Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Christine. S είπε:

Καλημερα κορίτσια, 

Θα ήθελα πολυ τη βοήθεια σας αν μπορείτε.... Χτες είχα κάτι σα πονακια περιοδου(αυτό που λέμε, ότι μου έρχεται περιοδος), ανά δυο λεπτά, ανά 10,ανα 3,ανα 4 μετά αν 10 που διαρκούσαν άλλοτε πολυ κ άλλοτε λίγο... Μετά μου περασαν για κανένα μισαωρο μετα ξανά ήρθαν... Πήρα στη μαία κ μου είπε ότι πρεπει να εχω κ πετρωμα χαμηλά στην κοιλια κ να διαρκεί ο πονος ένα λεπτο κ ότι είναι μυϊκό... Σήμερα όλο το πρωι τίποτα κ τωρα παλι με έπιασαν ακανόνιστα... 

Οσες γεννησταε λέτε να είναι πονοι γέννας;

Είσαι καλύτερα; Πονάς ακόμα; Εγώ δε ξέρω να σε βοηθησω. Να ξαπλωνες ίσως και να επερνες ξανά το γιατρό σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renez είπε:

Τι κάνεις κορίτσι μου? Σε διαβάζω ενίοτε κ ξέρω τι τραβάς με το θηλασμό κ τα δυο παιδάκια σου κ μπράβο μανούλα κ εσύ με την υπομονή κ τη δύναμή σου!

Είδα που έλεγες για προετοιμασία από τον 7ο τι εννοείς? Εγώ μόλις μπήκα 9ο κ δεν έχω κάνει τίποτε στις θηλές γτ δύο μαιεες που είχα παρακολουθήσει έλεγαν πως δε χρειάζεται κάποια προετοιμασία..:|

Να σαικαλα.Με το καλό το μωράκι σου.Εννοώ ότι έβαζα purelan στις θηλές κάθε βράδυ από τον 7ο μήνα κι όταν μπήκα στο μηνα μου πρωί βράδυ.Με ήπιες κινήσεις χωρίς να τις πιέζω.Αυτο τις ενυδατωσε και τις σκλήρυνε.Η μαία του γιατρού μου μου το χε πει στην πρώτη εγκυμοσύνη.Εχω ακούσει που κάποιες λένε ότι δεν χρειάζεται πριν γεννήσεις αλλά εγώ είδα διάφορα στις θηλές μου από την πρώτη βδομαδα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Να σαικαλα.Με το καλό το μωράκι σου.Εννοώ ότι έβαζα purelan στις θηλές κάθε βράδυ από τον 7ο μήνα κι όταν μπήκα στο μηνα μου πρωί βράδυ.Με ήπιες κινήσεις χωρίς να τις πιέζω.Αυτο τις ενυδατωσε και τις σκλήρυνε.Η μαία του γιατρού μου μου το χε πει στην πρώτη εγκυμοσύνη.Εχω ακούσει που κάποιες λένε ότι δεν χρειάζεται πριν γεννήσεις αλλά εγώ είδα διάφορα στις θηλές μου από την πρώτη βδομαδα

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου κορίτσι μου.. Αν και θηλασα τρεις μήνες, αλλά έκανα ακριβώς ότι κι εσυ.. Καλους θηλασμους και οι μαίες ξέρουν.. Να τις ακουμε, όπως και τις δευτερομαναδες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Comet είπε:

Χμμμ δε χάνω κ κάτι να το κάνω λοιπόν!! Μπορεί να μην άρχισα τόσο νωρίς όσο εσύ αλλά θα αρχίσω από τώρα να δούμε..

Ευχαριστώ πολύ πολύ κ καλό κουράγιο κορίτσι μου ^_^!!!!

Just now, Anna3 είπε:

Είσαι καλύτερα; Πονάς ακόμα; Εγώ δε ξέρω να σε βοηθησω. Να ξαπλωνες ίσως και να επερνες ξανά το γιατρό σου;

Ξαπλωμένη με ενοχλούσε πιο πολυ... Στον καναπέ παλι με ενοχλούσε αλλά λιγότερο... Όταν έφαγα μου περασε.... Δεν ξέρω αν θα ξανά έρθει,κ εχτες έφυγε κ ξανά ήρθε μετά απο 2ωρο...Και χτες το ιδιο... Είναι όπως όταν νομίζουμε ότι θα "κατεβει" Περίοδος!! Σε ευχαριστώ πολυ παντως... Εσυ όλα καλά;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Athenaa είπε:

Propiogenta λέγεται..2-3 φορές τη μέρα τη βάζεις!! Πολύ καλή αλλά να θυμάσαι δε μπορεί να τη φάει το μωρό· πρέπει να τη βγάζεις πριν θηλάσεις. Αλλά για ώρα ανάγκης είναι τέλεια!εγώ μιαμιση μέρα την έβαλα κ αμέσως ηρέμησαν

Οκ θα την  έχω στα υπόψη μου. Καλά εγώ κ της medela που έβαζα , Μετά έπλενα το στήθος μου για να θηλασω. Δεν μου άρεσε να γλειφει κρέμα το μωρό

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

23 minutes ago, SasT said:

Οι θηλες σε πονανε γιατι δεν μπαινει σωστα το μωρο στο στηθος... με τον πρωτο μου ειχαν ματωσει. Επισης μερικα, πολυ λιγα μωρα εχουν το λεγομενο χαλινο στη γλωσσα και πονανε ακομα περισσοτερο. Ο πονος περναει οριστικα οταν μπει σωστα το μωρο στο στηθος. Στη θεση σου θα καλουσα συμβουλο θηλασμου να ερθει επιτοπου να σου δειξει τοποθετηση γιατι ειναι το πιο βασικο.

Επισης, κυριοτερο, να σου ζησει ο κουκλος σου!!!!:wub:

Να σας ζησει το μωρακι σας! Υγιες και τυχερο!

Να σας ζησει κοριτσι μου! Το βασικο ειναι να τρωει καλα, να παιρνει το βαρος του και να κοιμαται στην παρουσα φαση! Αν δεν ανησυχει ο γιατρος μην ανησυχεις εσυ. Αν παλι σε τρωει το αγχος, κλεισε ξανα μια επισκεψη να σας ξαναδει μονο και μονο για να ηρεμησεις.

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!! :wub::wub::wub:

Το μωρό πιάνει σωστά τη θηλή από την αρχή, ήρθαν σύμβουλοι θηλασμού στο μαιευτήριο και το δοκιμάσαμε, και μου είπαν το μωρό πιάνει τέλεια. Κ το βλέπω κι εγώ. Και το δοκιμάζαμε κάθε μέρα με τοποθέτηση κλπ..είναι οι θηλές μου που ερεθίστηκαν..τώρα είναι λίγο καλύτερα. Ελπίζω να μείνουν έτσι και να πάνε και καλύτερα γιατί όντως είναι πολύ δύσκολο να θηλάζεις έτσι!!

2 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Έχω πάρει κοχύλια κρέμα(λανολίνη) ψευδοθηλές, μια άλλη κρέμα με κορτιζόνη(αυτή βοήθησε πολύ)..τις άφηνα ανοιχτές..τα χω κάνει όλα..οι ψευδοθηλές βοηθάνε από την άποψη ότι δεν ακουμπάει ο μικρός το στόμα απευθείας πάνω στη θηλή...το κοχύλι το βάζω όταν βάζω κρέμα κ θέλω να μην ακουμπάει η θηλή στο σουτιέν, τώρα βέβαια ανακάλυψα και μια άλλη χρήση, μαζεύει το γάλα που τρέχει από τη θηλή...

Προσπαθώ τώρα είμαι μία με τη ψευδοθηλή μία χωρίς!! Έχω κάνει τα πάντα γιατί θέλω πολύ να καταφέρω να θηλάσω!! Μέχρι στιγμής είναι λίγο καλύτερα. 

Φοβάμαι το πέτρωμα τώρα, ξέρει καμία τι να κάνω για να μην πετρώσει;

Γιατί η αδερφή μου έλεγε κ 1 ώρα να το αφήσω χωρίς να δώσω μπορεί να πετρώσει..

Σε ευχαριστούμε πολύ αγάπη ❤️❤️ Με το καλό κι εσύ το μωράκι σου!!(αν δεν έχεις γεννήσει ακόμη)

Σε ευχαριστώ!! Όχι με επισκληρίδιο γέννησα....και όχι απλά έκανα επισκληρίδιο, αλλά μου έβαλαν πόσες φορές δόση γιατί μετά από κάποια στιγμή πέρναγε και δεν άντεχα τον πόνο φώναζα τον αναισθησιολόγο σαν τρελή....παιδεύτηκα πάρα πολύ γενικά πάρα πολλές ώρες....κ στο τσακ για καισαρική βγήκε ο μπέμπης...εννοείται τώρα τον έχω αγκαλιά μου και τρώει δε με νοιάζει τίποτα, αλλά ο πόνος ακόμα δεν έχει περάσει πονάω σε 10 σημεία....τα ξενύχτια ήδη έχουν έρθει, στο μαιευτήριο κοιμήθηκα ελάχιστα..σήμερα από τις 5 το πρωί μέχρι τις 9 μας είχε ξύπνιους..αλλά χαλάλι του :lol:

Βάζω κ το δικό μ γάλα, τις αφήνω κ χωρίς ρούχα κ δν τις πλένω πολύ...βάζω κ κρεμες ψευδοθηλές κοχύλια..προσπαθώ!! Τυχερή που δε σου πληγώθηκαν εσένα, είναι πολύ επώδυνο!! Το στήθος σου είχε πετρώσει;

Ευχαριστούμεε αγάπη!! Ναι στο Ρέα!! Πολύ καλό φαγητό, καθαρά δωμάτια, ό,τι ήθελες στο έφερναν με τη μία..κάποιες μαίες λίγο αγενείς αλλά άλλες καλές!! Θα ξαναπήγαινα ^_^

Τι κάνεις εσύ;;

Νομίζω κάνεις πολύ καλή προσπάθεια κ θα τα πάτε μια χαρά!!!!!! ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες!!!εγώ καλά εδώ στην αναμονή ακόμα!!!!:grin:

• Μου αρέσει 2

Just now, Athenaa είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!! :wub::wub::wub:

Το μωρό πιάνει σωστά τη θηλή από την αρχή, ήρθαν σύμβουλοι θηλασμού στο μαιευτήριο και το δοκιμάσαμε, και μου είπαν το μωρό πιάνει τέλεια. Κ το βλέπω κι εγώ. Και το δοκιμάζαμε κάθε μέρα με τοποθέτηση κλπ..είναι οι θηλές μου που ερεθίστηκαν..τώρα είναι λίγο καλύτερα. Ελπίζω να μείνουν έτσι και να πάνε και καλύτερα γιατί όντως είναι πολύ δύσκολο να θηλάζεις έτσι!!

Αυτο ειναι πολυ καλο. Εχεις εξαντλησει αρα τα περιθωρια. Οταν γεννησα το πρωτο μου δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν συμβουλοι θηλασμου!!! Τοτε θα ναι ο ερεθισμος που συμΒαινει ετσι κ αλλιως στην αρχη, οποτε ισχυουν αυτα που ειπαν τα κοριτσια. Για χαλινο γλωσσας ελεγξαν; Επισης εσυ προσπαθησε καθε φορα να το βαζεις ολο και καλυτερα, ακομα κ αν σου ειπαν οτι ειναι τελεια. Σιγα σιγα θα το βρειτε και θα συνηθισετε και οι δυο. Καθε αρχη και δυσκολη. Ο πονος στις θηλες σιγουρα δεν κραταει για παντα.

• Μου αρέσει 1

35 minutes ago, Comet said:

Η purelan κάνει πολύ καλή δουλειά.Και δεν χρειάζεται ξεβγαλμα.Θεωρω οτι η προετοιμασία θηλών που έκανα με αυτήν από τον έβδομο μήνα της κύησης και στα 2 μωρά με εσωσε.Μονο πριν 10 μέρες με πλήγωσε πολύ ο μπεμπης από το ένα στήθος  γιατί έπιασε λάθος και είναι πολύ λαιμαργος.Πονουσε πολύ και έτρεχε λίγο αιμα.Σε 3-4 μέρες περασε.Και το γάλα σου βοηθάει εννοείται.Εμενα δεν πέτρωσε ποτέ το στήθος απλά όταν ένα βράδυ δεν φόρεσα σουτιεν γέμισα μπαλάκια από το βάρος.Εβαζα το μωρό πρώτα από κείνο το στήθος να θηλάζει και φύγανε.Το σουτιέν το βγάζω μόνο όταν κάνω ντους.Πολυ δύσκολο πάντως να θηλάζεις έτσι,μπράβο σου και εύχομαι γρήγορα να σου περασει

Ναι πολύ δύσκολο με ερεθισμένες θηλές με αίμα!! Αν το ήξερα θα ξεκίναγα κι εγώ να βάζω από πριν..αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα είναι έτσι :sad: ελπίζω τώρα να περάσει!!

Διαφημίσεις

Just now, Vag1a είπε:

Να σας ζήσει!! Γέρος και καλότυχος ο όμορφος σας μπέμπης!! Όλα θα πάνε τέλεια από εδώ και πέρα αφού τον έχεις πλέον στην αγκαλιά σου!! Μπράβο σου!!! :wub:

Εγώ περιμένω ακόμα!! 39η εβδομάδα πλέον :) 

Εσυ; Τι ΠΗΤ έχεις;; Ποια άλλη είναι ;

Κ εγώ στο περιμενεεεε.....έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!!!!

