Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Athenaa είπε:

Καλημέρα αγάπη εγώ δεν περιμένω πια βαρέθηκα. 39+5 σήμερα κ απ’ό,τι κατάλαβα θα πάω για πρόκληση. Περίμενα τόσο καιρό τζάμπα κ θα πονέσω τελικά παραπάνω. 

Εσύ πώς είσαι;

Εγω δεν θελω να παω με προκληση μακαρι να με πιασουν οι πονοι...συνεχιζω 2 ωρες περπατημς,δουλειες και σημερα ξεκινησα και βαθεια καθισματα...αλλα μην το λες οτι πεειμενες τζαμπα...ποτε δεν ξερεις...

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πωωωωω.....χαρά στο κουράγιο σου @Fofi! !!!!!!έτσι κ πάω να κάνω κάθισμα νομίζω θα μείνω για πάντα εκεί!!!!!!Εγώ είπα να πάω να δω τη γιαγιά μου σημερα που γύρισε από διακοπές....κ νομίζω ήταν η τελευταία επίσκεψη που έκανα....όποιος θέλει εδώ!!!!επίσης κορίτσια πήγα να τρακαρω κιόλας....μου πετάχτηκε ένας ντελιβερας από το στοπ....δεν έκοψε καν....αν έτρεχα τον είχα πατήσει σίγουρα.....αλλά πρόλαβα κ πλακωθηκα στα φρένα....αλλά αγχώθηκα πολύ με το όλο σκηνικό!!!Μου ζητάτε συγγνώμη το παιδί είδε ότι είμαι κ έγκυος...πήγε η καρδιά μου κ ήρθε. Έχω κόψει την οδήγηση γενικά με πάει παντού ο άντρας μου η η μαμά μου .....αλλά η γιαγιά μου είναι κοντά 5 λεπτά κ λέω ας παω. Νομιζω ότι πρέπει να την αφήσω τελείως τώρα την οδήγηση μέχρι να γεννήσω.....εσείς οδηγατε????

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Πω πωωωωω.....χαρά στο κουράγιο σου @Fofi! !!!!!!έτσι κ πάω να κάνω κάθισμα νομίζω θα μείνω για πάντα εκεί!!!!!!Εγώ είπα να πάω να δω τη γιαγιά μου σημερα που γύρισε από διακοπές....κ νομίζω ήταν η τελευταία επίσκεψη που έκανα....όποιος θέλει εδώ!!!!επίσης κορίτσια πήγα να τρακαρω κιόλας....μου πετάχτηκε ένας ντελιβερας από το στοπ....δεν έκοψε καν....αν έτρεχα τον είχα πατήσει σίγουρα.....αλλά πρόλαβα κ πλακωθηκα στα φρένα....αλλά αγχώθηκα πολύ με το όλο σκηνικό!!!Μου ζητάτε συγγνώμη το παιδί είδε ότι είμαι κ έγκυος...πήγε η καρδιά μου κ ήρθε. Έχω κόψει την οδήγηση γενικά με πάει παντού ο άντρας μου η η μαμά μου .....αλλά η γιαγιά μου είναι κοντά 5 λεπτά κ λέω ας παω. Νομιζω ότι πρέπει να την αφήσω τελείως τώρα την οδήγηση μέχρι να γεννήσω.....εσείς οδηγατε????

Εγω κανονικα οδηγω ακομη ναι...βεβαια απλα προσπαθω να μην κανω περιττα δρομολογια..

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! είπε:

Εγω κανονικα οδηγω ακομη ναι...βεβαια απλα προσπαθω να μην κανω περιττα δρομολογια..

Κ εγώ αυτής της άποψης είμαι ...κ ίσα ίσα που προσέχω κ πάω κ σιγά....αλλά οι άλλοι δεν προσέχουν γι'αυτό αγχώνομαι!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, ada32 said:

Καλησπέρα κόριτσια! Μην απελπίζεστε! Εγώ το πρώτο το γέννησα 40 εβδ ακριβώς. Κ μου είχε πει ο γιατρός να περιμένω έως 40 +5 

Καλά όσον αφορά τον κόσμο , είναι ότι να ναι.. εμένα συνέχεια μου λένε για τη ζέστη.. πως την αντεχω..Ε κ τι να κάνω δλδ????κ τους απαντάω ότι με το κλιματιστικό δεν νιώθεις τίποτα κ σταματάνε! 

