Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κι@Athenaa μην σε αγχωνει το πέτρωμα. Συνήθως πετρώνει κάπου την 3η με 4η μέρα όπου αρχίζει και κατεβαίνει το κανονικό γάλα. Εμένα μου ξεκίνησε και αυτή τη φορά το πέτρωμα απλά το αντιμετώπισα γρήγορα γιατί ήξερα από την πρώτη. Έκανα ζεστό ντους και μασάζ. Έβαλα ζεστές κομπρεσες και έβαζα κατευθείαν το μωρό πάνω στο στήθος και την ώρα που έπινε έκανα μασάζ με φορά προς την θηλή για να φύγουν τα πετρώματα και τα γρουμπαλακια.. και την επόμενη μέρα ήμουν καλύτερα. 

Στις θηλες και εγώ έβαζα την κρέμα λαλονινης και με βοήθησε.. 

Εμένα χθες είχε κοιλόπονο ο καημένος δεν ηρεμούσε χθεε το βράδυ με τίποτα για 2 ώρες. Έκανε κακά του μετά ξανά κλάμα και τον έβαζα στο στήθος ηρεμούσε μετά ξανα.. και μου έκανε εμετό έβγαλε αρκετό γάλα από το στρώμα και την μύτη. Μετά ήθελε να ξανά φάει τον έβαλα και ηρέμησε και κοιμηθήκαμε έτσι στις 2 το βράδυ...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως κορίτσια το ότι δεν είχε επισκεπτήρια δεν ήταν και τόσο κακο.εγω γνωρίστηκα με τα κορίτσια στο δωμάτιο και ήταν πολύ ευχαριστη εμπειρία. Θα γινόταν χαμός με τους συγγενείς. Φυσικά και θα ήθελα τον άντρα μου αλλά πέρασαν γρήγορα οι μέρες. Επίσης μιας και ο τοκετός σε μένα πήρε πάρα πολύ χρόνο, πιστεύω εκεί θα ήταν πολύ δύσκολα να είμαι μόνη. Αλλά εκεί ευτυχώς επιτρέπεται να ειναι.

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, Elen_2 said:

Κορίτσια μου πολύ χαίρομαι για όσες γέννησαν και πήγαν όλα καλά, στις υπόλοιπες με το καλό να έχετε κι εσείς τα μωράκια σας! 

Μπήκα την Τετάρτη προς Πέμπτη κατά τις 12 και ξημερώματα και γέννησα την Πέμπτη στις 3και 40. Φυσιολογικά με επισκληριδιο. 15 ωρίτσες αρκετά κουραστικές.

Όλα πήγαν καλά και τώρα είμαστε σπίτι με την μικρή κουκλίτσα μας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ξενύχτι :p

Κοντά είμαστε εμείς!! Κι εγώ πήγα Τετάρτη προς Πέμπτη γύρω στις 12 παρά τα ξημερώματα και γέννησα Πέμπτη 18και 50. 3 ωρίτσες μετά από σένα :lol: 

Κουράστηκα και πόνεσα πάρα πολύ, πήγα με πρόκληση γιατί είχαμε ξεπεράσει την ημερομηνία, αλλά πήρε πολλές ώρες ευτυχώς στο τσακ γλίτωσα την καισαρική, ο γιατρός και η μαία πολύ υπομονετικοί και γέννησα φυσιολογικά ευτυχώς. Δεν ήθελε να βγει ο μπέμπης του άρεσε στην κοιλιά μου! :lol:

Σπίτι είμαστε κι εμείς τώρα, μια απ’τα ίδια!! Αλλά ξετρελαμένοι με τον κούκλο μας :wub:

• Μου αρέσει 3

Αχ κορίτσια εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ τώρα που ήμουνα σε μονοκλινο και μόνη μου είχα την ησυχία μου ούτε συγγενής ούτε τίποτα. Οπότε μπορούσα κοιμόμουν ήμουνα άνετα κατέβαινα μόνο ανά 3 ώρες να ταιζω τον μικρό γιατί ήταν στην μονάδα προληπτικά,  χωρίς σουτιέν μόνο με το νυχτικό γιατί στην πρώτη με τις επισκέψεις έπρεπε να το φοράω συνέχεια.γενικα ήταν πολύ πιο άνετα τα πράγματα.  

