Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

ξέρει κάποια ακριβώς την διαδικασία πρόκλησης; Σήμερα μου είπε ο γιατρός ότι το κεφάλι έχει εμπεδωθεί (αν το λέω καλά) και μου ανέφερε και το ενδεχόμενο πρόκλησης. Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστώ ή να περιμένω χωρίς να παρέμβουμε μια που δεν έχω κάτι ανησυχητικό.

Έιμαι  38+2 εβδομάδες και δεν έχω ούτε διαβήτη κύησης, ούτε κάποιο άλλο θέμα. ΠΗΤ 15/9.

Επίσης και στη Βιοκλινική, δεν επιτρέπεται ο σύζυγος στον τοκετό αν δεν έχει αρνητικό τεστ, ούτε σύνοδος κ ούτε επισκεπτήριο (ούτε για τον σύζυγο). Επίσης μόνο στο μονόκλινο μπορεί να είναι κ δεν επιτρέπεται να βγει καθόλου εκτός κλινικής κ φυσικά με προϋπόθεση να έχει αρνητικό τεστ. 

Αφου εμπεδωθηκε γιατι να πας με προκληση??αν δεν σπασουν τα νερα η δεν σου ερθουν πονοι???

Just now, Thaliamp είπε:

Εμείς που δεν τους ξέρουμε τους πόνους ακόμα είμαστε χαλαρές:grin::grin:

Και εγω λεω αντε να με πιασουν να τελειωνω....και αν αρχισουν τι θα λεμε????παναγια μου..χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi! είπε:

Κοριτσια τι κανετε???εγω τι να πω.....αν μετα απο μια ωρα περπατημα,μια ωρα πλυσιμο αυλης,μια ωρα καθαρισμα σκαλας,μαγειρεμα,σφουγγαρισμα κλπκλπ δεν εχει κατεβει η μικρη εε δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο....και παραλληλα βαθεια καθισματα......χαχαχα

Δεν θέλει καλέ να βγει τι θες κ εσύ λυσσαξες.... χαχαχα έχει βολεύτει το κορίτσι....μας κοροϊδεύουν από τη κοιλιά....αστες αυτές να χτυπιουνται:-D

Just now, Fofi! είπε:

Αφου εμπεδωθηκε γιατι να πας με προκληση??αν δεν σπασουν τα νερα η δεν σου ερθουν πονοι???

Και εγω λεω αντε να με πιασουν να τελειωνω....και αν αρχισουν τι θα λεμε????παναγια μου..χαχαχα

Κ εγώ το ίδιο λέω....βασικά δεν σκέφτομαι καθόλου το πόνο δεν ξέρω γιατί....αν κ δεν είμαι αρκετά θαρραλέα....:grin: άστο λέω μην αγχώνεσαι από τώρα....έτσι κ αλλιώς το αγγούρι θα το φας....μην το μελετάω κ από πιο πριν!!!!!!

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

ξέρει κάποια ακριβώς την διαδικασία πρόκλησης; Σήμερα μου είπε ο γιατρός ότι το κεφάλι έχει εμπεδωθεί (αν το λέω καλά) και μου ανέφερε και το ενδεχόμενο πρόκλησης. Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστώ ή να περιμένω χωρίς να παρέμβουμε μια που δεν έχω κάτι ανησυχητικό.

Έιμαι  38+2 εβδομάδες και δεν έχω ούτε διαβήτη κύησης, ούτε κάποιο άλλο θέμα. ΠΗΤ 15/9.

Επίσης και στη Βιοκλινική, δεν επιτρέπεται ο σύζυγος στον τοκετό αν δεν έχει αρνητικό τεστ, ούτε σύνοδος κ ούτε επισκεπτήριο (ούτε για τον σύζυγο). Επίσης μόνο στο μονόκλινο μπορεί να είναι κ δεν επιτρέπεται να βγει καθόλου εκτός κλινικής κ φυσικά με προϋπόθεση να έχει αρνητικό τεστ. 

Δεν θα βιαζομουν στη θέση σου.... γιατί να πας με πρόκληση αφού έχεις καιρό!!!!έχεις δύο βδομάδες γεμάτες....μαζί είμαστε....αφού έχει εμπεδωθεί κιόλας!!!!εγώ βιάζομαι κ λόγω διαβήτη αλλιώς θα ήμουν πιο χαλαρή!!!!!α πολύ ωραία τα νέα του νοσοκομείου.....μονοκλινο θα έχεις?????αν δηλαδή είσαι σε τρίκλινο δεν μπορεί ούτε για επισκεψη,????κ ας φύγει το βράδυ.....

• Χαχα 1

Just now, Fofi! είπε:

Έλα ντε;; Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Βέβαια προγραμματισμένα αν πάω να κάνω με τον σύζυγο μου αύριο τεστ covid θα είναι σίγουρα στον τοκετό! Γιατί ουσιαστικά αν μπω για πρόκληση μου είπε Κυριακή να πάω. Τόσο άμεσα. Σκέψου είπε ότι το κεφάλι της μικρής δεν το πιάνει καν με τον υπέρηχο, έχω μια ενόχληση αλλά δεν έχω πόνους. Δεν ξέρω τι να πω..

Λετε να θέλει να με ξεφορτωθεί; :lol:

Just now, Thaliamp είπε:

Δεν θα βιαζομουν στη θέση σου.... γιατί να πας με πρόκληση αφού έχεις καιρό!!!!έχεις δύο βδομάδες γεμάτες....μαζί είμαστε....αφού έχει εμπεδωθεί κιόλας!!!!εγώ βιάζομαι κ λόγω διαβήτη αλλιώς θα ήμουν πιο χαλαρή!!!!!α πολύ ωραία τα νέα του νοσοκομείου.....μονοκλινο θα έχεις?????αν δηλαδή είσαι σε τρίκλινο δεν μπορεί ούτε για επισκεψη,????κ ας φύγει το βράδυ.....

Τι να πω.. σκέφτομαι..!!

Καταρχάς έχεις επιλογή για φυσιολογικό τοκετό μόνο δίκλινο ή μονόκλινο. Το τρίκλινο είναι για καισαρική, άλλαξαν λόγω covid. Όχι ούτε μια ώρα επίσκεψη, μόνο για να έρθει όταν φύγεις από την κλινική.  Αν δεν έχει και τεστ ούτε στον τοκετό, απλά θα τον καλέσουν για να πάρει το παιδί αγκαλιά και μετά θα φύγει πάλι.Έτσι και σκέφτομαι για μονόκλινο γιατί και ο άντρας μου θέλει να δει το μωρό.

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Έλα ντε;; Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Βέβαια προγραμματισμένα αν πάω να κάνω με τον σύζυγο μου αύριο τεστ covid θα είναι σίγουρα στον τοκετό! Γιατί ουσιαστικά αν μπω για πρόκληση μου είπε Κυριακή να πάω. Τόσο άμεσα. Σκέψου είπε ότι το κεφάλι της μικρής δεν το πιάνει καν με τον υπέρηχο, έχω μια ενόχληση αλλά δεν έχω πόνους. Δεν ξέρω τι να πω..

Τι να πω.. σκέφτομαι..!!

Καταρχάς έχεις επιλογή για φυσιολογικό τοκετό μόνο δίκλινο ή μονόκλινο. Το τρίκλινο είναι για καισαρική, άλλαξαν λόγω covid. Όχι ούτε μια ώρα επίσκεψη, μόνο για να έρθει όταν φύγεις από την κλινική.  Αν δεν έχει και τεστ ούτε στον τοκετό, απλά θα τον καλέσουν για να πάρει το παιδί αγκαλιά και μετά θα φύγει πάλι.Έτσι και σκέφτομαι για μονόκλινο γιατί και ο άντρας μου θέλει να δει το μωρό.

