Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

2 ώρες τη μέρα ρε θηριο?? Εγώ ζήτημα να περπατάω τόσο την εβδομάδα:P

Βέβαια μόλις μπω 36η με το καλό έχω σκοπό να το παλέψω περισσότερο γτ πραγματικά δε θέλω να φανταστώ πως θα πάω 40+ για να γεννήσω ρε κοριτσιααάαα..

Πωωω είναι αυτό που λέμε "έλα μωρέ δίπλα είναι τι θα πάθω?" Κ τότε γίνεται μλκια..

Αφού είσαι καλά κ εσύ κ το νινι σου τελείωσε..κ όπως είπες.. οποίος θέλει σε εσένα πλέον!!

Υγ: εμένα οι πιο πολλές στην ομαδουλα μου δεν οδηγούν ακριβώς επειδή φοβούνται..:|

Ρε κορίτσι γιατί τέτοια ψυχολογία λόγο πριν κρατήσεις το αγγελούδι σου στην αγκαλια σου μου λες??

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ έτσι το ήθελε το μπεμπέ σου κ βολεύτηκε μέσα σου κ δε λέει να βγει!! Όπως σου είπε κ άλλη μια κοπέλα από εδώ γέννησε 40+ έτσι κ σε εσένα δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι μέρες..ποτέ δε ξέρεις!! Κ αυτό που είπες είναι μεγάλη αλήθεια,όσο μένει το μωρό τόσο το καλύτερο για εκείνο,αυτό δε θέλουμε λοιπόν? Το καλύτερο για εκείνα?

Ε εσύ το έκανες!! Οπότε προς τι η στεναγχωρια??

Έλα έλα μανούλα ,χαμόγελα κ λίγο έμεινε!!

Μα γιατί ρε καλό μου να είναι χειρότερο??

Ότι θα κάνεις πρόκληση δεν αναιρεί τον φυσιολογικο τοκετό(που από ότι καταλαβα θες) να σκέφτεσαι πως θα πάει καλά κ θα γίνει Τσάκα Τσάκα!! Κ αυτό που είπες ότι θα σε κόψουν επειδή θα είναι μεγάλο το μωρό δεν ισχύει απαραίτητα αλλά ακόμη κ να γίνει δε σημαίνει πως αν γεννούσε μια εβδομάδα πριν δε θα χρειαζοσοθν πάλι κόψιμο..

Ίσα ίσα βρε αν έχεις καλό γιατρουδακο θα σου κάνει το κουτάκι σου από κάτω σαν καινουργιο:D

καλε δεν το λεμε κουτακι πια!! :ph34r:συμφωνα με τους παιδοψυχολογους εχει σεξιστικο, φαλοκρατικο χαρακτηρα αυτος ο παλιακος χαρακτηρισμος (κουτι που ανοιγει και μπαινει κατι μεσα κοκ).. ειδικα αν εχεις κοριτσακι μην της το μεταφερεις κι αυτης ετσι..ή πουλακι ή πιπακι λεγεται και το κοριτσιστικο, δεν το διαχωριζουμε.. :D;)συγγνωμη κοριτσια, αλλα το ειδα και δεν αντεξα να μην το πω για οσες δεν το γνωριζουν.. με το καλο τα μωρα οοολων σας! κ να σας ζησουν σε οσες εχουν γεννησει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

καλε δεν το λεμε κουτακι πια!! :ph34r:συμφωνα με τους παιδοψυχολογους εχει σεξιστικο, φαλοκρατικο χαρακτηρα αυτος ο παλιακος χαρακτηρισμος (κουτι που ανοιγει και μπαινει κατι μεσα κοκ).. ειδικα αν εχεις κοριτσακι μην της το μεταφερεις κι αυτης ετσι..ή πουλακι ή πιπακι λεγεται και το κοριτσιστικο, δεν το διαχωριζουμε.. :D;)συγγνωμη κοριτσια, αλλα το ειδα και δεν αντεξα να μην το πω για οσες δεν το γνωριζουν.. με το καλο τα μωρα οοολων σας! κ να σας ζησουν σε οσες εχουν γεννησει!

Τζιζους ρε Παγωτουλα που θα το πάρει κ βαριά αν της το πω κουτί!!! 

