Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

Οι μαίες πολύ καλές. Ήταν η βοηθός της γιατρού μου εκεί στις ωδίνες μέχρι να έρθει και η γιατρός μου γιατί έλειπε είχε πάει ΣΚ Αίγινα αλλά έφυγε με το πρώτο πλοίο και έφτασε μια χαρά.. μέχρι την διαστολή 4 με είχαν πάνω στο δωμάτιο  από τις 9 περίπου μέχρι τις 12:30  ήμουνα μαζί με τον άντρα μου εκεί.και στις 12:30 με κατέβασαν κατω στις ωδίνες εκεί δεν μπορούσε να μπει. Αλλά ετυχως προχώρησε γρήγορα και εκεί μιλάγαμε με την βοηθό και την γιατρό για διάφορες ιστορίες  και γέννησα στις 3:20 περίπου δηλαδή ούτε 3 ώρες δεν μας πήρε κάτω στην αίθουσα.στην οποία αίθουσα μόνη μου ήμουνα είναι μικρά δωμάτια δεν έχεις άλλη δίπλα σου.  Και μετά τα δωμάτια πολύ καλά. Είχα μονοκλινο με 20€ την βραδιά.. ησυχία. Αυτά ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε...

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου..

Όπως φαντάζεσαι εκεί με το καλό θα γεννήσω κ ενώ τα δωμάτια τα έχω δει κ με τον γιατρό φυσικά είμαι οκ δεν ξέρω για τις μαίες κ την αντιμετώπιση γενικά του υπόλοιποθ προσωπικού..

Α! Κ πόσες μέρες μενουμε? 3 νύχτες ή 4?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi! είπε:

Θυμησε μου κατερινα θηλαζεις?πονας τωρα?σχετικα με την περιποιηση του μωρου?ο αφαλος??

Ναι θηλάζω. Την 4η μέρα που κατέβηκε το κανονικό γάλα είχε πετρώσει γιατί δεν τον είχα και στο δωμάτιο να θηλάζω οπότε ήθελε αλλά ανά 3 ώρες. Την 5η μέρα που γυρησα σπίτι επειδή το είχα πάθει και στην πρώτη έκανα κομπρεσες με ζεστό νερό έβαζα να πίνει ο μικρός και έκανα μασάς στα πετρώματα και τα έπαιρνε ο μικρός. Και την επόμενη μέρα ήμουνα μια χαρά. Τώρα πονάνε λίγο ακόμα οι θηλές αλλά επίσης προνόησα και πήρα αλοιφή για τις θηλές την επόμενη μέρα που γέννησα και ξεκίνησα να βάζω και δεν έκανε μεγάλη ζημιά. Στην πρώτη έβγαζα και αίμα..  

Just now, Renez είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου..

Όπως φαντάζεσαι εκεί με το καλό θα γεννήσω κ ενώ τα δωμάτια τα έχω δει κ με τον γιατρό φυσικά είμαι οκ δεν ξέρω για τις μαίες κ την αντιμετώπιση γενικά του υπόλοιποθ προσωπικού..

Α! Κ πόσες μέρες μενουμε? 3 νύχτες ή 4?

Εμένα που γεννήθηκε μετά τις 3:00 με κράτησαν  4 νύχτες γιατί θέλουν στο 3ο 24ωρο να κάνουν μια εξέταση και δεν προλαβαίναμε το εξιτήριο μέχρι να βγει η εξέταση..

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Just now, Vag1a είπε:

Συμφωνώ με όλες για το ότι είναι θέλημα Θεού το ποτέ και πως θα γεννήσουμε και ότι δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να στεναχωριόμαστε γιατί οποίος τρόπος και αν εν τέλη επιλέγει θα έχουμε τα όμορφα και υγιέστατα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας. Όποτε υπομονή σε όλες μας!!

Εμενα ο γιατρός μου από τον 7ο μήνα μου είπε όσο γίνεται να αποφεύγω την οδήγηση και στον 8ο με 9ο να μην το επιχειρήσω, όποτε και δεν οδηγώ. Δεν ξέρω κατά ποσό στέκει, αλλά αφού αυτή την οδηγία είχα την ακολουθώ.

Έγω θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να θέσω ένα άλλο ερώτημα, νιώθετε και εσείς σε διάφορες ώρες της ημέρας και για κανένα 20λεπτο (όχι κάθε μέρα ίδιες ώρες) να ταρακουνιέται όλη η κοιλιάς σας σαν να έχει το μωράκι σας λόξυγγα ;; Είναι φυσιολογικό να το νιώθω συχνά; Έχω αρχίσει να ανησυχώ..!! 