Just now, Christine. S είπε:

Ξαπλωμένη με ενοχλούσε πιο πολυ... Στον καναπέ παλι με ενοχλούσε αλλά λιγότερο... Όταν έφαγα μου περασε.... Δεν ξέρω αν θα ξανά έρθει,κ εχτες έφυγε κ ξανά ήρθε μετά απο 2ωρο...Και χτες το ιδιο... Είναι όπως όταν νομίζουμε ότι θα "κατεβει" Περίοδος!! Σε ευχαριστώ πολυ παντως... Εσυ όλα καλά;;;

Μήπως ειναι προπαρασκευαστικές??????

@Fofi! Που είσαι εσύ?????

Just now, Athenaa είπε:

Ναι πολύ δύσκολο με ερεθισμένες θηλές με αίμα!! Αν το ήξερα θα ξεκίναγα κι εγώ να βάζω από πριν..αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα είναι έτσι :sad: ελπίζω τώρα να περάσει!!

Πάντως τόσο καιρό δεν είχαμε θέμα,ένα βράδυ έπιασε στραβά με δύναμη και αυτό ήταν.Τελικα μια φορά να πιάσει λάθος φτάνει για να σε τραυματίσει..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 hour ago, Christine. S είπε:

Καλημερα κορίτσια, 

Θα ήθελα πολυ τη βοήθεια σας αν μπορείτε.... Χτες είχα κάτι σα πονακια περιοδου(αυτό που λέμε, ότι μου έρχεται περιοδος), ανά δυο λεπτά, ανά 10,ανα 3,ανα 4 μετά αν 10 που διαρκούσαν άλλοτε πολυ κ άλλοτε λίγο... Μετά μου περασαν για κανένα μισαωρο μετα ξανά ήρθαν... Πήρα στη μαία κ μου είπε ότι πρεπει να εχω κ πετρωμα χαμηλά στην κοιλια κ να διαρκεί ο πονος ένα λεπτο κ ότι είναι μυϊκό... Σήμερα όλο το πρωι τίποτα κ τωρα παλι με έπιασαν ακανόνιστα... 

Οσες γεννησταε λέτε να είναι πονοι γέννας;

Εμένα ήταν πόνοι περιόδου που όμως όσο περνούσαν οι ώρες δυναμωναν . Ξεκίνησαν στις 12 το πρωί κ δυναμωναν σταδιακά μέχρι που κατά τις 8μμ ήταν πολυ δυνατοί ανά μισάωρο κ μετά ανά 20λεπτο κτλ

Αυτό που νιώθεις το νιώθω κ εγώ τώρα αλλά για λίγα λεπτά. Μετά περνάει κ εμένα

Just now, Comet είπε:

Πάντως τόσο καιρό δεν είχαμε θέμα,ένα βράδυ έπιασε στραβά με δύναμη και αυτό ήταν.Τελικα μια φορά να πιάσει λάθος φτάνει για να σε τραυματίσει..

Με αυτά που λέτε θα προσέξω κ εγώ γτ την πρώτη φορά δεν είχα τέτοιο θέμα κ δν ξερω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Κ εγώ στο περιμενεεεε.....έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!!!!

Μήπως ειναι προπαρασκευαστικές??????

@Fofi! Που είσαι εσύ?????

Θαλεια μου, κοριτσια μου τι κανετε????εγω που με χανεις που με βρισκεις για περπατημα..εχω βγαλει φουσκαλες απο το πολυ περπατημα..κοριτσια τα παραταω σημερα..κουραστηκα τοσο καιρο..δεν βλεπω να ερχεται η μπεμπα...

• Μου αρέσει 2

Just now, Fofi! είπε:

Θαλεια μου, κοριτσια μου τι κανετε????εγω που με χανεις που με βρισκεις για περπατημα..εχω βγαλει φουσκαλες απο το πολυ περπατημα..κοριτσια τα παραταω σημερα..κουραστηκα τοσο καιρο..δεν βλεπω να ερχεται η μπεμπα...

Αχαχαχαχαχαχαχαχα....τι τραβάς κ εσύ....δεν θέλει να βγει περνάει καλά το μπεμπακι....πότε έχεις γιατρό?????εγώ αύριο το πρωί τελικά ...έκανα σήμερα ότι μου είχε μείνει από δουλειές....ράκος είμαι αλλά έτοιμο κ το σπίτι!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...