• Μου αρέσει 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Just now, Athenaa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σ ευχαριστώ. Κάνει δουλειά η λανολίνη; Έχω πάρει αλλά την έβαζα τις πρώτες μέρες που ήταν πολύ ερεθισμένες οι θηλές κ δε ξέρω αν βοήθησε. Μετά έβαλα μία με κορτιζόνη και έγιναν αμέσως καλύτερα. Απλά το κακό με την κορτιζονούχα είναι ότι πρέπει να τη βγάζω κάθε φορά πριν θηλάσω. Κ λέω τώρα που είναι λίγο καλύτερα οι θηλές αν βάζω γάλα και λανολίνη θα βοηθήσει; 

Όλες τις μέρες στο μαιευτήριο είχα ανοιχτό το στήθος έξω να αερίζεται, είχα ακούσει ότι βοηθάει για τις πληγες γι’αυτό. Βοηθάει και για το πέτρωμα; Έχει κατέβει το γάλα προσέχω για γρομπαλάκια για να κάνω μασάζ αν είναι αλλά είναι καλά προς το παρόν..σε λίγο δε ξέρω :lol: άλλος φόβος μου είναι μην πετρώσει..μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό πέρα από συχνό θηλασμό κ μασάζ;

Η purelan κάνει πολύ καλή δουλειά.Και δεν χρειάζεται ξεβγαλμα.Θεωρω οτι η προετοιμασία θηλών που έκανα με αυτήν από τον έβδομο μήνα της κύησης και στα 2 μωρά με εσωσε.Μονο πριν 10 μέρες με πλήγωσε πολύ ο μπεμπης από το ένα στήθος  γιατί έπιασε λάθος και είναι πολύ λαιμαργος.Πονουσε πολύ και έτρεχε λίγο αιμα.Σε 3-4 μέρες περασε.Και το γάλα σου βοηθάει εννοείται.Εμενα δεν πέτρωσε ποτέ το στήθος απλά όταν ένα βράδυ δεν φόρεσα σουτιεν γέμισα μπαλάκια από το βάρος.Εβαζα το μωρό πρώτα από κείνο το στήθος να θηλάζει και φύγανε.Το σουτιέν το βγάζω μόνο όταν κάνω ντους.Πολυ δύσκολο πάντως να θηλάζεις έτσι,μπράβο σου και εύχομαι γρήγορα να σου περασει

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Comet είπε:

Η purelan κάνει πολύ καλή δουλειά.Και δεν χρειάζεται ξεβγαλμα.Θεωρω οτι η προετοιμασία θηλών που έκανα με αυτήν από τον έβδομο μήνα της κύησης και στα 2 μωρά με εσωσε.Μονο πριν 10 μέρες με πλήγωσε πολύ ο μπεμπης από το ένα στήθος  γιατί έπιασε λάθος και είναι πολύ λαιμαργος.Πονουσε πολύ και έτρεχε λίγο αιμα.Σε 3-4 μέρες περασε.Και το γάλα σου βοηθάει εννοείται.Εμενα δεν πέτρωσε ποτέ το στήθος απλά όταν ένα βράδυ δεν φόρεσα σουτιεν γέμισα μπαλάκια από το βάρος.Εβαζα το μωρό πρώτα από κείνο το στήθος να θηλάζει και φύγανε.Το σουτιέν το βγάζω μόνο όταν κάνω ντους.Πολυ δύσκολο πάντως να θηλάζεις έτσι,μπράβο σου και εύχομαι γρήγορα να σου περασει

Τι κάνεις κορίτσι μου? Σε διαβάζω ενίοτε κ ξέρω τι τραβάς με το θηλασμό κ τα δυο παιδάκια σου κ μπράβο μανούλα κ εσύ με την υπομονή κ τη δύναμή σου!

