Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Anna3 είπε:

καλημέρα  κορίτσια !!! βασικά πρέπει να σας αποκαλώ μοντέλα χαχα τη διαστάσεις είναι αυτές κάλε φτου σας !και Μπραβο σας !!!! Εγω θαυμα θα ειναι αν καταφερω να φτασω στα 62 κιλά θα ήθελα 60 ,για να εχω περιθώριο για πιθανές μελλοντικές ατασθαλίες , αλλα το βλέπω ακατόρθωτο να χάσω αλλα 10 κιλά ! καλα και τα 7 μου φαίνονται δύσκολο αλλά οκ ! εχει κολλήσει μέρες και η  ζυγαριά και δεν είναι ότι έχει και ζέστη να πεις κατακράτηση χαχαχαα...
ο μπέμπης ενω ολη μέρα κάθεται στη καλαθούνα χωρις να παραπονιέται το βράδυ.... λες και το καταλαβαίνει μόνο δίπλα μου .Εχτές κουτούλαγα τον είχα αγκαλιά  κοιμόταν  γινοτα αυτο που λέμε αλοιφη πάνω μου... τον εβαζα στο καλάθι μέχρι να κάτσω στο κρεβάτι ουααααααααααααα ουαααααααααα ε το προσπάθησα τρεις φορές..... στη τέταρτη πήρα το μαξιλάρι μου και κοιμηθήκαμε στο κρεβατι  της κορης..... Οπου μάλλον κατέρρευσα δε θυμαμαι να ξυπνησαμε το βραδυ αν  εφαγε κτλ....Δε νομιζω ομως τι ποια ...
Παντως η κουραση δε περιγραφεται ολη μερα τρεξιμο ,ασιδερωτα απειρα, τα εχω παιξει με δυο στο σπιτι . Ελπιζω να φτιαξει η κατασταση αλλα δε ξερω πως...Πως τιθασεύεις ενα τριχρονο που δε παει σχολειο ?  και να παει τρεμω για τις αρρωστιες...
Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα ....

Άσε κορίτσι μου τα ίδια περνάμε.2,5 χρόνων ο πρώτος και στο σπίτι όλη μέρα,το μόνο που ακούγεται είναι :μαμά μαμά μαμααααα......Καλά 2 πλυντήρια πλένω και 2 σιδέρωμα τη μέρα(μόνο των παιδιών).Εγώ φοράω τα ίδια  3 μπλουζάκια συνέχεια εναλλάξ με σορτσάκια.Και εννοείται μόλις αλλάξω βγάζει γουλιες πάνω μου.Ευτυχως ο μεγάλος κοιμάται 2 ώρες το μεσημέρι και κάθομαι λίγο.

Εγώ και στον πρώτο και τώρα λόγω θηλασμού έκανα συγκοιμηση στον καναπέ.Εχει κανόνες ασφαλειας και αν φοβάσαι πολυ άστο απλά είναι ο μόνος τρόπος όχι να κοιμάσαι αρκετά αλλά τουλάχιστον να μην είσαι όρθια όλο το βράδυ.Ο μπέμπης ακόμη και τώρα θηλάζει το βράδυ ανά 2 ώρες περίπου σπάνια 2,5 .Τις πρώτες 2 φορές τον ξαναβάζω στο λίκνο αλλά τις άλλες τον ξαπλώνω δίπλα μου.Απλα σκέφτομαι στο 6μηνο να πάει στο δωμάτιο του όποτε θέλω να μάθει στο λίκνο.Αυτο που συνεχίζει να με διαλύει είναι που χέζει πολύ μες τη νύχτα.Κατα τις 2-3 και μετά 5-6 .Έλεος πια....

16 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εμεις ταλαιπωριομαστε με κολικους......τι κανουμε κοριτσια????