Ιδιωτικό είναι γιατί δεν γνωρίζω????το κόστος???!σε κάθε μαιευτήριο είναι διαφορετικά...  Απαράδεκτο το θεωρώ όμως.....!!!!

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Στη θεση σου θα περιμενα μεχρι 40 τουλαχιστον αν συμφωνει κ ο γιατρος .

Διαφημίσεις

@ΚατεριναΣκ μουυυυ θέλουμε ( @DemiMom @Mariamaraki ) κ σε κάτι άλλο τα φώτα σου παρακαλωωω όσο αφορά τη γέννα στο Έλενα..

3 ερωτήσεις!!

1. Πόσες πετσετουλες να πάρουμε (για το μωρό)

2. Πόσα ζιπουνακια κ φορμακια?

3. Θύμισε μου σε τι δωμάτιο ήσουν? Μονοκλινο απλό νομίζω σωστά? Έχει κλιματιστικό ?

• Μου αρέσει 2

Just now, Vag1a είπε:

Τι να πω.. σκέφτομαι..!!

Για πες μου τι νιωθεις τωρα που εμπεδωθηκε??να δω τι συμπτωματα εχεις...

Just now, Renez είπε:

@ΚατεριναΣκ μουυυυ θέλουμε ( @DemiMom @Mariamaraki ) κ σε κάτι άλλο τα φώτα σου παρακαλωωω όσο αφορά τη γέννα στο Έλενα..

3 ερωτήσεις!!

3. Θύμισε μου σε τι δωμάτιο ήσουν? Μονοκλινο απλό νομίζω σωστά? Έχει κλιματιστικό ?

Επίσης άλλη μια απορία μου με τις πάνες τι γινεται;; δίνουν στο Έλενα;; αν και εχω πάρει...Αλλά να ξερουμε:-P

Just now, Mariamaraki είπε:

Επίσης άλλη μια απορία μου με τις πάνες τι γινεται;; δίνουν στο Έλενα;; αν και εχω πάρει...Αλλά να ξερουμε:-P

Κοίτα δίνουν λένε(!) Αλλά κ εγώ φυσικά πήρα γτ δημόσιο είναι..ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου πουν την ατάκα "έχουμε έλλειψη"..:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Για πες μου τι νιωθεις τωρα που εμπεδωθηκε??να δω τι συμπτωματα εχεις...

Έχει εδώ και κάνα δυο εβδομάδες που νιώθω πίεση χαμηλά στην ηβική περιοχή και στο ισχίο. Κάποια μικροπονάκια αλλά όχι επώδυνα και νιώθω αυτή την εβδομάδα τα χτυπήματα από τα ποδαράκια πιο χαμηλά. Επίσης μου είπε διαστολή 2.

Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι;;

Just now, Thaliamp είπε:

Ιδιωτικό είναι γιατί δεν γνωρίζω????το κόστος???!σε κάθε μαιευτήριο είναι διαφορετικά...  Απαράδεκτο το θεωρώ όμως.....!!!!

Ναι ιδιωτικό είναι. Τα χρήματα για μονόκλινο είναι αρκετά αλλά όχι όσα θα έδινες σε άλλη κλινική. Απαράδεκτο ή όχι αυτό είναι όμως...

Just now, Vag1a είπε:

Έχει εδώ και κάνα δυο εβδομάδες που νιώθω πίεση χαμηλά στην ηβική περιοχή και στο ισχίο. Κάποια μικροπονάκια αλλά όχι επώδυνα και νιώθω αυτή την εβδομάδα τα χτυπήματα από τα ποδαράκια πιο χαμηλά. 

Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι;;

Ναι ιδιωτικό είναι. Τα χρήματα για μονόκλινο είναι αρκετά αλλά όχι όσα θα έδινες σε άλλη κλινική. Απαράδεκτο ή όχι αυτό είναι όμως...

