Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Καλημέρα!!!!Βρε κορίτσια εγώ που δεν νιώθω τίποτα μόνο το στήθος που πονάει κ λίγο υπνηλια να ανησυχώ?????

Όχι καθόλου να μην ανησυχείς θαλια μου..θα έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.. τι τελεια...

• Μου αρέσει 3

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Καλημέρα!!!!Βρε κορίτσια εγώ που δεν νιώθω τίποτα μόνο το στήθος που πονάει κ λίγο υπνηλια να ανησυχώ?????

Πιστευω οτι οσες εχουμε ελαχιστα συμπτωματα πρεπει απλα να ευχαριστηθούμε την εγκυμοσυνη μας μιας και ειμαστε τυχερες! 

• Μου αρέσει 5

url%5D

Κορίτσια μου τι κάνετε?Εγώ απογοητευμένη...ανακοι δώσαμε την εγκυμοσύνη...Πολύ ζήλια έχω να πω και κακία λες και τους ζητήσαμε τίποτα.. κακα μου λένε δεν λυπάσαι τα λεφτά που θα δώσεις στο ιδιωτικό?και εμείς τι πάθαμε που γέννησαν στο δημόσιο..ή καλά πωπω θα φας όλο το καλοκαίρι με τουρλα την κοιλιά??δεν περιμέναμε να κάνεις τόσο γρήγορα παιδι...τα άκουγα όλα αυτά και είχα μείνει...

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

NB4dp2.png

Just now, Fofi29 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?Εγώ απογοητευμένη...ανακοι δώσαμε την εγκυμοσύνη...Πολύ ζήλια έχω να πω και κακία λες και τους ζητήσαμε τίποτα.. κακα μου λένε δεν λυπάσαι τα λεφτά που θα δώσεις στο ιδιωτικό?και εμείς τι πάθαμε που γέννησαν στο δημόσιο..ή καλά πωπω θα φας όλο το καλοκαίρι με τουρλα την κοιλιά??δεν περιμέναμε να κάνεις τόσο γρήγορα παιδι...τα άκουγα όλα αυτά και είχα μείνει...

Τι λες τώρα;;; Ποιος στα λέει όλα αυτά; 
Μα καλά είναι δυνατόν;;; :angry:

GcVIp2.png

Just now, didi2 είπε:

Τι λες τώρα;;; Ποιος στα λέει όλα αυτά; 
Μα καλά είναι δυνατόν;;; :angry:

Όλα είναι δυνατά σε αυτήν την οικογένεια...ότι να ναι κορίτσια μου..αντί να πουν να με βοηθήσουν που πραγματικά κάνω δουλειές και πονάω αυτές στην κοσμάρα τους..

NB4dp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Fofi29 είπε:

Όλα είναι δυνατά σε αυτήν την οικογένεια...ότι να ναι κορίτσια μου..αντί να πουν να με βοηθήσουν που πραγματικά κάνω δουλειές και πονάω αυτές στην κοσμάρα τους..

Σωστά θυμάμαι ότι έχεις πει ότι έχεις θέματα με την πεθερά σου; Έξαλλη είμαι τώρα! 

GcVIp2.png

Just now, didi2 είπε:

Σωστά θυμάμαι ότι έχεις πει ότι έχεις θέματα με την πεθερά σου; Έξαλλη είμαι τώρα! 

Η πεθερά μόνο το όνομα και το φυλο την ένοιαζε.οσο αναφορά το σπίτι μόλις της είπε ο άντρας μου για να με βοηθήσει η απάντηση της ήταν άστο να βρωμίσει δεν πειράζει μου λέει να μην τα έχεις τελεια..Η συνυφαδα είπε τα παραπάνω...

• Λυπημένη/-ος 1

NB4dp2.png

Just now, Fofi29 είπε:

Μην δινεις σημασια σε κανένα! Το ειπες και μονη σου ζηλεια και κακία! 

Ισα ισα το καλο με εμας τις καλοκαιρινες προσεχως μανουλες ειναι οτι θα φοραμε φορεματακια και μια χαρα θα την βγαλουμε! Ακομη ειναι και καλη περιοδος ο Σεπτέμβριος καθως δεν εχει υπερβολικη ζεστη και φυσικα ειναι ησυχα οσον αφορα τις ιώσεις!

Ας το χαρουμε λοιπον! 

• Μου αρέσει 6

url%5D

Just now, Fofi29 είπε:

Η πεθερά μόνο το όνομα και το φυλο την ένοιαζε.οσο αναφορά το σπίτι μόλις της είπε ο άντρας μου για να με βοηθήσει η απάντηση της ήταν άστο να βρωμίσει δεν πειράζει μου λέει να μην τα έχεις τελεια..Η συνυφαδα είπε τα παραπάνω...

Μάλιστα...

Τι να πω.... Αν δεν τις βάζει στη θέση του ο άνδρας σου, ίσως θα πρέπει να τις βάλεις εσυ.

Μην φοβάσαι και μην αφήνεις να σου δηλητηριάζουν τη ζωή τέτοια άτομα!