Περαστικά σας.Εχει προβιοτικα σε σταγόνες και αλοιφή για να ζεστενει την κοιλίτσα.Ρωτα τον παιδίατρο.Εμας μας βοήθησαν.Δυστυχως πολλά μωράκια έχουν ,στο 3μηνο περνάνε συνηθως

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

καλημέρα  κορίτσια !!! βασικά πρέπει να σας αποκαλώ μοντέλα χαχα τη διαστάσεις είναι αυτές κάλε φτου σας !και Μπραβο σας !!!! Εγω θαυμα θα ειναι αν καταφερω να φτασω στα 62 κιλά θα ήθελα 60 ,για να εχω περιθώριο για πιθανές μελλοντικές ατασθαλίες , αλλα το βλέπω ακατόρθωτο να χάσω αλλα 10 κιλά ! καλα και τα 7 μου φαίνονται δύσκολο αλλά οκ ! εχει κολλήσει μέρες και η  ζυγαριά και δεν είναι ότι έχει και ζέστη να πεις κατακράτηση χαχαχαα...
ο μπέμπης ενω ολη μέρα κάθεται στη καλαθούνα χωρις να παραπονιέται το βράδυ.... λες και το καταλαβαίνει μόνο δίπλα μου .Εχτές κουτούλαγα τον είχα αγκαλιά  κοιμόταν  γινοτα αυτο που λέμε αλοιφη πάνω μου... τον εβαζα στο καλάθι μέχρι να κάτσω στο κρεβάτι ουααααααααααααα ουαααααααααα ε το προσπάθησα τρεις φορές..... στη τέταρτη πήρα το μαξιλάρι μου και κοιμηθήκαμε στο κρεβατι  της κορης..... Οπου μάλλον κατέρρευσα δε θυμαμαι να ξυπνησαμε το βραδυ αν  εφαγε κτλ....Δε νομιζω ομως τι ποια ...
Παντως η κουραση δε περιγραφεται ολη μερα τρεξιμο ,ασιδερωτα απειρα, τα εχω παιξει με δυο στο σπιτι . Ελπιζω να φτιαξει η κατασταση αλλα δε ξερω πως...Πως τιθασεύεις ενα τριχρονο που δε παει σχολειο ?  και να παει τρεμω για τις αρρωστιες...

6 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

Κοριτσια εσείς με τα δυο παιδια είστε χωρίς υπερβολή ηρωίδες!!!! 

Μπράβο σας! !!! 

Όσο για το σχολείο έχεις δίκιο ρε κορίτσι!!! Που να το πας με αυτήν την κατάσταση κ τις ιώσεις γενικά... Και εγώ τις τρέμω τις αρρώστιες(ταιριάζουμε σε αυτό χι χι χι)..αν θυμάμαι φοβόσουν τον φυσιολογικό ;;;εγώ φοβάμαι τις αρρώστιες κ τα νοσοκομεία αν κ θα ήθελα να έχω κάνει φυσιολογικό αλλά δε γινόταν.... Λογικά θα συνηθίσει ο οργανισμός στο ξενυχτι... Που θα παει!!!! 

On 28/9/2020 at 9:40 ΜΜ, Fofi! είπε:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εμεις ταλαιπωριομαστε με κολικους......τι κανουμε κοριτσια????

Τι ειπε η παιδιατρος;;;Υπάρχει της frezyderm μια κρέμα  για την κοιλιτσα για κολικους... Μου τη κάνανε δώρο...Ρώτησα τη αν κάνει να τη βάλεις.... 

Just now, Christine. S είπε:

Μπράβο σας! !!! 

Όσο για το σχολείο έχεις δίκιο ρε κορίτσι!!! Που να το πας με αυτήν την κατάσταση κ τις ιώσεις γενικά... Και εγώ τις τρέμω τις αρρώστιες(ταιριάζουμε σε αυτό χι χι χι)..αν θυμάμαι φοβόσουν τον φυσιολογικό ;;;εγώ φοβάμαι τις αρρώστιες κ τα νοσοκομεία αν κ θα ήθελα να έχω κάνει φυσιολογικό αλλά δε γινόταν.... Λογικά θα συνηθίσει ο οργανισμός στο ξενυχτι... Που θα παει!!!! 

