Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

άσχετο το ερώτημα και μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν θυμάμαι, πόσες είμαστε από Θεσσαλονίκη; Εκτός από την @ada32 δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια άλλη;; Επίσης σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσετε ;

Έγω σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει! 

Just now, Elen_2 είπε:

Κανέναν ούτε 1 ώρα.μονο στον τοκετό.

Άλλα αφήνουν άλλα όχι .. πραγματικά δε καταλαβαίνω τον γίνεται!!

πρίν από 41 λεπτά , Elen_2 είπε:

Μέχρι τώρα ήθελα να γεννήσω φουλ και τώρα έχω χεστει πάνω μου :p

Έλα ήρθε η ώρα να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!!!  Μέ έναν πόνο σου εύχομαι

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Έγω σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει! 

Άλλα αφήνουν άλλα όχι .. πραγματικά δε καταλαβαίνω τον γίνεται!!

Έλα ήρθε η ώρα να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!!!  Μέ έναν πόνο σου εύχομαι

Ναι ότι να ναι.ουτε καν σε μονόκλινο! Ευχαριστώ πολύ πολύ.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Έχω 2 μέρες που κοιμάμαι σερί 5-6 ώρες !!! Ουάου!! Βέβαια έκοψα το μαγνήσιο , Δεν κάθομαι πολύ ώρα όρθια κ ξεκίνησα τον σίδηρο πρωί - βράδυ.  Δεν ξέρω ποιο από όλα έπαιξε ρόλο αλλά ΚΟΙΜΑΜΑΙ!! Χαχαχα.

Άλλα πολύ διψα ρε κορίτσια, την νύχτα στεγνώνει το στόμα μου..

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω 2 μέρες που κοιμάμαι σερί 5-6 ώρες !!! Ουάου!! Βέβαια έκοψα το μαγνήσιο , Δεν κάθομαι πολύ ώρα όρθια κ ξεκίνησα τον σίδηρο πρωί - βράδυ.  Δεν ξέρω ποιο από όλα έπαιξε ρόλο αλλά ΚΟΙΜΑΜΑΙ!! Χαχαχα.

Άλλα πολύ διψα ρε κορίτσια, την νύχτα στεγνώνει το στόμα μου..

Εγώ δύο μέρες τώρα ξύπνια πάλι από τς 5....αλλά και τις ώρες που κ καλά κοιμάμαι 1 έπεσα χτες ας πούμε...μέχρι τς 5 σηκώθηκα πόσες φορές για τουαλέτα!!!όποτε σα ζόμπι είμαι!!!η δίψα δίψα κ σε μένα!!!!καλημεραααα

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια ,και από μένα τα  ίδια ξυπνάω το χάραμα κοιμάμαι αργά τουλάχιστο να κοιμάμαι σερί αλλά σήμερα νιώθω σα ζομπι. Διψάω πολύ μου έχει κοπεί η όρεξη τρώω αναγκαστικά.. και χθες και προχθές είχα και πόνους περιόδου πφφφ ευτυχώς σήμερα έχω γιατρό γιατί θα άρχιζα να αγχώνομαι πιο πολύ χαχχα είμαι μόνιμα αγχωμενη εννοείται. 

Σήμερα έχουμε κανένα κορίτσι που γεννάει; Ποια είναι η επόμενη;

• Μου αρέσει 2

Just now, Anna3 είπε:

Γεια σας κορίτσια ,και από μένα τα  ίδια ξυπνάω το χάραμα κοιμάμαι αργά τουλάχιστο να κοιμάμαι σερί αλλά σήμερα νιώθω σα ζομπι. Διψάω πολύ μου έχει κοπεί η όρεξη τρώω αναγκαστικά.. και χθες και προχθές είχα και πόνους περιόδου πφφφ ευτυχώς σήμερα έχω γιατρό γιατί θα άρχιζα να αγχώνομαι πιο πολύ χαχχα είμαι μόνιμα αγχωμενη εννοείται. 

Σήμερα έχουμε κανένα κορίτσι που γεννάει; Ποια είναι η επόμενη;

Καλημέρα! Γτ είσαι αγχωμένη? Αφού με καισαρική πας,Τουλάχιστον ξέρεις μέρα!

Εμένα μου έμειναν άλλες 3 εβδομάδες! Άντε να δούμε. Ας μου κάνει την χάρη να βγει στις 38- 39! 

Αν κ αυτή η ζέστη είναι ανυπόφορη ακόμα.. μέχρι κ 13.9 θα είναι έτσι . Οπότε λέω καλύτερα να γεννήσω από 14 κ μετά!κάνω κ σχέδια εγώ!!! χαχαχα

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ δύο μέρες τώρα ξύπνια πάλι από τς 5....αλλά και τις ώρες που κ καλά κοιμάμαι 1 έπεσα χτες ας πούμε...μέχρι τς 5 σηκώθηκα πόσες φορές για τουαλέτα!!!όποτε σα ζόμπι είμαι!!!η δίψα δίψα κ σε μένα!!!!καλημεραααα

Αχ αυτή η ταλαιπωρία του ύπνου άσε.. έέκλεισα για τρίτη καρδιοτοκογραφημα. Κ μετά γιατρό.  Άντε να δούμε 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα! Γτ είσαι αγχωμένη? Αφού με καισαρική πας,Τουλάχιστον ξέρεις μέρα!

Εμένα μου έμειναν άλλες 3 εβδομάδες! Άντε να δούμε. Ας μου κάνει την χάρη να βγει στις 38- 39! 

