Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημέρα.Φυσιολογικο είναι με τα κακακια.Μεχρι να στρώσει το έντερο.Οταν αλλάζεις πάνα πριν βάλεις την καινούργια θα κατεβάζεις προς τα κάτω το πουλάκι του με το δάχτυλο σου απαλά,κάτω και κέντρο.Αν είναι στο πλάι τότε θα βγαίνουν τα τσισα από κείνη τη μεριά.Οπως και μόλις την ανοίγεις θα την κρατας λίγο μπροστά του να κατουράει και μετά θα την βγάζεις.Τα αγοράκια το κάνουν αυτό.

Αχ, πολυ χρήσιμο αυτό με το κράτημα κάτω.... Σώζει!!! Να είσαι καλά.... Τι κανει το μπαμπάκι σας;;;Εσυ πως είσαι;

17 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

ΑστΑ και εγώ με αυτη την απορία ζω πως δε λερώνονται και εγώ χάλια τα κάνω όλο μέσα στα τσισα τον βρίσκω βαρέθηκα να πλένω σεντόνια!!!

@ada32 πώς είσαι σήμερα ; Νιώθεις πινάκια;

Εγώ ειμαι κ τελείως ανιδεη, χτες πρωτη μερα Λέρωσε κ τα δυο δικά μας σεντόνια στο αλλαγμα με τσίσα, παροτι είχα βάλει υποσεντονο πανω στο κρεβάτι που τον αλλαζα... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, merl30 είπε:

Αχ σε ευχαριστώ πολύ.Ολο το βράδυ ήταν ήρεμη.Σηκωθηκε και στις 3 ώρες για να φάει.Στις 12 έφαγε 130ml ξενο και στις  3 90ml.ουτε εμετό έκανε.

Καλημέρα.Τωρα πια μην το σκέφτεσαι,τελείωσε.Περασαν τόσες ώρες.

Just now, Christine. S είπε:

Αχ, πολυ χρήσιμο αυτό με το κράτημα κάτω.... Σώζει!!! Να είσαι καλά.... Τι κανει το μπαμπάκι σας;;;Εσυ πως είσαι;

Εγώ ειμαι κ τελείως ανιδεη, χτες πρωτη μερα Λέρωσε κ τα δυο δικά μας σεντόνια στο αλλαγμα με τσίσα, παροτι είχα βάλει υποσεντονο πανω στο κρεβάτι που τον αλλαζα... 

Καλημέρα.Καλα είμαστε.

Στον πρώτο έπλυνα σεντόνια..με το κιλό.Πιτσιλουσε παντού.Στο δεύτερο ξέρεις πια.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

18 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα!

Κορίτσια για τα τσισα στα αγοράκια ισχύει ότι είπαν κ τα αλλά κορίτσια.  Έγω είχα άλλο θέμα , έκανε κακα 1-2 φορές την μέρα αλλά έκανε πάρα πολλά κ είχα βαρεθεί να τον αλλάζω κ να πλένω τα ρούχα στο χέρι πρώτα κ μετά πλυντήριο.  Μέχρι πόυ πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο πανα κ κάπως σώθηκα με τα κακα. Γτ είχε Πέσει πολύ πλύσιμο στο χέρι με πράσινο σαπούνι..

@Anna3 @Christine. Sτώρα δεν έχω τίποτα απλά πόνο στην κοιλιά όταν σηκώνομαι.  Σκέφτομαι μήπως έκανα  βλακεία χθες που δεν έκατσα όρθια κ δεν περπάτησα  αλλά δεν είχα το κουράγιο.  Κ αν ήταν να ξεκινήσει ο τοκετός δεν θα ξεκινούσε ?? μάλλον έχω κάποιες μέρες ακόμα. ..

Οπως το λες αν ήταν να ξεκινήσει, θα ξεκινάνε.... Έτσι πιστευω κ εγω

17 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Θαλεια μου καταρχάς να σας ζησει!

Εχω χαθεί πλέον, αλλά κι εγώ δεν είμαι καλά...

Έχω τεραστιο θέμα ψυχολογικό, και μου έχει βγει απογοήτευση και επιθετικότητα στον άνδρα μου, ίσως γιατί δεν έχω καμία απολύτως βοήθεια από την πρώτη ημέρα και δεν προβλέπεται (αυτό με τρελαίνει περισσότερο)...

Αλλα... προσπαθώ παρά πολύ, και σκέφτομαι τι δώρο είναι η ίδια η μικρούλα μου! 
Αν δεν μπορείς να θηλάσεις, να δώσεις φόρμουλα! Μην αφήνεις την κακή ψυχολογία να σε τσακίσει. Η κούραση είναι μεγάλη και οι ορμόνες μας στα ύψη...

