Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κοριτσιααα καλημέρα....για πείτε ποτέ έχετε ραντεβού!!!!!!

7 ώρες πρίν, Renez είπε:

Αύριο θα το πάρω να κανονίσουμε.. Παρασκευή με κόβω..

Έχω φαγωθεί γτ τελευταία φορά έκανα μεν nst αλλά όχι υπέρηχο κ ξέρεις..θέλω να δω τα υγρά του!!! Κ επίσης τα κιλά του..:x

Μωρεεε δεν έχετε κ ένα πινακακι εδώ ε?

Πάντως κ από εσάς αρκετές εν τέλη έγιναν μανουλες Αύγουστου.. έτσι το κόβω κ σε εμάς να γινόμαστε κάποιες Σεπτεμβρη..

Δεν εχουμεεεε....επειδή πολλές μπαίνανε στο μήνα τους αρχές Αυγούστου ..... γι'αυτό δεν φτάσανε Σεπτέμβρη......κ εγώ πίστευα με όσα μου είχε πει ο γιατρός κ επειδή είναι μεγάλος ο μπέμπης ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα είχα γεννήσει ...αλλαααα δεν θέλει ακόμα.....ελπίζω να μην φτάσω κ 40 αν κ είναι πολύ πιθανό στα πρώτα!!!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dinakim είπε:

Εγω ηρθα στο μαιευτηριο για την εξεταση για τον covid κ αυριο το πρωι θα ξανα ερθω για γεννησω!!!!!!!!!:shock:

Just now, Thaliamp είπε:
Just now, Dinakim είπε:

Εγω ηρθα στο μαιευτηριο για την εξεταση για τον covid κ αυριο το πρωι θα ξανα ερθω για γεννησω!!!!!!!!!:shock:

Αύριο που μπαίνεις στην 38η ε,?????ναι Τετάρτη είχες πει....είδες πέρασαν οι μέρες!!!έχεις άγχος??????

Just now, Thaliamp είπε:

Δεν εχουμεεεε....επειδή πολλές μπαίνανε στο μήνα τους αρχές Αυγούστου ..... γι'αυτό δεν φτάσανε Σεπτέμβρη......κ εγώ πίστευα με όσα μου είχε πει ο γιατρός κ επειδή είναι μεγάλος ο μπέμπης ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα είχα γεννήσει ...αλλαααα δεν θέλει ακόμα.....ελπίζω να μην φτάσω κ 40 αν κ είναι πολύ πιθανό στα πρώτα!!!!!

Καλημερα θαλεια μου..εγω πεμπτη εχω ραντεβου...και θα κανω κςι το τεστ covid λογικα..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Αύριο που μπαίνεις στην 38η ε,?????ναι Τετάρτη είχες πει....είδες πέρασαν οι μέρες!!!έχεις άγχος??????

Μην πω κ ψεμματα..λιγο αγχος το εχω αλλα ειναι μεχρι να ακουσω το κλαμα της κ να μου πουν οτι ολα ειναι καλα!!!Μετα ξεκινανε τα ωραια..!!!!

• Μου αρέσει 4

C5ylp2.png

Just now, Fofi! είπε:

Μεχρι 10 11 του μηνα...αλλιως κλεινουμε ραντεβου για τεχνητους...

Άρα το πολύ δεκα μερουλες κ εσύ!!!!!!!τι ωραία,!!!!

Just now, Dinakim είπε:

Μην πω κ ψεμματα..λιγο αγχος το εχω αλλα ειναι μεχρι να ακουσω το κλαμα της κ να μου πουν οτι ολα ειναι καλα!!!Μετα ξεκινανε τα ωραια..!!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!!!ξεκουράσου σήμερα να είσαι έτοιμη για αύριο!!!!με το καλό κορίτσι μου!!!!:x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dinakim είπε:

Με το καλό ! Να σας πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Άρα το πολύ δεκα μερουλες κ εσύ!!!!!!!τι ωραία,!!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!!!ξεκουράσου σήμερα να είσαι έτοιμη για αύριο!!!!με το καλό κορίτσι μου!!!!:x

Καλα ειναι ανυπομονουμε...λεω μακαρι να γεννησω 8 του μηνα που ειναι η γεννηση της παναγιας...θα το ηθελα πολυ...και βασικα μακαρι να παω την πεμπτη και να μου πει καλα λογια ο γιατρος....

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Καλησπέρα , Εγώ σήμερα Βγήκα για κάτι δουλειές κέντρο κ πραγματικά δεν πρόκειται να ξανά βγω . Αφόρητη ζέστη κ δεν μπορούσα να περπατήσω.. εμείς μαζί είμαστε νομίζω στην πητ. Σήμερα πήγα έκανα αιματ. Εξετάσεις κ μεθαύριο έχω ραντεβού αλλά θα το μεταφέρω για την άλλη Τετάρτη που θα είμαι 38η γτ τζάμπα θα πάω τώρα που φαίνεται. 

Εσύ πότε έχεις ραντεβου? Πόσο είναι ο μπέμπης κ είναι μεγάλος? Εμένα 35η ήταν 2730

Εγώ έτοιμασα κ τν βαλίτσα κ τώρα αναμένουμε.. πλέον θα κάνω δουλειές στο σπίτι . Κ θα βγάλω τα χειμωνιάτικα ρούχα! 

@Thaliamp χθες έπλυνα την καλαθουνα, έβγαινε όλο το ύφασμα σε αυτή.  

@Fofi! Κοντεύεις κ εσύ! Τι τεστ θα κάνεις?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλησπέρα , Εγώ σήμερα Βγήκα για κάτι δουλειές κέντρο κ πραγματικά δεν πρόκειται να ξανά βγω . Αφόρητη ζέστη κ δεν μπορούσα να περπατήσω.. εμείς μαζί είμαστε νομίζω στην πητ. Σήμερα πήγα έκανα αιματ. Εξετάσεις κ μεθαύριο έχω ραντεβού αλλά θα το μεταφέρω για την άλλη Τετάρτη που θα είμαι 38η γτ τζάμπα θα πάω τώρα που φαίνεται. 

Εσύ πότε έχεις ραντεβου? Πόσο είναι ο μπέμπης κ είναι μεγάλος? Εμένα 35η ήταν 2730

Καλέ δεν παλεύεται με τη ζέστη!!!!18 Σεπτεμβρίου έχω πητ!!!Εσύ???πήγα 36 βδομάδων κ ήταν 3.200...απλα κ με το ζάχαρο δεν ξέρω πως θα πάει....τώρα θα πάω πάλι από Δευτέρα....κ το Σάββατο θα πάω για καρδιοτοκογραφημα!!!!!

Just now, ada32 είπε:

Εγώ έτοιμασα κ τν βαλίτσα κ τώρα αναμένουμε.. πλέον θα κάνω δουλειές στο σπίτι . Κ θα βγάλω τα χειμωνιάτικα ρούχα! 

@Thaliamp χθες έπλυνα την καλαθουνα, έβγαινε όλο το ύφασμα σε αυτή.  

@Fofi! Κοντεύεις κ εσύ! Τι τεστ θα κάνεις?

Μου ειχε πει ο γιατρος ότι αν δεν γεννησω μεχρι την πεμπτη θα μου κανει αυτος το τεστ για τον κοροναιο και θα μου ερθει πιο φθηνα απο οτι να το κανω στο νοσοκομειο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...