Το στήθος? Έχουν γίνει οι Ρώγες Σκούρες κ ευαίσθητες.. ετοιμάζονται. Σήμερα θα κάνω την βαλίτσα επιτέλους για νοσοκομείο.  Εγω πιστεύω θα γεννήσω γύρω στις 38 + εβδ .απο την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω περπατημα.

Ο ύπνος μου έχει γίνει κομμάτια, κοιμάμαι 3-4 ώρες σύνολο κ απορώ πως αντέχω.  

υπομονή... δεν θα κάνεις επισκληριδιο? Σε ιδιωτικό η δημόσιο θα γεννήσεις? 

Σε ιδιωτικό. Ναι θα κάνω, αλλά ξέρω ότι με την πρόκληση πονάς παραπάνω, κ επίσης το μωρό θα είναι μεγάλο οπότε θα με κόψουν σίγουρα. Κ ξενέρωσα που περίμενα τόσο καιρό για το τίποτα..με έχει πάρει πολύ από κάτω

Just now, Fofi! said:

Εγω δεν θελω να παω με προκληση μακαρι να με πιασουν οι πονοι...συνεχιζω 2 ωρες περπατημς,δουλειες και σημερα ξεκινησα και βαθεια καθισματα...αλλα μην το λες οτι πεειμενες τζαμπα...ποτε δεν ξερεις...

Τζαμπα περίμενα το ξέρω. Έχω απογοητευτεί κ με τον εαυτό μου πιο πολύ γιατί δεν το κυνήγησα να γεννήσω όπως κ όποτε θέλω εγώ. Έλεγα καλύτερα γι’αυτό όσο παραπάνω μείνει, καλύτερα να γεννήσω φυσιολογικά κ να μην πάω με πρόκληση, κ τελικά η ψυχολογία μου σήμερα είναι χάλια κ δε θέλω ούτε να γεννήσω ούτε τίποτα. Όλα λάθος

Just now, Thaliamp said:

Εγώ είχα ένα ατύχημα κ από τότε ούτε αμάξι έχω ούτε έχω ξαναοδηγήσει...κ επειδή έχω φοβηθεί πολύ, θα σου έλεγα καλύτερα μέχρι να γεννήσεις μην το ρισκάρεις...βέβαια αν με άκουγε κάποιος θα έλεγε ότι δεν είμαι εγώ αυτή, αλλά τώρα με έχει κυριεύσει η φοβία γτ ήταν πολύ άσχημο ατύχημα κ είδα τι μπορεί να γίνει απ’τη μια στιγμή στην άλλη κ δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Κάνε όπως νιώθεις εσύ, ρώτα κ το γιατρό σου αν θες..λογικά επιτρέπεται αν οδηγείς προσεκτικά κ νιώθεις σιγουριά κ δε φοβάσαι.

Just now, Thaliamp said:

Κ εγώ αυτής της άποψης είμαι ...κ ίσα ίσα που προσέχω κ πάω κ σιγά....αλλά οι άλλοι δεν προσέχουν γι'αυτό αγχώνομαι!!!!

Ακριβώς αυτό, στο δρόμο δεν εξαρτάται μόνο από σένα, εξαρτάται κ από τους άλλους...

Διαφημίσεις

Just now, Athenaa είπε:

Σε ιδιωτικό. Ναι θα κάνω, αλλά ξέρω ότι με την πρόκληση πονάς παραπάνω, κ επίσης το μωρό θα είναι μεγάλο οπότε θα με κόψουν σίγουρα. Κ ξενέρωσα που περίμενα τόσο καιρό για το τίποτα..με έχει πάρει πολύ από κάτω

Τζαμπα περίμενα το ξέρω. Έχω απογοητευτεί κ με τον εαυτό μου πιο πολύ γιατί δεν το κυνήγησα να γεννήσω όπως κ όποτε θέλω εγώ. Έλεγα καλύτερα γι’αυτό όσο παραπάνω μείνει, καλύτερα να γεννήσω φυσιολογικά κ να μην πάω με πρόκληση, κ τελικά η ψυχολογία μου σήμερα είναι χάλια κ δε θέλω ούτε να γεννήσω ούτε τίποτα. Όλα λάθος

