Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, LidaK είπε:

Κ εμένα δε με άφηνε καθόλου! Κ νομίζω η κρεμουλα την εκνεύριζε παραπάνω όταν την έβαζα... Εμάς μας βοηθούσαν ψυχροί ήχοι κ ο απορροφητηρας της κουζίνας, πολλές αγκαλιές κ βόλτες μέχρι που κοιμόταν! Θα περάσουν μια μέρα ξαφνικά να ξέρεις! Θέλει πολύ υπομονή, εμένα ξυπνούσε κ την μεγάλη κ γινόταν ένας χαμός στο σπιτι... Κρατα ημερολόγιο τι τρως μήπως την πειραζει κάτι, είχα παρατηρήσει πως όταν έτρωγα σπανάκι σαλάτα έκλαιγε παραπάνω. 

Δεν τρωω σχεδον τιποτα...ουτε οσπρια ουτε πρασινα ουτε λαχανικα ουτε αυγα ουτε ψαρια....εε κανενα γλυκακι τρωω...εννια μηνες δεν εφαγα τιποτα στην εγκυμοσυνη και συνεχιζω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, LidaK είπε:

Κ εμένα δε με άφηνε καθόλου! Κ νομίζω η κρεμουλα την εκνεύριζε παραπάνω όταν την έβαζα... Εμάς μας βοηθούσαν ψυχροί ήχοι κ ο απορροφητηρας της κουζίνας, πολλές αγκαλιές κ βόλτες μέχρι που κοιμόταν! Θα περάσουν μια μέρα ξαφνικά να ξέρεις! Θέλει πολύ υπομονή, εμένα ξυπνούσε κ την μεγάλη κ γινόταν ένας χαμός στο σπιτι... Κρατα ημερολόγιο τι τρως μήπως την πειραζει κάτι, είχα παρατηρήσει πως όταν έτρωγα σπανάκι σαλάτα έκλαιγε παραπάνω. 

Σωστό με το φαι που λέει η φίλη Λίντα @Fofi! Μου..

Εμένα τον πειράζουν σίγουρα οι φακές καιιιι δυστυχώς η σοκολάτα!! Οπότε το έχω ρίξει σε λευκά γλυκάκια μόνο..

Να του κάνεις τις μαλαξεις στη κοιλιά κ τις ασκησουλες όταν ΔΕΝ είναι στη φάση πόνου μην περιμένεις να πονάει κ να τις κανεις! Θα βοηθήσει πολύ!! Επίσης εμάς είχε βοηθήσει κ το φασκιωμα κ σφιχτή αγκαλίτσα!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Fofi! είπε:

Δεν τρωω σχεδον τιποτα...ουτε οσπρια ουτε πρασινα ουτε λαχανικα ουτε αυγα ουτε ψαρια....εε κανενα γλυκακι τρωω...εννια μηνες δεν εφαγα τιποτα στην εγκυμοσυνη και συνεχιζω..

Αχ πως αντέχεις;; Με τον θηλασμό εγώ πεινάω παραπάνω! Εντωμεταξύ κάνω αποχη από γαλακτοκομικά κ δεν μπορώ να φάω γλυκά, σοκολάτα κλπ εδώ κ ένα μήνα κ δεν ξέρω για ποσο ακόμα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, LidaK είπε:

Αχ πως αντέχεις;; Με τον θηλασμό εγώ πεινάω παραπάνω! Εντωμεταξύ κάνω αποχη από γαλακτοκομικά κ δεν μπορώ να φάω γλυκά, σοκολάτα κλπ εδώ κ ένα μήνα κ δεν ξέρω για ποσο ακόμα!!!

Δεν αντεχω αλλα τι να κανω...

Just now, LidaK είπε:

Μαζί σου φίλη!!! Δε θα μπορούσα να μην τρώω τίποτε!! Φτάνουν τα όσπρια κ η σοκολάτα που έχω κόψει όχι άλλο!! 

Εσύ γτ κανείς αποχή? Εμφάνισε αλλεργία το μωράκι?

Just now, Fofi! είπε:

Στην εγκυμοσύνη γτ δε τα έτρωγες κ γιατί όχι κ τώρα?????