Είδα που έλεγες για προετοιμασία από τον 7ο τι εννοείς? Εγώ μόλις μπήκα 9ο κ δεν έχω κάνει τίποτε στις θηλές γτ δύο μαιεες που είχα παρακολουθήσει έλεγαν πως δε χρειάζεται κάποια προετοιμασία..:|

On 7/9/2020 at 3:04 ΠΜ, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Μπήκα Τετάρτη 12 παρά το βράδυ για πρόκληση και γέννησα Πέμπτη απόγευμα!! 03/09 :wub:

Ζορίστηκα πολύ στη γέννα, κράτησε πολλές ώρες και πόνεσα πολύ...αλλά τώρα πέρασε, πονάω ακόμη αλλά έχουμε έναν κούκλο που μας έχει πάρει τα μυαλά...είμαστε τρισευτυχισμένοι με τον άντρα μου :wub::wub:

Θηλάζω με λίγο κόπο γιατί έχουν ερεθιστεί πολύ οι θηλές μου και πονάνε...έχει κάποια καμία λύση πάνω σε αυτό πώς περνάει; Βάζω κρέμα, προσπαθώ να έχω το στήθος ελεύθερο να αερίζονται οι θηλές και χρησιμοποιώ και ψευδοθηλές τώρα, αν και ο πόνος είναι σχεδόν ο ίδιος, απλά αντέχεται λίγο παραπάνω. Ξέρετε αν σταματήσω να χρησιμοποιώ μετά τις ψευδοθηλές θα έχω κάποιο θέμα;

Σήμερα θα πηγαίναμε σπίτι μας αλλά ανέβασε ίκτερο 14,5 ο μικρούλης οπότε μείναμε άλλη μια μέρα για να κάνει φωτοθεραπεία, και θα φύγουμε αύριο..ανυπομονώ να πάμε σπίτι μας :wub::wub:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες και έχω χάσει τα νέα σας...κοιμάμαι κάπου 1 ώρα τη μέρα :lol: Γέννησε κάποια άλλη κοπέλα;

Με το καλό κορίτσια μου να ζήσετε όλες αυτή την ευλογία και να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας...είναι ένα θαύμα δε μπορώ να σας περιγράψω :wub:

Γέννησαα αγάπη!! Την Πέμπτη!! :wub::grin:

Έναν κούκλο 3330γρ και 54εκατ!!! 

Είπα και στην Άντα τα νέα μας διάβασε πιο πάνω!!

Εσύ τι κάνεις γέννησες;; Έχω χάσει πολλές σελίδες....σήμερα θα παίρναμε εξιτήριο αλλά είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο γιατί ανέβασε ίκτερο ο μικρούλης και μείναμε για να κάνει φωτοθεραπεία..αύριο πάμε σπίτι μας και ανυπομονώ!!

Οι θηλες σε πονανε γιατι δεν μπαινει σωστα το μωρο στο στηθος... με τον πρωτο μου ειχαν ματωσει. Επισης μερικα, πολυ λιγα μωρα εχουν το λεγομενο χαλινο στη γλωσσα και πονανε ακομα περισσοτερο. Ο πονος περναει οριστικα οταν μπει σωστα το μωρο στο στηθος. Στη θεση σου θα καλουσα συμβουλο θηλασμου να ερθει επιτοπου να σου δειξει τοποθετηση γιατι ειναι το πιο βασικο.

Επισης, κυριοτερο, να σου ζησει ο κουκλος σου!!!!:wub:

13 ώρες πρίν, Elen_2 είπε:

Κορίτσια μου πολύ χαίρομαι για όσες γέννησαν και πήγαν όλα καλά, στις υπόλοιπες με το καλό να έχετε κι εσείς τα μωράκια σας! 

Μπήκα την Τετάρτη προς Πέμπτη κατά τις 12 και ξημερώματα και γέννησα την Πέμπτη στις 3και 40. Φυσιολογικά με επισκληριδιο. 15 ωρίτσες αρκετά κουραστικές.

Όλα πήγαν καλά και τώρα είμαστε σπίτι με την μικρή κουκλίτσα μας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ξενύχτι :p

Να σας ζησει το μωρακι σας! Υγιες και τυχερο!

15 ώρες πρίν, Angelina87 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!γεννηθηκε και ο μικρός μου παρολο που ήταν προγραμματισμένη καισαρικη εσπασαν τα νερα δυο μερες νωριτερα!από την αρχη είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη και όταν γεννηθηκε ο μικρος βρήκαν έναν κόμπο στον ομφάλιο λώρο μεγάλο και όπως μου είπε ο παιδιατρος θα μπορούσε να μην γεννηθεί ζωντανός!

