Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, DemiMom είπε:

@ΚατεριναΣκ Να σου ζήσει το μωράκι σου!! Γερό κ καλότυχο να είναι! Είμαι από τις μανούλες Οκτωβρίου κ πρόκειται να γεννήσω στο Έλενα. Χαζή η ερώτηση μου αλλά δεν έχω ιδέα... Pampers κ φορμουλα σε περίπτωση που χρειαστεί δίνουν από το νοσοκομείο;;; επίσης ο σύζυγός σου ήταν παρών σε όλες τις εξετάσεις αμέσως μετα τη γέννα..ή δεν επιτρέπουν λόγω της κατάστασης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Ναι πάνες έχουν αυτοί εκεί και σου δίνουν και δεν το περίμενα στο δημόσιο γιατί την κόρη μου που την γέννησα στο Αττικό πριν 2,5 χρόνια δεν είχαν. Είχα πάρει εγώ μαζί μου...και γάλα από ότι είδα είχαν αυτοί. Εγώ θηλάζω αποκλιστηκα επόμενος δεν χρειάστηκε.. ο σύζυγος μου μπορούσε να είναι στο δωμάτιο κανονικά. Τα μωρά όμως για εξετάσεις τα παίρνουν σε ένα δωμάτιο αλλού και τα εξετάζουν. Εμένα βέβαια ήταν μέσα στην μονάδα προληπτικά επόμενος πήγαιναν εκεί και το κοίταζαν και μετά με ενημέρωναν. Ένα βράδυ τον είχα μόνο στο δωμάτιο.αλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το προσωπικό και γενικά με όλα.

Just now, Dinakim είπε:

Κοριτσια μου!!!!Ολα καλα!!!!Στον υπερηχο φαινοτανε 3200 κ τελικα γεννηθηκε 3360!!!!Θηλαζουμε,ειμαστε παρεουλα κ οι μαιες εδω στο γαια ειναι ολες απιστευτες!!!!Γλυκες,βοηθητικες,εχω παθει πλακα!!!

Να σας ζήσει. Μπράβο μια χαρά τέλεια είναι στα κιλά.. καλούς θηλασμους και να γυρίσετε σύντομα σπίτι να βρείτε τους ρυθμούς σας. 

Just now, Elen_2 είπε:

Να σας ζησει!κι εγώ θα μπω με πρόκληση αύριο κορίτσια 

Πηγές γιατρό και στο είπε σήμερα?? Άντε με το καλό. Θα περιμένουμε νέα σου. Όλα καλά θα πάνε. Αύριο θα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna3 είπε:

@Dinakim να σας ζήσει αντε αντε να το απολαυσεις!!!

Αφήνουν το βράδυ συνοδο; ή εναλλαγή συνοδών εκει; ή είναι ακόμα πιο αυστηρα τωρα;;;

Οχι δεν αφηνουν δυστυχως..Μονο τον αντρα μου αφησανε σημερα ολη μερα επειδη ηταν η μερα τοκετου κ απο αυριο μονο μια ωρα το πρωι κ μια το απογευμα ο συζυγος!

• Μου αρέσει 2

C5ylp2.png

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Ναι πάνες έχουν αυτοί εκεί και σου δίνουν και δεν το περίμενα στο δημόσιο γιατί την κόρη μου που την γέννησα στο Αττικό πριν 2,5 χρόνια δεν είχαν. Είχα πάρει εγώ μαζί μου...και γάλα από ότι είδα είχαν αυτοί. Εγώ θηλάζω αποκλιστηκα επόμενος δεν χρειάστηκε.. ο σύζυγος μου μπορούσε να είναι στο δωμάτιο κανονικά. Τα μωρά όμως για εξετάσεις τα παίρνουν σε ένα δωμάτιο αλλού και τα εξετάζουν. Εμένα βέβαια ήταν μέσα στην μονάδα προληπτικά επόμενος πήγαιναν εκεί και το κοίταζαν και μετά με ενημέρωναν. Ένα βράδυ τον είχα μόνο στο δωμάτιο.αλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το προσωπικό και γενικά με όλα.

Να σας ζήσει. Μπράβο μια χαρά τέλεια είναι στα κιλά.. καλούς θηλασμους και να γυρίσετε σύντομα σπίτι να βρείτε τους ρυθμούς σας. 