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μαζί σου φίλη!!! Δε θα μπορούσα να μην τρώω τίποτε!! Φτάνουν τα όσπρια κ η σοκολάτα που έχω κόψει όχι άλλο!! 

Ναι έβγαλε δυο φορές αιματακι στην πανα κ ο παιδίατρος είπε να κάνω μόνο αποχη, εντωμεταξύ εγώ όλη μέρα έτρωγα κάτι που θα είχε είτε γάλα, είτε τυρί, είτε τοστ! Κ πρέπει να προσέχω και τα ίχνη! Όλα τα προϊόντα του εμπορίου μέχρι κ το ψωμί έχουν ίχνη! Φτιάχνω μόνη μου ψωμί πλέον, πίτες αραβικές, κουλούρι Θεσσαλονίκης κ δεν πιάνουν κ τα χέρια μου προσπαθώωωω χαχαχαχχα 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, LidaK είπε:

Ναι έβγαλε δυο φορές αιματακι στην πανα κ ο παιδίατρος είπε να κάνω μόνο αποχη, εντωμεταξύ εγώ όλη μέρα έτρωγα κάτι που θα είχε είτε γάλα, είτε τυρί, είτε τοστ! Κ πρέπει να προσέχω και τα ίχνη! Όλα τα προϊόντα του εμπορίου μέχρι κ το ψωμί έχουν ίχνη! Φτιάχνω μόνη μου ψωμί πλέον, πίτες αραβικές, κουλούρι Θεσσαλονίκης κ δεν πιάνουν κ τα χέρια μου προσπαθώωωω χαχαχαχχα 

Ουδέν κακό αμιγές κακού φίλη, μαθαίνεις υγιεινές συνταγές να φτιάχνεις κ στο παιδάκι σου έπειτα:wub:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ουδέν κακό αμιγές κακού φίλη, μαθαίνεις υγιεινές συνταγές να φτιάχνεις κ στο παιδάκι σου έπειτα:wub:

Ναι αυτό είναι αλήθεια! Τα τρώει κ η 2χρονη κόρη μου :)

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Στην εγκυμοσυνη δεν ετρωγα τιποτα λογο εμετων για αυτο και πηρα 6 κιλα μονο..οσο για τωρα απο την αρχη λογο αποκλειστικου θηλασμου μου ειχαν πει να μην τα τρωω και θα τα βαζουμε σιγα σιγα οταν ξεπερασπυμε τους κολικους..

Just now, Fofi! είπε:

Στην εγκυμοσυνη δεν ετρωγα τιποτα λογο εμετων για αυτο και πηρα 6 κιλα μονο..οσο για τωρα απο την αρχη λογο αποκλειστικου θηλασμου μου ειχαν πει να μην τα τρωω και θα τα βαζουμε σιγα σιγα οταν ξεπερασπυμε τους κολικους..

Ααααα.. κ εγώ θηλάζω αλλά έκανα το αντίθετο με τον παιδίατρο κ τη μαία..μου είπαν να τρώω τα πάντα κ ότι βλέπω σιγά σιγά πως πιθανό να τον ενοχλεί να το κόβω..οπότε τώρα στον 1.5 μηνα μόνο οι φακές κ η σοκολάτα διαπιστωσα πως τον ενοχλουσαν..όλα τα άλλα τα τρώω κανονικά..

Μα ρε κοριτσάκι μου οκ με τους εμετούς λογικό,αλλά τώρα στον θηλασμό που κ για τον οργανισμό σου είναι μια "βαρυα" εργασία πως θα παίρνεις θρεπτικά συστατικά χωρίς καθόλου ψάρι/λαχανικά κ φρούτα? 

