Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κατερίνα μου!!!! :x

Βέβαια τις τιμές που είπα ο γιατρός μου τις είπε... Μήπως να ρωτήσω στην γραμματεία και να τους αναφέρω ότι έχω ασφάλεια ΙΚΑ;  

Λες να είμαστε τυχερές φιλη μου;;;; :-oμακάρι!!!

Και εμένα τα κορίτσια θα με υιοθετήσουν :mrgreen:.. βλέπω τις εμπειρίες σας από τις πρώτες μανούλες!!!! Να είστε καλά κορίτσια με τα μωράκια σας αγκαλιά!!!

Εσυ λογικά με το καλό Σεπτεμβρη θα γεννήσεις οποτε..ναι υιοθέτηση κ εσύ χαχχα

Αλλά δε σ' αφήνουμε να ξέρεις από την ομαδουλα μας εεε!!

Ρε λες να μην είχε υπολογίσει στη τιμή το ΙΚΑ? Έχει μια λογική γτ πχ από 50€ το απλό μονοκλινο μπορεί με την συνεισφορά του ταμείου να δίνουμε εν τέλη 20€..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renez είπε:

Υγ: όπως έχετε καταλάβει τελευταία θα με υιοθετήσετε κ στην ομάδα σας γιατί οκ θα θυμάστε κάποιες πάντα σας έβλεπα (γενικά παρακολουθω κυρίως τις ομάδες πριν από εμένα ) για να μαθαίνω από τις εμπειρίες σας..

Οπότε τώρα με τις γέννες σας εδώ θα είμαι!!! Άσε που με κάποιες μπορεί κ να συμπέσω εν τέλη^_^

Μήπως άλλαξαν οι τιμές @Mariamaraki μακάρι:D

Έλα στη παρέα μας:grin::grin:

Just now, SasT είπε:

Κοριτσια μολις. Γεννησαμε!!! Καισαρικη δυσκολη, κατι παραπανω απο 3400 ο μπεμπης! Ελπιζω να εξελιχθουν ολα καλα και μετα, μ εχουν απο κοντα ηδη εδω. Θηλαζουμε τωρα , ε οχι τελεια αλλα κανουμε την αρχη!

Ήθελε να είναι αυγουστιστικο δεν αντεξεεεε.....να σου ζήσει κορίτσι μουυυ!!!!γερό κ δυνατό!!!με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!

Κορίτσια οποία αργεί να απαντήσει θα νομίζω ότι γέννησε πλεον:-D:-D χάνονται για λίγες ώρες κ τσουυυυπ!!!!!!!!:-D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Εσυ λογικά με το καλό Σεπτεμβρη θα γεννήσεις οποτε..ναι υιοθέτηση κ εσύ χαχχα

Αλλά δε σ' αφήνουμε να ξέρεις από την ομαδουλα μας εεε!!

Ρε λες να μην είχε υπολογίσει στη τιμή το ΙΚΑ? Έχει μια λογική γτ πχ από 50€ το απλό μονοκλινο μπορεί με την συνεισφορά του ταμείου να δίνουμε εν τέλη 20€..

Οοοοχι φυσικά δεν σας φεύγω τοσες αγωνίες έχουμε περάσει!!!

απλά παρακολουθώ και εδώ τα κορίτσια μας!!! 

Θα μάθουμε από βδομάδα αν είναι για το ΙΚΑ!!:xΠότε θα πας εσύ παλι;;;

• Μου αρέσει 2

Just now, Mariamaraki είπε:

Οοοοχι φυσικά δεν σας φεύγω τοσες αγωνίες έχουμε περάσει!!!

απλά παρακολουθώ και εδώ τα κορίτσια μας!!! 

Θα μάθουμε από βδομάδα αν είναι για το ΙΚΑ!!:xΠότε θα πας εσύ παλι;;;

Αύριο θα το πάρω να κανονίσουμε.. Παρασκευή με κόβω..

Έχω φαγωθεί γτ τελευταία φορά έκανα μεν nst αλλά όχι υπέρηχο κ ξέρεις..θέλω να δω τα υγρά του!!! Κ επίσης τα κιλά του..:x

Just now, Thaliamp είπε:

Έλα στη παρέα μας:grin::grin:

Ήθελε να είναι αυγουστιστικο δεν αντεξεεεε.....να σου ζήσει κορίτσι μουυυ!!!!γερό κ δυνατό!!!με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!