Εγώ είχα ένα ατύχημα κ από τότε ούτε αμάξι έχω ούτε έχω ξαναοδηγήσει...κ επειδή έχω φοβηθεί πολύ, θα σου έλεγα καλύτερα μέχρι να γεννήσεις μην το ρισκάρεις...βέβαια αν με άκουγε κάποιος θα έλεγε ότι δεν είμαι εγώ αυτή, αλλά τώρα με έχει κυριεύσει η φοβία γτ ήταν πολύ άσχημο ατύχημα κ είδα τι μπορεί να γίνει απ’τη μια στιγμή στην άλλη κ δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Κάνε όπως νιώθεις εσύ, ρώτα κ το γιατρό σου αν θες

Ειτε με προκληση,ειτε χωρις προκληση,ειτε με επισκληριδιο ή χωρις επισκληριδιο ειτε καισαρικη σημασια εχει να πιασουμε τα μωρακια μας στα χερια μας..μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα..ολα ειναι θελημα θεου..

• Μου αρέσει 10

Just now, Fofi! είπε:

Ειτε με προκληση,ειτε χωρις προκληση,ειτε με επισκληριδιο ή χωρις επισκληριδιο ειτε καισαρικη σημασια εχει να πιασουμε τα μωρακια μας στα χερια μας..μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τιποτα..ολα ειναι θελημα θεου..

Αχ, πολυ ωραια τα λες Fofi! Αυτή είναι η ευλογία, να τ α πιάσουμε υγιή στην αγκαλιά μας!!!! 

Just now, Thaliamp είπε:

Πο πο , πρεπει να τρόμαξες πολυ... Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι αν γίνει κάτι κ μου πεταχτεί κάποιος τρομάζω πιο πολυ απο πριν.... Εγώ οδηγώ αλλά όχι παρα πολυ μακρινές αποστάσεις... Μέχρι 20λεπτο...τωρα μπήκα στον 9ο, δεν ξέρω κ αν πρεπει... Θα ρωτησω το γιατρό... Δεν έχω κ μεγάλη κοιλιά βέβαια... 

Βέβαια, μάλλον έπρεπε να έχω παρει και τη ζώνη εγκυμοσυνης αντί για την κανονική ζώνη στο αμάξι, αλλά δεν την πήρα... 

• Μου αρέσει 2

Just now, Fofi! said:

Ωραία τα λες, αλλά δε μπορώ να το νιώσω πλέον...νιώθω ότι κάτι που ήταν στο χέρι μου το άφησα να μη γίνει όπως θέλω, κ τελικά θα είναι χειρότερο κ δε μπορώ να κάνω τπτ πλέον..με έχει πιάσει τέτοια άρνηση που δε θέλω τπτ πια..ελπίζω να μου περάσει..

@Fofi! Χαράς στο κουράγιο σου...σα τις κυρατσες της γειτονιάς θα κάνω και εγώ πως αντέχεις; Χαχαχα

Πφφ πόσο διαφορετική η δεύτερη εγκυμοσύνη στη πρώτη και εγώ έτσι σαν εσένα δουλευα έτρεχα έκανα τα πάντα  μέχρι και Παρασκευή βράδυ θυμάμαι Δευτέρα πρωί μπήκα να γεννήσω.... Τώρααααα ούτε μέχρι το περίπτερο δεν αντέχω να πάω...

Και εγώ οδηγάω απλά πλέον δε πάω κάπου μόνη μου γιατί δεν αντέχω και αν τύχει να πάμε θα έχω σοφέρ χαχαχα αλλά αν χρειαστεί δε με προβληματίζει ,η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ γιατί αν οδηγαει άλλος πέφτει σε καμία λακούβα φρενάρει χωρίς να το περιμένω τρανταζομαι και. Με ενοχλεί στη κοιλιά... 

@Athenaa καλέ μην σε παίρνει από κάτω... Σε αυτά δεν υπάρχει πλάνο... Το θέμα είναι να είναι όλα καλά να ναι το μωρό καλά εσύ καλά και να το κρατήσεις αγκαλίτσα τωρα με ποιον τρόπο θα βγει είναι το λιγότερο μη το σκέφτεσαι καθολου!!!!!!! Δεν υπάρχει σωστός και.λαθος τρόπος αρκεί να βγει και να μαστε.ολοι καλά....!!!!!

• Μου αρέσει 5

Just now, Athenaa είπε:

Ωραία τα λες, αλλά δε μπορώ να το νιώσω πλέον...νιώθω ότι κάτι που ήταν στο χέρι μου το άφησα να μη γίνει όπως θέλω, κ τελικά θα είναι χειρότερο κ δε μπορώ να κάνω τπτ πλέον..με έχει πιάσει τέτοια άρνηση που δε θέλω τπτ πια..ελπίζω να μου περάσει..