Οκ πες όσπρια πρηζουν..αλλά κάποια λαχανικα δεν είναι επικίνδυνα σε θέμα κολικών πιστεύω πχ πιπεριές,καροτα, πατάτες, γλυκοπατάτες,αγγούρι,ντομάτα....κ αν δε τα φας πως θα ξέρεις αν όντως το πειράζουν ή όχι?:|

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Angelina87 είπε:

Κοριτσια είμαι πολύ στεναχωρημενη ο μικρος σταμάτησε να τρώει!με το ζόρι να φαει 60ml!πριν μια εβδομάδα κάναμε το εμβόλιο έτρωγε 90 με 120 και μερικές φορές πιο πάνω!ξαφνικά σταμάτησε να τρώει!του δίνω ξενο από την πρώτη μέρα λογω προβλήματος δικού μου!στο νοσοκομείο μας έδωσαν το sanilac ο παιδίατρος εξω μας έδωσε το nan sensitive!είπαμε μήπως δεν του αρέσει και δώσαμε το humana 1 το εφαγε την πρώτη φορά 180 αλλα μετα ξανα τπτ με το ζόρι και το ενα το γαλα και το άλλο!έχω απελπιστεί δεν ξερω τι άλλο να κάνω!

Αχ, σε καταλαβαίνω... Υπομονή... Και εμένα βγήκε λιτοδιαιτος.... Το μπιμπερό το κρατάμε πολυ ώρα μπας κ πιει... 

Η παιδιατρος μας είπε να βλέπουμε αν παιρνει βάρος κ να μην κοιτάμε τοσο τα ml...Να μην υποσιτιζεται όμωςα...Μας είχε πει βεβαια πιο παλια πχ ότι αν πρεπει να παιρνει 600 ml με βάση το βαρος, υπάρχει θέμα αν τρώει 400  ημερησίως... ...Βέβαια εμείς κοιτουσαμε τα συνολικά ml... Μήπως παιρναει φάση ανάπτυξης κ σταμάτησε να τρώει;;;εμάς μείωσε 100-150 ml για 5 μέρες κ μετα ξανάρχισε... Τα 900ml που έπινε δεν τα έφτασε αλλά έτρωγε ψιλό ικανοποιητικά...

Και εμείς το nan έχουμε της nestle ... Στην αρχή το έπινε με ευχαρίστηση κ όλο ενώ τώρα δε δείχνει την ίδια ευχαρίστηση κ μόλις δουμε την παιδιατρο θα συζητήσουμε μήπως το αλλάξουμε... 

Πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια, δείτε σε ποιο θα καταλήξετε... Η παιδιατρος τι σε συμβουλευει;;;

Σημειωνεις τα γευματα σε ενα 24ωρο;;στο λέω γιατί κ σε εμένα πχ τυχαίνει να τρώει 70 κ ανησυχούσα, αλλά στα ημερήσια συνολικά ml έφτανε τα 700...

Κορίτσια μου καλησπέρα....πως είστε???? @Fofi! Μου ακόμα τα ίδια η μπέμπα???υπομονή κορίτσι μου...κ μένα όταν πονάει κλαίει ότι κ να του κάνω ούτε αγκαλιά θέλει ούτε τίποτα!!!!!χτες τελικά μετά από 5 ώρες κλάμα κοιμήθηκε μέσα στο καρότσι που τον έκανα βόλτα όλο το σπίτι!!!ευτυχώς εμάς δεν είναι πολλές οι κακές οι μέρες!!!έχει ηρεμήσει κάπως!!!επίσης να σε ρωτήσω...τα εμβόλια τα αγοράζουμε εμείς???εγώ έχω ραντεβού 18 του μήνα κ είναι να κάνει εμβόλιο αλλά δεν μου είπε η παιδίατρος να πάρω κάτι....!!!!

11 ώρες πρίν, Angelina87 είπε:

Κοριτσια είμαι πολύ στεναχωρημενη ο μικρος σταμάτησε να τρώει!με το ζόρι να φαει 60ml!πριν μια εβδομάδα κάναμε το εμβόλιο έτρωγε 90 με 120 και μερικές φορές πιο πάνω!ξαφνικά σταμάτησε να τρώει!του δίνω ξενο από την πρώτη μέρα λογω προβλήματος δικού μου!στο νοσοκομείο μας έδωσαν το sanilac ο παιδίατρος εξω μας έδωσε το nan sensitive!είπαμε μήπως δεν του αρέσει και δώσαμε το humana 1 το εφαγε την πρώτη φορά 180 αλλα μετα ξανα τπτ με το ζόρι και το ενα το γαλα και το άλλο!έχω απελπιστεί δεν ξερω τι άλλο να κάνω!

