Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Καλέ δεν παλεύεται με τη ζέστη!!!!18 Σεπτεμβρίου έχω πητ!!!Εσύ???πήγα 36 βδομάδων κ ήταν 3.200...απλα κ με το ζάχαρο δεν ξέρω πως θα πάει....τώρα θα πάω πάλι από Δευτέρα....κ το Σάββατο θα πάω για καρδιοτοκογραφημα!!!!!

23.9 έχω εγώ . Ναι  λιγο μαπμπατσικο,σίγουρα στα 4000- 4200(από 36η κ μετά παίρνουν 250 γρ την βδομάδα)  θα βγει αν φτάσετε μέχρι 40η εβδ. Αλλά μου αρέσουν τα' μωράκια που τα πιάνεις νεόγεννητα κ έχεις να πιάσεις βρε παιδί μου!!! Έγω το δικό μου το υπολογίζω στα 3600 το πολύ αλλά μου το βγάζει λίγο περισσότερο.. να δούμε. 

Αχ έχω κ εγώ να κάνω καρδιοτοκογρ. Κ δεν θέλω καθόλου..Δευτέρα- Τρίτη θα πάω .

Just now, Fofi! είπε:

Μου ειχε πει ο γιατρος ότι αν δεν γεννησω μεχρι την πεμπτη θα μου κανει αυτος το τεστ για τον κοροναιο και θα μου ερθει πιο φθηνα απο οτι να το κανω στο νοσοκομειο..

Μια χαρά. Πόσο πιο νωρίς μπορούμε μας κάνουμε το τεστ για να ισχύει? γνωρίζεις?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, SasT είπε:

Κοριτσια μολις. Γεννησαμε!!! Καισαρικη δυσκολη, κατι παραπανω απο 3400 ο μπεμπης! Ελπιζω να εξελιχθουν ολα καλα και μετα, μ εχουν απο κοντα ηδη εδω. Θηλαζουμε τωρα , ε οχι τελεια αλλα κανουμε την αρχη!

Να σας ζήσει κορίτσι μου. Πρόλαβες τελευταία μέρα του Αυγούστου :grin: καλή ανάρρωση και εύχομαι να γυρίσετε γρήγορα σπίτι σάς

• Μου αρέσει 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

3 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Κοριτσιααα καλημέρα....για πείτε ποτέ έχετε ραντεβού!!!!!!

Δεν εχουμεεεε....επειδή πολλές μπαίνανε στο μήνα τους αρχές Αυγούστου ..... γι'αυτό δεν φτάσανε Σεπτέμβρη......κ εγώ πίστευα με όσα μου είχε πει ο γιατρός κ επειδή είναι μεγάλος ο μπέμπης ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα είχα γεννήσει ...αλλαααα δεν θέλει ακόμα.....ελπίζω να μην φτάσω κ 40 αν κ είναι πολύ πιθανό στα πρώτα!!!!!

Εγω αυριο το πρωί εχω καρδιοτοκογραφο!! Απο χθες εχω πολυ διαφορετικη αισθηση! Καταρχας εκει που καθομουν ενιωσα μια κινηση προς τα κατω σαν μετατοπιση! Με το χερι μου που πιανω καταλαβαινω πως η μητρα ενω εφτανε πιο ψηλα τωρα τη νιωθω πιο κατω! Τον πυθμενα της εννοω! Οποτε ισως εμπεδωθηκε! Η κοιλιτσα ποναει πολυ δεξια και αριστερα απο τον αφαλο! Το μωρο κουνιεται συνεχεια αλλα οι κινησεις ειναι πιο ήπιες και πιο κατω απο πριν!! Αντε να δουμε αυριοοοο.... Ελπιζω το γλυκουλι μου να ειναι καλα και να κοντευουμε!!! 

• Μου αρέσει 4

url%5D

3 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Κοριτσιααα καλημέρα....για πείτε ποτέ έχετε ραντεβού!!!!!!

Δεν εχουμεεεε....επειδή πολλές μπαίνανε στο μήνα τους αρχές Αυγούστου ..... γι'αυτό δεν φτάσανε Σεπτέμβρη......κ εγώ πίστευα με όσα μου είχε πει ο γιατρός κ επειδή είναι μεγάλος ο μπέμπης ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα είχα γεννήσει ...αλλαααα δεν θέλει ακόμα.....ελπίζω να μην φτάσω κ 40 αν κ είναι πολύ πιθανό στα πρώτα!!!!!

Έλα έλα θυμάσαι τι λέγαμε εχθές στην @Athenaa ε?? Τώρα τον φάγαμε τον γάιδαρο κ μένει η υπομονή μας.. ας είναι κ 49 τα άτιμα τι να τα κάνουμε??

