Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα...Εγώ δεν έχω δει τίποτα ακόμη και να πω την αλήθεια έλεγα προς τα τέλη Ιουνίου να ξεκινήσω να βλέπω.. ένα μίση μήνα πριν δηλαδή να το έχω έτοιμο το δωμάτιο και μόλις μπω στο μήνα μου να ξεκινήσω να πλένω και να τακτοποιω τα ρούχα της...

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi29 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...Εγώ δεν έχω δει τίποτα ακόμη και να πω την αλήθεια έλεγα προς τα τέλη Ιουνίου να ξεκινήσω να βλέπω.. ένα μίση μήνα πριν δηλαδή να το έχω έτοιμο το δωμάτιο και μόλις μπω στο μήνα μου να ξεκινήσω να πλένω και να τακτοποιω τα ρούχα της...

Πότε σου έχει δώσει τελική ημερομηνία????εγώ έχω 18 Σεπτεμβρίου....αλλά μπαίνω στο μήνα μου 20αυγουστου...Θέλω να ξέρω τι θα πάρω να τα βρω μην ψάχνω τελευταία στιγμή γιατί θα είμαστε κ κατακαλοκαιρο....άσε που είναι κ πολλά και πολλές επιλογές...!!λέω να πάρω τα υπόλοιπα....και αρχές Ιουλίου να παραγγείλω που θα έχει εκπτώσεις καρότσι κουνια....γιατί αργούν και να τα φέρουν....ενάμιση μήνα έκαναν στην ξαδέρφη μου....

ΟΚαλησπέρα κορίτσια... Εγώ δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα ευτυχώς καρότσι και αλλαξιερα θα μου δώσει μια γνωστή μου που έχει διδυμακια έχω και στο οικογενειακό μου περιβάλλον σχετικά πρόσφατα γεννητούρια οπότε αυτά που θα έχω να πάρω θα είναι ρουχαλάκια μπιμπερό πετσετουλες σαλιαρες κλπ.

Just now, 19Ρένα89 είπε:

ΟΚαλησπέρα κορίτσια... Εγώ δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα ευτυχώς καρότσι και αλλαξιερα θα μου δώσει μια γνωστή μου που έχει διδυμακια έχω και στο οικογενειακό μου περιβάλλον σχετικά πρόσφατα γεννητούρια οπότε αυτά που θα έχω να πάρω θα είναι ρουχαλάκια μπιμπερό πετσετουλες σαλιαρες κλπ.

Είσαι τυχερή τότε....γιατί έχεις και δύο εσύ πολλά τα έξοδα...ότι μπορουμε να πάρουμε από άλλους μια χαρά είναι... Εγώ έχω κοριτσάκια στον περίγυρο αλλά έχω αγοράκι....κ είναι κ μικρά όποτε ακόμα τα χρησιμοποιούν καρότσι και κούνιες... 

Just now, Thaliamp είπε:

Είσαι τυχερή τότε....γιατί έχεις και δύο εσύ πολλά τα έξοδα...ότι μπορουμε να πάρουμε από άλλους μια χαρά είναι... Εγώ έχω κοριτσάκια στον περίγυρο αλλά έχω αγοράκι....κ είναι κ μικρά όποτε ακόμα τα χρησιμοποιούν καρότσι και κούνιες... 

Κοίτα για το καρότσι άποψη μου μην βιαστείς... πόσο μικρά είναι??? Μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσεις μετά καναδυο μήνες μέσα μέχρι να σαραντησει και το μωρό θα αρχίσουν οι βροχές δεν τα χρειαζόμαστε άμεσα. Εγώ μετά την γέννα θα το πάρω. 

Διαφημίσεις

Just now, 19Ρένα89 είπε:

Κοίτα για το καρότσι άποψη μου μην βιαστείς... πόσο μικρά είναι??? Μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσεις μετά καναδυο μήνες μέσα μέχρι να σαραντησει και το μωρό θα αρχίσουν οι βροχές δεν τα χρειαζόμαστε άμεσα. Εγώ μετά την γέννα θα το πάρω. 

Λες ε???δεν έχουν χρονισει ακόμα φαντάσου......το έχω σκεφτεί και εγώ....απλά έλεγα αν με έπαιρνε οικονομικά λόγω εκπτώσεων μπας και βρω καμιά προσφορά!!!!

Just now, Thaliamp είπε:

Λες ε???δεν έχουν χρονισει ακόμα φαντάσου......το έχω σκεφτεί και εγώ....απλά έλεγα αν με έπαιρνε οικονομικά λόγω εκπτώσεων μπας και βρω καμιά προσφορά!!!!

Άμα δεν έχουν χρονισει ακόμα πάρε καινούργιο είναι μικρά ακόμα θα το χρειαστούν. Μπανιέρα και αλλαξιερα μπορεί και να σου δώσουν. Μπανιέρα σίγουρα αλλαξιερα εξαρτάτε από το παιδί πόσο γρήγορα θα βγάλει την πάνα... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα...8 Σεπτεμβρίου μου έχει πει...Και εγώ μπανιερο πορτ μπεμπέ αποστειρωτη και αυγό θα μου δώσει η αδερφή μου.θελω κουνια καρότσι συρταριερα αλλαξιερα και μετά την προίκα του μωρού που και αυτή ένα σωρό λεφτά θα κάνει...

