Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Καλημέρα κ απο μένα!  Εγώ συνεχίσω με εμετούς,στομαχοπονο κ νιώθω πολύ αδυναμία.. μου εχει λείψει  να πιω έναν καφέ.. να βγω  μια βόλτα. Το μόνο που μπορώ να φάω το βράδυ είναι σάντουιτς με μπιφτέκι.

Κ πλέον δεν εχω άλλο κουράγιο..νιώθω άρρωστη κ όχι έγκυος 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα κ απο μένα!  Εγώ συνεχίσω με εμετούς,στομαχοπονο κ νιώθω πολύ αδυναμία.. μου εχει λείψει  να πιω έναν καφέ.. να βγω  μια βόλτα. Το μόνο που μπορώ να φάω το βράδυ είναι σάντουιτς με μπιφτέκι.

Ωωωωωω κάνε κουράγιο... σε καταλαβαίνω έτσι ήμουν κι εγώ. Εμένα στις 10 εβδομάδες πέρασε... 

πρίν από 41 λεπτά , Fofi29 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα...Μετά από 3 μήνες αποχής από το φαγητό χθες έφαγα...Αλλά τι το θελα και εγώ...Δεν έχω κλείσει μάτι από τον στομαχοπονο.. τι σοδα ήπια τι κόκα κόλα τίποτα....

Κι εγώ το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου ίσως γιατί έφαγα αργά... μήπως κι εσυ έφαγες αργά; Τι έφαγες;

GcVIp2.png

Just now, ada32 είπε:

Έτσι ένιωθα και εγώ...δωδέκατη εβδομάδα μου σταμάτησε ο εμετός...τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Just now, didi2 είπε:

Ωωωωωω κάνε κουράγιο... σε καταλαβαίνω έτσι ήμουν κι εγώ. Εμένα στις 10 εβδομάδες πέρασε... 

Κι εγώ το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου ίσως γιατί έφαγα αργά... μήπως κι εσυ έφαγες αργά; Τι έφαγες;

Δεν έφαγα αργά.. Έφαγα μια η ώρα το μεσημέρι 2 γεμιστά που τα είχα ζηλέψει...Ε και λίγο λαγάνα...τι το μεσημέρι να πίνω σοδα το το απόγευμα κόκα κόλα τίποτα κορίτσια..Και ακόμη συνεχίζει ο πόνος.. 

• Μου αρέσει 1

NB4dp2.png

Just now, didi2 είπε:

Ευχαριστώ.Αχ εγώ είμαι 10+4 κ δεν περνάει... Έτσι ήμουν κ στην πρώτη με εμετούς αλλά όχι τόσο χάλια.. αντί να καλύτερευω, γίνομαι χειρότερα.. ΛΥΠΆΜΑΙ κ το μωρό μου γτ τον έχω αφήσει στους γονείς μου για να κόψουμε το θηλασμό. .. Σήμερα από τις 7.3 που  έχω ξυπνήσει , κάνω εμετό συνέχεια πάλι.  

Just now, Fofi29 είπε:

Έτσι ένιωθα και εγώ...δωδέκατη εβδομάδα μου σταμάτησε ο εμετός...τουλάχιστον μέχρι στιγμής...

Δεν έφαγα αργά.. Έφαγα μια η ώρα το μεσημέρι 2 γεμιστά που τα είχα ζηλέψει...Ε και λίγο λαγάνα...τι το μεσημέρι να πίνω σοδα το το απόγευμα κόκα κόλα τίποτα κορίτσια..Και ακόμη συνεχίζει ο πόνος.. 

Ευελπιστώ κ εγώ εκεί 12-13  να δω βελτίωση , έστω να κάνω μια 1 φορά εμετό  κ να μπορώ να πίνω λίγο νερό.  Έχω πάρει ημερολόγιο κ σβήνω μέρες..  ρωτά τον γιατρό Μήπως μπορείς να πάρεις κάτι για το στομάχι. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, καλή σαρακοστή. Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ μπήκα και είδα την ομάδα αυτή τελικα. Είδα 41 σελίδες έχετε γράψει δε μπόρεσα να τα διαβάσω όλα ελπίζω να είστε όλες καλά και να πηγαίνουν πολύ καλά οι εγκυμοσύνες σας. 

Μανούλα Σεπτεμβρίου κι εγώ με Πητ 13/09 συμφωνα με την Τελ περίοδο. 

Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος την πρώτη το έχασα δέκα εβδομάδων στις 17/02/2018 όμως τον Απρίλιο του 2018 έμεινα πάλι έγκυος και γέννησα την πριγκίπισσα μου 14/01/2019 οπότε στις 14 Μαρτίου κλείνει τους 14 μηνες ε και πλέον να Μαι πάλι έγκυος. Αύριο έχω την αυχενική διαφάνεια. 

Εύχομαι τελειωμηνες εγκυμοσύνες σΕ όλες μας.

• Μου αρέσει 5

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Smile89 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, καλή σαρακοστή. Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ μπήκα και είδα την ομάδα αυτή τελικα. Είδα 41 σελίδες έχετε γράψει δε μπόρεσα να τα διαβάσω όλα ελπίζω να είστε όλες καλά και να πηγαίνουν πολύ καλά οι εγκυμοσύνες σας. 

Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος την πρώτη το έχασα δέκα εβδομάδων στις 17/02/2018 όμως τον Απρίλιο του 2018 έμεινα πάλι έγκυος και γέννησα την πριγκίπισσα μου 14/01/2019 οπότε στις 14 Μαρτίου κλείνει τους 14 μηνες ε και πλέον να Μαι πάλι έγκυος. Αύριο έχω την αυχενική διαφάνεια. 

χαμογελάκι σε θυμάμαι από τα μπεμπακια.....με το καλο το νέο μέλος της οικογένειας σ...εσύ πως είσαι??? η μικρη σ??? 

πολύ χάρηκα...μπράβο φιλη μ.με το καλο ολα

2 ώρες πρίν, Fofi29 είπε:

Καλώσηρθες στην παρέα μας smile89....Κορίτσια ρώτησα τον γιατρό μου έδωσε παυσίπονα για το στομάχι για 2 ημέρες....Και βλέπουμε.. 

Ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα. Εχεις πόνους ? 

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

χαμογελάκι σε θυμάμαι από τα μπεμπακια.....με το καλο το νέο μέλος της οικογένειας σ...εσύ πως είσαι??? η μικρη σ??? 

πολύ χάρηκα...μπράβο φιλη μ.με το καλο ολα

Καλά είμαι και η μικρούλα καλά μεγαλώνει και ζωηρευει. Ευχαριστώ πολύ να Σάι καλά. Εσύ πως τα περνάς? Όλα καλά?

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!Με το καλό το μωρό σου....και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!στείλε αύριο να μας πεις πως πήγε!!

Just now, Smile89 είπε:

Καλά είμαι και η μικρούλα καλά μεγαλώνει και ζωηρευει. Ευχαριστώ πολύ να Σάι καλά. Εσύ πως τα περνάς? Όλα καλά?

Ναι όλα καλά κ μεις...δόξα το θεό...Φιλάκια πολλά.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Thaliamp είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!Με το καλό το μωρό σου....και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!στείλε αύριο να μας πεις πως πήγε!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι αμέ θα στείλω!!

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Ναι όλα καλά κ μεις...δόξα το θεό...Φιλάκια πολλά.

Φιλάκια!!!

nlmNp2.png

6 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ναι στην αρχή είχα εμετούς τώρα έχω μια εβδομάδα περίπου σταμάτησαν οι εμετοί και έχω πόνο στο στομάχι...

NB4dp2.png

Just now, Fofi29 είπε:

Ναι στην αρχή είχα εμετούς τώρα έχω μια εβδομάδα περίπου σταμάτησαν οι εμετοί και έχω πόνο στο στομάχι...

Καλημέρα! 

Ω ρε κορίτσι μου τι τραβάς. Δύσκολο το στομάχι. Πήρες τα παυσίπονα που σου πε?

nlmNp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα! 

Ω ρε κορίτσι μου τι τραβάς. Δύσκολο το στομάχι. Πήρες τα παυσίπονα που σου πε?

Καλημέρα...Ναι τα ξεκίνησα χθες το απόγευμα.. με αφήνει λίγο για κανένα δυωρο και μετά πάλι τα ίδια.. θα δείξει κορίτσια τι να πω..Τελικά δύσκολο να είσαι έγκυος...

NB4dp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

χθες εκανα την αυχενική και το PAAP-A. Όλα πήγαν καλά!

ειχα τόσο άγχος που η μήτρα μου είχε συσπάσεις και σταμάτησε για λίγο για να ηρεμήσω. Φανταστείτε τι δημιουργεί το άγχος μας...

Μας είπε πως κατά 90% είναι κορίτσι και η χαρά μου δεν περιγράφετε!!!

Εσείς όλα καλά;

@Fofi29 το στομάχι σου;

• Μου αρέσει 3

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...