Τι ειπε η παιδιατρος;;;Υπάρχει της frezyderm μια κρέμα  για την κοιλιτσα για κολικους... Μου τη κάνανε δώρο...Ρώτησα τη αν κάνει να τη βάλεις.... 

Ναι γενικά δε φοβάμαι τπτ.θεωρω ότι όλα λύνονται και αντιμετωπίζονται εκτος από τις αρρώστιες γιατί εκεί είμαστε στα χέρια άλλων....

Ναι πήγα με καισαρική γιατί φοβόμουν ...

Τώρα το ξενύχτι συνιθιζεται;αυτά μπαίνουν σε προγραμμα; Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός  φτιάχνει το πράγμα,πόσο μάλλον αν μειωθεί ο θηλασμός εκεί μετά είναι μαγεία χαχα(αν κρίνω από το πρώτο)

Just now, Anna3 είπε:

Ναι γενικά δε φοβάμαι τπτ.θεωρω ότι όλα λύνονται και αντιμετωπίζονται εκτος από τις αρρώστιες γιατί εκεί είμαστε στα χέρια άλλων....

Τώρα το ξενύχτι συνιθιζεται;αυτά μπαίνουν σε προγραμμα; Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός  φτιάχνει το πράγμα,πόσο μάλλον αν μειωθεί ο θηλασμός εκεί μετά είναι μαγεία χαχα(αν κρίνω από το πρώτο)

Κοίταξε,4 μήνες μετά θα λεγα ότι κάπως συνηθίζεται .Τι εννοώ;Ακόμη κοιμάμαι περίπου 4 ώρες σπαστά και ναι νυστάζω αρκετά όμως δεν έχω καταρρεύσει και συνεχίζω να το κάνω.Και αν συνεχίσει ο αποκλειστικός θηλασμός πιστεύω σε 2 μήνες ακόμη πάλι το ίδιο θα ζω(πολύ νυστα αλλά θα τα κάνω ακόμη όλα .2παιδια,σπίτι,άντρα)

ROnbp3.pngPFbVp3.png

11 ώρες πρίν, Dinakim είπε:

Κοριτσι μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!Γερη κ τυχερη!!Διαλεξε μονη της μερα να ερθει τελικα!!Μπραβο της!!!Πες μας την ιστορια σας οταν βρεις χρονο!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι κανονικά στην ώρα της ! Νομίζω έχω γράψει πιο πάνω αλλά αν δν το εδώ κάνει ,'θα γράψω!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

Καιεγω ακριβώς την ίδια νοοτροπία με σένα έχω... Όλα λύνονται εκτός από την υγεία... Ασε που πολλοι γιατροί είναι τραγικοί κ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς πλεον...

Δεν έχεις καμια βοήθεια σπιτι να σε ξελαφρυνουν λιγάκι;(εγω δυστυχώς μόνο τον άντρα μου) Για πες από την εμπειρία σου ποτε μειώνονται οι θηλασμοι, ποσών μηνών;;

Πόσο καιρο θηλασες το πρωτο μπουμπουκι σου;;

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Κοίταξε,4 μήνες μετά θα λεγα ότι κάπως συνηθίζεται .Τι εννοώ;Ακόμη κοιμάμαι περίπου 4 ώρες σπαστά και ναι νυστάζω αρκετά όμως δεν έχω καταρρεύσει και συνεχίζω να το κάνω.Και αν συνεχίσει ο αποκλειστικός θηλασμός πιστεύω σε 2 μήνες ακόμη πάλι το ίδιο θα ζω(πολύ νυστα αλλά θα τα κάνω ακόμη όλα .2παιδια,σπίτι,άντρα)

Μπράβο σου ρε κορίτσι!!!! 

Παίρνεις καμια βιταμίνη τουλάχιστον;;;

Το πιστςυω ότι. είναι στη φυση της γυναίκας να αντέχει(βέβαια υπάρχουν κ γυναίκες που δεν έχουν μάθει στα δυσκολα, όποτε δε συνηθίζουν ή δεν θέλουν).... 

