Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει από το πρωί στα ενας οξυς πόνος αριστερά χαμηλά από τη μέση της κοιλίας μεχρι πίσω στη μέση.......αν ξαπλώσω περνάει τελείως σχεδόν....με το που σηκωθώ υποφέρω....είναι σαν σφαχτης κάθε λίγα δευτερόλεπτα.....!!!έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη λέτε????στην άλλη μισή κοιλιά δεν νιώθω τίποτα!!!!

Καλημερα μήπως είναι κολικος νεφρου? Η κάτι άλλο??? Για να πονας στη μισή κοιλιά δεν νομίζω να ναι κάτι σχετικά με την κυηση, μα αν δεις ότι συνεχίζει επικοινώνησε με έναν γιατροί

Περαστικααα

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Μπήκα Τετάρτη 12 παρά το βράδυ για πρόκληση και γέννησα Πέμπτη απόγευμα!! 03/09 :wub:

Ζορίστηκα πολύ στη γέννα, κράτησε πολλές ώρες και πόνεσα πολύ...αλλά τώρα πέρασε, πονάω ακόμη αλλά έχουμε έναν κούκλο που μας έχει πάρει τα μυαλά...είμαστε τρισευτυχισμένοι με τον άντρα μου :wub::wub:

Θηλάζω με λίγο κόπο γιατί έχουν ερεθιστεί πολύ οι θηλές μου και πονάνε...έχει κάποια καμία λύση πάνω σε αυτό πώς περνάει; Βάζω κρέμα, προσπαθώ να έχω το στήθος ελεύθερο να αερίζονται οι θηλές και χρησιμοποιώ και ψευδοθηλές τώρα, αν και ο πόνος είναι σχεδόν ο ίδιος, απλά αντέχεται λίγο παραπάνω. Ξέρετε αν σταματήσω να χρησιμοποιώ μετά τις ψευδοθηλές θα έχω κάποιο θέμα;

Σήμερα θα πηγαίναμε σπίτι μας αλλά ανέβασε ίκτερο 14,5 ο μικρούλης οπότε μείναμε άλλη μια μέρα για να κάνει φωτοθεραπεία, και θα φύγουμε αύριο..ανυπομονώ να πάμε σπίτι μας :wub::wub:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες και έχω χάσει τα νέα σας...κοιμάμαι κάπου 1 ώρα τη μέρα :lol: Γέννησε κάποια άλλη κοπέλα;

Με το καλό κορίτσια μου να ζήσετε όλες αυτή την ευλογία και να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας...είναι ένα θαύμα δε μπορώ να σας περιγράψω :wub:

Γέννησαα αγάπη!! Την Πέμπτη!! :wub::grin:

Έναν κούκλο 3330γρ και 54εκατ!!! 

Είπα και στην Άντα τα νέα μας διάβασε πιο πάνω!!

Εσύ τι κάνεις γέννησες;; Έχω χάσει πολλές σελίδες....σήμερα θα παίρναμε εξιτήριο αλλά είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο γιατί ανέβασε ίκτερο ο μικρούλης και μείναμε για να κάνει φωτοθεραπεία..αύριο πάμε σπίτι μας και ανυπομονώ!!

Καλημέρα κορίτσι μου,να σου ζήσει το αγόρι σου.Σορυ που πετάγομαι στο θέμα σας αλλά σας διαβάζω.Οσο για το στηθος. η purelan βοηθάει πολύ,μπορείς να βάζεις 6 φορές τη μέρα.Και δικό σου γάλα πάνω αν έχεις.Οσο για το σουτιέν μην το βγάζεις τελείως απλά άνοιξε το μπροστά όπως όταν θηλάζεις(φαντάζομαι φοράς θηλασμού) αλλιώς όταν κατέβει το γάλα θα γεμίσεις μπαλάκια.Θα περάσει κορίτσι μου και θα θηλάζετε χωρίς προβλημα

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Nina13 είπε:

Καλημερα μήπως είναι κολικος νεφρου? Η κάτι άλλο??? Για να πονας στη μισή κοιλιά δεν νομίζω να ναι κάτι σχετικά με την κυηση, μα αν δεις ότι συνεχίζει επικοινώνησε με έναν γιατροί

Περαστικααα

Κ εγώ αυτό λέω δεν νομίζω να είναι της εγκυμοσύνης.... γιατί θα ήταν όλη!!!!!μάλλον νεφρό είναι....θα κάνω λίγο υπομονή κ αν δω ότι δεν.....θα πάρω το γιατρο!!!! ευχαριστω Νίνα μου!!!!

Just now, Thaliamp είπε:

Κ εγώ αυτό λέω δεν νομίζω να είναι της εγκυμοσύνης.... γιατί θα ήταν όλη!!!!!μάλλον νεφρό είναι....θα κάνω λίγο υπομονή κ αν δω ότι δεν.....θα πάρω το γιατρο!!!! ευχαριστω Νίνα μου!!!!

Να σαι καλά κοριτσι.. Επειδή το παθαινω αρκετά συχνά.. Μην πιεις νερό την ώρα που πονας, θα αυξηθεί ο πονος.. Χαλάρωσε και παρε γιατρό αν πονας για αρκετή ώρα .. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 είπε:

Να σαι καλά κοριτσι.. Επειδή το παθαινω αρκετά συχνά.. Μην πιεις νερό την ώρα που πονας, θα αυξηθεί ο πονος.. Χαλάρωσε και παρε γιατρό αν πονας για αρκετή ώρα .. 

Ωχ δεν το ξερα αυτό για το νερό πάλι καλά που το πες γιατί νόμιζα ότι θα βοηθουσε αν έπινα πολύ!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Ωχ δεν το ξερα αυτό για το νερό πάλι καλά που το πες γιατί νόμιζα ότι θα βοηθουσε αν έπινα πολύ!!!!!

Κοίτα ο ουρολογος-νεφρολογος που με παρακολουθει μου το έχει πει.. Τώρα γιατρός δεν είμαι αλλά έχω δει στην πραξη, όταν ποναω στο νεφρό και πιω νερο, να ποναω περισσοτερο, αλλά ξέρω και άτομα που τους περναει με το νερό και το περπατημα ο κολικος.. Όποτε θα δεις πως θα εξελιχθεί και βλέποντας και κάνοντας.. Γενικά μην αγχώνεσαι, απλά χαλάρωσε και αν περασει πες πως δεν έγινε ποτε χαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 ώρα πρίν, Thaliamp είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!από αύριο σπιτάκι κ ελπίζω να μπορέσεις να κοιμηθείς κ λίγο!!!!στο Ρέα δεν γεννησες???έτσι θυμάμαι....αν ναι όταν μπορείς πες μου εντυπώσεις!!!!

Κ εσύ ξύπνια εεε????!!!

Καλημέρα ! Ξύπνησα 4 με το μωρό κ κοιμήθηκα 5 κ ... Δεν θυμάμαι.. Καλά συνεχόμενα δεν κοιμάμαι ποτέ 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

13 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

Λες να μη κατάλαβα καλά... Βέβαια πέρασε και αυτή η μέρα. Τρίτη το χα στο πρόγραμμα να φάω ελαφριά (όχι τόσο βεβαια χαχαχα) λόγου ότι Τετάρτη μπαίνω πρόγραμματισμενα. Μια μέρα ειναι αύριο θα αντέξω... Ηρωίδες επί δύο  πάντως κορίτσια είστε εσεις που κάνατε διατροφή όλο αυτό το καιρό  μπράβο σας !!!! 

Καλα κ εγώ δεν ξέρω πολλά για την κορτιζόνη, μη νομίζεις... Ξέρω μόνο ότι οσο γινεται η θεραπεία αποφεύγεται το αλάτι κ η ζάχαρη.... Καλα μη νομίζεις, εγώ ήμουν οριακά στο ζάχαρο κ τρώω κανονικές μερίδες φαγητου, τα άλλα κορίτσια είναι ηρωίδες πραγματικα!!!!! 

Αντε πλησιαζεις κορίτσι κ εσυ!!! Με το καλό!!!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Thaliamp είπε:

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει από το πρωί στα ενας οξυς πόνος αριστερά χαμηλά από τη μέση της κοιλίας μεχρι πίσω στη μέση.......αν ξαπλώσω περνάει τελείως σχεδόν....με το που σηκωθώ υποφέρω....είναι σαν σφαχτης κάθε λίγα δευτερόλεπτα.....!!!έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη λέτε????στην άλλη μισή κοιλιά δεν νιώθω τίποτα!!!!

Παλιά προ εγκυμοσυνης που είχα παρομοιο πονο μου είχε πει γιατρός ότι είναι αντανακλαστικος πονος από τη μέση ίσως... Το είχα στο πλάι κάπου μπροστα κ πισω... 

Είσαι καλυτερα;

Μιλησες με το γιατρό;

• Μου αρέσει 1

Κακησπερα κορίτσια πήγα και έκανα σήμερα το τεστ. Στο Ιασώ. Δε με άφησαν να μπω στο κτήριο και έτσι δε ρώτησα τπτ... Το τεστ γίνεται σε άλλο κτήριο...

Όπως είχε πει και άλλη κοπέλα στο παρελθόν τραγικες οι συνθήκες εγγυες και μη ολοι μαζί.... Απλά δεν περίμενα στη σειρά πάλι καλά.... Με περασαν  πρώτη με τη κλασική δυσανασχετιση των παρευρισκομένων..... 

Γενικά οι συνθήκες ήταν για να κολλήσεις όχι για να σε προσέξουν τους έπεφταν πράγματα στα σκουπίδια με τα ίδια γάντια τα έβγαζαν. Μπαίνω μέσα λοιπόν για το τεστ και της έπεσε ένα χαρτί κάτω λέω οκ αμπαλη αλλά τυχαίνει κιόλας...... Στα καπάκια  της έπεσε το μπουκαλάκι που θα έβαζε το δειγμα μου μέσα στο κάδο με τα σκουπιδια (χαρτιά κτλ οκ αλλά σκουοιδια....)... Και σκεφτόταν αν θα το άλλαζε το μπουκαλάκι η όχι... Και λέω ότι να ναι απλά για τα 115€... μπουκαλάκι αφού το σκέφτηκε λίγο το αλλαξε προφανώς δεν άλλαξε γάντια ... Απλά σοκαριστικές οι συνθηκες με δεδομενο πόσο σοβαρό το παρουσιαζουν... Τι να πω...

Δε ξέρω αν αλλού είναι τόσο χύμα...

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Just now, Anna3 είπε:

Κακησπερα κορίτσια πήγα και έκανα σήμερα το τεστ. Στο Ιασώ. Δε με άφησαν να μπω στο κτήριο και έτσι δε ρώτησα τπτ... Το τεστ γίνεται σε άλλο κτήριο...

Όπως είχε πει και άλλη κοπέλα στο παρελθόν τραγικες οι συνθήκες εγγυες και μη ολοι μαζί.... Απλά δεν περίμενα στη σειρά πάλι καλά.... Με περασαν  πρώτη με τη κλασική δυσανασχετιση των παρευρισκομένων..... 

Γενικά οι συνθήκες ήταν για να κολλήσεις όχι για να σε προσέξουν τους έπεφταν πράγματα στα σκουπίδια με τα ίδια γάντια τα έβγαζαν. Μπαίνω μέσα λοιπόν για το τεστ και της έπεσε ένα χαρτί κάτω λέω οκ αμπαλη αλλά τυχαίνει κιόλας...... Στα καπάκια  της έπεσε το μπουκαλάκι που θα έβαζε το δειγμα μου μέσα στο κάδο με τα σκουπιδια (χαρτιά κτλ οκ αλλά σκουοιδια....)... Και σκεφτόταν αν θα το άλλαζε το μπουκαλάκι η όχι... Και λέω ότι να ναι απλά για τα 115€... μπουκαλάκι αφού το σκέφτηκε λίγο το αλλαξε προφανώς δεν άλλαξε γάντια ... Απλά σοκαριστικές οι συνθηκες με δεδομενο πόσο σοβαρό το παρουσιαζουν... Τι να πω...

Δε ξέρω αν αλλού είναι τόσο χύμα...

Κ εδώ έρχεται εύλογα το ερώτημα,είναι τόσο σοβαρό όσο το παρουσιάζουν ή έτσι για κάποιον οικονομικο-πολιτικο λόγο θέλουν να πιστεύουμε? Γιατί 9/10 νοσοκομεία είτε ιδιωτικα ειτε δημόσια στη πράξη βλέπω κ ακούω είναι πολυυυυ πιο χαλαρά απ' ότι λένε κ δε βλέπω κανένα άγχος σε γιατρούς κ νοσηλευτές..