ειπες ότι ζορίστηκες πολύ στη γέννα και μπορώ να σε καταλάβω. Εγώ σοκαρίστηκα όσο δεν φαντάζεσαι με το ότι η μικρή μπήκε απευθείας στην εντατική που έκανα ένα 24ωρο σχεδόν να μιλήσω! Αυτό πιστεύω με τσακισε σε συνδυασμό με μια συμπεριφορά του άνδρα μου που με απογοήτευσε... Αλλά κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι καλύτερα!

Μην αφήνεις τίποτα να σε πάρει από κάτω! 
Να θυμάσαι το εξής:

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

@didi2 πόσο σωστά τα λες.... Παίρνω κ εγώ κουράγιο... 

@Thaliamp ελπίζω να είσαι κ εσυ καλυτερα... Αν σε παρηγορει ουτε εγώ έχω βοήθεια... Η πεθερα ειναι μακριά κ η μητέρα άκου άρρωστη χρόνια, όποτε έχω μόνο τον άντρα μου για λίγες μέρες. Που πήρε άδεια... Εμένα με τσακισε η αποτυχία του θηλασμου... 

Σκέφτομαι απλά ποσο θείο δώρο είναι αυτό που κρατάμε στην αγκαλιά μας.... 

7 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κοριτσια τι κανετε???πολυ κουραση και νευρα........να σας ρωτησω πιπιλα βαζετε??

Πολλά νευρα, ναι... Πιπιλα είπε η παιδιατρος σε ένα μήνα... Μου φαίνεται πολυ βέβαια... Με την ίδια παιδιατρο η φίλη μου δεν έβαλε κ μετα το μήνα δεν πήρε πιπιλα η μικρή κ από τότε έχει αντί γι α πιπιλα ένα πετσετακι για γουλιές λεπτο στο στόμα κ κάθεται συνέχεια κ πλένει πετσετάκια για να της τα δίνει γι α πιπιλα.... 

22 ώρες πρίν, SasT είπε:

Καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Το μωρο θηλαζει οσο θελει . Αυτα ηθελα να ξερα που τα ειδε. Δεν θελω να τον θιξω ως επιστημονα μπορει να ναι εξαιρετικος αλλα αυτα καμια σχεση με την πραγματικοτητα του θηλασμού.

Το πρωτο μου χρειαζοταν μιση ωρα περιπου σε καθε στηθος η και παραπανω. Το δευτερο κατι λιγοτερο απο δεκα λέπτα. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Μαλιστα τα νεογεννητα πιο κοντα ειναι στο μισαωρο Παρα στο δεκαλεπτο- τεταρτο.

Οταν βγαζεις την πανα τα αγορακια στο επομενο πενταλεπτο κανουν συνηθως τσισα οποτε την ανοιγεις κ μετα την κρατας λιγο κλειστη και περιμενεις να κανουν... αυτο για να μη λερωνουν παντου. Η τα πας πολυ γρηγορα για πλυσιμο αν σκοπευεις να τα πλυνεις .κ τα κανουν εκει

Ειναι φυσιολογικο τα συχνα κακα απ ο,τι φαινεται. Το πρωτο μου παιδι εκανε πιο αραια αλλα αυτος εδω εχει σε καθε αλλαγμα κακα. 
 Εδω ειναι λινκ απο πολυ αξιοπιστο σαιτ για θηλασμο. Οποια μαμα ξερει αγγλικα και ξεκιναει να θηλαζει θα της λυθουν πολλες αποριες αν το διαβασει

https://kellymom.com/hot-topics/newborn-nursing/

εδω λεει για το ποτε ερχεται το γαλα για τις κοπελες που ανησυχουν

https://kellymom.com/ages/newborn/when-will-my-milk-come-in

Σε ευχαριστώ πολυ βρε κορίτσι, να είσαι καλά!! Το δοκίμασα κ βοηθάει.... Εσυ πως παει;

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια !!!  Διαβάζω εδώ για την πιπίλα δε χρειάζεται να τη μάθει... Εκτός και αν δείτε να βάζει δαχτυλακι μετά δε κόβονται ολα αυτα... Εμένα δε με κατουράει μόνο όταν τον αλλάζω κάνω κάτι λάθος και ξαπλα που τον έχω και κοιμάται του βγαίνουν απ' έξω. Να αλλαξω μέγεθος στη πανα; Το βράδυ και εγώ τον είχα μαζί μου στο κρεβάτι προφανώς κατουρυθηκε σεντόνια υπό στρώματα όλα χάλια, τώρα άλλαξα τρόπο στρωσιματος του κρεβατι ου το έστρωσα όπως μου το στρωνανε στο Ιασώ χαχαχα μπας και σώσω έστω το στρώμα.

