Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, nairobi είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Μετραμε αντιστροφα ακομα μια μερα!! Κι εγω βλεπω νετφλιξ αλλα ξεκινησα το breaking bad! Καλα εχω λιωσει βιντεακια στο youtube  για θηλασμο, επισκεψη σε παιδιατρο, μπανιο αλλαγη πανας μωρου κλπ!! Τελος παντων ηθελα να ρωτησω κατι!! Βλεπω πολυ συχνα πλεον μαμαδες η γονεις γενικα να κυκλοφορουν με το νεογεννητο εχοντας το στο καροτσι με το καθισματακι και οχι με την καλαθουνα!! Και εχω μπερδευτει! Ποιο πρεπει να χρησιμοποιουμε τον πρωτο καιρο μεχρι να ειναι σε θεση να καθεται το μωρο και να το βαλουμε σε καθιστη θεση; το καθισματακι (αυγο) δεν ειναι μονο για το αμαξι;

Υπάρχουν νομίζω κάποια καρότσια που τα έχουν όλα(3σε 1). Στη καλαθουνα χωράνε περίπου για κάνα τρίμηνο, 

Σε καθιστή θέση "αργούν" θες κάνα 5μηνο . Τώρα το αυγό για βόλτα με καρότσι δε ξέρω αν τα βολεύει,γιατί είναι λίγο διπλωμένα ενώ αυτά θέλουν να τεντώνονται. Απλά  το αυγό νομίζω βολεύει γιατί δε βάζω βγάζεις το παιδί και κουνάς το αυγο. Εμένα με βόλευε να βάζω βγάζω το παιδί και έτσι είχα πάρει καρότσι όχι 3 σε ένα . Και μικρό να χωράει στο αμάξι που και αυτό είναι μικρό και να ναι και ελαφρύ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna3 είπε:

Υπάρχουν νομίζω κάποια καρότσια που τα έχουν όλα(3σε 1). Στη καλαθουνα χωράνε περίπου για κάνα τρίμηνο, 

Σε καθιστή θέση "αργούν" θες κάνα 5μηνο . Τώρα το αυγό για βόλτα με καρότσι δε ξέρω αν τα βολεύει,γιατί είναι λίγο διπλωμένα ενώ αυτά θέλουν να τεντώνονται. Απλά  το αυγό νομίζω βολεύει γιατί δε βάζω βγάζεις το παιδί και κουνάς το αυγο. Εμένα με βόλευε να βάζω βγάζω το παιδί και έτσι είχα πάρει καρότσι όχι 3 σε ένα . Και μικρό να χωράει στο αμάξι που και αυτό είναι μικρό και να ναι και ελαφρύ...

Εχω καροτσι 3 σε 1! Ειναι μικρο ελαφρυ κλεινει και ανοιγει ευκολα! Μου φαίνεται δε θα ζοριστω! Απλως ηξερα οτι περιπου για κανενα 4μηνο πρεπει να ειναι στην καλαθουνα το μωρο γιατι ακομα δεν μπορουν να στηριξουν το σωμα τους με τον αυχενα τους και η καθιστη θεση τα επιβαρυνει! Κ βλεπω πλεον που τα πανε βολτα με το αυγο και εχω αυτη την απορια δεν επιβαρυνεται το μωρο; αντε στο αμαξι ναι αναγκαιο το καθισματακι και για ασφαλεια! Αντιλαμβανομαι οτι βολευει να μην κουβαλας και την καλαθουνα μαζι για να το βγαλεις απο το αμαξι και απλα να συνεχιζεις με το αυγο αλλα ποιο ειναι το σωστο αραγε;! 

Just now, Fofi! είπε:

Εγω το αυγο θα το εχω μονιμα στο αμαξι να σου πω την αληθεια.την καλαθουνα για 2 μηνες μονιμα στο δωματιο μου που θα κοιμαται εκει και το καροτσι αν το εχεις στην χαμηλη σκαλα το πηγαινεις βολτα κανονικα..

Εχεις δικιο ξαπλωνει τελειως και βολευει! Αλλα δεν ξερω αν ειναι για πολλη ωρα! Στην καλαθουνα εχω πιο καλο στρωματακι για τον πρωτο καιρο και επειδη ειναι κλειστη γυρω γυρω μου φαινεται πιο ασφαλης απο το καροτσι με την ανακλιση! Αυτο θα το χρησιμοποιησω οταν θα μπορει να καθεται και θα το ξαπλωνω για να κοιμηθει στη βολτα! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, Vag1a είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θεωρείς όμως ότι χωρίς να έχει γίνει οποιαδήποτε κολπική εξέταση για να εμφανίσει εάν τυχόν υπάρχει κάποιο θέμα με μύκητες κλπ είναι μια αντιεπαγγελματική κίνηση του γιατρού που ουσιαστικά ξεπετάει με ένα υπόθετο την πελάτισσα του;;

Φυσικά το ότι δεν της έκανε καν την κολπική καλλιέργεια και η κοπέλα τρέχει τώρα να δει αν έχει κάτι είναι πολύ πιο σοβαρό και θεωρώ ότι είναι και λόγος μήνυσης. Είναι ήδη προχωρημένη η κύηση της.  