Κορίτσια οποία αργεί να απαντήσει θα νομίζω ότι γέννησε πλεον:-D:-D χάνονται για λίγες ώρες κ τσουυυυπ!!!!!!!!:-D

Μωρεεε δεν έχετε κ ένα πινακακι εδώ ε?

Πάντως κ από εσάς αρκετές εν τέλη έγιναν μανουλες Αύγουστου.. έτσι το κόβω κ σε εμάς να γινόμαστε κάποιες Σεπτεμβρη..

• Μου αρέσει 2

Just now, SasT είπε:

Κοριτσια μολις. Γεννησαμε!!! Καισαρικη δυσκολη, κατι παραπανω απο 3400 ο μπεμπης! Ελπιζω να εξελιχθουν ολα καλα και μετα, μ εχουν απο κοντα ηδη εδω. Θηλαζουμε τωρα , ε οχι τελεια αλλα κανουμε την αρχη!

Να σας ζήσει ! Καλή ανάρρωση , λίγο υπομονή θέλει αυτές τις μέρες. 

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

Ναι όσο ήταν στην μονάδα εμένα το έβλεπε μόνο μια ώρα συγκεκριμένη για 10 λεπτά. Αλλιώς άμα είναι στο δωμάτιο το βλέπει συνέχεια το μωρό 

Τι καλά ! Έδω δεν αφήνουν να μπει κανένας συνοδός στο δωμάτιο..

Just now, Vag1a είπε:

Ναι μας έχει καταστρέψει είναι η αλήθεια, αλλά με έχει βοηθήσει και πολλές φορές για παράδειγμα που ψάχνοντας βρήκα το forum αυτό.

Ωραία πληροφορία αυτή!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

Και εγώ επειδή και από το κοντινό μου περιβάλλον δεν έχω γυναίκες που να έχουν γεννήσει και να έχουν εμπειρίες (να μόνο η αδερφή μου τώρα που έχει γεννήσει πριν 3 εβδομάδες) και διαβάζω προσπαθώντας να μπορέσω να βρω απαντήσεις. Όποτε σε έχουμε στα υπόψη μας αφού είσαι ήδη μανούλα  :wub:

Να σου ζήσει κοριτσάρα !! Όλα να πάνε τέλεια, να αναρρώσεις άμεσα και να μπορέσετε με τον κούκλο σου να γυρίσετε στο σπίτι για να τον χαρείς ακόμα περισσότερο!!!:):)

Ναι φυσικά, ότι θέλεις να με ρωτήσεις!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, SasT είπε:

Να σας ζησει κοπελα μου!!!! Γερος και καλοτυχος και εσυ καλη αναρρωση!!! :x:x

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, SasT είπε:

Να σας ζησει το ζουζουνακι σου...γιατι δυσκολη καισαρικη??ο θηλασμος για πες μας και εσυ??

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, ada32 said:

Καλησπέρα κόριτσια! Μην απελπίζεστε! Εγώ το πρώτο το γέννησα 40 εβδ ακριβώς. Κ μου είχε πει ο γιατρός να περιμένω έως 40 +5 

Καλά όσον αφορά τον κόσμο , είναι ότι να ναι.. εμένα συνέχεια μου λένε για τη ζέστη.. πως την αντεχω..Ε κ τι να κάνω δλδ????κ τους απαντάω ότι με το κλιματιστικό δεν νιώθεις τίποτα κ σταματάνε! 

Το στήθος? Έχουν γίνει οι Ρώγες Σκούρες κ ευαίσθητες.. ετοιμάζονται. Σήμερα θα κάνω την βαλίτσα επιτέλους για νοσοκομείο.  Εγω πιστεύω θα γεννήσω γύρω στις 38 + εβδ .απο την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω περπατημα.

Ο ύπνος μου έχει γίνει κομμάτια, κοιμάμαι 3-4 ώρες σύνολο κ απορώ πως αντέχω.  

υπομονή... δεν θα κάνεις επισκληριδιο? Σε ιδιωτικό η δημόσιο θα γεννήσεις? 

Θα κάνω επισκληρίδιο! Σε ιδιωτικό θα γεννήσω.

Θα μπω για πρόκληση μεθαύριο τελικά στις 40εβδ, οπότε θα γεννήσω 40+1!

7 hours ago, Fofi! said:

Εγω δεν θελω να παω με προκληση μακαρι να με πιασουν οι πονοι...συνεχιζω 2 ωρες περπατημς,δουλειες και σημερα ξεκινησα και βαθεια καθισματα...αλλα μην το λες οτι πεειμενες τζαμπα...ποτε δεν ξερεις...

