Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια όσες Γεννησατε ήδη κ βγήκατε τελικά τι ρουχαλακια φορέσατε στο μωρό??????

Στο μαιευτήριο μέσα κοντομανικα φορμακια του φόραγα και το βράδυ απλά όταν είχα τον κλιματισμό τον σκέπαζα λίγο με ένα σεντονακι. Και την ημέρα που βγήκαμε πάλι με ρουχαλακια κοντομανικο αυτό που έχει έξω πατουσακια και χεράκια με μανίκι κοντό.τωρα στο σπίτι από την ημέρα που ήρθαμε τον έχω με ζιμπουνακι αμάνικα την ημέρα γιατί έχει πολύ ζέστη και το βράδυ ζιμπουνακι με μανικακι κοντό και έχω και το σεντονακι στην κούνια άμα βλέπω λίγο κρύα τα πατουσακια τον σκεπάζω.. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου το μωρο εχει εμπεδωθει! Το ιχνος που ειδα χθες ειναι ισως επειδη ανοίγω αλλα δεν εχουν σπασει νερα! Το μωρο ειναι πολυ δραστηριο σε σημειο που τεντωνεται και νιωθω να ανοιγω απο κατω!!! Μου φαινεται πως θελει να βγει!!! Το θεμα ειναι ποτε θα  ειναι η ωρα που θα κανει τζα! Περιμενουμε!!!! 

• Μου αρέσει 11

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου το μωρο εχει εμπεδωθει! Το ιχνος που ειδα χθες ειναι ισως επειδη ανοίγω αλλα δεν εχουν σπασει νερα! Το μωρο ειναι πολυ δραστηριο σε σημειο που τεντωνεται και νιωθω να ανοιγω απο κατω!!! Μου φαινεται πως θελει να βγει!!! Το θεμα ειναι ποτε θα  ειναι η ωρα που θα κανει τζα! Περιμενουμε!!!! 

Ααααα τι ωραία νέα!!!!!!πότε σου είχε πει αλλιώς πρόκληση????νομίζω ότι θα έχεις γεννησει πιο πριν!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Ααααα τι ωραία νέα!!!!!!πότε σου είχε πει αλλιώς πρόκληση????νομίζω ότι θα έχεις γεννησει πιο πριν!!!!

14/09!! Οχι μονο επειδη το θελω παντως, αλλα απο αυτα που αισθανομαι και βιωνω τις τελευταιες μερες νιωθω πως θα έρθει πιο νωρις!! Και σημερα θαρρεις απο ενστικτο που πήγα στην κλινικη ζωηρεψε τοσο πολυ ! Τραβαω βιντεο και τρομαζω πιο πολυ οταν το βλεπω!! Χαχαχ μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι!! Ολες συντομα και με το καλο!!!! :x 

• Μου αρέσει 3

url%5D

Just now, nairobi είπε:

14/09!! Οχι μονο επειδη το θελω παντως, αλλα απο αυτα που αισθανομαι και βιωνω τις τελευταιες μερες νιωθω πως θα έρθει πιο νωρις!! Και σημερα θαρρεις απο ενστικτο που πήγα στην κλινικη ζωηρεψε τοσο πολυ ! Τραβαω βιντεο και τρομαζω πιο πολυ οταν το βλεπω!! Χαχαχ μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι!! Ολες συντομα και με το καλο!!!! :x 

Ναι καλέ σιγά μην περιμένει τόσες μέρες ακόμα!!!!!!με το ζαχαρο πως πας?????

Διαφημίσεις

Just now, nairobi είπε:

Ααα ευχάριστα νέα!!!! Μπράβο!!!! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Dinakim είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!Ειμαι στο γαια κ περιμενω να με φωναξουν να μπω για καισαρικη!!Θα σας γραψω νεοτερα αμεσως μολις μπορεσω!!τα φιλια μου

Με το καλό κοριτσι μου!! Να πάνε όλα καλά ευχόμαστε εεεε

Περιμένουμε νέα σουυυ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, nairobi είπε:

Μπράβο ρε φιληηηη!!!! Άρα καλά λέγαμε πως μάλλον εμπεδωθηκε!! Άντε κοντεύεις λιιιιγη υπομονή κ μπορεί μέχρι το σκ να το έχεις στην αγκαλιά σου:x

1 hour ago, Thaliamp είπε:

Κορίτσια όσες Γεννησατε ήδη κ βγήκατε τελικά τι ρουχαλακια φορέσατε στο μωρό??????

Kοντομανικο ζιπουνακι και μακρυμανικο φορμακι απεξω. Το πρωτο βραδυ σκεπασμα ελαφρυ βαμβακερο. Ειναι δοσερος ο χωρος σχετικα.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου!!!!Ολα καλα!!!!Στον υπερηχο φαινοτανε 3200 κ τελικα γεννηθηκε 3360!!!!Θηλαζουμε,ειμαστε παρεουλα κ οι μαιες εδω στο γαια ειναι ολες απιστευτες!!!!Γλυκες,βοηθητικες,εχω παθει πλακα!!!

• Μου αρέσει 11

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dinakim είπε:

Κοριτσια μου!!!!Ολα καλα!!!!Στον υπερηχο φαινοτανε 3200 κ τελικα γεννηθηκε 3360!!!!Θηλαζουμε,ειμαστε παρεουλα κ οι μαιες εδω στο γαια ειναι ολες απιστευτες!!!!Γλυκες,βοηθητικες,εχω παθει πλακα!!!

Αχ κορίτσι μου μπράβο!!!!τι ωραία!!!να σας ζήσει το μικρακι σας!!!!!με το καλό η επιστροφή!!!!!

• Ευχαριστώ 1

@ΚατεριναΣκ Να σου ζήσει το μωράκι σου!! Γερό κ καλότυχο να είναι! Είμαι από τις μανούλες Οκτωβρίου κ πρόκειται να γεννήσω στο Έλενα. Χαζή η ερώτηση μου αλλά δεν έχω ιδέα... Pampers κ φορμουλα σε περίπτωση που χρειαστεί δίνουν από το νοσοκομείο;;; επίσης ο σύζυγός σου ήταν παρών σε όλες τις εξετάσεις αμέσως μετα τη γέννα..ή δεν επιτρέπουν λόγω της κατάστασης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Μου αρέσει 1

Just now, Dinakim είπε:

Υπεροχα νεα!!!! Να σας ζησει !!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Dinakim είπε:

Να σας ζησει!κι εγώ θα μπω με πρόκληση αύριο κορίτσια 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...