Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Τα ίδια ακριβώς.....δεν έχω προλάβει να βγω από το γιατρό κ ήδη τηλέφωνα κ μηνύματα.....  Μαζί το χουμε ρε παιδιά τους λέω????????? τιποτα ψυχραιμία....είναι κ τα νεύρα μας ήδη λίγο τεντωμένα!!!!

Ότι ειναι είναι. Αυτό είναι σίγουρο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσια τι τραβαμε!! Μπαινω στο μίνι μαρκετ χτες βραδυ ακουω "κοιτα κοιτα" Η ιδιοκτητρια στην υπαλληλο! Γυρναω να τις δω και κοιτανε την κοιλια! "Τι κοιτατε καλε;" Λεω! "Ε αντε να γεννησεις ετοιμη εισαι".... " Εγω το εχω εσενα βαραινει;" Της λεω!! Θα πλακωθω και με καμια μεχρι να γεννησω!!  Αλλη ασχετη στο δρομο " Ιιιιιι τι κανεις εξω μες το λιοπυρι εδω εμεις και σκαμε τρεχα σπιτι και κλιματιστικο" Ο αντρας μου "την ξερεις;" Φυσικα και δεν την ηξερα!!! Χαχαχαχ δεν παμε καλα! Θα βγαλουμε την ανωτατη καρατε-ικη μεχρι το τελος κοριτσαρες!!! 

Και αυτο με τα τηλεφωνα! Ελεος! Τα πεθερικα σε καθε τηλεφωνο την τεταρτη θα πατε γιατρο;; αντε με το καλο!! Αντε με το καλο!!! 11 θα εχω ραντεβου;;  11μισι τηλεφωνο!!! Πφφφφ......το αλλο παλι;;  "Θα γυρισουμε απο το εξοχικο αν ειναι απο δευτερα να ειμαστε σε επιφυλακη!" Γιατι της λεω "θα με ξεγεννησετε εσεις;" Ουτε κλινικη θα ερθουν ουτε θα με ξεγεννησουν... Ποια επιφυλακη;;;; γκρρρρρρ τα νευρα μου!!!! 

Αχ κοριτσια τα ειπα και στανιαρα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Αχ κοριτσια τι τραβαμε!! Μπαινω στο μίνι μαρκετ χτες βραδυ ακουω "κοιτα κοιτα" Η ιδιοκτητρια στην υπαλληλο! Γυρναω να τις δω και κοιτανε την κοιλια! "Τι κοιτατε καλε;" Λεω! "Ε αντε να γεννησεις ετοιμη εισαι".... " Εγω το εχω εσενα βαραινει;" Της λεω!! Θα πλακωθω και με καμια μεχρι να γεννησω!!  Αλλη ασχετη στο δρομο " Ιιιιιι τι κανεις εξω μες το λιοπυρι εδω εμεις και σκαμε τρεχα σπιτι και κλιματιστικο" Ο αντρας μου "την ξερεις;" Φυσικα και δεν την ηξερα!!! Χαχαχαχ δεν παμε καλα! Θα βγαλουμε την ανωτατη καρατε-ικη μεχρι το τελος κοριτσαρες!!! 

Και αυτο με τα τηλεφωνα! Ελεος! Τα πεθερικα σε καθε τηλεφωνο την τεταρτη θα πατε γιατρο;; αντε με το καλο!! Αντε με το καλο!!! 11 θα εχω ραντεβου;;  11μισι τηλεφωνο!!! Πφφφφ......το αλλο παλι;;  "Θα γυρισουμε απο το εξοχικο αν ειναι απο δευτερα να ειμαστε σε επιφυλακη!" Γιατι της λεω "θα με ξεγεννησετε εσεις;" Ουτε κλινικη θα ερθουν ουτε θα με ξεγεννησουν... Ποια επιφυλακη;;;; γκρρρρρρ τα νευρα μου!!!! 

Κ εγώ τώρα νιώθω λίγο καλύτερα. Μιας και πίστευα πως η συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό, ή τρελάθηκα και όντως δεν ενοχλεί κάποια εκτός από μενα.

• Μου αρέσει 2

Just now, nairobi είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........ωραία περνας κ εσύ!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Elen_2 είπε:

Κ εγώ τώρα νιώθω λίγο καλύτερα. Μιας και πίστευα πως η συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό, ή τρελάθηκα και όντως δεν ενοχλεί κάποια εκτός από μενα.

:x

Just now, Thaliamp είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........ωραία περνας κ εσύ!!!!!!!!

Μπορω να γραψω βιβλιο!! Χαχαχαχ κουραγιο κοπέλες!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

url%5D

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια οι ρώγες σας σε τι κατάσταση είναι????εμένα είναι πολύ ευαίσθητες κ με τσούζουν κ εύκολα αν τις ακουμπήσω η βάλω κρέμα κ πάει εκει!!!

Εμένα όχι άλλα μεγάλωσαν και σκουρυναν πολύ. Και ήταν ήδη μεγάλες.ελπιζω να επανέλθουν μετά :p

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια οι ρώγες σας σε τι κατάσταση είναι????εμένα είναι πολύ ευαίσθητες κ με τσούζουν κ εύκολα αν τις ακουμπήσω η βάλω κρέμα κ πάει εκει!!!