Να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα στο χερι μας..δεν επιλεγουμε εμεις ποτε θα μεινουμε εγκυες,πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη μας ή πως θα γεννησουμε..και εγω λεω μακαρι να παω φυσιολογικα αλλα δεν ειναι τιποτα στο χερι μου..μπορει να εχω καποιες προδιαγραφες,μπορει να κανω καποιες προσπαθειες οπως το περπατημα η τις δουλειες ,ακομη και προαπαθεια με τον γιατρο αλλα στο τελος μονο ο θεος θα μας βοηθησει ανεξαρτητου ο τροπος σημασια εχει να ειμαστε εμεις και τα παιδια μας καλα..

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Athenaa είπε:

Εγώ είχα ένα ατύχημα κ από τότε ούτε αμάξι έχω ούτε έχω ξαναοδηγήσει...κ επειδή έχω φοβηθεί πολύ, θα σου έλεγα καλύτερα μέχρι να γεννήσεις μην το ρισκάρεις...βέβαια αν με άκουγε κάποιος θα έλεγε ότι δεν είμαι εγώ αυτή, αλλά τώρα με έχει κυριεύσει η φοβία γτ ήταν πολύ άσχημο ατύχημα κ είδα τι μπορεί να γίνει απ’τη μια στιγμή στην άλλη κ δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Κάνε όπως νιώθεις εσύ, ρώτα κ το γιατρό σου αν θες..λογικά επιτρέπεται αν οδηγείς προσεκτικά κ νιώθεις σιγουριά κ δε φοβάσαι.

Ακριβώς αυτό, στο δρόμο δεν εξαρτάται μόνο από σένα, εξαρτάται κ από τους άλλους...

Να μην νιώθεις άσχημα βρε. δεν είναι στο χέρι μας πως θα γεννησουμε.. Άλλα κ με πρόκληση να πάς, πάλι έχεις πολλές πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά κ δεν πονάς Αφού θα έχεις επισκληριδιο. Επίσης συνήθως τα πρωτοτόκα παίρνουν όλες τις εβδομάδες οπότε είτε με πρόκληση είτε φυσιολ. Αν είναι μεγάλο θα σε κόψουν αλλά δεν είναι τίποτα.  Εγώ το γέννησα 3450 κ πάλι με έκοψαν λίγο κ χωρίς επισκληριδιο παρακαλω. Όποτε μην φοβάσαι, σημασία έχει να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά κ να είστε κ οι 2 καλά.

Επίσης κορίτσι δεν έχεις μεγάλο μωρό!!! Αν. Ήταν 3250 στις 38 εβδ μάλλον θα βγει 3700 -3800 το μωρό που δν είναι μεγάλο.. Όποτε μην σε ανησυχεί! Κ εμένα στις 35 εβδ ήταν 2730

πρίν από 52 λεπτά , Thaliamp είπε:

Κ εγώ οδηγήσω αλλά όχι μέσα σε κίνηση. Γιατί δεν θέλω να πεταχτεί κανένας κ τρομάξω κ τον βρίσω !!!

πρίν από 24 λεπτά , Christine. S είπε:

Αχ, πολυ ωραια τα λες Fofi! Αυτή είναι η ευλογία, να τ α πιάσουμε υγιή στην αγκαλιά μας!!!! 

Πο πο , πρεπει να τρόμαξες πολυ... Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι αν γίνει κάτι κ μου πεταχτεί κάποιος τρομάζω πιο πολυ απο πριν.... Εγώ οδηγώ αλλά όχι παρα πολυ μακρινές αποστάσεις... Μέχρι 20λεπτο...τωρα μπήκα στον 9ο, δεν ξέρω κ αν πρεπει... Θα ρωτησω το γιατρό... Δεν έχω κ μεγάλη κοιλιά βέβαια... 

Βέβαια, μάλλον έπρεπε να έχω παρει και τη ζώνη εγκυμοσυνης αντί για την κανονική ζώνη στο αμάξι, αλλά δεν την πήρα... 