Πήγα στο γιατρό μου είπε να πάμε για πρόκληση σήμερα ή μεθαύριο, κ θα πάω μεθαύριο την Τετάρτη..ποτέ δε ξέρεις όπως λες..έχεις δίκιο κ τα λες πολύ ωραία..σ ευχαριστώ μου έκανες καλό με όσα είπες..είναι κ αυτές οι ορμόνες ξέρετε..!

• Μου αρέσει 3

Just now, Fofi! είπε:

Να σας ζησει το ζουζουνακι σου...γιατι δυσκολη καισαρικη??ο θηλασμος για πες μας και εσυ??

Ειχαν κολλησει ολα μεταξυ τους απο την προηγουμενη καισαρικη και τα ξεκολλαγε ο γιατρος για να βγαλει το μωρο! Ηταν γενικα δυσκολη επεμβαση αλλα μην τρομαζετε οι κοπελες που θα γεννησουν. Γι αυτο υπαρχουν οι γιατροι και τα νοσοκομεια. Τωρα με παρακολουθουν αρκετα στενα, ελπιζω να εχουμε ομαλη πορεια! Για το θηλασμο, απλα τον εβαλα στο στηθος δεν ειναι κατι ακομα! Για αρκετη ωρα βεβαια. Τωρα κοιμαται. Βγαζω σταγονες πρωτογαλα, περιμενω να μου κατεβει το γαλα αργα οπως κ στην πρωτη, αλλα ποτε δεν ξερεις

• Μου αρέσει 2

6 hours ago, Fofi! said:

Να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα στο χερι μας..δεν επιλεγουμε εμεις ποτε θα μεινουμε εγκυες,πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη μας ή πως θα γεννησουμε..και εγω λεω μακαρι να παω φυσιολογικα αλλα δεν ειναι τιποτα στο χερι μου..μπορει να εχω καποιες προδιαγραφες,μπορει να κανω καποιες προσπαθειες οπως το περπατημα η τις δουλειες ,ακομη και προαπαθεια με τον γιατρο αλλα στο τελος μονο ο θεος θα μας βοηθησει ανεξαρτητου ο τροπος σημασια εχει να ειμαστε εμεις και τα παιδια μας καλα..

Έχεις δίκιο σε όλα! Κ εγώ περπατούσα κ όλα φαίνονταν οκ, κ από νωρίς μου είχε πει ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος κ είχε κατέβει το μωρό. Μου είχε πει βέβαια ότι τα πρώτα παίρνουν όλο τον καιρό αλλά δεν περίμενα κ τόσο..αλλά καλά να είμαστε όπως λες κ εμείς κ τα μωρά

5 hours ago, ada32 said:

Να μην νιώθεις άσχημα βρε. δεν είναι στο χέρι μας πως θα γεννησουμε.. Άλλα κ με πρόκληση να πάς, πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά κ δεν πονάς Αφού θα έχεις επισκληριδιο. Επίσης συνήθως τα πρωτοτόκα παίρνουν όλες τις εβδομάδες οπότε είτε με πρόκληση είτε φυσιολ. Αν είναι μεγάλο θα σε κόψουν αλλά δεν είναι τίποτα.  Εγώ το γέννησα 3450 κ πάλι με έκοψαν λίγο κ χωρίς επισκληριδιο παρακαλω. Όποτε μην φοβάσαι, σημασία έχει να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά κ να είστε κ οι 2 καλά.

Επίσης κορίτσι δεν έχεις μεγάλο μωρό!!! Αν. Ήταν 3250 στις 38 εβδ μάλλον θα βγει 3700 -3800 το μωρό που δν είναι μεγάλο.. Όποτε μην σε ανησυχεί! Κ εμένα στις 35 εβδ ήταν 2730

Κ εγώ οδηγήσω αλλά όχι μέσα σε κίνηση. Γιατί δεν θέλω να πεταχτεί κανένας κ τρομάξω κ τον βρίσω !!!

