Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Fofi! είπε:

Θαλεια μου, κοριτσια μου τι κανετε????εγω που με χανεις που με βρισκεις για περπατημα..εχω βγαλει φουσκαλες απο το πολυ περπατημα..κοριτσια τα παραταω σημερα..κουραστηκα τοσο καιρο..δεν βλεπω να ερχεται η μπεμπα...

Κ τώρα είναι που θα κάνει το μπαμ;)

Μπορεί να γουσταρε τις τσάρκες τόσο καιρό καλέ,γυναίκα είναι:P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Να σου ζήσει ο μικρός σου!! Πωπω πολύ τυχερή ήσουν...και ευτυχώς που έσπασαν τα νερά νωρίτερα δε ξέρεις τι μπορεί να γινόταν μέσα σε 2 μέρες..η φύση ξέρει και σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου υγιές :wub:

Πόσων εβδομάδων γέννησες; Γιατί πήγαινες για καισαρική αν επιτρέπεται;

Γεννήσαμε κι εμείς την Πέμπτη..εσύ ποια μέρα πήγες; Είναι ήσυχος και ο μικρός μου προς το παρόν, εμάς κλαίει μόνο όταν πεινάει λίγο..και στην αλλαγή πάνας έχει κλάψει καναδυο φορές, αλλά ήταν επειδή πείναγε και εμείς εκείνη την ώρα θέλαμε να τον αλλάξουμε πρώτα :lol: Κοιμάται συνέχεια κι εμάς και όταν ξυπνάει τρώει..στα κιλά είναι μια χαρά άρχισε να παίρνει την τελευταία μέρα που φεύγαμε απ’το μαιευτήριο, αύριο θα πάμε πάλι για εξέταση για τον ίκτερο, γιατί μας είχε ανεβάσει ίκτερο 14,5 και μείναμε άλλη μια μέρα στο μαιευτήριο για φωτοθεραπεία..βγήκαμε χθες κ θα πάμε πάλι αύριο να το δουν. Και Πέμπτη θα έρθει η παιδίατρός μας να τον δει. Κακάκια δεν έχει κάνει από χθες που βγήκαμε από το μαιευτήριο, πήρα την παιδίατρο μου είπε είναι οκ προς το παρόν αφού τρώει κανονικά. Θα τον ζυγίσουμε μετά να δούμε διαφορά βάρους. Εσένα κάνει κακάκια κανονικά;

Καλησπερα να σου ζήσει το μωρακι σου!!γεννηθηκε την 38η εβδομαδα γιατι έχω θέμα επιληψίας και είχα σακχαρο κυησης!είχα προγραμματισμένη 3/09 αλλα εσπασαν τα νερα στη 1/09..εμενα δεν είχε ίκτερο καθολου!έχασε λιγα γραμμάρια οταν βγήκαμε αλλα μου ειπαν φυσιολογικο ειναι!εχθες που τον πηγα στον παιδιατρο σε ιδιώτη μου ειπε πως εφθασε στο βάρος που ήταν όταν γεννηθηκε!αρα είμαστε ειπε μια χαρα!κ εμένα τρωει και κοιμαται!είναι μικρά ακομη!!σου έδωσαν και εσένα βιταμίνη d3 στο μαιευτηριο;κ ο ιδιώτης μου ειπε πως πρέπει να του δίνω καθε μέρα για ένα χρονο!

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια όσες έχετε γεννήσει ήδη έχετε να συστήσετε κανέναν καλό παιδίατρο????μου είπε ο γιατρός μου θα μου προτείνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Thaliamp είπε:

Κ εγώ στο περιμενεεεε.....έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!!!!

Μήπως ειναι προπαρασκευαστικές??????

@Fofi! Που είσαι εσύ?????

Μου είπε η μαία ότι είναι μυικος πονος από τη λεκάνη και ότι μπορώ να παρω buskopan και  να μην ανησυχώ,γιατι αν είναι πονοι γέννας δε σταματάνε ουτε με το buskopan αφου είναι εντονοι.... Μου περασαν όταν κοιμόμουν... Θα δείξει... Μάλλον προπαρασκευαστικες είναι.... Σε. ευχαριστώ κορίτσι... 