Πηγές γιατρό και στο είπε σήμερα?? Άντε με το καλό. Θα περιμένουμε νέα σου. Όλα καλά θα πάνε. Αύριο θα έχεις αγκαλιά το μωράκι σου...

Ναι έτσι λίγο ξαφνικά.ευχαριστω πολυ!θα σας ενημερώσω 

2 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου το μωρο εχει εμπεδωθει! Το ιχνος που ειδα χθες ειναι ισως επειδη ανοίγω αλλα δεν εχουν σπασει νερα! Το μωρο ειναι πολυ δραστηριο σε σημειο που τεντωνεται και νιωθω να ανοιγω απο κατω!!! Μου φαινεται πως θελει να βγει!!! Το θεμα ειναι ποτε θα  ειναι η ωρα που θα κανει τζα! Περιμενουμε!!!! 

Μπράβο!! Μακάρι να σου έρθει και νωρίτερα αλλιώς στην ημερομηνία είμαστε κοντά :-D.. Υπομονή και όλα καλά θα πάνε!!!

Just now, Elen_2 είπε:

Να σας ζησει!κι εγώ θα μπω με πρόκληση αύριο κορίτσια 

Με το καλό και σε σένα!! Όλα να πάνε κατ´ ευχήν !!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@ΚατεριναΣκ σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τις υπόλοιπες που μας έδωσες τις προηγούμενες μέρες. Ήταν πολύ βοηθητικές για όσες γεννάμε στο Ελενα! Μακάρι να έχουμε εξίσου καλή εμπειρία και εμείς!!

Εύχομαι σε όσες  εγκυουλες Σεπτεμβρίου απέμειναν με το καλό να γεννήσουν τα μωράκια τους κ στις υπόλοιπες να σας ζήσουν!! 

• Μου αρέσει 7

Just now, Elen_2 είπε:

Μέχρι τώρα ήθελα να γεννήσω φουλ και τώρα έχω χεστει πάνω μου :p

Χαχαχαχαχα έτσι είναι λογικό.....άλλο το αναπάντεχο άλλο το προγραμματισμένο....έχεις πιο πολύ άγχος τώρα που ξέρεις ότι θα γίνει αύριο!!!!όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!!θα έχεις παρέα αύριο τέτοια ωρα:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Χαχαχαχαχα έτσι είναι λογικό.....άλλο το αναπάντεχο άλλο το προγραμματισμένο....έχεις πιο πολύ άγχος τώρα που ξέρεις ότι θα γίνει αύριο!!!!όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!!θα έχεις παρέα αύριο τέτοια ωρα:x

Ναι έτσι ειναι.ελπιζω να πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 2

Just now, Dinakim είπε:

Κοριτσια μου!!!!Ολα καλα!!!!Στον υπερηχο φαινοτανε 3200 κ τελικα γεννηθηκε 3360!!!!Θηλαζουμε,ειμαστε παρεουλα κ οι μαιες εδω στο γαια ειναι ολες απιστευτες!!!!Γλυκες,βοηθητικες,εχω παθει πλακα!!!

Να σας ζήσει! Μια χαρά βάρος το μωράκι σας! 

@nairobi σε 1-2 μέρες θα γεννήσεις κ εσύ! Ετοιμάζεται το ζουζούνι να βγει!

Πόσες έχουνε μείνει τώρα? 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dinakim είπε:

Να σου ζησει το μωρακι σου καλοτυχο να ειναι....

• Ευχαριστώ 1

Just now, ada32 είπε:

Να σας ζήσει! Μια χαρά βάρος το μωράκι σας! 

@nairobi σε 1-2 μέρες θα γεννήσεις κ εσύ! Ετοιμάζεται το ζουζούνι να βγει!

Πόσες έχουνε μείνει τώρα? 

6 σίγουρα!!!!!:cool:

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια,

άσχετο το ερώτημα και μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν θυμάμαι, πόσες είμαστε από Θεσσαλονίκη; Εκτός από την @ada32 δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια άλλη;; Επίσης σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσετε ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

άσχετο το ερώτημα και μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν θυμάμαι, πόσες είμαστε από Θεσσαλονίκη; Εκτός από την @ada32 δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποια άλλη;; Επίσης σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσετε ;

Κ εγώ Θεσσαλονίκη.να ξέρετε στο γεννεσις από χθες κ για 15 μέρες δεν έχει καθόλου επισκεπτήριο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...