Κορίτσια εσείς που έχετε εμπειρία για ρίξτε τα φώτα σας αν μπορείτε.... 

Μας έκανε λίγο ίκτερο στο νοσοκομείο χωρίς να μπει λαμπά... Το χρώμα στο μάτι δεν είναι κιτρινο όσο ήταν αλλά δεν είναι κ τελείως άσπρο... 

Έτσι πρέπει να είναι στα νεογνά;;είμαστε δυο εβδομάδων.... 

Επισης το ένα στήθος δεν φαίνεται να το προτιμα...τον παιρνει ο υπνος ευκολα στο στήθος αλλά στο αριστερό σχεδόν αμέσως κάτι κ να κάνω δεν ξυπνάει κ δεν ρουφάει...ενώ στο δεξί ρουφάει... 

Τι λέτε να κάνω;;;;

Καιεγω ακριβώς την ίδια νοοτροπία με σένα έχω... Όλα λύνονται εκτός από την υγεία... Ασε που πολλοι γιατροί είναι τραγικοί κ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς πλεον...

Δεν έχεις καμια βοήθεια σπιτι να σε ξελαφρυνουν λιγάκι;(εγω δυστυχώς μόνο τον άντρα μου) Για πες από την εμπειρία σου ποτε μειώνονται οι θηλασμοι, ποσών μηνών;;

Πόσο καιρο θηλασες το πρωτο μπουμπουκι σου;;

Μπράβο σου ρε κορίτσι!!!! 

Παίρνεις καμια βιταμίνη τουλάχιστον;;;

Το πιστςυω ότι. είναι στη φυση της γυναίκας να αντέχει(βέβαια υπάρχουν κ γυναίκες που δεν έχουν μάθει στα δυσκολα, όποτε δε συνηθίζουν ή δεν θέλουν).... 

Καλημέρα! 

Εγώ ο καλός.μου. και τα δύο ζουζούνια. Εκπαιδευω τη κόρη να με βοηθάει :-P

Το πρώτο το θήλασα λίγο  κάνα 3μηνο γιατί γύρισα νωρίς στη δουλεια(μη χάσω.... Και το ευχαριστώ... Τσπ μεγάλο θέμα κ αυτό συμβουλή κορίτσια εκμεταλλευτείτε όλες τις παροχές κανείς δεν εκτιμάει τπτ κ.δεν υπάρχουν εξαιρέσεις )θυμάμαι πάντως όταν 40σαμε ήταν σαν να πατήθηκε ένα μαγικό κουμπί και ολα ρυθμίστηκαν υπνοι ξύπνιοι υπήρχε ένα πρόγραμμα.

Όσο για τον ίκτερο όταν σας είδε η παιδίατρος τι σας είπε; Αν δεν είναι σα βαρύ πεπόνι και πεινάει και τρώει και παίρνει βάρος μην αγχώνεσαι...

Αυτό για το στήθος μας το έλεγαν κ στο μαιευτήριο έχουν κ προτιμήσεις χαχαχα , βάζε τον να ξεκινάει από εκεί που δε του αρέσει ώστε στη ξελιγομαρα του κ τη πείνα να μην έχει επιλογές τριβε και το αυτακι στο λωβο που ενεργοποιεί τη πείνα και μετά κλείσε το γεύμα από τη μεριά που του αρέσει . Εγώ αυτό θα κάνα δε ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις

• Μου αρέσει 1

Μας έκανε λίγο ίκτερο στο νοσοκομείο χωρίς να μπει λαμπά... Το χρώμα στο μάτι δεν είναι κιτρινο όσο ήταν αλλά δεν είναι κ τελείως άσπρο... 

Επισης το ένα στήθος δεν φαίνεται να το προτιμα...τον παιρνει ο υπνος ευκολα στο στήθος αλλά στο αριστερό σχεδόν αμέσως κάτι κ να κάνω δεν ξυπνάει κ δεν ρουφάει...ενώ στο δεξί ρουφάει... 