Χαμηλα πονους περιοδου εχω εδω και 2 βδομαδες και καποιες φορες σφαχτες...οσο αναφορα τα χτυπηματα νιωθω οτι με χτυπαει πιο πολυ στον αφαλο κοντα και οχι στο στομαχι αλλα πολλα βραδυα κουνιεται ολοκληρη η κοιλια...πιεση χαμηλα εχω και συνεχεια παω τουαλετα για κατουρημα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! είπε:

Χαμηλα πονους περιοδου εχω εδω και 2 βδομαδες και καποιες φορες σφαχτες...οσο αναφορα τα χτυπηματα νιωθω οτι με χτυπαει πιο πολυ στον αφαλο κοντα και οχι στο στομαχι αλλα πολλα βραδυα κουνιεται ολοκληρη η κοιλια...πιεση χαμηλα εχω και συνεχεια παω τουαλετα για κατουρημα...

Παρόμοια μου φαίνονται όπως τα περιγράφεις με τα δικά μου.. γιατί εσένα σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν έχει πάρει θέση;

Just now, Vag1a είπε:

Παρόμοια μου φαίνονται όπως τα περιγράφεις με τα δικά μου.. γιατί εσένα σου είπε ο γιατρός σου ότι δεν έχει πάρει θέση;

Την προηγουμενη πεμπτη ναι ετσι ειπε...ηταν χαμηλαπροσπαθουσε να εμπεδωθει αλλα μεχρι εκει..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

3 ερωτήσεις!!

Λοιπόν κορίτσια εγώ πήρα 2 μικρές πετσετουλες και 1 μεγάλη. Όταν παίρνουν τα μωρά να τα κάνουν μπάνιο το πρωί σου ζητάνε να τους δώσεις μια πετσέτα και ένα ριυχαλακι.

Για τα ζιμπουνακια και φορμακια υπολογίστε περίπου ένα σίγουρα την ημέρα ε και βάλτε κάνα 2 παραπάνω για σιγουριά. Δηλαδή κάπου 6 με 7. Μακριμανυκα μην πάρετε πολλά πάρτε κάνα 2 μην τυχόν χρειαστεί. Αλλά πιο πολύ αυτά με τα πατουσακια έξω τα κοντομανικα του φόραγα..

Ναι σε μονοκλινο ήμουνα στο απλό στον 6ο όροφο. Έχει κλιματιστικό κανονικά και όταν το ανάβεις βγάζει και αρκετό κρύο. Δεν είναι αυτά που είναι πάνω στο τοίχο ψηλά έχει αυτά που είναι στο πάτωμα κάτω και φυσάνε προς τα πάνω. Και δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις καλά. Εγώ το άναβα και το έκλεινα συχνά γιατί όταν το έκλεινα ζεστενομουν όταν το άναβα κρύωνα. Εμένα επειδή μας χαλασε στο ένα δωμάτιο το καζανάκι στο οποίο το ερκοντισιον μπορούσες να το κάνεις πιο χαμηλά λίγο ή πιο δυνατά μας άλλαξαν δωμάτιο μας πήγαν απέναντι ακριβώς το οποίο το ερκοντισιον είχε χαλάσει το κουμπί και μόνο άναβε και έκλεινε και ήταν στο δυνατό. 

Α και για τις πάνες ναι έχουνε εκεί στο δωμάτιο που πας και τα αλλάζεις. Και παίρνεις εκεί κάθε φορά.  Α επίσης θα σας τα πουν και εκεί. Δεν αφήνουν να το πλύνεις το παιδί κατω από την βρύση στον νιπτήρα εκεί στο δωμάτιο που εχουν για την αλλαγή πανας  γιατί θα αλλαξιερα με την νιπτήρα είναι απέναντι. Και σου λέει να βάζεις σε ένα μπολακι νερό που εχουν εκει από την βρύση και με βαμβάκι να το καθαρίζεις.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...