Εγώ έτσι μεγάλωσα κ δε θα είχα σκεφτεί ποτέ όσα είπες αν δε τα είχες αναφέρει!!

Χαχαχαχα  κ όχι αγόρι έχω κ σε αυτά ξέρω ότι λέμε πουλάκι.. ή τσουτσουνι.. ή όπως μου βγει!!

• Μου αρέσει 3

@Athenaa κοριτσι μου καλησπερα!! Οπως σου τα λενε οι υπολοιπες κοπελες ειναι!! Μην σκεφτεσαι το πως θα γινει! Ολες εχουμε καπως στο μυαλο μας τον τοκετο μας! Αλλα πραγματικά δεν εχουμε καμια ιδεα για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα που το μονο που έχει

σημασια στο τέλος ειναι να βγει υγιες το μωρακι μας!! Γι αυτο μην χαλας την ψυχολογια σου τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου!! Ειμαστε ολες μαζι σε αυτο και σε νιωθουμε απολυτα!! Αλλα ολα θα πανε καλα στο τελος θα δεις!!! Κανε κατι για να ξεχαστεις πηγαινε μια βολτα δες καμια κωμωδια και ολα θα φτιαξουν!!! 

@Thaliamp πωπω φανταζομαι τι τρομαρα πηρες!!! Εγω οδηγαω κανονικα δεν φοβαμαι! Απλως καποιες μερες προτιμω συνοδηγος! Τωρα την Τεταρτη θα παω τον αντρα μου πρωι στη δουλεια θα γυρισω και υστερα θα παω κλινικη για το καρδιοτοκογραφημα! Εννοειται πιο προσεκτικα απο ποτε!! 

@Fofi!  για τα καθισματα ουτε να το φανταστω δεν μπορω! Αλλα περπατημα ξεκινησα κι εγω 2ωρο με τον αντρα μου βραδακι φυσικά και πιο ησυχα και χωρις τη ζεστη της ημερας!! 

• Μου αρέσει 5

url%5D

Just now, Renez είπε:

Τζιζους ρε Παγωτουλα που θα το πάρει κ βαριά αν της το πω κουτί!!! 

Εγώ έτσι μεγάλωσα κ δε θα είχα σκεφτεί ποτέ όσα είπες αν δε τα είχες αναφέρει!!

Χαχαχαχα  κ όχι αγόρι έχω κ σε αυτά ξέρω ότι λέμε πουλάκι.. ή τσουτσουνι.. ή όπως μου βγει!!

Ολοι μεγαλωσαμε με διαφορετικες διδαχες, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστες και πρεπει να τις επαναλαμβανουμε αφιλτραριστα. Πολλα πραγματα με τα οποια γαλουχηθηκαμε, εχουν πλεον ανατραπει και αναθεωρηθει. Επισης το πως λαμβανει κατι το ενα παιδακι, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολα. Και γενικα αυτα ειναι πολυ ενδομυχα μηνυματα που περνανε απο το περιβαλλον στο υποσυνειδητο ενος παιδιου. Δοξα τω Θεω η κοινωνια κι οι επιστημες προχωρανε και πλεον υπαρχει περισσοτερη γνωση, καθως και ευκαιρια να ερχομαστε σε επαφη μαζι της. Οποτε καλο ειναι να ακουγονται καποια πραγματα για οποια μαμα ειναι ανοιχτη και θελει να τα λαβει υποψη. 

Just now, Vag1a είπε:

Συμφωνώ με όλες για το ότι είναι θέλημα Θεού το ποτέ και πως θα γεννήσουμε και ότι δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να στεναχωριόμαστε γιατί οποίος τρόπος και αν εν τέλη επιλέγει θα έχουμε τα όμορφα και υγιέστατα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας. Όποτε υπομονή σε όλες μας!!

Εμενα ο γιατρός μου από τον 7ο μήνα μου είπε όσο γίνεται να αποφεύγω την οδήγηση και στον 8ο με 9ο να μην το επιχειρήσω, όποτε και δεν οδηγώ. Δεν ξέρω κατά ποσό στέκει, αλλά αφού αυτή την οδηγία είχα την ακολουθώ.