Μήπως είναι ακόμα επηρεασμένος από το εμβόλιο????το sanilac το έτρωγε???αν ναι γιατί αλλάξατε???παίρνει βάρος το μωρό κ ο παιδίατρος τι λέει????

Κατά τα άλλα εμείς κορίτσια μεγαλώνουμε....μένει πιο πολύ ώρα ξύπνιος...κ δείχνει να αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα....θέλει να παίζεις μαζί του....βγάζει φωνουλες κ έχουμε αρχίσει κ χαμογελάμε συνειδητά κ έχει πολλη πλάκα!!!το ξύπνημα το βράδυ στα ίδια....στο τρίωρο ...άντε κ κάνα τετράωρο που κ που!!!!έχουμε φτάσει 6.400 κ σε 6 μέρες θα είμαστε δυο μηνών!!!πόντους δεν ξέρω θα μας πει η γιατρός στς 18 που θα πάμε!!!!

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ίσως φταίει ότι αλλάξατε κ 3 διαφορετικά γάλατα ρε κορίτσι κ μπερδεύτηκε το παιδί?

Γνώμη μου είναι να καταλήξετε σε ένα κ να επιμείνετε εκεί. Εφόσον δεν έχει κάτι (εννοώ να είναι αρρωστουλι)το μωρό φτου φτου,πιστεύω σιγά σιγά το συνηθίσει κ θα ξανά ανέβει σε μλ.

Απλά μην το μπερδεύετε άλλο σε γεύσεις..

Το sanilac το κρατήσαμε το πολυ δεκα μερες όταν γεννηθηκε γιατι είχε δυσκοιλιοτητα και το έβγαζε και μας έδωσε το nan sensitive!στην αρχη το επινε μια χαρα τωρα δυσκολεύεται για αυτό είπαμε να αλλάξουμε αλλα τελικά δεν του αρεσε και γυρίσαμε στο παλιό!αλλα μαλλον επειδή έγινε αυτό δεν μπορεί να κάνει κακα του!

Καναμε και εξέταση για ουρολοιμωξη και σημερα περιμένουμε τα αποτελέσματα!δεν ξερω τι έχει πάθει!

19 ώρες πρίν, Comet είπε:

Μήπως τρώει πιο λίγο αλλά πιο συχνά;Μήπως είναι δυσκοιλιος και δεν μπορεί να φάει πολύ;Είναι ανήσυχος;Έχει κολικούς;Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο.Λογικό να στεναχωριέσαι.

Η αληθεια ειναι πως τον ταΐζω πιο συχνά και όχι στις 3 ωρες!αν πεινάσει στις 2 ωρες θα του δώσω!ακομη και στην μιάμιση ώρα έχει πεινάσει και πινει τοσο οσο του λείπει!δλδ 30ml ή 60ml παραπάνω οχι!ίσως έχει κρυφή γοπ!το γαλα είναι για κολικους πιο πολυ!δεν πονεσε τόσο ώστε να μείνουμε ξύπνιοι τα βράδια!αλλα μερικές φορές ποναει!ανησυχος είναι όταν δεν τρωει καλα!αν τύχει και φαει πανω από 90 τότε είναι ήρεμος!

6 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα....πως είστε???? @Fofi! Μου ακόμα τα ίδια η μπέμπα???υπομονή κορίτσι μου...κ μένα όταν πονάει κλαίει ότι κ να του κάνω ούτε αγκαλιά θέλει ούτε τίποτα!!!!!χτες τελικά μετά από 5 ώρες κλάμα κοιμήθηκε μέσα στο καρότσι που τον έκανα βόλτα όλο το σπίτι!!!ευτυχώς εμάς δεν είναι πολλές οι κακές οι μέρες!!!έχει ηρεμήσει κάπως!!!επίσης να σε ρωτήσω...τα εμβόλια τα αγοράζουμε εμείς???εγώ έχω ραντεβού 18 του μήνα κ είναι να κάνει εμβόλιο αλλά δεν μου είπε η παιδίατρος να πάρω κάτι....!!!!