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Κ εδώ έρχεται εύλογα το ερώτημα,είναι τόσο σοβαρό όσο το παρουσιάζουν ή έτσι για κάποιον οικονομικο-πολιτικο λόγο θέλουν να πιστεύουμε? Γιατί 9/10 νοσοκομεία είτε ιδιωτικα ειτε δημόσια στη πράξη βλέπω κ ακούω είναι πολυυυυ πιο χαλαρά απ' ότι λένε κ δε βλέπω κανένα άγχος σε γιατρούς κ νοσηλευτές..

Κορίτσια εγώ πειστεί ότι είναι αλλού το θέμα.  Μόνο πανδημία δεν έχουμε... αλλιώς με τόσα κρούσματα θα έπρεπε να ήταν στα νοσοκομεία αρκετοί κ με συμπτώματα! Όχι να βγαίνουν θετικοί κ να μην έχουν τίποτα! Κ Επίσης να δείχνουν θανάτους παππούδων  που είναι να πεθάνουν... γελοίο είναι.  Εγώ δεν προσέχω ούτε πρόσεχα. 

• Μου αρέσει 4

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Κορίτσια εγώ πειστεί ότι είναι αλλού το θέμα.  Μόνο πανδημία δεν έχουμε... αλλιώς με τόσα κρούσματα θα έπρεπε να ήταν στα νοσοκομεία αρκετοί κ με συμπτώματα! Όχι να βγαίνουν θετικοί κ να μην έχουν τίποτα! Κ Επίσης να δείχνουν θανάτους παππούδων  που είναι να πεθάνουν... γελοίο είναι.  Εγώ δεν προσέχω ούτε πρόσεχα. 

Ούτε εγώ προσέχω όπως ήμουν πάντα είμαι...θεωρώ επίσης ότι έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτά!!!!ι καθένας βέβαια το εισπράττει διαφορετικά..

Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα...πήρα το γιατρό αφού δεν πέρναγε...μου είπε δεν νομίζει ότι σχετίζεται με την κύηση αλλά να πιω ένα παυσίπονο να δω αν θα μου περάσει....κ όντως πολύ καλύτερα....!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, ada32 είπε:

Εγώ προσέχω όσο πριν(πάντα ήμουν λίγο υποχονδια πχ παντα είχα αντησιπτικο κ έβαζα πχ πριν μπω σπίτι ή πριν πιάσω κάτι να φάω κτλ..) κ τώρα ένα τσακ παραπάνω λόγω εγκυμοσυνης αλλά μέχρι εκεί..

Τον Μάρτη κ τον Απρίλιο είχα πάθει τρεπι ψυχολογικό κοκομπλοκο γτ ήμουν ακόμη 3ον μηνών έγκυος κ φοβήθηκα πολύ κ μόλις είχαμε ανοίξει το μαγαζί μας κ μας εκλεισαν κ γενικά μου έπεσε πολύ βαρύ..όμως όσο έβλεπα τις εξελίξεις κ τι σκεφτόμουν λογικά λέω δε θα τρελαθώ εγώ,ότι είναι να γίνει ας γίνει!! Εξάλλου κάτι βρωμάει....

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα!!γεννηθηκε και ο μικρός μου παρολο που ήταν προγραμματισμένη καισαρικη εσπασαν τα νερα δυο μερες νωριτερα!από την αρχη είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη και όταν γεννηθηκε ο μικρος βρήκαν έναν κόμπο στον ομφάλιο λώρο μεγάλο και όπως μου είπε ο παιδιατρος θα μπορούσε να μην γεννηθεί ζωντανός!

Τωρα είμαστε σπίτι μας!!γενικά είναι πολύ ησυχος δεν κλαιει συχνά μόνο στην αλλαγή της πάνας!είναι το πρώτο μου και δεν ξερω κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό!κοιμαται πολλές ώρες τρωει καλα!!ακομη και ο παιδίατρος που τον εξετασε δεν έκλαψε καθολου και μου είπε ότι φαίνεται ένα πολύ ήσυχο παιδακι!!εσεις που γεννήσατε πως ειναι τα δικα σας παιδακια;

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...