Κ περπατάς κιολας τρομάρα σου!! Ααααα θα αρχίσω κ τις σκάλες από 36η μου φαίνεται :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, ada32 είπε:

23.9 έχω εγώ . Ναι  λιγο μαπμπατσικο,σίγουρα στα 4000- 4200(από 36η κ μετά παίρνουν 250 γρ την βδομάδα)  θα βγει αν φτάσετε μέχρι 40η εβδ. Αλλά μου αρέσουν τα' μωράκια που τα πιάνεις νεόγεννητα κ έχεις να πιάσεις βρε παιδί μου!!! Έγω το δικό μου το υπολογίζω στα 3600 το πολύ αλλά μου το βγάζει λίγο περισσότερο.. να δούμε. 

Γιατί δεν θες????δεν έχω ξανακανει κ εγώ πρώτη φορά είναι!!!!είναι ενοχλητικό?????κοντά ειμαστεεε....ε δεν θα φτάσεις σίγουρα μέχρι 40!!!είναι κ το δεύτερο!!!!

Just now, nairobi είπε:

Εγω αυριο το πρωί εχω καρδιοτοκογραφο!! Απο χθες εχω πολυ διαφορετικη αισθηση! Καταρχας εκει που καθομουν ενιωσα μια κινηση προς τα κατω σαν μετατοπιση! Με το χερι μου που πιανω καταλαβαινω πως η μητρα ενω εφτανε πιο ψηλα τωρα τη νιωθω πιο κατω! Τον πυθμενα της εννοω! Οποτε ισως εμπεδωθηκε! Η κοιλιτσα ποναει πολυ δεξια και αριστερα απο τον αφαλο! Το μωρο κουνιεται συνεχεια αλλα οι κινησεις ειναι πιο ήπιες και πιο κατω απο πριν!! Αντε να δουμε αυριοοοο.... Ελπιζω το γλυκουλι μου να ειναι καλα και να κοντευουμε!!! 

Άντε βρε κορίτσι μου μακαρι....εμένα έχουν περιοριστεί λίγο οι κινήσεις του....το βράδυ πιο πολύ κάνει έντονες!!!!κ το μόνο διαφορετικο που νιώθω σαν σφάχτες καμιά φορά χαμηλά!!!εγώ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα ανυπομονώ να δω που βρισκομαστε!!!

Just now, Renez είπε:

Έλα έλα θυμάσαι τι λέγαμε εχθές στην @Athenaa ε?? Τώρα τον φάγαμε τον γάιδαρο κ μένει η υπομονή μας.. ας είναι κ 49 τα άτιμα τι να τα κάνουμε??

Κ περπατάς κιολας τρομάρα σου!! Ααααα θα αρχίσω κ τις σκάλες από 36η μου φαίνεται :P

Χαχαχαχαχα εσύ είσαι πιο ανυπόμονη κ μένα.... βιαζόμαστε.....φαντάζεσαι να πάμε 40+?????????

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

39 ενατη εβδομαδα μπορεις να το κανεις..τουλαχιστον αυτο ισχυει στον δικο μου γιατρο..γιατι ακουσα αλλους που το εκαναν και 38...αλλα οχι πιο νωρις..

Just now, Thaliamp είπε:

Γιατί δεν θες????δεν έχω ξανακανει κ εγώ πρώτη φορά είναι!!!!είναι ενοχλητικό?????κοντά ειμαστεεε....ε δεν θα φτάσεις σίγουρα μέχρι 40!!!είναι κ το δεύτερο!!!!

Άντε βρε κορίτσι μου μακαρι....εμένα έχουν περιοριστεί λίγο οι κινήσεις του....το βράδυ πιο πολύ κάνει έντονες!!!!κ το μόνο διαφορετικο που νιώθω σαν σφάχτες καμιά φορά χαμηλά!!!εγώ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα ανυπομονώ να δω που βρισκομαστε!!!

Χαχαχαχαχα εσύ είσαι πιο ανυπόμονη κ μένα.... βιαζόμαστε.....φαντάζεσαι να πάμε 40+?????????

Σταματά μαρηηηηη μη μου κόβεις τα φτερά κ θα με δείτε στις ειδήσεις στο Παλαμήδι, έγκυος 37 εβδομαδων ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά :D

• Χαχα 4

Just now, Thaliamp είπε:

Ελπιζω 38-39εβδ να γεννήσω.  Ιδανικα να κλείσω τη 38η κ να γεννήσω!! χαχαχα

Όχι δεν είναι κάτι δύσκολο το nst. Απλά εγώ Δεν μπορώ με τίποτα να ξαπλώσω ανάσκελα , μόνο στο πλάι κ έτσι δυσκολεύω την μαία. Κ στον υπέρηχο κάνω τεράστια προσπάθεια +ότι φοράμε κ τν μάσκα...

Κ εμένα το βράδυ κουνιέται περισσότερο. Αλλά πλέον την νύχτα ρε κόριτσια πάω 5-6 φορές τουαλέτα.. είναι πολύ σπαστικο.