Το καλό με το ότι τον είχα στο κρεβάτι είναι ότι (ενώ στη κόρη φοβόμουν δε το χα κάνει ποτέ) καποια στιγμή απλάβγυρισα στο πλάι  τον έβαλα στο στήθος και κοιμήθηκα και του πα φάε κάνε ότι θες καταρρέω χαχα  

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Anna3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!  Διαβάζω εδώ για την πιπίλα δε χρειάζεται να τη μάθει... Εκτός και αν δείτε να βάζει δαχτυλακι μετά δε κόβονται ολα αυτα... Εμένα δε με κατουράει μόνο όταν τον αλλάζω κάνω κάτι λάθος και ξαπλα που τον έχω και κοιμάται του βγαίνουν απ' έξω. Να αλλαξω μέγεθος στη πανα; Το βράδυ και εγώ τον είχα μαζί μου στο κρεβάτι προφανώς κατουρυθηκε σεντόνια υπό στρώματα όλα χάλια, τώρα άλλαξα τρόπο στρωσιματος του κρεβατι ου το έστρωσα όπως μου το στρωνανε στο Ιασώ χαχαχα μπας και σώσω έστω το στρώμα.

Το καλό με το ότι τον είχα στο κρεβάτι είναι ότι (ενώ στη κόρη φοβόμουν δε το χα κάνει ποτέ) καποια στιγμή απλάβγυρισα στο πλάι  τον έβαλα στο στήθος και κοιμήθηκα και του πα φάε κάνε ότι θες καταρρέω χαχα  

Καλημέρα ! Αν έχεις ν1 πάρε το ν2 σίγουρα.  Αλλιώς ν3 . Κ εγώ άλλαξα νούμερο κ σώθηκα.  Κ όταν τον άλλαζα κρατούσα λίγο τν πάνα πάνω του κ μετά τον άλλαζα. στο κρεβάτι μου εβαλα υποσεντονο αδιάβροχο κ οταν τον αλλαζα ειχα σελτεδακια αδιαβροχα αππ το jumbo καπως μεγαλα.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna3 είπε:

Λεω στο δευτερο να δοκιμασω και πιπιλα.. ο πρωτος ειχε πιπιλα το στηθος και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε, ειδικα μετα τον πρωτο χρονο. Θα δειξει αν θα το μετανιωσω.

Just now, Christine. S είπε:

Οπως το λες αν ήταν να ξεκινήσει, θα ξεκινάνε.... Έτσι πιστευω κ εγω

@didi2 πόσο σωστά τα λες.... Παίρνω κ εγώ κουράγιο... 

@Thaliamp ελπίζω να είσαι κ εσυ καλυτερα... Αν σε παρηγορει ουτε εγώ έχω βοήθεια... Η πεθερα ειναι μακριά κ η μητέρα άκου άρρωστη χρόνια, όποτε έχω μόνο τον άντρα μου για λίγες μέρες. Που πήρε άδεια... Εμένα με τσακισε η αποτυχία του θηλασμου... 

Σκέφτομαι απλά ποσο θείο δώρο είναι αυτό που κρατάμε στην αγκαλιά μας.... 

Πολλά νευρα, ναι... Πιπιλα είπε η παιδιατρος σε ένα μήνα... Μου φαίνεται πολυ βέβαια... Με την ίδια παιδιατρο η φίλη μου δεν έβαλε κ μετα το μήνα δεν πήρε πιπιλα η μικρή κ από τότε έχει αντί γι α πιπιλα ένα πετσετακι για γουλιές λεπτο στο στόμα κ κάθεται συνέχεια κ πλένει πετσετάκια για να της τα δίνει γι α πιπιλα.... 

Σε ευχαριστώ πολυ βρε κορίτσι, να είσαι καλά!! Το δοκίμασα κ βοηθάει.... Εσυ πως παει;

Πώς να παει!!! Φουλ ξενυχτι εδω κ δυο μερες! Τη μερα κοιμαται ησυχα κι ας κανουμε επιτηδες χαμο και ολη νυχτα ειναι στο ποδι! Γκρινιαζει κ φαινεται να τον ενοχλει η κοιλιτσα του. Ομως μετα απο αυτην την χαλια εγκυμοσυνη ειμαι πραγματικα ευτυχισμενη που τον εχω εδω διπλα μου!!! Τα ξενυχτια τα περιμενα αλλωστε απο το πρωτο. Τωρα μπορω να πω  οτι εχω μεγαλυτερες αντοχες κ εχω και μικροτερες προσδοκιες απο το μωρο. Δεν αγχωνομαι ας πουμε που δεν κοιμαται.

• Μου αρέσει 2

Στα πόσα κιλά βρε κορίτσια αλλάζουμε νούμερο δηλαδή από μπεμπιλινα???εγώ έχω το 1...λέω όταν τελειώσει έχω ακόμα καμιά 40ριςα να πάρω το 2 μιας κ ο μπέμπης είναι 4+ κιλά....