Έγω θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να θέσω ένα άλλο ερώτημα, νιώθετε και εσείς σε διάφορες ώρες της ημέρας και για κανένα 20λεπτο (όχι κάθε μέρα ίδιες ώρες) να ταρακουνιέται όλη η κοιλιάς σας σαν να έχει το μωράκι σας λόξυγγα ;; Είναι φυσιολογικό να το νιώθω συχνά; Έχω αρχίσει να ανησυχώ..!! 

Ναι κοριτσι μου λοξυγγας ειναι και ειναι φυσιολογικο! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Ολοι μεγαλωσαμε με διαφορετικες διδαχες, δεν σημαινει οτι ειναι και σωστες και πρεπει να τις επαναλαμβανουμε αφιλτραριστα. Πολλα πραγματα με τα οποια γαλουχηθηκαμε, εχουν πλεον ανατραπει και αναθεωρηθει. Το πως λαμβανει κατι το ενα παιδακι, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολα. Και γενικα αυτα ειναι πολυ ενδομυχα μηνυματα που περνανε απο το περιβαλλον στο υποσεινηδητο ενος παιδιου. Δοξα τω Θεω η κοινωνια κι οι επιστημες προχωρανε και πλεον υπαρχει περισσοτερη γνωση, καθως και ευκαιρια να ερχομαστε σε επαφη μαζι της. Οποτε καλο ειναι να ακουγονται καποια πραγματα για οποια μαμα ειναι ανοιχτη και θελει να τα λαβει υποψη. 

Φυσικά κ συμφωνώ με όσα λες κ μπράβο σου που τα ψάχνεις κ τα αφομοιωνεις στη ζωή κ το παιδάκι σου..

Όπως ακριβώς όμως είπες τα φιλτράρουμε κ η κάθε γυναίκα/άνθρωπος κτλ τα απορρίπτει ή τα εφαρμόζει..το συγκεκριμένο λοιπόν εγώ θα το απορρίψω γτ το θεωρώ μειδαμινο στο δικό μου μυαλό κ αγαπώ αυτή τη λέξη άλλωστε γτ το μόνο υποσυνείδητο που νιώθω λέγοντας τη είναι γελιο κ μνήμες από τη παιδική μου ηλικία!!

Κ μη ξεχνάμε πως κ πράγματα που κάναμε παλια οι επιστήμονες τα έλεγαν απλά όσο περνούν τα χρόνια αναθεωρούν μετά από πειράματα κ παρατηρήσεις..(πχ παλιά ήταν υπέρ φόρμουλας,να κλαιει το μωρό για να συνηθίζει κτλ κτλ)που ξέρεις σε κάποια χρόνια πάλι θα αλλάξουν πολλά απ' όσα τώρα πιστεύουμε οπότε το καλύτερο ο καθένας να τα προσαρμόζει στα δικά του θέλω κ πιστεύω..

Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως ,αλήθεια!

• Μου αρέσει 4

On 24/8/2020 at 7:16 ΜΜ, didi2 είπε:

Να σας ζησει Κατερίνα μου!!!! Σε ποιο μαιευτήριο είσαι (δεν θυμάμαι);

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές. Στο Έλενα γέννησα...ήταν όλα τέλεια. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

• Μου αρέσει 3

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές. Στο Έλενα γέννησα...ήταν όλα τέλεια. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

Να σου ζησειιιι!! Υγεία κ ευτυχία να έχει όλη του τη ζωή κορίτσι μου!!

Λέγε για το Έλενα παρακαλώ εντυπώσεις!!

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

@Athenaa κοριτσι μου καλησπερα!! Οπως σου τα λενε οι υπολοιπες κοπελες ειναι!! Μην σκεφτεσαι το πως θα γινει! Ολες εχουμε καπως στο μυαλο μας τον τοκετο μας! Αλλα πραγματικά δεν εχουμε καμια ιδεα για το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα που το μονο που έχει

σημασια στο τέλος ειναι να βγει υγιες το μωρακι μας!! Γι αυτο μην χαλας την ψυχολογια σου τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου!! Ειμαστε ολες μαζι σε αυτο και σε νιωθουμε απολυτα!! Αλλα ολα θα πανε καλα στο τελος θα δεις!!! Κανε κατι για να ξεχαστεις πηγαινε μια βολτα δες καμια κωμωδια και ολα θα φτιαξουν!!! 