Ναι μου φαίνεται περίεργο πολύ.αλλα δεν είμαι και γιατρος. Οπότε μπορεί και να είχε τους λόγους του. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Elen_2 είπε:

Κοίτα εγώ που έκανα την κολπική καλλιέργεια είχα μύκητες οπότε κ εγώ πήρα ένα υπόθετο αν και δεν είναι επικίνδυνο για κάτι σοβαρό για το μωρο. Δηλαδή μπορεί να βγάλει στα μάτια η στα χείλη και γενικά δεν θα είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν κινδυνευει. Φαντάζομαι αυτός το έδωσε προληπτικά.

Εντύπωση μου κάνει που δεν έκανε την καλλιέργεια βέβαια, γιατί πλέον είναι υποχρεωτική και κυρίως γίνεται για τον στρεπτόκοκκο που είναι αρκετά πιο σοβαρό αν γεννήσεις φυσιολογικά.

*Δεν πήρα το ίδιο υπόθετο εγώ ένα άλλο μου έδωσε lomexin

Κι εγω ειχα μυκητες κοριτσι και κανω θεραπεια με canesten  τωρα! Ευτυχως για τον στρεπτοκοκκο βγηκε αρνητικο!! 

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Κι εγω ειχα μυκητες κοριτσι και κανω θεραπεια με canesten  τωρα! Ευτυχως για τον στρεπτοκοκκο βγηκε αρνητικο!! 

Ναι και μένα.αν και απ' ότι κατάλαβα το χειρότερο σενάριο ήταν η καισαρική αν έβγαινε θετικό.

Just now, nairobi είπε:

Just now, nairobi είπε:

Έχουμε πολλά κοινά εμείς.μυκητες,διαβήτη :p

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Το Καλησπέρα κορίτσια ! Εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα στην παιδική κ στην παραλία. Περάσαμε ωραία.  

Δεν συμφωνώ ούτε κ εγώ με το αυγό να το έχεις στο καρότσι το μωρό. Προτιμώ το πορτ μπεμπέ η το καρότσι που ξαπλώνει εντελώς.  Το αυ γ ο μόνο στο αμάξι. 

Όσο για μύκητες κ εγώ πήρα lomexin πριν μέρες.

• Μου αρέσει 5

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??μετα απο ενα βραδυ διαφορων πονων τελικα παλι ακομη τιποτα....ας ελπισω αυτη την εβδομαδα να γεννησω....αλλα αυτο το πραγμα που σε ρωτανε ολοι τι ακομη δεν γεννησες?αντε ποτε?τι δεν πας προγραμματισμενα??τι δεν εχει εμπεδωθει το μωρο??εχει καταντησει κουραστικο..

• Μου αρέσει 4

Just now, Fofi! είπε:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??μετα απο ενα βραδυ διαφορων πονων τελικα παλι ακομη τιποτα....ας ελπισω αυτη την εβδομαδα να γεννησω....αλλα αυτο το πραγμα που σε ρωτανε ολοι τι ακομη δεν γεννησες?αντε ποτε?τι δεν πας προγραμματισμενα??τι δεν εχει εμπεδωθει το μωρο??εχει καταντησει κουραστικο..

Κ η βλακεία είναι ότι ρωτανε ακόμη κ γυναίκες που το έχουν ζήσει υποτίθεται!!!!

Υπομονή κορίτσι μου,τελειώνετε όλες σιγά σιγά..

• Μου αρέσει 5

Just now, Fofi! είπε:

απο εδω και περα μονο τετοια θα ακους ....αφου ακομα δε σου παν ποτε  σκεφτεσαι για δευτετρο...απλα χαμογελα και μην ασχολεισαι!!!!
εμενα προχθες παντως μου το παν ποτε σκεφτομαι το τριτο........... και λεω απο μεσα  μου δε παμε καλα..... εδω δεν εχουμε γεννησει ακομα....
απλα κοιτα τους χαμογελα και οσο μπορεις μην επηρεαζεσαι !!!! 
Εγώ επιτέλους μπήκα στη 37...!!! έχω τη πέμπτη γιατρό άντε μπας και ορίσουμε ημερομηνία...  εν το μεταξυ δυο μερες τωρα φτου φτου κοιμαμαι σερι 6ωρο  βεβαια με πιεζω πολυ να κοιμηθω κατα τι 1 και ετσι το κορμι δεν αντεχει να ξυπνησει στις 2 + χαχα και ξυπανμε 7.30 μ 8 μεγαλεια !!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Just now, Fofi! είπε:

Ποσο εισαι τωρα? Μια απ τα ιδια

Ωχ ηθελα ν αλλαξω  ψευδωνυμο κ εβαλα καταλαθος αυτη τη βλακεια:-)