Χωρις να θέλω να σου κάνω μάθημα, στα λέω γιατί έζησα τρελά σκηνικά στον πρώτο μου γάμο και αυτό που κατάλαβα είναι πως όσο τους δίνεις χώρο τόσο θα ανακατεύονται και θα δηλητηριάζουν τη ζωή σας...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

GcVIp2.png

4 ώρες πρίν, Fofi29 είπε:

Αγάπη εντάξει απαράδεκτοι πραγματικά. Σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη. Όπως τα άκουσες και μπήκαν από το ένα αυτί έτσι θέλω να βγουν από το άλλο. Εσύ θα κοιτάξεις τον άντρα σου, το μωράκι που έρχεται και τους ανθρώπους που σε αγαπάνε πραγματικά και θα ακούς μόνο λόγια αγάπης από αυτούς. Υπάρχει πολύ ζήλια και και ενέργεια γύρω μας δυστυχώς την οποία όμως πρέπει να την προσπερνάμε και να κολλάμε μόνο στην θετική ενέργεια. Γι'αυτό θέλω τώρα να χαμογελάσεις και να μην το σκέφτεσαι κάν!!

On 2/2/2020 at 10:14 ΜΜ, ada32 είπε:

Κορίτσι να έχεις εμένα για παράδειγμα!! Υπομονή θα το περάσουμε μαζί.  

Δες εγώ είμαι στο δεύτερο έγκυος.. τι έχεις ?εμετούς?

Κορίτσι είχες και στο πρώτο και τώρα εμετούς ε?  Εγώ πάλι ενώ είχα στην μικρή μου τώρα δεν έχω. Θέλει υπομονή πολύ. Είχες σε όλη την εγκυμοσύνη σου ή τους πρώτους 3 μήνες???  

22 ώρες πρίν, Karotaki92 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι καινούρια στην ομαδα!

Και σε εμας μπήκε πολυ καλα ο χρονος καθως ανακαλυψαμε ενα σπορακι που προσπαθούσαμε 1.5 χρονο για να το πιασουμε!

Ειμαι 7 + 4 ημ. ❤! Καλο υπολοιπο σε ολες μας! Να μας βρει ο Σεπτεμβρίος με γεμάτες τις αγκαλιές μας! 

Καλώς ήρθες!!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Προσπαθούσατε καιρό ε? Το είχες ψάξει μετά από κάποιο διάστημα?

• Μου αρέσει 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε; Εγώ έχω διαλυθεί με τα συμπτώματα... Από το απόγευμα και μετά δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι σαν άρρωστη... Αναγούλες και ζαλάδες λες και είμαι σε καράβι στο τρίγωνο των Βερμουδων :D

• Μου αρέσει 1

GcVIp2.png

15 ώρες πρίν, Fofi29 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου....τι να πω θα έπρεπε να ντρέπονται το λιγότερο.μην δίνεις σημασία...εσείς να είστε καλά....το είπες κ στη μαμά σου???

Just now, Thaliamp είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου....τι να πω θα έπρεπε να ντρέπονται το λιγότερο.μην δίνεις σημασία...εσείς να είστε καλά....το είπες κ στη μαμά σου???

Όχι δεν τα είπα.. Δεν υπάρχει λόγος να τσαντιζεται..ούτως ή άλλως σχεδόν τα έχω ξεχάσει δεν δίνω σημασία.. τα ξεπέρασα αυτά τις ζήλιες κλπ διότι από τότε που τους γνώριζα ζήλευαν και ότι έπαιρνα εγώ πήγαιναν και αυτοί και το έπαιρναν.

NB4dp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Μάλλον κι εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου αν όλα πάνε καλά!

Έχω πολυκυστικές με μεγάλους ακανόνιστους κύκλους 45-50 ημερών. .Από το Νοέμβριο ακολούθησα αγωγή glucophage και inofert (την έκανα και παλιά με πολύ καλά αποτελέσματα) οπότε ο κύκλος είχε μειωθεί στις 40 ημέρες την τελευταία φορά. Αρχίσαμε προσπάθειες από τα τέλη Δεκεμβρίου μετά την τεέυταία περίοδο. Τελευταία περίοδος 15/12.  Στις 28/1 κάνω ένα τεστ αχνό θετικό. Δεν το πίστευα γιατί ήμασταν στον πρώτο μήνα σοβαρών προσπαθειών, οπότε είπα να πάω για χοριακή. Τιμές χοριακής:

30/1 -> 146,8

1/2 -> 397,50

3/2 -> 874,3

Την Παρασκευή 7/2 έχω τον πρώτο υπέρυχο. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο εβδομάδων είμαι λόγω μεγάλου κύκλου. Αν λάβω υπόψιν την τελευταία περίοδο είμαι 7 εβδομάδων αλλά αποκλείεται. Υπολογίζω 5 εβδομάδων λόγω καθυστερημένης ωορηξίας στους μεγάλους κύκλους αλλά και λόγω τιμής χοριακής.

Αυτά... Χάρηκα πολύ που σας βρήκα και συγνώμη αν σας κούρασα. Έχω πολύ άγχος μέχρι να μάθω ότι όλα κυλάνε ομαλά μιας και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...