Θέωρψ ότι η ζώνη εγκυμοσύνης είναι λίγο πεταμένα λεφτά.. κ εγώ την έβλεπα αλλά δεν την πήρα 

Χαχα ρε συ όντως η 2η εγκυμοσύνη καμία σχέση με την πρώτη. Όντως κ εγώ κουράζομαι πολύ ενώ στο πρώτο , σφουγγαρισα  κ μετά πήγα να γεννήσω!!! χαχα

Οόο μάλλον μιλάνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης..ουτε εσύ κ ουτε όλες μας μπορούμε να επιλέξουμε πως κ Πότε θα γεννησουμε φυσιολ. ,Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό κτλ, το μόνο που μπορούμε είναι να προγραμματσουμε πρόκληση η καισαρική. Κ γτ με πρόσκληση είναι χειρότερα ? Εφόσον θα κάνεις επισκληριδιο είναι ίδιοι πόνοι και στις 2 περιπτώσεις.  Μόνο στην καισαρική πονάς λίγο παραπάνω μετά.

Έγω την πρώτη φορά γέννησα φυσιολογικά, Τώρα θα δείξει.. Όπως έρθει .. Δεν έχω εγώ την επιλογή εκείνη την ώρα. 

Κοίταξε να απολαύσεις όσες μέρες σου έμειναν γτ μετά έρχονται ξενύχτια κτλ αλλά η ευτυχία του μωρού. Κ να Εύχεσαι να πάνε όλα καλά γτ όταν μπαίνεις για τοκετό , είσαι στο χέρι του θεού. 

Έχεις δίκιο!! Κ μιλάνε οι ορμόνες ναι όπως τα λες...μας έχουν τρελάνει κ τρελαίνουμε κ τους γύρω μας...μου είπε να πάμε με πρόκληση σήμερα ή Τετάρτη, είπα να πάω Τετάρτη να του αφήσω κ 2 μέρες μπας κ θέλει να έρθει μόνο του, κ να προετοιμαστούμε ψυχολογικά κ να κάνουμε καμιά τελευταία βόλτα με τον άντρα μου..! Μετά όπως λες τα κεφάλια μέσα ξενύχτια κ κομμένες οι πολλές βόλτες στην αρχή τουλάχιστον...άρα ας το απολαύσουμε λίγο ακόμη :-D

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , SasT είπε:

Να σας ζήσει! Γέρο και τυχερό! Καλη ανάρρωση... 

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, Thaliamp said:

Κορίτσι μου πολύ καλά στα λένε οι υπόλοιπες κοπέλες!!!!!όσο κ να το κυνηγήσεις τι σημαίνει ότι θα σου βγει όπως θες????σε αυτά τα πράγματα όλο ανατροπές υπάρχουν.....σε κάταλαβαινω έχεις κουραστεί κ η ψυχολογία σου είναι πεσμένη..  κ εγώ έτσι είμαι κ είμαι ακόμα 37+3...αλλά δεν περνάει από το χέρι μας!!!!αν θέλει ας έρθει μόνο του..  αλλιώς πρόκληση...μια χαρά είναι κ αυτό!!!σκέψου ότι τελείωσες τώρα μέρες μένουν κ θα έχεις το μωρό σου!!!!εγώ αυτό σκέφτομαι κ λεω χαλάλι όλα....κ ας έρθει κ φυσιολογικά κ με πρόκληση κ καισαρική κ όπως θέλει!!!!!όλα καλά θα πάνε!!!!:x

Έχεις δίκιο αγάπη!! Όλες έχετε δίκιο αλλά αυτές οι ορμόνες μας τα χουν παίξει..:-D Όλο ανατροπές όπως λες! Αλλά ναι κάποια στιγμή λες δεν αντέχω άλλο...αλλά είμαστε στο τέλος γι’αυτό! Ας έρθει όπως θέλει όπως τα λες :wub: Τετάρτη θα πάω για πρόκληση, εκτός αν μας κάνει καμια έκπληξη! Μου είπε να κάναμε και σήμερα αλλά λέω ας το αφήσω 2 μέρες ακόμα! Μακάρι να πάνε όλα καλά :wub:

5 hours ago, Renez said:

2 ώρες τη μέρα ρε θηριο?? Εγώ ζήτημα να περπατάω τόσο την εβδομάδα:P

Βέβαια μόλις μπω 36η με το καλό έχω σκοπό να το παλέψω περισσότερο γτ πραγματικά δε θέλω να φανταστώ πως θα πάω 40+ για να γεννήσω ρε κοριτσιααάαα..

Πωωω είναι αυτό που λέμε "έλα μωρέ δίπλα είναι τι θα πάθω?" Κ τότε γίνεται μλκια..

Αφού είσαι καλά κ εσύ κ το νινι σου τελείωσε..κ όπως είπες.. οποίος θέλει σε εσένα πλέον!!