Aspasia

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ταυτίζομαι.μου τα έχουν πρήξει. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Α καλά κ εγώ ταυτίζομαι με αυτό @Fofi!.....κ το έλεγα σημερα στη μάνα μου κ λέω έχω γίνει πολύ περίεργη....πάω για ψωμί....Αντε ακομα??? Πάω στο μίνι μάρκετ...δεν ηρθες χτες κ λέμε γέννησε.Βλεπει η κουτσομπολα της γειτονιας-γειτονισα τον άντρα μου χτες.....Δημήτρη Γεννησατε???γιατί δεν έχετε ανοίξει το πατζουρι σήμερα.....!!!!Ούτε τα πατζουρια μου δεν μπορώ να έχω κλειστά με παραακολουθουν!!!!τι τραβάμε κ εμείς.......!!!!εμένα ήρθε η μάνα μου σήμερα να με βοηθήσει με τις δουλειές....αλλά με πιάνει κ μένα αυτό που αν δεν το έχω κάνει εγώ νομίζω ότι δεν έχει γίνει σωστά.περιμενα  να φύγει για να ξαναπεράσω κάποια πράγματα....έχω χαζεψει κ εγώ!!!!!μόνο το μπαλκόνι το ένα μου έμεινε......αν κ σκέφτομαι να πω στη κουτσομπολα απέναντι να έρθει να το κάνει να με ρωτήσει κ ότι θελει μην παιδευεται όλη μέρα να κοιτάει!!!!!!!:-D:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

Just now, Thaliamp είπε:

Α καλά κ εγώ ταυτίζομαι με αυτό @Fofi!.....κ το έλεγα σημερα στη μάνα μου κ λέω έχω γίνει πολύ περίεργη....πάω για ψωμί....Αντε ακομα??? Πάω στο μίνι μάρκετ...δεν ηρθες χτες κ λέμε γέννησε.Βλεπει η κουτσομπολα της γειτονιας-γειτονισα τον άντρα μου χτες.....Δημήτρη Γεννησατε???γιατί δεν έχετε ανοίξει το πατζουρι σήμερα.....!!!!Ούτε τα πατζουρια μου δεν μπορώ να έχω κλειστά με παραακολουθουν!!!!τι τραβάμε κ εμείς.......!!!!εμένα ήρθε η μάνα μου σήμερα να με βοηθήσει με τις δουλειές....αλλά με πιάνει κ μένα αυτό που αν δεν το έχω κάνει εγώ νομίζω ότι δεν έχει γίνει σωστά.περιμενα  να φύγει για να ξαναπεράσω κάποια πράγματα....έχω χαζεψει κ εγώ!!!!!μόνο το μπαλκόνι το ένα μου έμεινε......αν κ σκέφτομαι να πω στη κουτσομπολα απέναντι να έρθει να το κάνει να με ρωτήσει κ ότι θελει μην παιδευεται όλη μέρα να κοιτάει!!!!!!!:-D:-D

Και μένα έτσι.με παίρνουν και τηλέφωνο και αν φυσικά δε το σηκώσω γιατί πραγματικά κάποιοι έχουν γίνει πολύ ενοχλητικοί, και αυτό πως γέννησα σημαίνει.και συνέχεια με ρωτάνε όλοι αν έχω πονακια, αν έχω συσπασεις. Οι παλιές ξέρουν "η κοιλιά μου έχει κατέβει όπου να ναι θα γεννήσω". Και το τέλειο "άντε θα γεννήσω κ εγώ μέχρι να γεννήσεις". Και ψιλοακυροι κιόλας!τόσο πολύ ενδιαφέρονται οι καλοί μου μωρέ.

Άσε που όλοι θέλουν όταν πηγαίνω προς κλινική να τους ειδοποιήσω. Μέχρι να γεννήσω μηνύματα θα στέλνω. Και απορώ,ειδικά άτομα που όντως νοιαζονται και μάλιστα έχουν περάσει τη φάση, δε καταλαβαίνουν;;;; Μόνο νεύρα μου προκαλουν.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, Elen_2 είπε:

Και μένα έτσι.με παίρνουν και τηλέφωνο και αν φυσικά δε το σηκώσω γιατί πραγματικά κάποιοι έχουν γίνει πολύ ενοχλητικοί, και αυτό πως γέννησα σημαίνει.και συνέχεια με ρωτάνε όλοι αν έχω πονακια, αν έχω συσπασεις. Οι παλιές ξέρουν "η κοιλιά μου έχει κατέβει όπου να ναι θα γεννήσω". Και το τέλειο "άντε θα γεννήσω κ εγώ μέχρι να γεννήσεις". Και ψιλοακυροι κιόλας!τόσο πολύ ενδιαφέρονται οι καλοί μου μωρέ.

Άσε που όλοι θέλουν όταν πηγαίνω προς κλινική να τους ειδοποιήσω. Μέχρι να γεννήσω μηνύματα θα στέλνω. Και απορώ,ειδικά άτομα που όντως νοιαζονται και μάλιστα έχουν περάσει τη φάση, δε καταλαβαίνουν;;;; Μόνο νεύρα μου προκαλουν.

Τα ίδια ακριβώς.....δεν έχω προλάβει να βγω από το γιατρό κ ήδη τηλέφωνα κ μηνύματα.....  Μαζί το χουμε ρε παιδιά τους λέω????????? τιποτα ψυχραιμία....είναι κ τα νεύρα μας ήδη λίγο τεντωμένα!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...