Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!!!Εγώ πήγα για καρδιοτοκογραφημα....πολύ λίγες συσπάσεις είχα!!!!!ήλπιζα περισσότερες.....τώρα τρίτη θα πάω στο γιατρό!!!!!έφυγα κ εγώ πήγα στο εξοχικό για βόλτα θα γυρίσω αύριο νωρίς.....μπας κ κινηθώ λίγο κ έχουμε καμία πρόοδο!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi! είπε:

Καλα και εγω..αγχωμενη γιατι δεν με πιανουν οι πονοι...και δυστυχως το αγχος ειναι αντιθετο των πονων.....πολυ περπατημα και βαθεια καθισματα και αναμενω..

Τι να κανεις;

Υπομονη...περπατημα κ παλι περπατημα.δεν είναι κ στο χέρι σου...Αν θυμάμαι είσαι γυρω στις 39;

Ο γιατρός τι λεει;;Δεν έχει κατέβει αρκετά το μπαμπάκι;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Christine. S είπε:

Τι να κανεις;

Υπομονη...περπατημα κ παλι περπατημα.δεν είναι κ στο χέρι σου...Αν θυμάμαι είσαι γυρω στις 39;

Ο γιατρός τι λεει;;Δεν έχει κατέβει αρκετά το μπαμπάκι;;

39 και 2σημερα...ειναι γυρισμενη αλλα ουτε ο τραχηλος εχει κοντυνει ουτε εχω συσπασεις..

On 3/9/2020 at 9:53 ΜΜ, Christine. S είπε:

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια, 

Όσες πηγατε/πατε προγραμματισμένα με Καισαρική καντε ενέσεις κορτιζόνης;

Ναι εγώ έκανα, αλλά όπως λέει η Θαλεια νωρίς (γύρω στις 34 εβδομάδες) και γέννησα ακριβώς 37

GcVIp2.png

Just now, Fofi! είπε:

39 και 2σημερα...ειναι γυρισμενη αλλα ουτε ο τραχηλος εχει κοντυνει ουτε εχω συσπασεις..

Καταλαβααα.... Υπομονή.... Αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα μου εχουν πει(τώρα δεν ξέρω κιόλας) 

Just now, didi2 είπε:

Ναι εγώ έκανα, αλλά όπως λέει η Θαλεια νωρίς (γύρω στις 34 εβδομάδες) και γέννησα ακριβώς 37

Καταλαβααα... Να σε ρωτησω βρε κορίτσι... Σου είπε ποσο καιρό/μερες θέλει "να πιασουν" Οι ενέσεις μέχρι να γεννήσει μια γυναίκα αφότου τις κάνει... Ξέχασα να τον ρωτησω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια με το καλο κ οι υπολοιπες..!!Εμεις σημερα ηρθαμε σπιτι..οι μεγαλες κατενθουσιασμενες,μαλλον το εχουν για παιχνιδι το μωρο!!Ελπιζω να επιβιωσουμε ολοι!!

• Μου αρέσει 6

C5ylp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Christine. S είπε:

Καταλαβααα.... Υπομονή.... Αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα μου εχουν πει(τώρα δεν ξέρω κιόλας) 

Καταλαβααα... Να σε ρωτησω βρε κορίτσι... Σου είπε ποσο καιρό/μερες θέλει "να πιασουν" Οι ενέσεις μέχρι να γεννήσει μια γυναίκα αφότου τις κάνει... Ξέχασα να τον ρωτησω... 

Δεν μου είπε δυστυχώς γιατί εγώ είχα καιρό μπροστά μου...

GcVIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ μες  την μέρα νιώθω πόνους περίοδου κ γενικά πολύ κάτω το μωρό όταν κάθομαι στον καναπέ. 

@Fofi! Θα πάρει μάλλον όλες τις μέρες το μωράκι σου.

@Thaliamp υπομονή ..Κ εμένα στο πρώτο δεν έδειξε καμία σύσπαση το nst. Λογικά θα κανόνισε τε με τον γιατρό την Τρίτη. 

Just now, Fofi! είπε:

Κοριτσια υπαρχει καμμια που σκεφτεται να το παρατεινει περαν τις 40 εβδομαδες?

Έγω , Αν κ δεν πιστεύω επειδή είναι δεύτερο!!! Μέχρι 40 +5  είναι φυσιολογικό αν δεν έχεις θέματα.  Απλά μετά τις 40 εβδ κάνεις κάθε μέρα nst κ παρακολουθείς το μωρό. Γτ αγχώνεσαι τόσο? Εγώ στο πρώτο απλά περίμενα.. ήμουν πολύ χαλαρή αν κ κάθε μέρα άκουγα αν γέννησα !!

πρίν από 58 λεπτά , Dinakim είπε:

Κοριτσια με το καλο κ οι υπολοιπες..!!Εμεις σημερα ηρθαμε σπιτι..οι μεγαλες κατενθουσιασμενες,μαλλον το εχουν για παιχνιδι το μωρο!!Ελπιζω να επιβιωσουμε ολοι!!