Υγ: εμένα οι πιο πολλές στην ομαδουλα μου δεν οδηγούν ακριβώς επειδή φοβούνται..:|

Ρε κορίτσι γιατί τέτοια ψυχολογία λόγο πριν κρατήσεις το αγγελούδι σου στην αγκαλια σου μου λες??

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ έτσι το ήθελε το μπεμπέ σου κ βολεύτηκε μέσα σου κ δε λέει να βγει!! Όπως σου είπε κ άλλη μια κοπέλα από εδώ γέννησε 40+ έτσι κ σε εσένα δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι μέρες..ποτέ δε ξέρεις!! Κ αυτό που είπες είναι μεγάλη αλήθεια,όσο μένει το μωρό τόσο το καλύτερο για εκείνο,αυτό δε θέλουμε λοιπόν? Το καλύτερο για εκείνα?

Ε εσύ το έκανες!! Οπότε προς τι η στεναγχωρια??

Έλα έλα μανούλα ,χαμόγελα κ λίγο έμεινε!!

Μα γιατί ρε καλό μου να είναι χειρότερο??

Ότι θα κάνεις πρόκληση δεν αναιρεί τον φυσιολογικο τοκετό(που από ότι καταλαβα θες) να σκέφτεσαι πως θα πάει καλά κ θα γίνει Τσάκα Τσάκα!! Κ αυτό που είπες ότι θα σε κόψουν επειδή θα είναι μεγάλο το μωρό δεν ισχύει απαραίτητα αλλά ακόμη κ να γίνει δε σημαίνει πως αν γεννούσε μια εβδομάδα πριν δε θα χρειαζοσοθν πάλι κόψιμο..

Ίσα ίσα βρε αν έχεις καλό γιατρουδακο θα σου κάνει το κουτάκι σου από κάτω σαν καινουργιο:D

Έχεις δίκιο :-D τώρα είμαι καλύτερα! Πήγαμε στο γιατρό, μου είπε να κάνουμε πρόκληση σήμερα ή Τετάρτη, είπα Τετάρτη τελικά! Όλα είναι έτοιμα ελπίζω για φυσιολογικό..δεν έχουμε ενδείξεις για κάτι άλλο δηλαδή, φυσιολογικά πάμε..ελπίζω να πάνε όλα καλά :wub:

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Να μην νιώθεις άσχημα βρε. δεν είναι στο χέρι μας πως θα γεννησουμε.. Άλλα κ με πρόκληση να πάς, πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά κ δεν πονάς Αφού θα έχεις επισκληριδιο. Επίσης συνήθως τα πρωτοτόκα παίρνουν όλες τις εβδομάδες οπότε είτε με πρόκληση είτε φυσιολ. Αν είναι μεγάλο θα σε κόψουν αλλά δεν είναι τίποτα.  Εγώ το γέννησα 3450 κ πάλι με έκοψαν λίγο κ χωρίς επισκληριδιο παρακαλω. Όποτε μην φοβάσαι, σημασία έχει να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά κ να είστε κ οι 2 καλά.

Επίσης κορίτσι δεν έχεις μεγάλο μωρό!!! Αν. Ήταν 3250 στις 38 εβδ μάλλον θα βγει 3700 -3800 το μωρό που δν είναι μεγάλο.. Όποτε μην σε ανησυχεί! Κ εμένα στις 35 εβδ ήταν 2730

Κ εγώ οδηγήσω αλλά όχι μέσα σε κίνηση. Γιατί δεν θέλω να πεταχτεί κανένας κ τρομάξω κ τον βρίσω !!!

Θέωρψ ότι η ζώνη εγκυμοσύνης είναι λίγο πεταμένα λεφτά.. κ εγώ την έβλεπα αλλά δεν την πήρα 

Χαχα ρε συ όντως η 2η εγκυμοσύνη καμία σχέση με την πρώτη. Όντως κ εγώ κουράζομαι πολύ ενώ στο πρώτο , σφουγγαρισα  κ μετά πήγα να γεννήσω!!! χαχα

Οόο μάλλον μιλάνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης..ουτε εσύ κ ουτε όλες μας μπορούμε να επιλέξουμε πως κ Πότε θα γεννησουμε φυσιολ. ,Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό κτλ, το μόνο που μπορούμε είναι να προγραμματσουμε πρόκληση η καισαρική. Κ γτ με πρόσκληση είναι χειρότερα ? Εφόσον θα κάνεις επισκληριδιο είναι ίδιοι πόνοι και στις 2 περιπτώσεις.  Μόνο στην καισαρική πονάς λίγο παραπάνω μετά.