Αν κ αυτή η ζέστη είναι ανυπόφορη ακόμα.. μέχρι κ 13.9 θα είναι έτσι . Οπότε λέω καλύτερα να γεννήσω από 14 κ μετά!κάνω κ σχέδια εγώ!!! χαχαχα

Που να ξέρω γιατί είμαι αγχωμενη ... Δε ξέρω ενώ στο πρώτο ήμουν ζεν τίποτα δεν ένιωθα εδώ απ' την αρχή έχω άγχος χωρίς να έχει γίνει κάτι απλά έτσι μου έχει βγει.... 

Μέρα δε ξέρω ακόμα ελπίζω σήμερα να το κανονίσουμε... Ναι αν πήγαινα φυσιολογικά μπορεί να είχα κατασκηνώσει έξω απ' το Ιασώ χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Είπα σήμερα στον άντρα μου κάθε μέρα σεξ θα κάνεις μέχρι να βγεί!!!όχι ότι έχω καμία ορεξη....κλαφτα...αλλα περπάτημα δεν μπορώ ούτε τετράγωνο....ε δεν γίνεται κάτι πρέπει να συμβεί...εντωμεταξυ έχω εδώ κ κάνα δυωρο πονοκοιλο...κ ποναει κ η μέση...λέτε να έχει καμία σχέση??να προετοιμάζεται σιγά σιγά το σώμα????άντε μπας κ δούμε άσπρη μέρα.....χάλια τα νεύρα μου κορίτσιαααααα.......πάω να φτιάξω μια γαλατοπιτα έτσι για να κάνω κάτι!!!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Anna3 είπε:

Που να ξέρω γιατί είμαι αγχωμενη ... Δε ξέρω ενώ στο πρώτο ήμουν ζεν τίποτα δεν ένιωθα εδώ απ' την αρχή έχω άγχος χωρίς να έχει γίνει κάτι απλά έτσι μου έχει βγει.... 

Μέρα δε ξέρω ακόμα ελπίζω σήμερα να το κανονίσουμε... Ναι αν πήγαινα φυσιολογικά μπορεί να είχα κατασκηνώσει έξω απ' το Ιασώ χαχα

κοιταξε,κ εμενα που ειναι δευτερο ,oταν σκεφτομαι τουϛ πονουϛ εκεινη την στιγμη , κατι παθαινω ...χαχα κ προσπαθω να μην τα θυμαμαι. επισηϛ ο γιοϛ μου ειχε μπει στην μεωνν λογω ταχυπνοιαϛ κ φοβαμαι κ αυτο... τεσπα,καλυτερα θετικεϛ σκεψειϛ μονο!!!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Είπα σήμερα στον άντρα μου κάθε μέρα σεξ θα κάνεις μέχρι να βγεί!!!όχι ότι έχω καμία ορεξη....κλαφτα...αλλα περπάτημα δεν μπορώ ούτε τετράγωνο....ε δεν γίνεται κάτι πρέπει να συμβεί...εντωμεταξυ έχω εδώ κ κάνα δυωρο πονοκοιλο...κ ποναει κ η μέση...λέτε να έχει καμία σχέση??να προετοιμάζεται σιγά σιγά το σώμα????άντε μπας κ δούμε άσπρη μέρα.....χάλια τα νεύρα μου κορίτσιαααααα.......πάω να φτιάξω μια γαλατοπιτα έτσι για να κάνω κάτι!!!!

Πωπω γαλατοπιτα????αααα μας ανοιξες για τα καλα την ορεξη εσυ...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,

ξέρει κάποια ακριβώς την διαδικασία πρόκλησης; Σήμερα μου είπε ο γιατρός ότι το κεφάλι έχει εμπεδωθεί (αν το λέω καλά) και μου ανέφερε και το ενδεχόμενο πρόκλησης. Δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστώ ή να περιμένω χωρίς να παρέμβουμε μια που δεν έχω κάτι ανησυχητικό.

Έιμαι  38+2 εβδομάδες και δεν έχω ούτε διαβήτη κύησης, ούτε κάποιο άλλο θέμα. ΠΗΤ 15/9.

Επίσης και στη Βιοκλινική, δεν επιτρέπεται ο σύζυγος στον τοκετό αν δεν έχει αρνητικό τεστ, ούτε σύνοδος κ ούτε επισκεπτήριο (ούτε για τον σύζυγο). Επίσης μόνο στο μονόκλινο μπορεί να είναι κ δεν επιτρέπεται να βγει καθόλου εκτός κλινικής κ φυσικά με προϋπόθεση να έχει αρνητικό τεστ. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια τι κανετε???εγω τι να πω.....αν μετα απο μια ωρα περπατημα,μια ωρα πλυσιμο αυλης,μια ωρα καθαρισμα σκαλας,μαγειρεμα,σφουγγαρισμα κλπκλπ δεν εχει κατεβει η μικρη εε δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο....και παραλληλα βαθεια καθισματα......χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, ada32 είπε:

κοιταξε,κ εμενα που ειναι δευτερο ,oταν σκεφτομαι τουϛ πονουϛ εκεινη την στιγμη , κατι παθαινω ...χαχα κ προσπαθω να μην τα θυμαμαι. επισηϛ ο γιοϛ μου ειχε μπει στην μεωνν λογω ταχυπνοιαϛ κ φοβαμαι κ αυτο... τεσπα,καλυτερα θετικεϛ σκεψειϛ μονο!!!!

Εμείς που δεν τους ξέρουμε τους πόνους ακόμα είμαστε χαλαρές:grin::grin:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...