Just now, Thaliamp είπε:

Στα πόσα κιλά βρε κορίτσια αλλάζουμε νούμερο δηλαδή από μπεμπιλινα???εγώ έχω το 1...λέω όταν τελειώσει έχω ακόμα καμιά 40ριςα να πάρω το 2 μιας κ ο μπέμπης είναι 4+ κιλά....

Λέει πάνω και το πακέτο για ποσά κιλά είναι εμείς είμαστε 3450 και του φοράω το ν2 αλλά επειδή μου γίνεται χάλια κάθε μέρα κάτι δεν εφαρμόζει καλά μάλλον δε ξέρω θα πάρω το 3 τώρα δοκιμαστικα. Πειραματικά το ψιλό πας να εφαρμόζει καλά να μη σφίγγει πολύ να μην έχεις διαρροες 

Just now, Anna3 είπε:

Λέει πάνω και το πακέτο για ποσά κιλά είναι εμείς είμαστε 3450 και του φοράω το ν2 αλλά επειδή μου γίνεται χάλια κάθε μέρα κάτι δεν εφαρμόζει καλά μάλλον δε ξέρω θα πάρω το 3 τώρα δοκιμαστικα. Πειραματικά το ψιλό πας να εφαρμόζει καλά να μη σφίγγει πολύ να μην έχεις διαρροες 

Έχω διαρροές... Στο πλάι κυρίως όταν κατουράει....μέσα σε 3 μέρες τα έχει λερώσει όλα....!!!!θα δοκιμάσω το 2!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος,είμαι στην έκτη εβδομάδα σήμερα έκανα χοριακη και η τιμή ήταν 19650,αύριο έχουμε κλείσει ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο,λέτε να το ακούσουμε?

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Thaliamp είπε:

Χρειάζεσαι 2 οπωσδήποτε. Το 1 είναι πολύ μικρό για σας

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Rania90 είπε:

Καλησπέρα,πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος,είμαι στην έκτη εβδομάδα σήμερα έκανα χοριακη και η τιμή ήταν 19650,αύριο έχουμε κλείσει ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο,λέτε να το ακούσουμε?

Με το καλό!!!!!! Έχεις κάνει επίσκεψη ξανά στο γιατρό; Έχετε δει σάκο; Δε θυμάμαι σε.ποια εβδομάδα ακούς καρδούλα!!! Απόλαυσε το ταξίδι της εγκυμοσύνης

Just now, ada32 είπε:

Χρειάζεσαι 2 οπωσδήποτε. Το 1 είναι πολύ μικρό για σας

Λες το 3 να ανο μεγάλο ; Θα πάρω ένα μικρό πακέτο και ότι βγει

2 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

αγαπη μου και εγω το πρωτο μου που γεννηθηκε 4200 αλλαξα γρήγορα το νουμερο... δοκιμασε το 2 οπωσδηποτε.. και αν σ φανει μεγαλο αγορασε ακομη μερικες μικροτερες... και τις φοράτε μετα τις 2 δεν πανε χαμενες και αν η αναπτυξη του ειναι σαν του δικου μου.. να φανταστεις φορουσαμε παντα 2 νουμερα μεγαλυτερη πανα απο τα παιδια της ηλικιας του..και ρουχα το ιδιο παντα μεγαλυτερα γτ ψηλωνε περαν τ φυσιολογικου...

και οσον αφορα τον θηλασμο επειδη σε παρακολουθουσα τι έγινε?? παντως και εγω επειδη εκανα αποκλειστικο και ηταν θηριακι δεν χορταινε ποτε... και αναγκαστικα μόλις σαραντησα περασα μικτο θηλασμο... και αντεξα μεχρι 3μηνο μετα μου κοπηκε... καμια φορα δεν ειναι στο χερι μας...εγω γέννησα φυσιολ αγορι ενω η κοπελα που γεννησαμε μαζι αυτην με καισαρικη 3.200 κοριτσι της εδωσαν ξενο στο νοσοκομειο δεχτηκε στηθος 5η ημερα στο σπιτι δεν ηθελε στην αρχη... και σε πληροφορω η μανα της εβαζε σακουλακια σε 3 ραφια ειχε τοσο πολυ γαλα και το παιδι επινε φυσιολογικες ποσοτητες οσο ελεγε ο γιατρος και χορταινε... εμενα το μετρησαμε και ειχε φτασει 40ημερων να χορταινει με 300μl εγω φυσικα και δεν ειχα 300 στο στήθος ανα δυο ωρες που ηθελε ο πασας.. παλεψε το μην τα παρατας και οπου βγαλει... καθε παιδι ειναι διαφορετικο και καθε μανα παραγει διαφορετικα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...