@Thaliamp πωπω φανταζομαι τι τρομαρα πηρες!!! Εγω οδηγαω κανονικα δεν φοβαμαι! Απλως καποιες μερες προτιμω συνοδηγος! Τωρα την Τεταρτη θα παω τον αντρα μου πρηι στη δουλεια θα γυρισω και υστερα θα παω κλινικη για το καρδιοτοκογραφημα! Εννοειται πιο προσεκτικα απο ποτε!! 

@Fofi!  για τα καθισματα ουτε να το φανταστω δεν μπορω! Αλλα περπατημα ξεκινησα κι εγω 2ωρο με τον αντρα μου βραδακι φυσικά και πιο ησυχα και χωρις τη ζεστη της ημεραςνν

Και πολυ καλα εκανες..και εγω αργα το βραδυ ξεκινησα αλλα μετα χωρισα τις ωρες και ξυπναω το πρωι νωρις και παω μια ωρα πρωι μια ωρα και το βραδυ..

• Μου αρέσει 1

Πως είστε κορίτσια?? Τελικά δεν είχαμε άλλες γέννες μέσα στον Αύγουστο?? Εμένα βιαζόταν πολύ το αγόρι.. 37+4  βγήκε. Η γιατρός βέβαια με τα θεματικά που είχαμε είναι πολύ ευχαριστημένη που περάσαμε τις 37 βδομάδες. Από εκεί και πέρα δεν την πείραζε να γεννηθεί.  Λίγο υπομονή ακόμα κορίτσια.. καταλαβαίνω είναι δύσκολη η αναμονή. Συμβουλή βοηθάνε πολύ το περπάτημα και τα βαθιά καθίσματα... 

Εμείς βγήκαμε την Πέμπτη από το μαιευτήριο. Είναι πάρα πολύ ήσυχος. Όλο θηλάζει και κοιμάται συνέχεια...

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Πως είστε κορίτσια?? Τελικά δεν είχαμε άλλες γέννες μέσα στον Αύγουστο?? Εμένα βιαζόταν πολύ το αγόρι.. 37+4  βγήκε. Η γιατρός βέβαια με τα θεματικά που είχαμε είναι πολύ ευχαριστημένη που περάσαμε τις 37 βδομάδες. Από εκεί και πέρα δεν την πείραζε να γεννηθεί.  Λίγο υπομονή ακόμα κορίτσια.. καταλαβαίνω είναι δύσκολη η αναμονή. Συμβουλή βοηθάνε πολύ το περπάτημα και τα βαθιά καθίσματα... 

Εμείς βγήκαμε την Πέμπτη από το μαιευτήριο. Είναι πάρα πολύ ήσυχος. Όλο θηλάζει και κοιμάται συνέχεια...

Πως ήταν το κλίμα από τις μαίες στο Έλενα φίλη? Βοηθανε για τον θηλασμό? Σε τι δωμάτιο ήσουν..?

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Συμφωνώ με όλες για το ότι είναι θέλημα Θεού το ποτέ και πως θα γεννήσουμε και ότι δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να στεναχωριόμαστε γιατί οποίος τρόπος και αν εν τέλη επιλέγει θα έχουμε τα όμορφα και υγιέστατα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας. Όποτε υπομονή σε όλες μας!!

Εμενα ο γιατρός μου από τον 7ο μήνα μου είπε όσο γίνεται να αποφεύγω την οδήγηση και στον 8ο με 9ο να μην το επιχειρήσω, όποτε και δεν οδηγώ. Δεν ξέρω κατά ποσό στέκει, αλλά αφού αυτή την οδηγία είχα την ακολουθώ.

Έγω θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να θέσω ένα άλλο ερώτημα, νιώθετε και εσείς σε διάφορες ώρες της ημέρας και για κανένα 20λεπτο (όχι κάθε μέρα ίδιες ώρες) να ταρακουνιέται όλη η κοιλιάς σας σαν να έχει το μωράκι σας λόξυγγα ;; Είναι φυσιολογικό να το νιώθω συχνά; Έχω αρχίσει να ανησυχώ..!! 