Χαχαχα θα σε βοηθήσουν βρε! Τα κορίτσια είναι αλλιώς. Τι καλά που γυρίσατε σπίτι! Καλή δύναμη κ υπομονή τώρα !

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@nairobi με το καλό με ένα πόνο!!!όλα να πάνε  τελεια.!!!!!

Και εγώ νιώθω πόνους περιόδου εδώ και ώρα πάνε έρχονται και ένα  σφυξιμο.... ουφ με έχει πιάσει μια Τρομάρα... η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα σήμερα γιατί έκανα πολλές εξωτερικές δουλειές με δεδομένο το ότι πάω προγραμματισμένη για Τετάρτη....αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο έχω κουραστεί και άλλες φορές περισσότερο.... άπαπα  και δε ξέρω και πως είναι οι συσπασεις, κράμπες κτλ...τι με βρήκε βραδιάτικο 

• Μου αρέσει 2

Just now, didi2 είπε:

Δεν μου είπε δυστυχώς γιατί εγώ είχα καιρό μπροστά μου...

Καταλαβααα.... Σε ευχαριστωωωω

Just now, nairobi είπε:

Σπασαν τα νερααα ειμαι κλινικη σας στελνω ξανα κοριτσιααααα!!! 

Με το καλό κορίτσι!!! Με έναν πονο!!!!! 

Just now, Anna3 είπε:

@nairobi με το καλό με ένα πόνο!!!όλα να πάνε  τελεια.!!!!!

Και εγώ νιώθω πόνους περιόδου εδώ και ώρα πάνε έρχονται και ένα  σφυξιμο.... ουφ με έχει πιάσει μια Τρομάρα... η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα σήμερα γιατί έκανα πολλές εξωτερικές δουλειές με δεδομένο το ότι πάω προγραμματισμένη για Τετάρτη....αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο έχω κουραστεί και άλλες φορές περισσότερο.... άπαπα  και δε ξέρω και πως είναι οι συσπασεις, κράμπες κτλ...τι με βρήκε βραδιάτικο 

Μπορει κ επειδή κουραστηκες.... Μπορει κ να είναι ασχετο...Αν αλλάξεις θέση/πλευρο δεν περνανε;;;Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν αλλάξουμε Θέση κ περασει δεν είναι οι πονοι τοκετού αλλά οι προπαρασκευαστικες.... 

• Μου αρέσει 2

Just now, Christine. S είπε:

Καταλαβααα.... Σε ευχαριστωωωω

Με το καλό κορίτσι!!! Με έναν πονο!!!!! 

Μπορει κ επειδή κουραστηκες.... Μπορει κ να είναι ασχετο...Αν αλλάξεις θέση/πλευρο δεν περνανε;;;Μου είχε πει ο γιατρός ότι αν αλλάξουμε Θέση κ περασει δεν είναι οι πονοι τοκετού αλλά οι προπαρασκευαστικες.... 

Αρχικά για τις ενέσεις εμένα μου είπε να τις κάνω σήμερα με δεδομενο οτι πάμε για τεταρτη ούτε αργότερα ούτε νωρίτερα..  αλλα ήταν δυο μπουκαλάκια σε μια δόση... γενικά δε ξερω πόσες μπορεί να κάνει κάποιος  δεν έχω γνώση.

Όσο για του πονους πανε και ερχονται είμαι τοση ωρα ξάπλα Κι όταν σηκωθώ για τη καθιερωμένη βόλτα στη τουαλέτα συνεχίζουν δεν επηρεάζονται από την αλλαγή θέσης αχχχ και δε τα μπορώ αυτά τα εγω... ας ελπίζω ότι δεν είναι τπτ σημερα είμαι 38 νταν. Να ξεκινάει σαν ένα σφυξιμο και μετά εξελίσσεται  σε πονο περιοδου  το βίωσα live  και το περιέγραψα χάχα 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

Αρχικά για τις ενέσεις εμένα μου είπε να τις κάνω σήμερα με δεδομενο οτι πάμε για τεταρτη ούτε αργότερα ούτε νωρίτερα..  αλλα ήταν δυο μπουκαλάκια σε μια δόση... γενικά δε ξερω πόσες μπορεί να κάνει κάποιος  δεν έχω γνώση.

Όσο για του πονους πανε και ερχονται είμαι τοση ωρα ξάπλα Κι όταν σηκωθώ για τη καθιερωμένη βόλτα στη τουαλέτα συνεχίζουν δεν επηρεάζονται από την αλλαγή θέσης αχχχ και δε τα μπορώ αυτά τα εγω... ας ελπίζω ότι δεν είναι τπτ σημερα είμαι 38 νταν. Να ξεκινάει σαν ένα σφυξιμο και μετά εξελίσσεται  σε πονο περιοδου  το βίωσα live  και το περιέγραψα χάχα 

Καλημερα...

Κατάλαβα για τις ενέσεις... Και εγώ θα τις εχω μαζί στο επόμενο ραντεβού να μου τις κάνει η μαία, δυο μαζί και έχει γράψει και αλλες δυο να κάνω μετά από 24 ώρες... Θα ρωτησω τότε όταν παω...

Ξυπνησες καλυτερα σήμερα από τους πονους;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...