Έγω την πρώτη φορά γέννησα φυσιολογικά, Τώρα θα δείξει.. Όπως έρθει .. Δεν έχω εγώ την επιλογή εκείνη την ώρα. 

Κοίταξε να απολαύσεις όσες μέρες σου έμειναν γτ μετά έρχονται ξενύχτια κτλ αλλά η ευτυχία του μωρού. Κ να Εύχεσαι να πάνε όλα καλά γτ όταν μπαίνεις για τοκετό , είσαι στο χέρι του θεού. 

Και εγώ εκεί κατέληξα ότι είναι λεφτά έξτρα μιας και δεν οδηγώ πολυ... Για αυτό δεν την πηρα αν κ είχα ακουσει κ διαβάσει θετικά σχόλια... Τες πα... Τώρα η ουρά μας έμεινε.... 

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, nairobi said:

@Athenaa κοριτσι μου καλησπερα!! Οπως σου τα λενε οι υπολοιπες κοπελες ειναι!! Μην σκεφτεσαι το πως θα γινει! Ολες εχουμε καπως στο μυαλο μας τον τοκετο μας! Αλλα πραγματικά δεν εχουμε καμια ιδεα για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα που το μονο που έχει

σημασια στο τέλος ειναι να βγει υγιες το μωρακι μας!! Γι αυτο μην χαλας την ψυχολογια σου τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου!! Ειμαστε ολες μαζι σε αυτο και σε νιωθουμε απολυτα!! Αλλα ολα θα πανε καλα στο τελος θα δεις!!! Κανε κατι για να ξεχαστεις πηγαινε μια βολτα δες καμια κωμωδια και ολα θα φτιαξουν!!! 

@Thaliamp πωπω φανταζομαι τι τρομαρα πηρες!!! Εγω οδηγαω κανονικα δεν φοβαμαι! Απλως καποιες μερες προτιμω συνοδηγος! Τωρα την Τεταρτη θα παω τον αντρα μου πρωι στη δουλεια θα γυρισω και υστερα θα παω κλινικη για το καρδιοτοκογραφημα! Εννοειται πιο προσεκτικα απο ποτε!! 

@Fofi!  για τα καθισματα ουτε να το φανταστω δεν μπορω! Αλλα περπατημα ξεκινησα κι εγω 2ωρο με τον αντρα μου βραδακι φυσικά και πιο ησυχα και χωρις τη ζεστη της ημερας!! 

Έχεις δίκιο αγάπη! Πήγαμε σήμερα γιατρό, μου είπε να κάνουμε πρόκληση σήμερα ή Τετάρτη, είπα Τετάρτη, οπότε θα ευχαριστηθούμε αυτές τις μέρες όπως λες! :wub::D Και μακάρι να πάνε όλα καλά κ να είμαστε κ εμείς κ τα μωράκια μας υγιείς..αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’όλα! :rolleyes:

1 hour ago, SasT said:

Να σου ζήσει αγάπη!! :wub: Όλα καλά! Η αρχή είναι το σημαντικό κ δύσκολο..μετά θα είναι πιο εύκολος ο θηλασμός!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Athenaa είπε:

Έχεις δίκιο αγάπη!! Όλες έχετε δίκιο αλλά αυτές οι ορμόνες μας τα χουν παίξει..:-D Όλο ανατροπές όπως λες! Αλλά ναι κάποια στιγμή λες δεν αντέχω άλλο...αλλά είμαστε στο τέλος γι’αυτό! Ας έρθει όπως θέλει όπως τα λες :wub: Τετάρτη θα πάω για πρόκληση, εκτός αν μας κάνει καμια έκπληξη! Μου είπε να κάναμε και σήμερα αλλά λέω ας το αφήσω 2 μέρες ακόμα! Μακάρι να πάνε όλα καλά :wub:

Έχεις δίκιο :-D τώρα είμαι καλύτερα! Πήγαμε στο γιατρό, μου είπε να κάνουμε πρόκληση σήμερα ή Τετάρτη, είπα Τετάρτη τελικά! Όλα είναι έτοιμα ελπίζω για φυσιολογικό..δεν έχουμε ενδείξεις για κάτι άλλο δηλαδή, φυσιολογικά πάμε..ελπίζω να πάνε όλα καλά :wub:

Μπράβο κορίτσι ! Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου.  Άντε να γεννησουμε κ έμεις οι υπόλοιπες!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...