Ναι ναι κ εγώ το νιώθω....λοξυγγας είναι μου είπε ο γιατρός μου!!!!εγώ το έχω πολλές φορές τη μέρα κ κουνιέται ολη η κοιλιά!!!!!

• Μου αρέσει 2

Οι μαίες πολύ καλές. Ήταν η βοηθός της γιατρού μου εκεί στις ωδίνες μέχρι να έρθει και η γιατρός μου γιατί έλειπε είχε πάει ΣΚ Αίγινα αλλά έφυγε με το πρώτο πλοίο και έφτασε μια χαρά.. μέχρι την διαστολή 4 με είχαν πάνω στο δωμάτιο  από τις 9 περίπου μέχρι τις 12:30  ήμουνα μαζί με τον άντρα μου εκεί.και στις 12:30 με κατέβασαν κατω στις ωδίνες εκεί δεν μπορούσε να μπει. Αλλά ετυχως προχώρησε γρήγορα και εκεί μιλάγαμε με την βοηθό και την γιατρό για διάφορες ιστορίες  και γέννησα στις 3:20 περίπου δηλαδή ούτε 3 ώρες δεν μας πήρε κάτω στην αίθουσα.στην οποία αίθουσα μόνη μου ήμουνα είναι μικρά δωμάτια δεν έχεις άλλη δίπλα σου.  Και μετά τα δωμάτια πολύ καλά. Είχα μονοκλινο με 20€ την βραδιά.. ησυχία. Αυτά ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε...

Καλησπέρα κορίτσι μου να χαίρεστε το μωράκι σας!!!!! 

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά μια ανακούφιση ένιωσα από τα λόγια σου!!!. και εγώ στο Έλενα θα γεννήσω με το καλό.. με το τεστ covid σε ένας και τους συνοδούς εκεί τι γίνεται γνωριζουμε; 

Επίσης έχει διάφορες τιμές στα μονοκλινα; Γιατί μου είπαν 50 ευρώ το απλό και 100 το λουξ..

• Μου αρέσει 2

Ναι θηλάζω. Την 4η μέρα που κατέβηκε το κανονικό γάλα είχε πετρώσει γιατί δεν τον είχα και στο δωμάτιο να θηλάζω οπότε ήθελε αλλά ανά 3 ώρες. Την 5η μέρα που γυρησα σπίτι επειδή το είχα πάθει και στην πρώτη έκανα κομπρεσες με ζεστό νερό έβαζα να πίνει ο μικρός και έκανα μασάς στα πετρώματα και τα έπαιρνε ο μικρός. Και την επόμενη μέρα ήμουνα μια χαρά. Τώρα πονάνε λίγο ακόμα οι θηλές αλλά επίσης προνόησα και πήρα αλοιφή για τις θηλές την επόμενη μέρα που γέννησα και ξεκίνησα να βάζω και δεν έκανε μεγάλη ζημιά. Στην πρώτη έβγαζα και αίμα..  

Εμένα που γεννήθηκε μετά τις 3:00 με κράτησαν  4 νύχτες γιατί θέλουν στο 3ο 24ωρο να κάνουν μια εξέταση και δεν προλαβαίναμε το εξιτήριο μέχρι να βγει η εξέταση..

Κατερίνα μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου να χαίρεστε το μωράκι σας!!!!! 

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά μια ανακούφιση ένιωσα από τα λόγια σου!!!. και εγώ στο Έλενα θα γεννήσω με το καλό.. με το τεστ covid σε ένας και τους συνοδούς εκεί τι γίνεται γνωριζουμε; 

Επίσης έχει διάφορες τιμές στα μονοκλινα; Γιατί μου είπαν 50 ευρώ το απλό και 100 το λουξ..

Τεστ έκανα μόνο εγώ την ώρα που μου έκαναν εισαγωγή.. στον άντρα μου δεν έκαναν και ούτε στην μαμά μου. Της είχαν βγάλει μια άδεια που υπέγραψε η γιατρός μου και έπρεπε να την δείχνει στην πύλη και να αλλάζουν έξω με τον άντρα μου. Γιατί τόσα πολλά. Εμένα 20€ για το απλό μου είπαν και 90€ για το λουξ. Αλλά δεν αξίζει το λουξ τόσα λεφτά. Το απλο μια χαρά είναι.  Νομίζω ότι πάει με βάση την ασφάλεια που έχεις..