Τι λέτε να κάνω;;;;

Θηλάζεις αποκλειστικά; αν ναι αργεί λίγο να φύγει.

Just now, Anna3 είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ ο καλός.μου. και τα δύο ζουζούνια. Εκπαιδευω τη κόρη να με βοηθάει :-P

Το πρώτο το θήλασα λίγο  κάνα 3μηνο γιατί γύρισα νωρίς στη δουλεια(μη χάσω.... Και το ευχαριστώ... Τσπ μεγάλο θέμα κ αυτό συμβουλή κορίτσια εκμεταλλευτείτε όλες τις παροχές κανείς δεν εκτιμάει τπτ κ.δεν υπάρχουν εξαιρέσεις )θυμάμαι πάντως όταν 40σαμε ήταν σαν να πατήθηκε ένα μαγικό κουμπί και ολα ρυθμίστηκαν υπνοι ξύπνιοι υπήρχε ένα πρόγραμμα.

Όσο για τον ίκτερο όταν σας είδε η παιδίατρος τι σας είπε; Αν δεν είναι σα βαρύ πεπόνι και πεινάει και τρώει και παίρνει βάρος μην αγχώνεσαι...

Αυτό για το στήθος μας το έλεγαν κ στο μαιευτήριο έχουν κ προτιμήσεις χαχαχα , βάζε τον να ξεκινάει από εκεί που δε του αρέσει ώστε στη ξελιγομαρα του κ τη πείνα να μην έχει επιλογές τριβε και το αυτακι στο λωβο που ενεργοποιεί τη πείνα και μετά κλείσε το γεύμα από τη μεριά που του αρέσει . Εγώ αυτό θα κάνα δε ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις

Καλο αυτό με το σαραντισμα... Δυσκολευομαι να το φανταστώ!!! Μακάρι να συμβει! Όσο για τη δουλειά έχεις δίκιο! Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!!! Και σε εκτιμάνε για όσο είσαι καλή κ δίνεις!! 

Η παοδιατρος στο νοσοκομείο μας είπε να κάνουμε έναν έλεγχο σε δυο μερες, ήρθε η παιδιατρος σπίτι κ μας είπε δε χρειάζεται... Πήρε βάρος απλά όχι τις δυο τελευταίες μέρες πολυ ... Γενικά αν πειναει ουρλιάζει... Λες να το ξεκινάω από εκεί ε;;;θα το δοκιμάσω κ αυτό.... Πάντως αυτό με το αυτι δεν πιανει.... 

Έπιανε μόνο στο νοσοκομείο... Γενικά κοιμάται στο βυζι κ δεν τον ξυπνάνε κανόνια.... 

Just now, Elen_2 είπε:

Θηλάζεις αποκλειστικά; αν ναι αργεί λίγο να φύγει.

Θηλαζω αλλά δίνω κ δυο φορες ξένο... Εσας σας έφυγε;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Christine. S είπε:

Τι λέτε να κάνω;;;;

Εμας ειναι ακομα ελαχιστα κιτρινος τεσσερις σχεδον βδομαδες μετα. Μου ειπαν αν θηλαζει αργει να φυγει το χρωμα, αρκει να φευγει σιγα σιγα και να μην ξαναγινει κιτρινο το παιδι. Για το στηθος, μαλαξεις να κατεβαινει πιο πολυ γαλα και να ξυπναει. Αντλησεις απο αυτο το στηθος στα ενδιαμεσα και να προσπαθεις να βαζεις το μωρο λιγο πιο πολυ απο εκει οσο γινεται για να αυξησεις την παραγωγη του. Κατι μου λεει ομως οτι μια χαρα του φτανει και το ενα στηθος.

• Μου αρέσει 1

Καλο αυτό με το σαραντισμα... Δυσκολευομαι να το φανταστώ!!! Μακάρι να συμβει! Όσο για τη δουλειά έχεις δίκιο! Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις!!! Και σε εκτιμάνε για όσο είσαι καλή κ δίνεις!! 