Just now, ada32 είπε:

Εμένα ήταν πόνοι περιόδου που όμως όσο περνούσαν οι ώρες δυναμωναν . Ξεκίνησαν στις 12 το πρωί κ δυναμωναν σταδιακά μέχρι που κατά τις 8μμ ήταν πολυ δυνατοί ανά μισάωρο κ μετά ανά 20λεπτο κτλ

Αυτό που νιώθεις το νιώθω κ εγώ τώρα αλλά για λίγα λεπτά. Μετά περνάει κ εμένα

Με αυτά που λέτε θα προσέξω κ εγώ γτ την πρώτη φορά δεν είχα τέτοιο θέμα κ δν ξερω

Σε ευχαριστώ κορίτσι.... Πόσο διαρκούσε όμως κάθε πονος που σου ερχόταν ανα 20λεπτο;;

Just now, Fofi! είπε:

Θαλεια μου, κοριτσια μου τι κανετε????εγω που με χανεις που με βρισκεις για περπατημα..εχω βγαλει φουσκαλες απο το πολυ περπατημα..κοριτσια τα παραταω σημερα..κουραστηκα τοσο καιρο..δεν βλεπω να ερχεται η μπεμπα...

Φουσκάλες ε;;;πο ποο.... Έχεις κάνει καλή δουλειά δηλαδή.... Εντάξει, μην απογοητευεσαι! Μπορεί να έχεις βοηθήσει τη μπεμπα να κατέβει κ άλλο, δεν ξέρεις!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Βρε κορίτσια όσες έχετε γεννήσει ήδη έχετε να συστήσετε κανέναν καλό παιδίατρο????μου είπε ο γιατρός μου θα μου προτείνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!

Που μένεις κοντά..?

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ είμαι έξω από κεντρο Αθήνας, αλλιώς θα σου προτεινα, αυτή που μου προτεινε μια φίλη μου.... Μου είπε μια μαμα κ γειτόνισα (έχει πιο μεγάλα παιδια όμως, έχουν πςρασει 10 χρόνια που γέννησε) οτι στο Ιασώ σου φέρνουν παιδιατρο για το μωρό που είναι σχετικά κοντά από εκεί που μένεις... Μου φάνηκε κουλό βέβαια, να ισχυει... Πχ αν είναι κάποια από Δυτική Αττική φέρνουν παιδιατρο από εκεί, δεν ξέρω όμως αν είναι μπαρουφα.... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Christine. S είπε:

Μου είπε η μαία ότι είναι μυικος πονος από τη λεκάνη και ότι μπορώ να παρω buskopan και  να μην ανησυχώ,γιατι αν είναι πονοι γέννας δε σταματάνε ουτε με το buskopan αφου είναι εντονοι.... Μου περασαν όταν κοιμόμουν... Θα δείξει... Μάλλον προπαρασκευαστικες είναι.... Σε. ευχαριστώ κορίτσι... 

Σε ευχαριστώ κορίτσι.... Πόσο διαρκούσε όμως κάθε πονος που σου ερχόταν ανα 20λεπτο;;

Φουσκάλες ε;;;πο ποο.... Έχεις κάνει καλή δουλειά δηλαδή.... Εντάξει, μην απογοητευεσαι! Μπορεί να έχεις βοηθήσει τη μπεμπα να κατέβει κ άλλο, δεν ξέρεις!!! 

Υπομονή όλα μας πονάνε τώρα!!!!!:grin: κ εγώ είμαι κ από αυτές που περνουν με το ζόρι το γιατρό .....όλο λέω τον έχω πρήξει...θα γεννάω κ θα λέω αστο μωρε κάτι άλλο είναι!!!!

Εγώ είμαι έξω από κεντρο Αθήνας, αλλιώς θα σου προτεινα, αυτή που μου προτεινε μια φίλη μου.... Μου είπε μια μαμα κ γειτόνισα (έχει πιο μεγάλα παιδια όμως, έχουν πςρασει 10 χρόνια που γέννησε) οτι στο Ιασώ σου φέρνουν παιδιατρο για το μωρό που είναι σχετικά κοντά από εκεί που μένεις... Μου φάνηκε κουλό βέβαια, να ισχυει... Πχ αν είναι κάποια από Δυτική Αττική φέρνουν παιδιατρο από εκεί, δεν ξέρω όμως αν είναι μπαρουφα.... 

Ε ίσως για να τους κρατήσουν κ μετά.....!!!!εμένα μου είπε ο γιατρός Θάνου πει δυο τρεις...αλλά άλλη ασφάλεια νιώθεις όταν στον έχει συστήσει κάποιος γνωστός!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Thaliamp είπε:

Περιστεριιιι!!!!