Nai!!!! Μέρα κ νύχτα! Αν δεν σταματήσει δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είναι λοξξυγας!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Renez είπε:

Να σου ζησειιιι!! Υγεία κ ευτυχία να έχει όλη του τη ζωή κορίτσι μου!!

Λέγε για το Έλενα παρακαλώ εντυπώσεις!!

Οι μαίες πολύ καλές. Ήταν η βοηθός της γιατρού μου εκεί στις ωδίνες μέχρι να έρθει και η γιατρός μου γιατί έλειπε είχε πάει ΣΚ Αίγινα αλλά έφυγε με το πρώτο πλοίο και έφτασε μια χαρά.. μέχρι την διαστολή 4 με είχαν πάνω στο δωμάτιο  από τις 9 περίπου μέχρι τις 12:30  ήμουνα μαζί με τον άντρα μου εκεί.και στις 12:30 με κατέβασαν κατω στις ωδίνες εκεί δεν μπορούσε να μπει. Αλλά ετυχως προχώρησε γρήγορα και εκεί μιλάγαμε με την βοηθό και την γιατρό για διάφορες ιστορίες  και γέννησα στις 3:20 περίπου δηλαδή ούτε 3 ώρες δεν μας πήρε κάτω στην αίθουσα.στην οποία αίθουσα μόνη μου ήμουνα είναι μικρά δωμάτια δεν έχεις άλλη δίπλα σου.  Και μετά τα δωμάτια πολύ καλά. Είχα μονοκλινο με 20€ την βραδιά.. ησυχία. Αυτά ότι άλλο θέλετε με ρωτάτε...

• Μου αρέσει 4

Οι μαίες πολύ καλές. Ήταν η βοηθός της γιατρού μου εκεί στις ωδίνες μέχρι να έρθει και η γιατρός μου γιατί έλειπε είχε πάει ΣΚ Αίγινα αλλά έφυγε με το πρώτο πλοίο και έφτασε μια χαρά.. μέχρι την διαστολή 4 με είχαν πάνω στο δωμάτιο  από τις 9 περίπου μέχρι τις 12:30  ήμουνα μαζί με τον άντρα μου εκεί.και στις 12:30 με κατέβασαν κατω στις ωδίνες εκεί δεν μπορούσε να μπει. Αλλά ετυχως προχώρησε γρήγορα και εκεί μιλάγαμε με την βοηθό και την γιατρό για διάφορες ιστορίες  και γέννησα στις 3:20 περίπου δηλαδή ούτε 3 ώρες δεν μας πήρε κάτω στην αίθουσα.στην οποία αίθουσα μόνη μου ήμουνα είναι μικρά δωμάτια δεν έχεις άλλη δίπλα σου.  Και μετά τα δωμάτια πολύ καλά. Είχα μονοκλινο με 20€ την βραδιά.. ησυχία. Αυτά ότι άλλο θέλετε με 

Θυμησε μου κατερινα θηλαζεις?πονας τωρα?σχετικα με την περιποιηση του μωρου?ο αφαλος??

Just now, Renez είπε:

Πως ήταν το κλίμα από τις μαίες στο Έλενα φίλη? Βοηθανε για τον θηλασμό? Σε τι δωμάτιο ήσουν..?

Κοίτα επειδή ήταν το δεύτερο ήξερα και δεν ρωταγα. Αλλά από ότι κατάλαβα βοηθάνε αρκετά.. επειδή είχα την μικρή 3 βράδυα στην μονάδα προληπτικά και όχι στο δωμάτιο για κάποιος λόγους θέλανε απλά να το παρακολουθήσουν με πήραν τηλ απο την μονάδα και με ρώτησαν αν θέλω αποκληστικο θηλασμό ή να δώσουν ξένο. Τους είπα αποκληστικο και μου είπαν κάθε 3 ώρες να κατεβαίνω για να θηλάζω και την ημέρα και το βράδυ..Είχαν πρόγραμμα... Και έτσι δεν έδωσαν καθόλου ξένο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...