άντρα μου....δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα θα κάνουμε πολιτικό όπως ήρθαν τα πράγματα.... αλλά πρέπει κ οι 4 μαζι!!!:neutral:

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ το έχω πει...αφήστε κ σε εμένα είναι περίεργη η κατάσταση γιατί κ ο αδερφός μου έχει σχέση με την αδερφή του άντρα μου....δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα θα κάνουμε πολιτικό όπως ήρθαν τα πράγματα.... αλλά πρέπει κ οι 4 μαζι!!!:neutral:

Γιατί και οι 4?

NB4dp2.png

Just now, Fofi29 είπε:

Γιατί και οι 4?

Γιατί αν παντρευτούμε πρώτα εμείςμετα αυτοί δεν μπορούν να παντρευτουν πιάνονται συγγενείς....και πρέπει να γίνει ο πολιτικός την ίδια ώρα και στους 4....τι να πω δεν τα καταλαβαίνω αυτά δεν βρίσκω λόγο.Εντωμεταξυ η αδερφή του άντρα μου ήταν παντρεμένη ξανά κ δεν έχει βγάλει το διαζύγιο....και τώρα έχω αγχωθει γιατί με βλέπω να είμαι με την κοιλιά στο στόμα κ να τρέχω στο δημαρχείο.....

Έλα ντε....ξέρω κ εγώ....δεν τα ήξερα κ ρωτήσαμε στη Μητρόπολη....κ μας είπαν μαζί πολιτικό μαζί κ θρησκευτικό....αυτοί εντωμεταξυ δεν θέλουν θρησκευτικό!!!δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κ εμείς????αφού ήδη θα έχουμε κάνει πολιτικό...τι να πω...ελπίζω να βγάλω άκρη!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Έλα ντε....ξέρω κ εγώ....δεν τα ήξερα κ ρωτήσαμε στη Μητρόπολη....κ μας είπαν μαζί πολιτικό μαζί κ θρησκευτικό....αυτοί εντωμεταξυ δεν θέλουν θρησκευτικό!!!δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κ εμείς????αφού ήδη θα έχουμε κάνει πολιτικό...τι να πω...ελπίζω να βγάλω άκρη!!!!

Να σου πω κάτι νομίζω είναι χαζομάρες.. 2 ξαδέρφια του άντρα μου τα οποία είναι αδέρφια παντρεύτηκαν την ίδια ακριβώς χρόνια άλλους μήνες και δεν είχαν κανένα πρόβλημα...Μήπως να ρωτήσεις και αλλού?αυτοί γιατροί μπόρεσαν?άρα είναι χαζομάρες...Και οι 2 με θρησκευτικό κιόλας...

NB4dp2.png

@thaliamp καλησπέρα!

Πωωω περίπλοκη ακούγεται η κατάσταση! 
Το διαζύγιο της κοπέλας πως το βλέπεις, θα βγει ή θα έχει θέματα;

Μηπως να κάνετε ένα σύμφωνο συμβίωσης για να προλαβετε και μετά με την ησυχία σας να παντρευτείτε; (Αν δεν έχει βγει το διαζύγιο της μέχρι τότε;) Μπορείτε ή και το σύμφωνο πάλι έχει τους ίδιους περιορισμούς όπως ανέφερες;

GcVIp2.png

Just now, didi2 είπε:

@thaliamp καλησπέρα!

Πωωω περίπλοκη ακούγεται η κατάσταση! 
Το διαζύγιο της κοπέλας πως το βλέπεις, θα βγει ή θα έχει θέματα;

Μηπως να κάνετε ένα σύμφωνο συμβίωσης για να προλαβετε και μετά με την ησυχία σας να παντρευτείτε; (Αν δεν έχει βγει το διαζύγιο της μέχρι τότε;) Μπορείτε ή και το σύμφωνο πάλι έχει τους ίδιους περιορισμούς όπως ανέφερες;

Καλησπερα κορίτσι μου!!!!Να σου πω την αλήθεια για συμφωνο συμβιωσης δεν έχω ρωτήσει....αν δω ότι δεν υπάρχει φως θα πρέπει να ρωτήσω.... γιατί δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη  να βγάλει το διαζύγιο καθώς λέει ότι δεν έχει λεφτά....δεν έχω κ τις καλύτερες σχέσεις μαζί της είναι η αλήθεια....αλλά τι να κάνω αναγκαστικά πρέπει να τους περιμένω γιατί δεν θα μπορούν να παντρευτουν μετά!!!Πολύ μπλέξιμο....

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Thaliamp είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου!!!!Να σου πω την αλήθεια για συμφωνο συμβιωσης δεν έχω ρωτήσει....αν δω ότι δεν υπάρχει φως θα πρέπει να ρωτήσω.... γιατί δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη  να βγάλει το διαζύγιο καθώς λέει ότι δεν έχει λεφτά....δεν έχω κ τις καλύτερες σχέσεις μαζί της είναι η αλήθεια....αλλά τι να κάνω αναγκαστικά πρέπει να τους περιμένω γιατί δεν θα μπορούν να παντρευτουν μετά!!!Πολύ μπλέξιμο....

Καλησπέρα κορίτσι. Αυτό που λες για τον ταυτόχρονο γάμο που σου είπαν στην Μητρόπολη, ισχύει μόνο για την εκκλησία. Για την πολιτεία δεν υπάρχει καμία τέτοια υποχρέωση. Με πολιτικό γάμο, μπορείς να παντρευτείς όποτε θέλεις, άσχετα με τους άλλους. Για τον θρησκευτικό, πιθανόν αν πέσετε σε συγκεκριμένους παπάδες, να σας πουν να παντρευτείτε ίδια μέρα. Για τον πολιτικό πάντως, δεν υφίσταται τέτοιου είδους περιορισμός, μπορείς να το διασταυρώσεις και με το δημαρχείο της περιοχής σου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...