Θέωρψ ότι η ζώνη εγκυμοσύνης είναι λίγο πεταμένα λεφτά.. κ εγώ την έβλεπα αλλά δεν την πήρα 

πρίν από 17 λεπτά , Anna3 είπε:

@Fofi! Χαράς στο κουράγιο σου...σα τις κυρατσες της γειτονιάς θα κάνω και εγώ πως αντέχεις; Χαχαχα

Πφφ πόσο διαφορετική η δεύτερη εγκυμοσύνη στη πρώτη και εγώ έτσι σαν εσένα δουλευα έτρεχα έκανα τα πάντα  μέχρι και Παρασκευή βράδυ θυμάμαι Δευτέρα πρωί μπήκα να γεννήσω.... Τώρααααα ούτε μέχρι το περίπτερο δεν αντέχω να πάω...

Και εγώ οδηγάω απλά πλέον δε πάω κάπου μόνη μου γιατί δεν αντέχω και αν τύχει να πάμε θα έχω σοφέρ χαχαχα αλλά αν χρειαστεί δε με προβληματίζει ,η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ γιατί αν οδηγαει άλλος πέφτει σε καμία λακούβα φρενάρει χωρίς να το περιμένω τρανταζομαι και. Με ενοχλεί στη κοιλιά... 

@Athenaa καλέ μην σε παίρνει από κάτω... Σε αυτά δεν υπάρχει πλάνο... Το θέμα είναι να είναι όλα καλά να ναι το μωρό καλά εσύ καλά και να το κρατήσεις αγκαλίτσα τωρα με ποιον τρόπο θα βγει είναι το λιγότερο μη το σκέφτεσαι καθολου!!!!!!! Δεν υπάρχει σωστός και.λαθος τρόπος αρκεί να βγει και να μαστε.ολοι καλά....!!!!!

Χαχα ρε συ όντως η 2η εγκυμοσύνη καμία σχέση με την πρώτη. Όντως κ εγώ κουράζομαι πολύ ενώ στο πρώτο , σφουγγαρισα  κ μετά πήγα να γεννήσω!!! χαχα

πρίν από 20 λεπτά , Athenaa είπε:

Οόο μάλλον μιλάνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης..ουτε εσύ κ ουτε όλες μας μπορούμε να επιλέξουμε πως κ Πότε θα γεννησουμε φυσιολ. ,Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό κτλ, το μόνο που μπορούμε είναι να προγραμματσουμε πρόκληση η καισαρική. Κ γτ με πρόσκληση είναι χειρότερα ? Εφόσον θα κάνεις επισκληριδιο είναι ίδιοι πόνοι και στις 2 περιπτώσεις.  Μόνο στην καισαρική πονάς λίγο παραπάνω μετά.

Έγω την πρώτη φορά γέννησα φυσιολογικά, Τώρα θα δείξει.. Όπως έρθει .. Δεν έχω εγώ την επιλογή εκείνη την ώρα. 

Κοίταξε να απολαύσεις όσες μέρες σου έμειναν γτ μετά έρχονται ξενύχτια κτλ αλλά η ευτυχία του μωρού. Κ να Εύχεσαι να πάνε όλα καλά γτ όταν μπαίνεις για τοκετό , είσαι στο χέρι του θεού. 

• Μου αρέσει 5

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Athenaa είπε:

Κορίτσι μου πολύ καλά στα λένε οι υπόλοιπες κοπέλες!!!!!όσο κ να το κυνηγήσεις τι σημαίνει ότι θα σου βγει όπως θες????σε αυτά τα πράγματα όλο ανατροπές υπάρχουν.....σε κάταλαβαινω έχεις κουραστεί κ η ψυχολογία σου είναι πεσμένη..  κ εγώ έτσι είμαι κ είμαι ακόμα 37+3...αλλά δεν περνάει από το χέρι μας!!!!αν θέλει ας έρθει μόνο του..  αλλιώς πρόκληση...μια χαρά είναι κ αυτό!!!σκέψου ότι τελείωσες τώρα μέρες μένουν κ θα έχεις το μωρό σου!!!!εγώ αυτό σκέφτομαι κ λεω χαλάλι όλα....κ ας έρθει κ φυσιολογικά κ με πρόκληση κ καισαρική κ όπως θέλει!!!!!όλα καλά θα πάνε!!!!:x

• Μου αρέσει 6

Just now, Fofi! είπε:

Να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα στο χερι μας..δεν επιλεγουμε εμεις ποτε θα μεινουμε εγκυες,πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη μας ή πως θα γεννησουμε..και εγω λεω μακαρι να παω φυσιολογικα αλλα δεν ειναι τιποτα στο χερι μου..μπορει να εχω καποιες προδιαγραφες,μπορει να κανω καποιες προσπαθειες οπως το περπατημα η τις δουλειες ,ακομη και προαπαθεια με τον γιατρο αλλα στο τελος μονο ο θεος θα μας βοηθησει ανεξαρτητου ο τροπος σημασια εχει να ειμαστε εμεις και τα παιδια μας καλα..