Τωρα είμαστε σπίτι μας!!γενικά είναι πολύ ησυχος δεν κλαιει συχνά μόνο στην αλλαγή της πάνας!είναι το πρώτο μου και δεν ξερω κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό!κοιμαται πολλές ώρες τρωει καλα!!ακομη και ο παιδίατρος που τον εξετασε δεν έκλαψε καθολου και μου είπε ότι φαίνεται ένα πολύ ήσυχο παιδακι!!εσεις που γεννήσατε πως ειναι τα δικα σας παιδακια;

Να σας ζησει κοριτσι μου! Το βασικο ειναι να τρωει καλα, να παιρνει το βαρος του και να κοιμαται στην παρουσα φαση! Αν δεν ανησυχει ο γιατρος μην ανησυχεις εσυ. Αν παλι σε τρωει το αγχος, κλεισε ξανα μια επισκεψη να σας ξαναδει μονο και μονο για να ηρεμησεις.

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα Άννα μου..ναι ρε συ αυτό το "μόνες" είναι φρίκη!! Ελπίζω να αλλάξει ειλικρινά!!

Θα έχεις rooming in..?

Ναι τραγικό.... Εν τέλη θα έρχεται ο σύζυγος σε εμένα το πρωί και το απόγευμα μόνη ... Γιατί θα κάθεται με τη μικρή.. 

Ναι το μωρό μέσα θα το χω,καλύτερα να ζητήσετε rooming in  και ότι ώρα χρειάζεται να σας το περνούν.. τουαλέτα μπάνιο κτλ παρά να σας το φέρνουν οπότε θέλουν.  (στο πρωτο επειδή δεν ήμουν μόνη δεν είχα προβλήματιστει για τα απλά. Θες το πιο απλό τσισα θα τις φωνάζεις να το φυλάνε;;) Πολύ με ξενερώνει  η φάση της μοναξιάς με.δεδομενο τι έμαθα ότι επικρατεί σε κιλικειο κτλ... Έστω δύο άτομα να εναλλάσσονται δεν είπα μπουγιο....

Just now, ada32 said:

Μη φοβάσαι δεν πετρωνει κατευθείαν.  Όσο πίνει το μωρό , είσαι εντάξει

Ποια κρέμα κορτινοζουχα πήρες? Να την έχουμε υπόψη

Propiogenta λέγεται..2-3 φορές τη μέρα τη βάζεις!! Πολύ καλή αλλά να θυμάσαι δε μπορεί να τη φάει το μωρό· πρέπει να τη βγάζεις πριν θηλάσεις. Αλλά για ώρα ανάγκης είναι τέλεια!εγώ μιαμιση μέρα την έβαλα κ αμέσως ηρέμησαν

• Μου αρέσει 1

Just now, Elen_2 είπε:

Πάντως κορίτσια το ότι δεν είχε επισκεπτήρια δεν ήταν και τόσο κακο.εγω γνωρίστηκα με τα κορίτσια στο δωμάτιο και ήταν πολύ ευχαριστη εμπειρία. Θα γινόταν χαμός με τους συγγενείς. Φυσικά και θα ήθελα τον άντρα μου αλλά πέρασαν γρήγορα οι μέρες. Επίσης μιας και ο τοκετός σε μένα πήρε πάρα πολύ χρόνο, πιστεύω εκεί θα ήταν πολύ δύσκολα να είμαι μόνη. Αλλά εκεί ευτυχώς επιτρέπεται να ειναι.

Το επισκεπτήριο ούτε εμένα θα μου λείψει...  Εκείνη η τρέλα όλοι πάνω στο μωρό σα τρελοί να ακουμπάνε να φυλάνε.. να μη βάζουν αντισυοτικο... καλύτερα χωρίς επισκέπτες απλά θεωρώ ότι δε μπορείς μόνο με ένα ένα σύνοδο χρειαζόταν. Δύο εν άλλαξ. Ούτε καν να συνυπάρχουν στο δωμάτιο... Να φεύγει ο ένας και να έρχεται ο άλλος αυτο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια, 

Θα ήθελα πολυ τη βοήθεια σας αν μπορείτε.... Χτες είχα κάτι σα πονακια περιοδου(αυτό που λέμε, ότι μου έρχεται περιοδος), ανά δυο λεπτά, ανά 10,ανα 3,ανα 4 μετά αν 10 που διαρκούσαν άλλοτε πολυ κ άλλοτε λίγο... Μετά μου περασαν για κανένα μισαωρο μετα ξανά ήρθαν... Πήρα στη μαία κ μου είπε ότι πρεπει να εχω κ πετρωμα χαμηλά στην κοιλια κ να διαρκεί ο πονος ένα λεπτο κ ότι είναι μυϊκό... Σήμερα όλο το πρωι τίποτα κ τωρα παλι με έπιασαν ακανόνιστα... 