• Μου αρέσει 2

Υγ: όπως έχετε καταλάβει τελευταία θα με υιοθετήσετε κ στην ομάδα σας γιατί οκ θα θυμάστε κάποιες πάντα σας έβλεπα (γενικά παρακολουθω κυρίως τις ομάδες πριν από εμένα ) για να μαθαίνω από τις εμπειρίες σας..

Οπότε τώρα με τις γέννες σας εδώ θα είμαι!!! Άσε που με κάποιες μπορεί κ να συμπέσω εν τέλη^_^

Μήπως άλλαξαν οι τιμές @Mariamaraki μακάρι:D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

@nairobi @ada32 @Thaliamp Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!! Μου έφυγε ένα βάρος που συμβαίνει και σε εσάς έστω. Μου είχε πει ότι είναι λοξυγγας και εμένα ο γιατρός μου αλλά δεν ήξερα αν ισχύει για τόσο χρονικό διάστημα. Και εμένα εννοείται ταρακουνιέται όλη η κοιλιά μου!! Πολύ γέλιο!!! 
Διάβασα κάπου στο Ίντερνετ ότι εκτός από λοξυγγας μπορεί να έχει δεθεί ο ομφάλιος και το μωρο να μην παίρνει σωστά οξυγόνο και από τότε παρόλο που με καθησύχασε ο γυναικολόγος μου εγώ το είχα στο μυαλό μου.

Φιουυυυυυυυ  

• Μου αρέσει 3

Just now, Vag1a είπε:

@nairobi @ada32 @Thaliamp Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!! Μου έφυγε ένα βάρος που συμβαίνει και σε εσάς έστω. Μου είχε πει ότι είναι λοξυγγας και εμένα ο γιατρός μου αλλά δεν ήξερα αν ισχύει για τόσο χρονικό διάστημα. Και εμένα εννοείται ταρακουνιέται όλη η κοιλιά μου!! Πολύ γέλιο!!! 
Διάβασα κάπου στο Ίντερνετ ότι εκτός από λοξυγγας μπορεί να έχει δεθεί ο ομφάλιος και το μωρο να μην παίρνει σωστά οξυγόνο και από τότε παρόλο που με καθησύχασε ο γυναικολόγος μου εγώ το είχα στο μυαλό μου.

Φιουυυυυυυυ  

Χαχαχα! Όχι καλε λοξξυγας είναι κ ειδικά το βράδυ που την πιάνει κουνιομαστε ολόκληρες!

Τεστ έκανα μόνο εγώ την ώρα που μου έκαναν εισαγωγή.. στον άντρα μου δεν έκαναν και ούτε στην μαμά μου. Της είχαν βγάλει μια άδεια που υπέγραψε η γιατρός μου και έπρεπε να την δείχνει στην πύλη και να αλλάζουν έξω με τον άντρα μου. Γιατί τόσα πολλά. Εμένα 20€ για το απλό μου είπαν και 90€ για το λουξ. Αλλά δεν αξίζει το λουξ τόσα λεφτά. Το απλο μια χαρά είναι.  Νομίζω ότι πάει με βάση την ασφάλεια που έχεις..

Κορίτσι να σε ρωτήσω , το μωρό μπορούσε να το δει καθε μέρα ο άντρας σου? Σε δημόσιο γεννησες?

Εδώ θες/Νίκη δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής δωματίου με πληρωμή σε δημόσιο. Απλα στο ένα νοσοκομείο υπάρχουν  δίκλινα ανακαινισμένα που αν βρεις θέση σε βάζουν εκεί.. 

Όποτε στην πύλη ελέγχουν τον συνοδό..

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Vag1a είπε:

Φιουυυυυυυυ  

Αχχ αυτό το ίντερνετ!! Πόσες φορές με έχει τρελάνει κ εμένα!! Κ δε βάζω κ μυαλό..

Πάντως κ εγώ είμαι ακόμη μια μάρτυς του φαινομένου κορίτσι οπότε μην αγχώνεσαι,ίσα ίσα είναι καλό λέει γτ προετοιμάζουν έτσι το γαστρεντερικό κ το αναπνευστικό τους σύστημα;)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Υγ: όπως έχετε καταλάβει τελευταία θα με υιοθετήσετε κ στην ομάδα σας γιατί οκ θα θυμάστε κάποιες πάντα σας έβλεπα (γενικά παρακολουθω κυρίως τις ομάδες πριν από εμένα ) για να μαθαίνω από τις εμπειρίες σας..

Οπότε τώρα με τις γέννες σας εδώ θα είμαι!!! Άσε που με κάποιες μπορεί κ να συμπέσω εν τέλη^_^

Κ πολύ καλά κάνεις!!