Μήπως είναι ακόμα επηρεασμένος από το εμβόλιο????το sanilac το έτρωγε???αν ναι γιατί αλλάξατε???παίρνει βάρος το μωρό κ ο παιδίατρος τι λέει????

Κατά τα άλλα εμείς κορίτσια μεγαλώνουμε....μένει πιο πολύ ώρα ξύπνιος...κ δείχνει να αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα....θέλει να παίζεις μαζί του....βγάζει φωνουλες κ έχουμε αρχίσει κ χαμογελάμε συνειδητά κ έχει πολλη πλάκα!!!το ξύπνημα το βράδυ στα ίδια....στο τρίωρο ...άντε κ κάνα τετράωρο που κ που!!!!έχουμε φτάσει 6.400 κ σε 6 μέρες θα είμαστε δυο μηνών!!!πόντους δεν ξέρω θα μας πει η γιατρός στς 18 που θα πάμε!!!!

Βρε τι παλικαρακι μπαμπατσικο είναι αυτό??:x

Κ εγώ θέλω πολύ να δω το ύψος του γτ τα φορμακια για 62 εκ άρχισαν να του κάνουν σχεδόν κ είμαι περίεργη.. τελευταία φορά ήταν 55.5 πριν από ένα μηνα.. να δούμε..

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Christine. S είπε:

Αχ, σε καταλαβαίνω... Υπομονή... Και εμένα βγήκε λιτοδιαιτος.... Το μπιμπερό το κρατάμε πολυ ώρα μπας κ πιει... 

Η παιδιατρος μας είπε να βλέπουμε αν παιρνει βάρος κ να μην κοιτάμε τοσο τα ml...Να μην υποσιτιζεται όμωςα...Μας είχε πει βεβαια πιο παλια πχ ότι αν πρεπει να παιρνει 600 ml με βάση το βαρος, υπάρχει θέμα αν τρώει 400  ημερησίως... ...Βέβαια εμείς κοιτουσαμε τα συνολικά ml... Μήπως παιρναει φάση ανάπτυξης κ σταμάτησε να τρώει;;;εμάς μείωσε 100-150 ml για 5 μέρες κ μετα ξανάρχισε... Τα 900ml που έπινε δεν τα έφτασε αλλά έτρωγε ψιλό ικανοποιητικά...

Και εμείς το nan έχουμε της nestle ... Στην αρχή το έπινε με ευχαρίστηση κ όλο ενώ τώρα δε δείχνει την ίδια ευχαρίστηση κ μόλις δουμε την παιδιατρο θα συζητήσουμε μήπως το αλλάξουμε... 

Πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια, δείτε σε ποιο θα καταλήξετε... Η παιδιατρος τι σε συμβουλευει;;;

Σημειωνεις τα γευματα σε ενα 24ωρο;;στο λέω γιατί κ σε εμένα πχ τυχαίνει να τρώει 70 κ ανησυχούσα, αλλά στα ημερήσια συνολικά ml έφτανε τα 700...

Αυτο που λες να το σημειώσω δεν το έχω κάνει αλλα αμα το υπολογίσω ειναι γύρω στα 600 με 700!μου είχε δώσει ο παιδίατρος κάτι σακουλάκια με το humana οταν του το έδωσαν πρώτη φορά ξετρελάθηκε ήπιε 180!του το είπα και μου δοκιμάσε το και το πήρα!δεν το πίνει τελικά και γύρισα στο nan!εσένα κάνει εύκολα κακα με το nan?

Όταν πήγαμε για τα εμβολια ηταν 5560 και 61 πόντους!πριν δυο εβδομάδες!είχε πάρει σε 25 μερες 1200! Τώρα δεν το βλέπω να παιρνει!σκέφτηκα να πάρω ζυγαριά στο σπίτι να τον μετράω!

6 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Καλημερα!! Το sanilac του έφερε δυσκοιλιοτητα και εμετούς και πονούσε κ έτσι το αλλαξαμε στις 10 μερες!τον είδε οταν σαρανταρισε και όταν πήγαμε για το εμβόλιο είχε πάρει 1100 και 5 ποντους ύψος!μετα το εμβόλιο σταμάτησε να τρώει!του έκανα και καλλιέργεια ουρων για ουρολοιμωξη σημερα θα βγει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...