Εγώ έχω βρει έναν που δεν τον γνωρίζω βέβαια προσωπικά αλλά λένε πολύ καλά λόγια κ δουλεύει κ στον Παίδων..αλλά είναι Αμπελόκηπους.. Περιστέρι όμως μια φίλη μου που γέννησε πριν λίγες ημέρες έχει μια παιδίατρο η οποία φαίνεται πολύ καλή..να σου στείλω πμ τα στοιχεία?

Just now, Renez είπε:

Εγώ έχω βρει έναν που δεν τον γνωρίζω βέβαια προσωπικά αλλά λένε πολύ καλά λόγια κ δουλεύει κ στον Παίδων..αλλά είναι Αμπελόκηπους.. Περιστέρι όμως μια φίλη μου που γέννησε πριν λίγες ημέρες έχει μια παιδίατρο η οποία φαίνεται πολύ καλή..να σου στείλω πμ τα στοιχεία?

Ναι αμεεε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Angelina87 είπε:

Καλησπερα να σου ζήσει το μωρακι σου!!γεννηθηκε την 38η εβδομαδα γιατι έχω θέμα επιληψίας και είχα σακχαρο κυησης!είχα προγραμματισμένη 3/09 αλλα εσπασαν τα νερα στη 1/09..εμενα δεν είχε ίκτερο καθολου!έχασε λιγα γραμμάρια οταν βγήκαμε αλλα μου ειπαν φυσιολογικο ειναι!εχθες που τον πηγα στον παιδιατρο σε ιδιώτη μου ειπε πως εφθασε στο βάρος που ήταν όταν γεννηθηκε!αρα είμαστε ειπε μια χαρα!κ εμένα τρωει και κοιμαται!είναι μικρά ακομη!!σου έδωσαν και εσένα βιταμίνη d3 στο μαιευτηριο;κ ο ιδιώτης μου ειπε πως πρέπει να του δίνω καθε μέρα για ένα χρονο!

Να σας ζησουν!!! Η βιταμίνη d3 δίνεται σε όλα τα βρέφη πια από τους παιδιατρους.. 

Ειναι προληπτικα καθώς έχουμε έλλειψη όπως έχουν δείξει πολλες μελέτες, ήδη από την γέννηση μας.. Όποτε μην φοβάσαι και άκου τον παιδιατρο, για καλό είναι... 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Thaliamp είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχαχα....τι τραβάς κ εσύ....δεν θέλει να βγει περνάει καλά το μπεμπακι....πότε έχεις γιατρό?????εγώ αύριο το πρωί τελικά ...έκανα σήμερα ότι μου είχε μείνει από δουλειές....ράκος είμαι αλλά έτοιμο κ το σπίτι!!!!!

Εγω εχω την πεμπτη γιατρο...αυριο θα ξεσηκωσω τα παντα εδω στο σπιτι για τελευταια φορα και ειπα οτι δεν θα περπατησω..οτι ειναι να γινει θα γινει...

Ισχύει ισχύει... Είναι όλα μελετημένα!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Anna3 είπε:

Ισχύει ισχύει... Είναι όλα μελετημένα!!!

Και στο Ρέα τα ίδια κάνουν, σε ρωτουσα  περιοχη και σου προτεινουν ... Πολυ ενημερωμένες και διαβασμένες κορίτσια... Με το καλοοο

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Fofi! είπε:

Εγω εχω την πεμπτη γιατρο...αυριο θα ξεσηκωσω τα παντα εδω στο σπιτι για τελευταια φορα και ειπα οτι δεν θα περπατησω..οτι ειναι να γινει θα γινει...

Fofi μέχρι να γεννήσεις θα έχεις γίνει τούμπανο πόδια χέρια έτοιμα μόνο κοιλιακοί θα λείπουν αλλά ικανή σε έχω να έχεις κάνει και εκεί δουλίτσα....χαράς το κουράγιο σου..!!!

Just now, Nina13 είπε:

Και στο Ρέα τα ίδια κάνουν, σε ρωτουσα  περιοχη και σου προτεινουν ... Πολυ ενημερωμένες και διαβασμένες κορίτσια... Με το καλοοο

Στο Ιασώ δε σε ρωτάγανε σε κάνουν και νιώθεις τυχερός χαχαχ λες ωωω είναι και κοντά μου χαχχα τώρα δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω αύριο!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...