-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές.
Όχι καθόλου δεν τα θεωρώ ασφαλές. Και εγώ το έχω πει ότι και το πολύ με φοβίζει.
με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά.
Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα.
αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε.
οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της
δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος. άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα.
-
Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.009 απαντήσεις
- 1.120.492 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 495.272 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.206.011 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.406 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.234 εμφανίσεις
-
-
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 14
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 200 απαντήσεις
- 87.458 εμφανίσεις
-
- 11.009 απαντήσεις
- 1.120.492 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 14 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.079 απαντήσεις
- 73.100 εμφανίσεις
-
- 1.122 απαντήσεις
- 123.723 εμφανίσεις
-
- 2.121 απαντήσεις
- 102.160 εμφανίσεις
-
Καθυστέρηση 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 18 απαντήσεις
- 294 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 220 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 208 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.587 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα