Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Christine. S είπε:

Καλημερα...

Κατάλαβα για τις ενέσεις... Και εγώ θα τις εχω μαζί στο επόμενο ραντεβού να μου τις κάνει η μαία, δυο μαζί και έχει γράψει και αλλες δυο να κάνω μετά από 24 ώρες... Θα ρωτησω τότε όταν παω...

Ξυπνησες καλυτερα σήμερα από τους πονους;

Ναι καλύτερα όχι βέβαια όπως αλλά πρωινά ...δε.κοιμηθηκα και πολύ κατάφερα να κοιμηθώ 2.30 και 7.00 ξύπνησα τουλάχιστον δεν έχω αυτό το πράγμα... Απλά ήθελα να κάνω δουλειές και δεν έχω το κουράγιο.

Όσο για τα ενεσακια να ξέρεις όταν θα τα κάνεις κόβεις ζάχαρη και αλάτι ... Φάε πριν τα κάνεις ότι λαχταρας εμένα με έχει κόψει.και η πείνα συν όλα τα αλλα. Και τα γλυκά δε με νοιάζει κ πολύ είμαι λάτρης του Αλμυρού και μου φαίνονται όλα .... Με γιαούρτια θα τη βγάλω χαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κοριτσια τι κανετε???

@ada32 @Fofi! Καλησπέρα, ότι αφορά την πρόκληση εξήγησα στο γιατρό ότι δεν θέλω και θέλω να περιμένω όσο γίνεται γιατί ουσιαστικά σήμερα είμαι 38+4 και δεν έχω ούτε διαβήτη κύησης ούτε κάποιο άλλο θέμα ώστε να με οδηγήσει σε πρόκληση. Το μόνο που βόλευε ήταν η ημερομηνία και ότι εφόσον θα είχαμε κάνει τεστ covid θα είχαν βγει τα αποτελέσματα και θα ήταν ο άντρας μου και στον τοκετό. Μετά από αυτά που έμαθα όμως για την πρόκληση χωρίς λόγο δεν ήθελα ούτε να γεννήσω από το φόβο μου. Όποτε δεν το προχώρησα. Ο γιατρός είχε δει το πρώτο δεκάλεπτο μια μικρή ¨δυσφορία¨ όχι κάτι ανησυχητικό αλλά λέει αυτός ήταν ο λόγος που το πρότεινε. Κορίτσια λέτε να φταίει που αυτό το δεκάλεπτο η νοσοκόμα με έβαλε τελείως ξάπλα;; Συνήθως έχω υπερυψωμένη πλάτη σαν να κάθομαι όχι σαν να κοιμάμαι.

Και έτσι αναμένω και εγώ ποτέ θα έρθει η ώρα μου..

9 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Σπασαν τα νερααα ειμαι κλινικη σας στελνω ξανα κοριτσιααααα!!! 

Με το καλό κορίτσι μου!! Με ένα πόνο!! Άντε άντε να περνούμε σειρά και οι υπόλοιπες.. :wub:

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

@nairobi με το καλό με ένα πόνο!!!όλα να πάνε  τελεια.!!!!!

Και εγώ νιώθω πόνους περιόδου εδώ και ώρα πάνε έρχονται και ένα  σφυξιμο.... ουφ με έχει πιάσει μια Τρομάρα... η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα σήμερα γιατί έκανα πολλές εξωτερικές δουλειές με δεδομένο το ότι πάω προγραμματισμένη για Τετάρτη....αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο έχω κουραστεί και άλλες φορές περισσότερο.... άπαπα  και δε ξέρω και πως είναι οι συσπασεις, κράμπες κτλ...τι με βρήκε βραδιάτικο 

Καλημέρα! Αν οι πόνοι είναι τακτικοί ανά 20 λεπτό κ μετά γίνουν ανά 15 λεπτά κτλ.. τότε σημαίνει ότι ξεκινάει ο τοκετός.  Αν πονάς κ φεύγουν μετά από μια ώρα είναι επειδή ετοιμάζεται το σώμα μας κ επειδή κουράστηκες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα! Αν οι πόνοι είναι τακτικοί ανά 20 λεπτό κ μετά γίνουν ανά 15 λεπτά κτλ.. τότε σημαίνει ότι ξεκινάει ο τοκετός.  Αν πονάς κ φεύγουν μετά από μια ώρα είναι επειδή ετοιμάζεται το σώμα μας κ επειδή κουράστηκες.

Πηγαινοερχοντουσαν οι πόνοι ανά δεκάλεπτο απαπα τρόμαξα η αλήθεια γιατί όπως έχω ξανά πει είμαι φοβιτσιαρα με.το θέμα ... Μάλλον κούραση ήταν σήμερα δε πονάω... Αλλά όταν ξεκινάω κάτι μετά από δέκα λεπτά νιώθω κουρέλι... και έτσι κάθομαι ξαπλα και τα πάω ολααα αργαα κ σταθερα.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί κ στη πρώτη εγκυμοσύνη πήγα με καισαρική και δεν έχω αίσθηση που ως είναι οι πόνοι και ότι συνοδεύεται ...:confused::blink:

• Μου αρέσει 1

Κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ!! Ευχομαι ολες οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους υγιη και ευλογημενα!! Με το καλο σε οσες μενουν και με εναν πονο πραγματικά!! 

Σας γραφω απο την αιθουσα τοκετου! Αναρρωνω!! Προς το παρον εχω αρκετο τρεμουλο καθως ταλαιπωρηθηκα πολυ και ειμαι με κουβερτα!! Γεννησα εναν κουκλο 3290 γραμμαρια και 52 εκατοστα! 13 ωρες αφου εσπασαν τα νερα!!! Το παλεψαμε να γεννησω φυσιολογικα αλλα φτασαμε στο σημειο για καισαρικη!! Λατρευω τον γιατρο μου και τις μαιες φυσικα δωσαμε απιστευτο αγωνα ολες αυτες τις ωρες!!! Αισθανομαι σκλαβωμενη ειλικρινα!!! Τελικά γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο!!! Την οποια τιμησα δεοντως καθως μετα απο τα 7 εκατοστα δεν με επιανε και τοσο και μου εκαναν αρκετες δοσεις! Το νινι μου ειχε περιτυλιξη και δεν μπορουσε να κατεβει γι αυτο και άργησε τοσο!! Ομως τα καταφεραμε! Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα!! Τωρα του κανουν εξετασεις και θα μου το φερουν σε λιγο για τον θηλασμο!!! Θα επανελθω με οτι αλλο σας ενδιαφερει!!! Απ την καρδια μου μεσα σας ευχομαι να ερθει αυτη η ευλογημενη ωρα συντομα και για εσας!!! :x

• Μου αρέσει 14

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Κοριτσαρες σας ευχαριστω παρα πολυ!! Ευχομαι ολες οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους υγιη και ευλογημενα!! Με το καλο σε οσες μενουν και με εναν πονο πραγματικά!! 

Σας γραφω απο την αιθουσα τοκετου! Αναρρωνω!! Προς το παρον εχω αρκετο τρεμουλο καθως ταλαιπωρηθηκα πολυ και ειμαι με κουβερτα!! Γεννησα εναν κουκλο 3290 γραμμαρια και 52 εκατοστα! 13 ωρες αφου εσπασαν τα νερα!!! Το παλεψαμε να γεννησω φυσιολογικα αλλα φτασαμε στο σημειο για καισαρικη!! Λατρευω τον γιατρο μου και τις μαιες φυσικα δωσαμε απιστευτο αγωνα ολες αυτες τις ωρες!!! Αισθανομαι σκλαβωμενη ειλικρινα!!! Τελικά γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο!!! Την οποια τιμησα δεοντως καθως μετα απο τα 7 εκατοστα δεν με επιανε και τοσο και μου εκαναν αρκετες δοσεις! Το νινι μου ειχε περιτυλιξη και δεν μπορουσε να κατεβει γι αυτο και άργησε τοσο!! Ομως τα καταφεραμε! Δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα!! Τωρα του κανουν εξετασεις και θα μου το φερουν σε λιγο για τον θηλασμο!!! Θα επανελθω με οτι αλλο σας ενδιαφερει!!! Απ την καρδια μου μεσα σας ευχομαι να ερθει αυτη η ευλογημενη ωρα συντομα και για εσας!!! :x

Να σου ζησει! Μπορει να μην ξερω κανενα κοριτσι εδω μεσα αλλα χαιρομαι πολυ που φτασατε στο τελος και ειναι ολα καλα!

• Μου αρέσει 2

Just now, Anna3 είπε:

Ναι καλύτερα όχι βέβαια όπως αλλά πρωινά ...δε.κοιμηθηκα και πολύ κατάφερα να κοιμηθώ 2.30 και 7.00 ξύπνησα τουλάχιστον δεν έχω αυτό το πράγμα... Απλά ήθελα να κάνω δουλειές και δεν έχω το κουράγιο.

Όσο για τα ενεσακια να ξέρεις όταν θα τα κάνεις κόβεις ζάχαρη και αλάτι ... Φάε πριν τα κάνεις ότι λαχταρας εμένα με έχει κόψει.και η πείνα συν όλα τα αλλα. Και τα γλυκά δε με νοιάζει κ πολύ είμαι λάτρης του Αλμυρού και μου φαίνονται όλα .... Με γιαούρτια θα τη βγάλω χαχαχ

Πο πο... Τόσο πολυ σε ενοχλούσε που δε κοιμήθηκες ε;;;Εκμετάλλευσου  το μεσημεριανό υπνο αν μπορεις.. Που να κάνεις δουλειές καλε, αφου δεν ήσουν καλα;;;;;

Το ξερω για την κορτιζόνη... 

Αλλα μονο για τη μέρα που κάνεις ένεση αντε κ την επόμενη δεν κάνει το αλάτι κ η ζάχαρη... Λες να μην θέλει ζάχαρη αλάτι κ τις επόμενες μέρες;;;θα ρωτησω.... Αχ τι ο,  ο, τι λαχταράωωω...... ;;;;

Γλυκά λόγω ζαχαρου δεν τρώω μόνο φαγητό τρώω κανονική μερίδα με εξαίρεση πιτσα σουβλακι κ κάποια άλλα π με ανεβάζουν κ τα έχω κόψει... 

Ενταξει φαγακι μαγειρευτο με ελάχιστο αλατακι δε μπορείς να φας;;;Γιατί μόνο γιαουρτι;;;

Just now, nairobi είπε:

Να χαίρεσαι τον κούκλο σου κοριτσάρα μου!!

Να τον καμαρώνεις πάντα υγιή κ δυνατό!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, nairobi είπε:

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει!!!!!!! ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά όλα καλά τα καταφέρατε!!!!πολύ χαίρομαι!!!!να ευχαριστήθεις το μπέμπη κ να ξεκουραστεις τώρα !!!

Κορίτσια γύρισα κ εγώ σπίτι σήμερα....κ για κάποιο λόγο έχουν τα πόδια μου διπλασιαστεί από χτες τρομερό πρήξιμο ξαφνικά...δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα....είναι λες κ ειμαι 500 κιλά παραπανω....αφού τα βλέπω κ τρομάζω!!!!το έχει πάθει καμιά???

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

@ada32 @Fofi! Καλησπέρα, ότι αφορά την πρόκληση εξήγησα στο γιατρό ότι δεν θέλω και θέλω να περιμένω όσο γίνεται γιατί ουσιαστικά σήμερα είμαι 38+4 και δεν έχω ούτε διαβήτη κύησης ούτε κάποιο άλλο θέμα ώστε να με οδηγήσει σε πρόκληση. Το μόνο που βόλευε ήταν η ημερομηνία και ότι εφόσον θα είχαμε κάνει τεστ covid θα είχαν βγει τα αποτελέσματα και θα ήταν ο άντρας μου και στον τοκετό. Μετά από αυτά που έμαθα όμως για την πρόκληση χωρίς λόγο δεν ήθελα ούτε να γεννήσω από το φόβο μου. Όποτε δεν το προχώρησα. Ο γιατρός είχε δει το πρώτο δεκάλεπτο μια μικρή ¨δυσφορία¨ όχι κάτι ανησυχητικό αλλά λέει αυτός ήταν ο λόγος που το πρότεινε. Κορίτσια λέτε να φταίει που αυτό το δεκάλεπτο η νοσοκόμα με έβαλε τελείως ξάπλα;; Συνήθως έχω υπερυψωμένη πλάτη σαν να κάθομαι όχι σαν να κοιμάμαι.

Με ο καλό κορίτσι μου!! Με ένα πόνο!! Άντε άντε να περνούμε σειρά και οι υπόλοιπες.. :wub:

Καλημέρα ! Ναι κορίτσι όταν οι γιατροί  προτείνουν πρόκληση είναι συνήθως γτ τους βολεύει.  Αν έκανες nst ,Κ εμένα θυμάμαι με έβαζε λίγο στο πλάι με μαξιλαρι γτ αλλιώς δεν έπιανε καν τη καρδιά του μωρού. 

Just now, Anna3 είπε:

Πηγαινοερχοντουσαν οι πόνοι ανά δεκάλεπτο απαπα τρόμαξα η αλήθεια γιατί όπως έχω ξανά πει είμαι φοβιτσιαρα με.το θέμα ... Μάλλον κούραση ήταν σήμερα δε πονάω... Αλλά όταν ξεκινάω κάτι μετά από δέκα λεπτά νιώθω κουρέλι... και έτσι κάθομαι ξαπλα και τα πάω ολααα αργαα κ σταθερα.... Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί κ στη πρώτη εγκυμοσύνη πήγα με καισαρική και δεν έχω αίσθηση που ως είναι οι πόνοι και ότι συνοδεύεται ...:confused::blink:

Καλύτερα μην κάνεις δουλειές τότε, η Τετάρτη είναι πολύ κοντά  , Μετά θα κάνεις πολλές!!!  Ναι κ εγώ όταν κουράζομαι με πιάνουν πόνοι περιόδου ακριβώς όπως τα λες απλά δεν συνεχίζονται.  Κ εγώ ξαπλώνω κ κάθομαι στον καναπέ γτ με το πάρα μικρο πονάνε τα πόδια μου κ μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ.  Πριν έκανα τηγανιτές  πατάτες κ ψήφισα.. από την άλλη δεν ξέρω πώς είναι οι συσπάσεις που νιώθουν τα κορίτσια... περίεργο εε?? Δεν είχα πάρα μια ώρα που γέννησα!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, nairobi είπε:

Να σας ζήσει ο παιδααααρος 

Γερο τυχερό και χαρουμενο.. Και να ΣτΕ παντα καλά 

Να το χαίρεστε!!! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, nairobi είπε:

Μπράβο σου! Καλά έκανες κ έκανες επισκληριδιο! Να σου ζήσει το μπεμπακι σου, γερό κ δυνατό να είναι ! Καλούς θηλασμόυς τώρα! Έγω έχω απορία να μου πεις όταν έσπασαν τα νερά , Πώς το κατάλαβες? Κ Πότε ξεκίνησαν οι πόνοι? (Στο πρώτο μου τα εσπασαν τα νερα). οπότε το ροζ σε σένα ήταν ότι σιγά σιγά ξεκινούσε ο τοκετός.  

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, nairobi είπε:

Συγχαρητήρια! Μπραβο σου, πρεπει να παλεψες πολυ....Να σας ζήσει! Γέρο κ καλότυχο να είναι! Καλους θηλασμους!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...