Εντωμεταξύ την προηγούμενη βδομάδα έτρωγα πολύ.  Ευτυχώς σταμάτησα!!! 

Just now, Fofi! είπε:

39 ενατη εβδομαδα μπορεις να το κανεις..τουλαχιστον αυτο ισχυει στον δικο μου γιατρο..γιατι ακουσα αλλους που το εκαναν και 38...αλλα οχι πιο νωρις..

Α οκ ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ελπιζω 38-39εβδ να γεννήσω.  Ιδανικα να κλείσω τη 38η κ να γεννήσω!! χαχαχα

Όχι δεν είναι κάτι δύσκολο το nst. Απλά εγώ Δεν μπορώ με τίποτα να ξαπλώσω ανάσκελα , μόνο στο πλάι κ έτσι δυσκολεύω την μαία. Κ στον υπέρηχο κάνω τεράστια προσπάθεια +ότι φοράμε κ τν μάσκα...

Κ εμένα το βράδυ κουνιέται περισσότερο. Αλλά πλέον την νύχτα ρε κόριτσια πάω 5-6 φορές τουαλέτα.. είναι πολύ σπαστικο.

Εντωμεταξύ την προηγούμενη βδομάδα έτρωγα πολύ.  Ευτυχώς σταμάτησα!!! 

Α οκ ευχαριστώ!

Σε καταλαβαίνω με την τουαλέτα....κ εγώ συνέχεια.... αλλά πίνω κ πολύ νερό είναι η αλήθεια....το βράδυ παίρνω δίπλα μου δυο μπουκαλάκια κ τα αδειάζω....στεγνώνει το στόμα μου!!!!!κ εγώ έφαγα πολύ την προηγούμενη βδομάδα....κ τώρα δύο μέρες έχω μαζευτεί....!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Σε καταλαβαίνω με την τουαλέτα....κ εγώ συνέχεια.... αλλά πίνω κ πολύ νερό είναι η αλήθεια....το βράδυ παίρνω δίπλα μου δυο μπουκαλάκια κ τα αδειάζω....στεγνώνει το στόμα μου!!!!!κ εγώ έφαγα πολύ την προηγούμενη βδομάδα....κ τώρα δύο μέρες έχω μαζευτεί....!!!

Τα ιδια κι εγω!! Ενω δεν επινα πολυ νερο τωρα παντου παιρνω νερο μαζι μου και στον υπνο οπως λες!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Κοριτσια σημερα πονουσε πολυ η κοιλιά το μεσημερι σαν να μου ερχεται περιοδος και η μεση απιστευτα πολυ!! Μεχρι τις 5μιση αυτα! Και ταυτοχρονα ειχα συσπασεις αλλα οχι πολυ επώδυνες !! Το μωρο ειναι πολλες ωρες δραστηριο!! Πηγα τουαλετα τωρα και ειδα στο σερβιετακι ελαφρυ χρωματισμο σαν ροζ-καφε αλλα πολυ ελαφρυ!! Επιβεβαιωνω και στο χαρτι στο σκουπισμα!! Δεν συνοδευεται με βλεννα ! Επισης τα ουρα μου ηταν διαφανη οποτε δεν ηταν απο εκει!!Θα δω πως θα παει και αν ειναι θα παρω τον γιατρο ενα τηλ!! 

• Μου αρέσει 5

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Κοριτσια σημερα πονουσε πολυ η κοιλιά το μεσημερι σαν να μου ερχεται περιοδος και η μεση απιστευτα πολυ!! Μεχρι τις 5μιση αυτα! Και ταυτοχρονα ειχα συσπασεις αλλα οχι πολυ επώδυνες !! Το μωρο ειναι πολλες ωρες δραστηριο!! Πηγα τουαλετα τωρα και ειδα στο σερβιετακι ελαφρυ χρωματισμο σαν ροζ-καφε αλλα πολυ ελαφρυ!! Επιβεβαιωνω και στο χαρτι στο σκουπισμα!! Δεν συνοδευεται με βλεννα ! Επισης τα ουρα μου ηταν διαφανη οποτε δεν ηταν απο εκει!!Θα δω πως θα παει και αν ειναι θα παρω τον γιατρο ενα τηλ!! 

Ααααααααααα.... καλέ παρτον τηλ!!!!τώρα πως νιώθεις?????τι θα γίνει τελευταία θα μείνω ρε κορίτσια!!!!!:grin:

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

Να τον παρεις. Εμενα μου ειχε πει να επικοινωνησω αν δω αιμα αμεσως γτ μπορει να ειναι το τραχηλικο πωμα κ να ξεκιναει η διαστολη.

• Μου αρέσει 2

Just now, nairobi είπε:

Κορίτσι μου νομίζω ότι είναι συμπτώματα για τοκετό στα πολύ κοντά. Ποσό εβδομάδων είσαι;; Πήρες τηλέφωνο τον γιατρό;; Τι σου είπε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...