Just now, Renez είπε:

Αχχ αυτό το ίντερνετ!! Πόσες φορές με έχει τρελάνει κ εμένα!! Κ δε βάζω κ μυαλό..

Πάντως κ εγώ είμαι ακόμη μια μάρτυς του φαινομένου κορίτσι οπότε μην αγχώνεσαι,ίσα ίσα είναι καλό λέει γτ προετοιμάζουν έτσι το γαστρεντερικό κ το αναπνευστικό τους σύστημα;)

Χαχαχα κ εγώ στο πρώτο κ τι δεν διάβαζα..Κ μπου έλεγε ο γυναικολόγος μου να μην το κάνω γτ διαβάζω τα χειρότερα σενάρια..όλα τα διάβαζα κ τα έψαχνα μιλάμε . Τώρα δεν διαβάζω τίποτα!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κοριτσια μολις. Γεννησαμε!!! Καισαρικη δυσκολη, κατι παραπανω απο 3400 ο μπεμπης! Ελπιζω να εξελιχθουν ολα καλα και μετα, μ εχουν απο κοντα ηδη εδω. Θηλαζουμε τωρα , ε οχι τελεια αλλα κανουμε την αρχη!

• Μου αρέσει 13

Just now, ada32 είπε:

Χαχαχα! Όχι καλε λοξξυγας είναι κ ειδικά το βράδυ που την πιάνει κουνιομαστε ολόκληρες!

Κορίτσι να σε ρωτήσω , το μωρό μπορούσε να το δει καθε μέρα ο άντρας σου? Σε δημόσιο γεννησες?

Εδώ θες/Νίκη δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής δωματίου με πληρωμή σε δημόσιο. Απλα στο ένα νοσοκομείο υπάρχουν  δίκλινα ανακαινισμένα που αν βρεις θέση σε βάζουν εκεί.. 

Όποτε στην πύλη ελέγχουν τον συνοδό..

Ναι όσο ήταν στην μονάδα εμένα το έβλεπε μόνο μια ώρα συγκεκριμένη για 10 λεπτά. Αλλιώς άμα είναι στο δωμάτιο το βλέπει συνέχεια το μωρό 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κατερίνα μου!!!! :x

Βέβαια τις τιμές που είπα ο γιατρός μου τις είπε... Μήπως να ρωτήσω στην γραμματεία και να τους αναφέρω ότι έχω ασφάλεια ΙΚΑ;  

Just now, Renez είπε:

Λες να είμαστε τυχερές φιλη μου;;;; :-oμακάρι!!!

Και εμένα τα κορίτσια θα με υιοθετήσουν :mrgreen:.. βλέπω τις εμπειρίες σας από τις πρώτες μανούλες!!!! Να είστε καλά κορίτσια με τα μωράκια σας αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι μας έχει καταστρέψει είναι η αλήθεια, αλλά με έχει βοηθήσει και πολλές φορές για παράδειγμα που ψάχνοντας βρήκα το forum αυτό.

Ωραία πληροφορία αυτή!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

Just now, ada32 είπε:

Χαχαχα κ εγώ στο πρώτο κ τι δεν διάβαζα..Κ μπου έλεγε ο γυναικολόγος μου να μην το κάνω γτ διαβάζω τα χειρότερα σενάρια..όλα τα διάβαζα κ τα έψαχνα μιλάμε . Τώρα δεν διαβάζω τίποτα!

Και εγώ επειδή και από το κοντινό μου περιβάλλον δεν έχω γυναίκες που να έχουν γεννήσει και να έχουν εμπειρίες (να μόνο η αδερφή μου τώρα που έχει γεννήσει πριν 3 εβδομάδες) και διαβάζω προσπαθώντας να μπορέσω να βρω απαντήσεις. Όποτε σε έχουμε στα υπόψη μας αφού είσαι ήδη μανούλα  :wub:

Just now, SasT είπε:

Κοριτσια μολις. Γεννησαμε!!! Καισαρικη δυσκολη, κατι παραπανω απο 3400 ο μπεμπης! Ελπιζω να εξελιχθουν ολα καλα και μετα, μ εχουν απο κοντα ηδη εδω. Θηλαζουμε τωρα , ε οχι τελεια αλλα κανουμε την αρχη!

Να σου ζήσει κοριτσάρα !! Όλα να πάνε τέλεια, να αναρρώσεις άμεσα και να μπορέσετε με τον κούκλο σου να γυρίσετε στο σπίτι για να τον χαρείς ακόμα περισσότερο!!!:):)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...