Οσες γεννησταε λέτε να είναι πονοι γέννας;

Just now, Renez said:

Αθήνα μου καλημέρα!!

Εφόσον είσαι καλύτερα να προτιμήσεις άλλες κρέμες κ όχι την κορτιζονουχα ακριβώς επειδή είναι η πιο αποτελεσματική κ τη θέλουμε σε περιπτώσεις ανάγκης κ όχι για καθημερινή χρήση..οπότε συνέχισε με το γάλα σου κ απλές κρεμουλες ειδικές κ την "καλή" αστην για τα δύσκολα(που εύχομαι να μην ξανά έρθουν!!)..

Επίσης βρε μην αγχώνεσαι τόσο για το πέτρωμα ακόμη κ να γίνει με μασάζ απαλο κ υπομονή θα φύγει σε 2-3 μέρες..κάτσε να βρω ένα βίντεο της Πατσουρου (γνωστή μαία) που μιλάει για αυτό να στο παραθέσω..

Έχεις δίκιο αγάπη!! Κι εγώ αυτό σκέφτηκα..γι’αυτό είπα τώρα να βάζω γάλα και λανολίνη..θα το κάνω όπως λες κ θα την αφήσω για τα «δύσκολα», που ελπίζω να μη ξανάρθουν ..-_-

Πωπω τα λες πολύ χαλαρά..μακάρι να ναι έτσι!! θα δω κ το βίντεο στείλτο όταν το βρεις :wub:

Just now, Anna3 είπε:

Ναι τραγικό.... Εν τέλη θα έρχεται ο σύζυγος σε εμένα το πρωί και το απόγευμα μόνη ... Γιατί θα κάθεται με τη μικρή.. 

Ναι το μωρό μέσα θα το χω,καλύτερα να ζητήσετε rooming in  και ότι ώρα χρειάζεται να σας το περνούν.. τουαλέτα μπάνιο κτλ παρά να σας το φέρνουν οπότε θέλουν.  (στο πρωτο επειδή δεν ήμουν μόνη δεν είχα προβλήματιστει για τα απλά. Θες το πιο απλό τσισα θα τις φωνάζεις να το φυλάνε;;) Πολύ με ξενερώνει  η φάση της μοναξιάς με.δεδομενο τι έμαθα ότι επικρατεί σε κιλικειο κτλ... Έστω δύο άτομα να εναλλάσσονται δεν είπα μπουγιο....

Ε ναι αυτό ακριβώς δεν είπαμε όλο το σόι αλλά ο άντρας μας με τη μαμά μας πχ θα ήταν μια καλή εναλλαγή:x

Καλά εγώ το έχω πει πολλές φορές στην ομάδα μου δε θα μπορούσα να διανοηθω κάτι εκτός από rooming in!! Σέβομαι κ γυναίκες που δε θέλουν για να ξεκουραστούν κτλ αλλά εγώ να έχω το νεογέννητο παιδί μου μόλις έχει βγει στο κόσμο οπουδήποτε αλλού εκτός από δίπλα μου κ μαλιστα από επιλογή ούτε κατά διάνοια!!

Ρωτησα για το rooming in γτ έτσι θα έχεις συνεχώς το παρεάκι σου μαζιιι:x

Just now, Athenaa είπε:

Έχεις δίκιο αγάπη!! Κι εγώ αυτό σκέφτηκα..γι’αυτό είπα τώρα να βάζω γάλα και λανολίνη..θα το κάνω όπως λες κ θα την αφήσω για τα «δύσκολα», που ελπίζω να μη ξανάρθουν ..-_-

Πωπω τα λες πολύ χαλαρά..μακάρι να ναι έτσι!! θα δω κ το βίντεο

Καλέ όπως τα σκεφτόμαστε γίνονται να ξέρεις..τα παίρνουμε χαλαρά έρχονται χαλαρά..αγχωνόμαστε μας έρχονται όλα πιο δύσκολα κ αγχωτικά..