Γενικα το στηθος το νιωθω βαρυ και ψιλοποναει οπως οταν περιμενω περιοδο!! Και εναν εκνευρισμο μου δημιουργει το σουτιεν η το μπλουζακι σαν να με τσουζει η επαφη με το υφασμα!! 

• Μου αρέσει 2

url%5D

Καλά το σουτιέν το έχω καταργήσει.....μόνο αν βγω κ πλέον χωρίς μπανελα μαλακό βαμβακερό....κ μένα με ενοχλεί η επαφή με ύφασμα..  όλο φαρδιά μπλουζάκια στο σπίτι....επίσης ήταν που ήταν έχει γίνει τεράστιο....κ η ρώγα μου το ίδιο αφού απορώ πως θα θηλάσει το παιδί????σαν αγελάδα είμαι.ελπιζω κάποια στιγμή να ξαναγίνει όπως ηταν η έστω πιο φυσιολογικό βρε παιδί μου.

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Καλά το σουτιέν το έχω καταργήσει.....μόνο αν βγω κ πλέον χωρίς μπανελα μαλακό βαμβακερό....κ μένα με ενοχλεί η επαφή με ύφασμα..  όλο φαρδιά μπλουζάκια στο σπίτι....επίσης ήταν που ήταν έχει γίνει τεράστιο....κ η ρώγα μου το ίδιο αφού απορώ πως θα θηλάσει το παιδί????σαν αγελάδα είμαι.ελπιζω κάποια στιγμή να ξαναγίνει όπως ηταν η έστω πιο φυσιολογικό βρε παιδί μου.

Εννοειται σουτιεν μονο εξω!! Εμενα μια εξαφανιζεται μια ειναι τερμα εξω!!! Αλλα οταν ειναι τερμα εξω ειναι μεγαλη πολυ ναι... Απο αυτα που διαβαζω γενικα δεν θα ξαναειναι ιδιο το στηθος!!! Οσο και να θηλασεις η ακομα και να μη θηλασεις και να παρεις το χαπι για να το διακοψεις!! Υπαρχει μια πτώση μετα...

• Μου αρέσει 3

url%5D

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου αρχικα οσο αναφορα το στηθος νομιζω πρεπει για δωρο γεννας να ζητησουμε μια πλαστικη στηθους μετα γιατι δεν υπαρχει μαι πτωση αλλα κατακορυφη πτωση δυστυχως....οσο αναφορα τις κουτσομπολες τις γειτονιας δεν προλαβαινω να βγω εξω τι γεννας που πας?θα πατε νηπιαγωγειο και μετα θα γεννησετε??και κατι τετοια...ελεος...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Just now, Fofi! said:

Κοριτσια καλημερα τι κανετε??καθε μερα γενικη και καθε μερα περιμενουμε να γεννησουμε..χαχαχα

Καλημέρα αγάπη εγώ δεν περιμένω πια βαρέθηκα. 39+5 σήμερα κ απ’ό,τι κατάλαβα θα πάω για πρόκληση. Περίμενα τόσο καιρό τζάμπα κ θα πονέσω τελικά παραπάνω. 

Εσύ πώς είσαι;

• Μου αρέσει 4

Just now, Athenaa είπε:

Καλημέρα αγάπη εγώ δεν περιμένω πια βαρέθηκα. 39+5 σήμερα κ απ’ό,τι κατάλαβα θα πάω για πρόκληση. Περίμενα τόσο καιρό τζάμπα κ θα πονέσω τελικά παραπάνω. 

Εσύ πώς είσαι;

Εγώ 39και 3 και ακόμα ελπίζω πως θα βγει το γλυκουλι μόνο του.

• Μου αρέσει 4

Καλησπέρα κόριτσια! Μην απελπίζεστε! Εγώ το πρώτο το γέννησα 40 εβδ ακριβώς. Κ μου είχε πει ο γιατρός να περιμένω έως 40 +5 

Καλά όσον αφορά τον κόσμο , είναι ότι να ναι.. εμένα συνέχεια μου λένε για τη ζέστη.. πως την αντεχω..Ε κ τι να κάνω δλδ????κ τους απαντάω ότι με το κλιματιστικό δεν νιώθεις τίποτα κ σταματάνε! 

Το στήθος? Έχουν γίνει οι Ρώγες Σκούρες κ ευαίσθητες.. ετοιμάζονται. Σήμερα θα κάνω την βαλίτσα επιτέλους για νοσοκομείο.  Εγω πιστεύω θα γεννήσω γύρω στις 38 + εβδ .απο την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω περπατημα.

Ο ύπνος μου έχει γίνει κομμάτια, κοιμάμαι 3-4 ώρες σύνολο κ απορώ πως αντέχω.  

Just now, Athenaa είπε:

Εσύ πώς είσαι;

υπομονή... δεν θα κάνεις επισκληριδιο? Σε ιδιωτικό η δημόσιο θα γεννήσεις? 

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...