Ακριβώς! Εφόσον περιμένουμε κ δεν πάμε μέ πρόκληση η καισαρική χώρις λόγω κ μόνο αυτό φτάνει.  Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε, υπομονή κορίτσια κοντεύουμε!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Συμφωνώ με όλες για το ότι είναι θέλημα Θεού το ποτέ και πως θα γεννήσουμε και ότι δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να στεναχωριόμαστε γιατί οποίος τρόπος και αν εν τέλη επιλέγει θα έχουμε τα όμορφα και υγιέστατα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας. Όποτε υπομονή σε όλες μας!!

Εμενα ο γιατρός μου από τον 7ο μήνα μου είπε όσο γίνεται να αποφεύγω την οδήγηση και στον 8ο με 9ο να μην το επιχειρήσω, όποτε και δεν οδηγώ. Δεν ξέρω κατά ποσό στέκει, αλλά αφού αυτή την οδηγία είχα την ακολουθώ.

Έγω θα ήθελα αν μου επιτρέπεται να θέσω ένα άλλο ερώτημα, νιώθετε και εσείς σε διάφορες ώρες της ημέρας και για κανένα 20λεπτο (όχι κάθε μέρα ίδιες ώρες) να ταρακουνιέται όλη η κοιλιάς σας σαν να έχει το μωράκι σας λόξυγγα ;; Είναι φυσιολογικό να το νιώθω συχνά; Έχω αρχίσει να ανησυχώ..!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Fofi! είπε:

2 ώρες τη μέρα ρε θηριο?? Εγώ ζήτημα να περπατάω τόσο την εβδομάδα:P

Βέβαια μόλις μπω 36η με το καλό έχω σκοπό να το παλέψω περισσότερο γτ πραγματικά δε θέλω να φανταστώ πως θα πάω 40+ για να γεννήσω ρε κοριτσιααάαα..

Just now, Thaliamp είπε:

Πωωω είναι αυτό που λέμε "έλα μωρέ δίπλα είναι τι θα πάθω?" Κ τότε γίνεται μλκια..

Αφού είσαι καλά κ εσύ κ το νινι σου τελείωσε..κ όπως είπες.. οποίος θέλει σε εσένα πλέον!!

Υγ: εμένα οι πιο πολλές στην ομαδουλα μου δεν οδηγούν ακριβώς επειδή φοβούνται..:|

Just now, Athenaa είπε:

Ρε κορίτσι γιατί τέτοια ψυχολογία λόγο πριν κρατήσεις το αγγελούδι σου στην αγκαλια σου μου λες??

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ έτσι το ήθελε το μπεμπέ σου κ βολεύτηκε μέσα σου κ δε λέει να βγει!! Όπως σου είπε κ άλλη μια κοπέλα από εδώ γέννησε 40+ έτσι κ σε εσένα δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι μέρες..ποτέ δε ξέρεις!! Κ αυτό που είπες είναι μεγάλη αλήθεια,όσο μένει το μωρό τόσο το καλύτερο για εκείνο,αυτό δε θέλουμε λοιπόν? Το καλύτερο για εκείνα?

Ε εσύ το έκανες!! Οπότε προς τι η στεναγχωρια??

Έλα έλα μανούλα ,χαμόγελα κ λίγο έμεινε!!

Just now, Athenaa είπε:

Μα γιατί ρε καλό μου να είναι χειρότερο??

Ότι θα κάνεις πρόκληση δεν αναιρεί τον φυσιολογικο τοκετό(που από ότι καταλαβα θες) να σκέφτεσαι πως θα πάει καλά κ θα γίνει Τσάκα Τσάκα!! Κ αυτό που είπες ότι θα σε κόψουν επειδή θα είναι μεγάλο το μωρό δεν ισχύει απαραίτητα αλλά ακόμη κ να γίνει δε σημαίνει πως αν γεννούσε μια εβδομάδα πριν δε θα χρειαζοσοθν πάλι κόψιμο..

Ίσα ίσα βρε αν έχεις καλό γιατρουδακο θα σου κάνει το κουτάκι σου από κάτω σαν καινουργιο:D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...