Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει!!!!!!! ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά όλα καλά τα καταφέρατε!!!!πολύ χαίρομαι!!!!να ευχαριστήθεις το μπέμπη κ να ξεκουραστεις τώρα !!!

Κορίτσια γύρισα κ εγώ σπίτι σήμερα....κ για κάποιο λόγο έχουν τα πόδια μου διπλασιαστεί από χτες τρομερό πρήξιμο ξαφνικά...δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα....είναι λες κ ειμαι 500 κιλά παραπανω....αφού τα βλέπω κ τρομάζω!!!!το έχει πάθει καμιά???

Σε πολλές γυναίκες πρηζονται χέρια κ πόδια τις τελευταίες  2-3 εβδομάδες κ σε κάποιες μετά τον τοκετό.  Κράτα τα ψηλά όσο μπορείς  κ πες το κ είν γιατρό σου να ξέρει. 

• Μου αρέσει 4

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nairobi είπε:

Κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ!! Ευχομαι ολες οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους υγιη και ευλογημενα!! Με το καλο σε οσες μενουν και με εναν πονο πραγματικά!! 

Σας γραφω απο την αιθουσα τοκετου! Αναρρωνω!! Προς το παρον εχω αρκετο τρεμουλο καθως ταλαιπωρηθηκα πολυ και ειμαι με κουβερτα!! Γεννησα εναν κουκλο 3290 γραμμαρια και 52 εκατοστα! 13 ωρες αφου εσπασαν τα νερα!!! Το παλεψαμε να γεννησω φυσιολογικα αλλα φτασαμε στο σημειο για καισαρικη!! Λατρευω τον γιατρο μου και τις μαιες φυσικα δωσαμε απιστευτο αγωνα ολες αυτες τις ωρες!!! Αισθανομαι σκλαβωμενη ειλικρινα!!! Τελικά γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο!!! Την οποια τιμησα δεοντως καθως μετα απο τα 7 εκατοστα δεν με επιανε και τοσο και μου εκαναν αρκετες δοσεις! Το νινι μου ειχε περιτυλιξη και δεν μπορουσε να κατεβει γι αυτο και άργησε τοσο!! Ομως τα καταφεραμε! Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα!! Τωρα του κανουν εξετασεις και θα μου το φερουν σε λιγο για τον θηλασμο!!! Θα επανελθω με οτι αλλο σας ενδιαφερει!!! Απ την καρδια μου μεσα σας ευχομαι να ερθει αυτη η ευλογημενη ωρα συντομα και για εσας!!! :x

Μπράβο κορίτσι μου!! Τι να πει κανένας για τον αγώνα που έδωσες ... αρκεί που είσαι καλά και είναι και το αγοράκι σου καλά!! Καλούς θηλασμούς!!
Ο άντρας σου μπόρεσε να είναι στον τοκετό;; Είχες κάποιο σύμπτωμα έντονο πριν σπάσουν τα νερά; Απορία το έχω αυτό ... 

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα ! Ναι κορίτσι όταν οι γιατροί  προτείνουν πρόκληση είναι συνήθως γτ τους βολεύει.  Αν έκανες nst ,Κ εμένα θυμάμαι με έβαζε λίγο στο πλάι με μαξιλαρι γτ αλλιώς δεν έπιανε καν τη καρδιά του μωρού. 

Ναι απλά ο γιατρός είπε ότι δεν έχει να κάνει το πως ήμουν ξαπλωμένη..όμως μετά από το δεκάλεπτο αυτό που γύρισα αριστερά γιατί ήρθε μια άλλη νοσοκόμα και μου είπε μην κάθεσαι έτσι μια χαρά φαινόταν οι παλμοί. Την Τρίτη θα πάω πάλι για καρδιοτοκογράφο, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχει κάτι το ζουζούνι μου. :unsure:

πρίν από 5 λεπτά , Vag1a είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Τι να πει κανένας για τον αγώνα που έδωσες ... αρκεί που είσαι καλά και είναι και το αγοράκι σου καλά!! Καλούς θηλασμούς!!
Ο άντρας σου μπόρεσε να είναι στον τοκετό;; Είχες κάποιο σύμπτωμα έντονο πριν σπάσουν τα νερά; Απορία το έχω αυτό ... 

Ναι απλά ο γιατρός είπε ότι δεν έχει να κάνει το πως ήμουν ξαπλωμένη..όμως μετά από το δεκάλεπτο αυτό που γύρισα αριστερά γιατί ήρθε μια άλλη νοσοκόμα και μου είπε μην κάθεσαι έτσι μια χαρά φαινόταν οι παλμοί. Την Τρίτη θα πάω πάλι για καρδιοτοκογράφο, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχει κάτι το ζουζούνι μου. :unsure:

Όχι βρε μην ανησυχείς ! Σου λέω κ εμένα συνέχεια με γύριζαν.  Μια χαρά θα είναι το μωρό σου!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 48 λεπτά , ada32 είπε:

Σε πολλές γυναίκες πρηζονται χέρια κ πόδια τις τελευταίες  2-3 εβδομάδες κ σε κάποιες μετά τον τοκετό.  Κράτα τα ψηλά όσο μπορείς  κ πες το κ είν γιατρό σου να ξέρει. 

Τον πήρα μου είπε μόνο να κοιτάξω πιεση....αλλά δεν είχα 11 με 6.Τωρα τα βαλα ψηλά....απλά τρόμαξα χάθηκε ο αστράγαλος καλε:-D

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Christine. S είπε:

Πο πο... Τόσο πολυ σε ενοχλούσε που δε κοιμήθηκες ε;;;Εκμετάλλευσου  το μεσημεριανό υπνο αν μπορεις.. Που να κάνεις δουλειές καλε, αφου δεν ήσουν καλα;;;;;

Το ξερω για την κορτιζόνη... 

Αλλα μονο για τη μέρα που κάνεις ένεση αντε κ την επόμενη δεν κάνει το αλάτι κ η ζάχαρη... Λες να μην θέλει ζάχαρη αλάτι κ τις επόμενες μέρες;;;θα ρωτησω.... Αχ τι ο,  ο, τι λαχταράωωω...... ;;;;

Γλυκά λόγω ζαχαρου δεν τρώω μόνο φαγητό τρώω κανονική μερίδα με εξαίρεση πιτσα σουβλακι κ κάποια άλλα π με ανεβάζουν κ τα έχω κόψει... 

Ενταξει φαγακι μαγειρευτο με ελάχιστο αλατακι δε μπορείς να φας;;;Γιατί μόνο γιαουρτι;;;

Λες να μη κατάλαβα καλά... Βέβαια πέρασε και αυτή η μέρα. Τρίτη το χα στο πρόγραμμα να φάω ελαφριά (όχι τόσο βεβαια χαχαχα) λόγου ότι Τετάρτη μπαίνω πρόγραμματισμενα. Μια μέρα ειναι αύριο θα αντέξω... Ηρωίδες επί δύο  πάντως κορίτσια είστε εσεις που κάνατε διατροφή όλο αυτό το καιρό  μπράβο σας !!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Τον πήρα μου είπε μόνο να κοιτάξω πιεση....αλλά δεν είχα 11 με 6.Τωρα τα βαλα ψηλά....απλά τρόμαξα χάθηκε ο αστράγαλος καλε:-D

Ναι το έχω ακούσει αυτό κ ότι δεν τους έκαναν τα παπούτσια μέχρι να γεννήσουν.  Περιόρισε λίγο τα αλμυρά Επίσης κ όχι πολύ ορθοστασία . Όσο μπορείς ψηλά τα πόδια. Σήμερα τηγανισα πατάτες κ σνίτσελ κ μόλις έκατσα είδα ότι το αριστερό μου πόδι άρχισε να πρηζεται κατευθείαν..Κ τώρα έκανα ζελέ κ κρέμα αραβοσίτου για το μωρό κ πάλι πρηστηκαν  αλλά όχι πολύ. Που να βγω να περπατήσω κιόλας.. 

Εντωμεταξύ με έχει πιάσει πάλι μια λυσσα για γλυκά άλλο πράγμα., χθες παρήγγειλα κρέπα!!! φοβάμαι πως θα γεννήσω κ θα τρώω συνέχεια γλυκά λόγω στέρησης!Κ θα κάνω πάλι 1 χρόνο να τα χάσω. Έρχονται κ Χριστούγεννα με τα μελομακάρονα , άστα να πάνε! 

Να ρωτήσω, πήρε καμία ζώνη λοχείας? Εγώ είδα αλλά σκέφτομαι να την πάρω μόλις βγω από το νοσοκομείο για να υπολογίσω το νούμερο.

Just now, Anna3 είπε:

Λες να μη κατάλαβα καλά... Βέβαια πέρασε και αυτή η μέρα. Τρίτη το χα στο πρόγραμμα να φάω ελαφριά (όχι τόσο βεβαια χαχαχα) λόγου ότι Τετάρτη μπαίνω πρόγραμματισμενα. Μια μέρα ειναι αύριο θα αντέξω... Ηρωίδες επί δύο  πάντως κορίτσια είστε εσεις που κάνατε διατροφή όλο αυτό το καιρό  μπράβο σας !!!! 

Όντως είναι ηρωίδες ! Έγω δεν θα μπορούσα  με τίποτα να ακολουθήσω  διατροφή ακόμα κ κιλά που ήθελα να χάσω ελάττωσα το φαγητό αλλά όχι όπως έγραφε εκεί ! χαχαχα

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ναι το έχω ακούσει αυτό κ ότι δεν τους έκαναν τα παπούτσια μέχρι να γεννήσουν.  Περιόρισε λίγο τα αλμυρά Επίσης κ όχι πολύ ορθοστασία . Όσο μπορείς ψηλά τα πόδια. Σήμερα τηγανισα πατάτες κ σνίτσελ κ μόλις έκατσα είδα ότι το αριστερό μου πόδι άρχισε να πρηζεται κατευθείαν..Κ τώρα έκανα ζελέ κ κρέμα αραβοσίτου για το μωρό κ πάλι πρηστηκαν  αλλά όχι πολύ. Που να βγω να περπατήσω κιόλας.. 

Εντωμεταξύ με έχει πιάσει πάλι μια λυσσα για γλυκά άλλο πράγμα., χθες παρήγγειλα κρέπα!!! φοβάμαι πως θα γεννήσω κ θα τρώω συνέχεια γλυκά λόγω στέρησης!Κ θα κάνω πάλι 1 χρόνο να τα χάσω. Έρχονται κ Χριστούγεννα με τα μελομακάρονα , άστα να πάνε! 

Να ρωτήσω, πήρε καμία ζώνη λοχείας? Εγώ είδα αλλά σκέφτομαι να την πάρω μόλις βγω από το νοσοκομείο για να υπολογίσω το νούμερο.

Όντως είναι ηρωίδες ! Έγω δεν θα μπορούσα  με τίποτα να ακολουθήσω  διατροφή ακόμα κ κιλά που ήθελα να χάσω ελάττωσα το φαγητό αλλά όχι όπως έγραφε εκεί ! χαχαχα

Πω πωωωωω εκεί στο σνίτσελ μου τρέξε το σαλακι....μιαμ μιαμ.αμα σου πω ότι ήδη κάπως καλύτερα είναι μου τα τρίψε κ ο άντρας μου!!!!!η ορθοστασία την κάνει τη δουλειά!! επιτρέπεται να τη βάλουμε κατευθείαν?????κάνει δουλειά????δεν έχω κοιτάξει καθόλου....

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Πω πωωωωω εκεί στο σνίτσελ μου τρέξε το σαλακι....μιαμ μιαμ.αμα σου πω ότι ήδη κάπως καλύτερα είναι μου τα τρίψε κ ο άντρας μου!!!!!η ορθοστασία την κάνει τη δουλειά!! επιτρέπεται να τη βάλουμε κατευθείαν?????κάνει δουλειά????δεν έχω κοιτάξει καθόλου....

Δεν ξέρω.. Στο πρώτο μου είχε πει ο γιατρός να μην πάρω γτ θα μαζέψει μόνη της η κοιλιά . Μάζεψε μετά από 1 χρόνο που αδυνατησα. Τώρα λέω να προσέξω περισσότερο κ να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να αδυνατίσω λίγο νωρίτερα κ να τη πάρω κ τν ζώνη γτ βοηθάει κ με την μέση να μην πονάει. Μια κοπέλα εδώ  που γέννησα είπε ότι κάνει δουλειά κ είχε πάρει την belly bandit. Αυτή λέω να πάρω κ εγώ

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Δεν ξέρω.. Στο πρώτο μου είχε πει ο γιατρός να μην πάρω γτ θα μαζέψει μόνη της η κοιλιά . Μάζεψε μετά από 1 χρόνο που αδυνατησα. Τώρα λέω να προσέξω περισσότερο κ να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να αδυνατίσω λίγο νωρίτερα κ να τη πάρω κ τν ζώνη γτ βοηθάει κ με την μέση να μην πονάει. Μια κοπέλα εδώ  που γέννησα είπε ότι κάνει δουλειά κ είχε πάρει την belly bandit. Αυτή λέω να πάρω κ εγώ

Ε θα πάρω κ εγώ αν είναι έτσι...αλλά κ εγώ αφού γεννήσω!!!

• Μου αρέσει 1

On 9/4/2020 at 5:51 PM, ada32 said:

Το περπάτημα έτσι λένε ότι βοηθάει.. Ούτε εγώ ξέρω γτ δεν το έκανα κ ουτε έχω το κουράγιο να το κάνω.  Περπατάω που πάμε συν παιδική κ για ψώνια αλλά σα ν χελώνα πάω γτ με ενοχλεί το μωρό στον κόλπο. Δεύτερον, το σεξ  φυσικά κ δεν είναι ευχάριστο , Είναι άβολο κ μόνο στο πλάι με βολεύει.  Απλά λένε ότι βοηθάει το σπέρμα με τις ουσίες που έχει.

Τα πόδια είναι κ ο κόπος!!! Εμένα Πρέπει να έχει κατέβει  γτ νιώθω τα χεράκια ότι θα βγουν από τους μηρούς μου . Κ ο ποπος της είναι αριστερά κ τον βγάζει συνέχεια όταν κουνιέται κ με πονάει. Η κοιλιά  μου είναι σαν ένα μεγάλο μπαλόνι!!! χαχαχα

Ναι δεν βοηθαει σε όλες . Εγώ για αυτό δεν σκάω κ δεν περπατάω.  Μόνο δουλειές κάνω όπως έκανα. Με αυτή την ζέστη σιγά μην περπατήσω. 

@Athenaa γεννησες?  ήταν να μπει να πρόκληση Τετάρτη νομίζω. 

@nairobi  εσυ που είσαι????

Καλησπέρα κορίτσια!! Μπήκα Τετάρτη 12 παρά το βράδυ για πρόκληση και γέννησα Πέμπτη απόγευμα!! 03/09 :wub:

Ζορίστηκα πολύ στη γέννα, κράτησε πολλές ώρες και πόνεσα πολύ...αλλά τώρα πέρασε, πονάω ακόμη αλλά έχουμε έναν κούκλο που μας έχει πάρει τα μυαλά...είμαστε τρισευτυχισμένοι με τον άντρα μου :wub::wub:

Θηλάζω με λίγο κόπο γιατί έχουν ερεθιστεί πολύ οι θηλές μου και πονάνε...έχει κάποια καμία λύση πάνω σε αυτό πώς περνάει; Βάζω κρέμα, προσπαθώ να έχω το στήθος ελεύθερο να αερίζονται οι θηλές και χρησιμοποιώ και ψευδοθηλές τώρα, αν και ο πόνος είναι σχεδόν ο ίδιος, απλά αντέχεται λίγο παραπάνω. Ξέρετε αν σταματήσω να χρησιμοποιώ μετά τις ψευδοθηλές θα έχω κάποιο θέμα;

Σήμερα θα πηγαίναμε σπίτι μας αλλά ανέβασε ίκτερο 14,5 ο μικρούλης οπότε μείναμε άλλη μια μέρα για να κάνει φωτοθεραπεία, και θα φύγουμε αύριο..ανυπομονώ να πάμε σπίτι μας :wub::wub:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες και έχω χάσει τα νέα σας...κοιμάμαι κάπου 1 ώρα τη μέρα :lol: Γέννησε κάποια άλλη κοπέλα;

Με το καλό κορίτσια μου να ζήσετε όλες αυτή την ευλογία και να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας...είναι ένα θαύμα δε μπορώ να σας περιγράψω :wub:

On 9/4/2020 at 7:32 PM, nairobi said:

@ada32 @Thaliamp   κοριτσια παρουσα!!! Χαχαχ σας διαβαζω αλλα δεν τολμω να απαντήσω!! Εχουν λυσσαξει στα τηλεφωνα μηνυματα και βιντεοκλησεις!! Το παρατησα το κινητο για να μη βρισω κανενα!! Τι πραγμα ειναι αυτο "στειλε φωτο την κοιλια παρε βιντεο να δουμε την κοιλια! Αντε ακομα;; εγω λεω θα γεννησεις 7 του μηνος εγω λεω 9! " Κουράστηκα!!! Λεω να δεις αυτοι με μελετανε και δεν γεννησα ακομα! Ο μπεμπης χαμηλα οσο ποτε πιανω το κεφαλι σαν ενα φουσκωμα κατω απο την κοιλια! Οι κινησεις του ειναι πιο ηπιες τις τελευταιες 2 μερες! Η αισθηση του οτι εχει εμπεδωθει το κεφαλι ειναι σαν εντονο μπουκωμα! Η τουαλετα μειωθηκε! Περιεργο;! Και πονανε τα κοκκαλα στην περιοχη σαν να κανουν κλακ κλακ οταν αλλαζω θεση η σηκωνομαι!! Επισης αρκετα τραβηγματα μεσα στον κολπο! Απο εκει που ηθελα να γεννησω τωρα λεω δεν πειραζει γιατι ειναι να παρω ακομα ενα υποθετο για να αποφυγουμε το να μολυνθει το μωρο στη γεννα απο τον μυκητα!!

Κοιμαμαι πολλες ωρες μεσα στη μερα κουραζομαι και που μιλαω κοβονται τα χερια μου και τα ποδια μου!! Σημερα επρεπε να παω ελτα 1χλμ απο το σπιτι μου παλι καλα φυσουσε ειχε δροσια νωρις το πρωι!! Στο πήγαινε ημουν καλα αλλα στο ελα πηγαινα σαν σκουνα! Χρειαζομουν παλετοφορο να με φερει σπιτι!! Χαχαχ μην πω παλι για τα αδιακριτα βλεμματα!! Κοιτανε την κοιλια σαν να βλεπουν εξωγηινο! Απαπα ξανα μερα δε βγαινω! Αφου τελειωσε το αλατι τωρα και θα φαω τη σαλατα χωρις, θα πω τον αντρα μου να φερει τωρα που θα σχολασει! Αυτααα συγνωμη για το σεντονι! Με λειψατε (σαλλλονικιοτικα) !! 

Η @Athenaa  μας τι κανει οντως;; γεννησε;

Γέννησαα αγάπη!! Την Πέμπτη!! :wub::grin:

Έναν κούκλο 3330γρ και 54εκατ!!! 

Είπα και στην Άντα τα νέα μας διάβασε πιο πάνω!!

Εσύ τι κάνεις γέννησες;; Έχω χάσει πολλές σελίδες....σήμερα θα παίρναμε εξιτήριο αλλά είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο γιατί ανέβασε ίκτερο ο μικρούλης και μείναμε για να κάνει φωτοθεραπεία..αύριο πάμε σπίτι μας και ανυπομονώ!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Μπήκα Τετάρτη 12 παρά το βράδυ για πρόκληση και γέννησα Πέμπτη απόγευμα!! 03/09 :wub:

Ζορίστηκα πολύ στη γέννα, κράτησε πολλές ώρες και πόνεσα πολύ...αλλά τώρα πέρασε, πονάω ακόμη αλλά έχουμε έναν κούκλο που μας έχει πάρει τα μυαλά...είμαστε τρισευτυχισμένοι με τον άντρα μου :wub::wub:

Θηλάζω με λίγο κόπο γιατί έχουν ερεθιστεί πολύ οι θηλές μου και πονάνε...έχει κάποια καμία λύση πάνω σε αυτό πώς περνάει; Βάζω κρέμα, προσπαθώ να έχω το στήθος ελεύθερο να αερίζονται οι θηλές και χρησιμοποιώ και ψευδοθηλές τώρα, αν και ο πόνος είναι σχεδόν ο ίδιος, απλά αντέχεται λίγο παραπάνω. Ξέρετε αν σταματήσω να χρησιμοποιώ μετά τις ψευδοθηλές θα έχω κάποιο θέμα;

Σήμερα θα πηγαίναμε σπίτι μας αλλά ανέβασε ίκτερο 14,5 ο μικρούλης οπότε μείναμε άλλη μια μέρα για να κάνει φωτοθεραπεία, και θα φύγουμε αύριο..ανυπομονώ να πάμε σπίτι μας :wub::wub:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες και έχω χάσει τα νέα σας...κοιμάμαι κάπου 1 ώρα τη μέρα :lol: Γέννησε κάποια άλλη κοπέλα;

Με το καλό κορίτσια μου να ζήσετε όλες αυτή την ευλογία και να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας...είναι ένα θαύμα δε μπορώ να σας περιγράψω :wub:

Εσύ τι κάνεις γέννησες;; Έχω χάσει πολλές σελίδες....σήμερα θα παίρναμε εξιτήριο αλλά είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο γιατί ανέβασε ίκτερο ο μικρούλης και μείναμε για να κάνει φωτοθεραπεία..αύριο πάμε σπίτι μας και ανυπομονώ!!

Να σου ζήσει το αγγελούδι σου ότι καλύτερο και τυχερό. Όσο για το θηλασμό πάρε κοχύλια . Η κρέμα και ψευδοθηλες δε βοηθάνε . Ενώ το κοχύλι αφήνει το στήθος να πάρει αέρα και δεν έρχεται τίποτα σε επαφή μαζί του.!!! Ελπίζω να σε βοηθήσει. Πάντα τόσο χαρούμενοι να είστε !!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Athenaa είπε:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Να σας ζήσει! Γερό και καλοτυχο να είναι!Χωρίς επισκληριδιο γεννησες?? Δεν πειράζει , Θα περάσει ο πόνος , κάποιες μέρες ακόμα υπομονή. Μόνο που βλέπεις το μωράκι σου δίπλα , Αυτό φτάνει! Τώρα υπομονή και κουράγιο γτ έρχονται ξενύχτια για λίγο καιρό. Όσο για τις θηλές , βάζε το δικό σου γάλα κ όσο μπορείς να μην φορας σουτιέν κ μην τις πλενεις συνέχεια. Δεν ξέρω αλλη συμβουλή γτ εμένα δεν πληγώθηκαν.

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Πώς πάτε εσείς κορίτσια;

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!από αύριο σπιτάκι κ ελπίζω να μπορέσεις να κοιμηθείς κ λίγο!!!!στο Ρέα δεν γεννησες???έτσι θυμάμαι....αν ναι όταν μπορείς πες μου εντυπώσεις!!!!

Just now, ada32 είπε:

Κ εσύ κορίτσι μου πρέπει να έχεις γεννήσει??? Πώς είσαι??

Κ εσύ ξύπνια εεε????!!!

• Μου αρέσει 2

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει από το πρωί στα ενας οξυς πόνος αριστερά χαμηλά από τη μέση της κοιλίας μεχρι πίσω στη μέση.......αν ξαπλώσω περνάει τελείως σχεδόν....με το που σηκωθώ υποφέρω....είναι σαν σφαχτης κάθε λίγα δευτερόλεπτα.....!!!έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη λέτε????στην άλλη μισή κοιλιά δεν νιώθω τίποτα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...