Η παοδιατρος στο νοσοκομείο μας είπε να κάνουμε έναν έλεγχο σε δυο μερες, ήρθε η παιδιατρος σπίτι κ μας είπε δε χρειάζεται... Πήρε βάρος απλά όχι τις δυο τελευταίες μέρες πολυ ... Γενικά αν πειναει ουρλιάζει... Λες να το ξεκινάω από εκεί ε;;;θα το δοκιμάσω κ αυτό.... Πάντως αυτό με το αυτι δεν πιανει.... 

Έπιανε μόνο στο νοσοκομείο... Γενικά κοιμάται στο βυζι κ δεν τον ξυπνάνε κανόνια.... 

Καλημέρα.Ναι μπορεί να του φτάνει το ένα στήθος η να κουράζεται όταν τραβήξει λίγο οπότε συμφωνώ με την Άννα,βάλε τον πρώτα σε αυτό που δεν προτιμάει ώστε στην πείνα του να τραβήξει από εκεί.

Στον πρώτο με αποκλειστικό θηλασμό είδα μεγάλη διαφορά κυρίως στον ύπνο στο τριμηνο(τότε όμως σταμάτησαν οι κολικοί) .Στον δεύτερο ακόμη περιμενω:shock:...Όχι η αλήθεια είναι ότι κάπως στρώσανε τα πράγματα αλλά όχι όσο περίμενα.Υπαρχουν ακόμη μέρες που θηλάζει ανά ώρα αλλά είναι πιο λίγες.

Πάντως τώρα μπορεί να νιώθω ακόμη κομμάτια κυρίως το βράδυ όταν χέζει και σιχτιριζω μέσα μου αλλά μόλις του μιλάω μου χαμογελάει και το βλέπω που χαίρεται και ηρεμώ αμέσως.:wub:

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

11 ώρες πρίν, Christine. S είπε:

Μπράβο σας! !!! 

Καλημερα..ηρθε χθες ο παιδιατρος μας ειδε αλλα δεν μου συνιστει τις σταγονες...μου ειπε υπομονη να της διπλωνω τα ποδαρακια οταν την εχω αγκαλια,στηθος και απορροφητηρα....απο χθες της μαζευω τα ποδαρακια και σαν να μας βοηθαει αυτο με τα αερια της...

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! είπε:

Καλημερα..ηρθε χθες ο παιδιατρος μας ειδε αλλα δεν μου συνιστει τις σταγονες...μου ειπε υπομονη να της διπλωνω τα ποδαρακια οταν την εχω αγκαλια,στηθος και απορροφητηρα....απο χθες της μαζευω τα ποδαρακια και σαν να μας βοηθαει αυτο με τα αερια της...

Υπομονή τότε να δεις πως θα πάει....

Εγώ βρε κορίτσια του άλλαξα το γάλα όπως μου είπε η παιδίατρος και χτες μου έκανε το βράδυ δύο φορές εμετό....δεν ξέρω λέτε να φταίει το γάλα??????

1 hour ago, Christine. S είπε:

Για τον ίκτερο εγώ πάντως τη μέρα τον έχω στο μπαλκόνι με κατεβασμένη τέντα να τον βλέπει το φώς και του φύγε κατευθείαν ξεκιτρινισε και τα μάτια του....

Just now, Thaliamp είπε:

Υπομονή τότε να δεις πως θα πάει....

Εγώ βρε κορίτσια του άλλαξα το γάλα όπως μου είπε η παιδίατρος και χτες μου έκανε το βράδυ δύο φορές εμετό....δεν ξέρω λέτε να φταίει το γάλα??????

Για τον ίκτερο εγώ πάντως τη μέρα τον έχω στο μπαλκόνι με κατεβασμένη τέντα να τον βλέπει το φώς και του φύγε κατευθείαν ξεκιτρινισε και τα μάτια του....

Ρευεται η οχι?μηπως εχει καμμια παλινδρομηση?πολυ πιθανον και το γαλα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...