Είπαμε ο,τι κ αν γίνει υπάρχουν λύσεις να το αντιμετωπίσουμε αρκεί να έχουμε θέληση!! Κ στη τελική ρε μάτια μου αν ταλαιπωρηθεις κ πολύ το σταματάς!! Τι έγινε?? Όλα θα πάνε σούπερ!!

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, Angelina87 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!γεννηθηκε και ο μικρός μου παρολο που ήταν προγραμματισμένη καισαρικη εσπασαν τα νερα δυο μερες νωριτερα!από την αρχη είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη και όταν γεννηθηκε ο μικρος βρήκαν έναν κόμπο στον ομφάλιο λώρο μεγάλο και όπως μου είπε ο παιδιατρος θα μπορούσε να μην γεννηθεί ζωντανός!

Τωρα είμαστε σπίτι μας!!γενικά είναι πολύ ησυχος δεν κλαιει συχνά μόνο στην αλλαγή της πάνας!είναι το πρώτο μου και δεν ξερω κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό!κοιμαται πολλές ώρες τρωει καλα!!ακομη και ο παιδίατρος που τον εξετασε δεν έκλαψε καθολου και μου είπε ότι φαίνεται ένα πολύ ήσυχο παιδακι!!εσεις που γεννήσατε πως ειναι τα δικα σας παιδακια;

Να σας ζήσει!! Γέρος και καλότυχος ο όμορφος σας μπέμπης!! Όλα θα πάνε τέλεια από εδώ και πέρα αφού τον έχεις πλέον στην αγκαλιά σου!! Μπράβο σου!!! :wub:

1 hour ago, Thaliamp είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααααα.....ποιες έχουμε μείνει ακόμα?????

Εγώ περιμένω ακόμα!! 39η εβδομάδα πλέον :) 

Εσυ; Τι ΠΗΤ έχεις;; Ποια άλλη είναι ;

• Μου αρέσει 2

Just now, ΚατεριναΣκ said:

Κι@Athenaa μην σε αγχωνει το πέτρωμα. Συνήθως πετρώνει κάπου την 3η με 4η μέρα όπου αρχίζει και κατεβαίνει το κανονικό γάλα. Εμένα μου ξεκίνησε και αυτή τη φορά το πέτρωμα απλά το αντιμετώπισα γρήγορα γιατί ήξερα από την πρώτη. Έκανα ζεστό ντους και μασάζ. Έβαλα ζεστές κομπρεσες και έβαζα κατευθείαν το μωρό πάνω στο στήθος και την ώρα που έπινε έκανα μασάζ με φορά προς την θηλή για να φύγουν τα πετρώματα και τα γρουμπαλακια.. και την επόμενη μέρα ήμουν καλύτερα. 

Στις θηλες και εγώ έβαζα την κρέμα λαλονινης και με βοήθησε.. 

Εμένα χθες είχε κοιλόπονο ο καημένος δεν ηρεμούσε χθεε το βράδυ με τίποτα για 2 ώρες. Έκανε κακά του μετά ξανά κλάμα και τον έβαζα στο στήθος ηρεμούσε μετά ξανα.. και μου έκανε εμετό έβγαλε αρκετό γάλα από το στρώμα και την μύτη. Μετά ήθελε να ξανά φάει τον έβαλα και ηρέμησε και κοιμηθήκαμε έτσι στις 2 το βράδυ...

Καλημέρα αγάπη!! Εμείς είμαστε σήμερα 5 ημερών, έχει κατέβει το γάλα αλλά δεν έχει πετρώσει ακόμα ευτυχώς, ούτε γρομπαλάκια έχει..το κοιτάω και κάνω μασάζ πού κ πού για να το προλάβω...

Ο καημένος μήπως είναι κολικοί; Κ εμάς πάντως ξύπνησε, έφαγε, τον αλλάξαμε, έκλαιγε μετά δεν κοιμόταν, έκανε εμετό 2-3 φορές έβγαλε αρκετό γάλα, μετά τον έβαζα να φάει έκλαιγε τελικά έφαγε και κοιμήθηκε..αλλά μας πήγε από τις 5μιση το πρωί αυτό μέχρι τις 9. Για τους εμετούς αγχώθηκα λίγο, μήπως φταίει που το ξαπλώναμε κατευθείαν μετά το φαί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...