• Μου αρέσει 1

NB4dp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Όπως και να έχει είναι πολλά....και δεν ξέρεις και τι θα σου χρησιμεύσει η όχι....η ας πούμε ποσά σεντόνια κουβέρτες μπιμπερο φρμακια κτλ να πάρεις....η ας πούμε τι ρουχαλακια θα πάρουμε εμείς για Σεπτέμβρη????Πήγα σε ενδοκρινολόγο τελικά σημερα.....για να μου δώσει διατροφή και να παρακολουθούμε το ζαχάρο....

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Όπως και να έχει είναι πολλά....και δεν ξέρεις και τι θα σου χρησιμεύσει η όχι....η ας πούμε ποσά σεντόνια κουβέρτες μπιμπερο φρμακια κτλ να πάρεις....η ας πούμε τι ρουχαλακια θα πάρουμε εμείς για Σεπτέμβρη????Πήγα σε ενδοκρινολόγο τελικά σημερα.....για να μου δώσει διατροφή και να παρακολουθούμε το ζαχάρο....

Καλησπέρα.... Θάλεια μου εγώ στον μεγάλο μου είχα 2 μπιμπερό + 1 (στιλ παγούρι) μόνο για νερό. 2 πιπιλες (άσχετα που δεν τις ήθελε καθόλου). Σεντονακια 4-5 για φασκιωμα και 3 σετ για την κούνια. Σαλιαρες αρκετές... 

Κορίτσια αρκετές πετσετουλες για τον ώμο γιατί με το ρεψιμο μετά το φαγητό μπορεί να βγει και κάτι παραπάνω.... 

Αρκετά κορμακια γιατί μπορεί τα κακάκια να βγουν από την πάνα και να γεμίσει ειδικά όταν αρχίσουν οι κολικοι (τότε θα έχει κρυώσει ο καιρός και θα θέλουμε ολόσωμα κορμακια) . Κουβερτουλες. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν. 

• Μου αρέσει 2

Just now, 19Ρένα89 είπε:

Καλησπέρα.... Θάλεια μου εγώ στον μεγάλο μου είχα 2 μπιμπερό + 1 (στιλ παγούρι) μόνο για νερό. 2 πιπιλες (άσχετα που δεν τις ήθελε καθόλου). Σεντονακια 4-5 για φασκιωμα και 3 σετ για την κούνια. Σαλιαρες αρκετές... 

Κορίτσια αρκετές πετσετουλες για τον ώμο γιατί με το ρεψιμο μετά το φαγητό μπορεί να βγει και κάτι παραπάνω.... 

Αρκετά κορμακια γιατί μπορεί τα κακάκια να βγουν από την πάνα και να γεμίσει ειδικά όταν αρχίσουν οι κολικοι (τότε θα έχει κρυώσει ο καιρός και θα θέλουμε ολόσωμα κορμακια) . Κουβερτουλες. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν. 

Πολύ βοηθητική:grin:!!!!! Χαχαχαχα όσες δεν ξέρουμε νομίζω είμαστε λίγο άνιδεες.....θηλασες το πρώτο???Ρωτάω γιατί αποστείρωτη ας πούμε πρέπει να παρουμε????

12 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Πολύ βοηθητική:grin:!!!!! Χαχαχαχα όσες δεν ξέρουμε νομίζω είμαστε λίγο άνιδεες.....θηλασες το πρώτο???Ρωτάω γιατί αποστείρωτη ας πούμε πρέπει να παρουμε????

Θήλασα σχεδόν 2χρονια και τώρα μάλλον θα θηλάζω αλλά επειδή είναι 2 θα χρειαστώ επιπλέον γάλα. Κοίτα για μένα ο αποστειρωτής είναι περιττός και πεταμένα λεφτά βάζεις τα μπιμπερό σε μια κατσαρόλα με νερό και τα αφήνεις δύο με τρία λεπτά οταν το νερό κοχλαζει απλά πράγματα. Χαίρομαι που βοήθησα σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα θυμηθώ στην πορεία. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ θα αφήσω τις αγορές για μετά τον ιούνιο!! Κάποια πραγματα θα τα έχω από την κουνιάδα και την κουμπάρα μου που έχουν αγόρια κ αυτές!! 

Σε άλλα νέα πήρα αποτελέσματα από αιματολογικές και έχω αιματοκρίτη 30! Ξεκίνησα με 35! Πάντα είχα χαμηλό λόγω σιδηροπενικής αναιμίας! Οπότε έχω αυξήσει τον σίδηρό που παίρνω και σε χάπια και σε τροφές μαζί με βιταμίνη c  γιατί αυτά πάνε πακέτο! Γενικά ατονία κόπωση δύσπνοια και επιπλέον πόνο στο στομάχι από τον σίδηρο μόνο την στιγμή που το παίρνω!! Μετά περνάει!! Ελπίζω να κάνω καλή προσπάθεια και σε κανένα μήνα να έχω άλλα αποτελέσματα!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Κορίτσια μου τι κάνετε?εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα.. Όλα καλά με την μικρή.. αν συνεχιστεί η διάρροια θα μου δώσει ένα αντιβιωτικο το οποίο καλό είναι να το αποφύγουμε...Και θα είμαστε πάλι υπό παρακολούθηση για την πίεση στην μητρα..πάλι την άλλη εβδομάδα θα με δει....έκλεισα και λειζερ αποτριχωση την άλλη εβδομάδα.. Δεν την παλεύω άλλο με το ξύρισμα.. 

• Μου αρέσει 2

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...